منظورت از سیستم های نسل بعد چیه ؟آیا سیستم های نسل بعد بازی Crysis رو میتونند رو very hight اجرا کنند؟
واسه بازی مهمترین گزینه کارت گرافیک هستش که کارت شما هم کارت خوب و قوی نیست که اضافه کردن 1gb رم دیگه هم بی فایده هستش شما سعی کن اول کارتت رو ارتقاء بدی.یه رم 1گیگ حرفه ای میخواستم؟{برای گیم} .با قیمت؟؟؟؟؟؟؟
میخواستم ببینم 1 گیگ ببندم بازی ها رو جواب میده؟
بقیه قطعه های سیستمم:
m.b:abit an52v
+cpu:4600
vga:7200gs 256 upto 512
خوب با توجه به لیست موجود در سایت asus این مین میتونه از c2d های 45nm پشتیبانی کنه نهایت تا fsb1333 در حالت oc.سلام
نظر تو ندر باره این مین چیه و در حال حا ظر قیمتش در بازار چقدره ایا مو جوده من این مین بوردو
با تو جه به اینکه از سی پی یو های 45 نانو متری پشتیبانی می کنه انتخاب کردم ایا و اقعا این مین بورد
اینcpu 45nm رو سا پورت می کنه یا تو مش خصا تش اشتبا ه شده مظرتو ن چیه دو ستان
و در اخر قیمتش چقدره در بازار این جا که 95 تو مان زده
به احتمال زیاد تبدیل dvi to hdmi دارن.والا این AMP Edition رو میگن HDMI داره ولی من میبینم DVI هست و HDMI روش نمیبینم.
بله می تونند. مثلا اگه Quad Sli...آیا سیستم های نسل بعد بازی Crysis رو میتونند رو very hight اجرا کنند؟
تمامي كارت هاي ZOTAC توسط يك تبديل DVI به HDMI مي تونند خروجي HDMI بدهد.آقا یه سؤال
تو این کارت گرافیکهای zotac تو رنج 290 تومن کارت HDMI دار داریم؟؟؟
والا این AMP Edition رو میگن HDMI داره ولی من میبینم DVI هست و HDMI روش نمیبینم.
البته به گفته خود سازنده هاش بیشتر Cpu قوی می خواد تا کارت گرافیک قوی. ولی ram و کارت گرافیک بعد cpu خیلی تو بازی تاثیر دارند...کلا این بازی به هر سه مورد یعنی cpu ram و vga تکیه داره که این وسط کارت گرافیک حرف اول رو میزنه هرچی قویتر باشه از اون طرف جزئیات رو میشه برد بالا.
رم یک گیگ حرفه ای رو من G.skill پیشنهاد میکنم از نوع DDR2 و باس 800.پس یه رم 1 گیگ حرفه ای بایه کارت گرافیک به من معرفی کنید؟
قیمتشون مناسب و متوسط باشه و دارای کارایی خوب؟
آخه ارزون داریم تا ارزون:biggrin1:خوبه ما گفتیم یه چیز ارزونی باشه ولی نه دیگه اینقدر گرون؟

آخه ارزون داریم تا ارزون:biggrin1:
مثلا یکی یه چیز ارزون تو مدل های 9800 gtx میخواد. شما باید بودجت رو می گفتی...![]()
اقا این رمهای patriot دوتا مودل 32 بیت و 64 بیت داره اینا فرقش چیه ؟