مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه رم 1گیگ حرفه ای میخواستم؟{برای گیم} .با قیمت؟؟؟؟؟؟؟

میخواستم ببینم 1 گیگ ببندم بازی ها رو جواب میده؟
بقیه قطعه های سیستمم:
m.b:abit an52v
+cpu:4600
vga:7200gs 256 upto 512

سلام

نظر تو ندر باره این مین چیه و در حال حا ظر قیمتش در بازار چقدره ایا مو جوده من این مین بوردو

با تو جه به اینکه از سی پی یو های 45 نانو متری پشتیبانی می کنه انتخاب کردم ایا و اقعا این مین بورد

اینcpu 45nm رو سا پورت می کنه یا تو مش خصا تش اشتبا ه شده مظرتو ن چیه دو ستان

و در اخر قیمتش چقدره در بازار این جا که 95 تو مان زده

ASUS - P5B SE

ASUS%20-%20P5B%20SE.jpg

و بقیه ی مشخصا تو ببیینین در سته ممنون مسی شوم کمک کنید تا زه چشم بهش خورد !

اینجارو ببینین ASUS - P5B SE

آقا یه سؤال

تو این کارت گرافیکهای zotac تو رنج 290 تومن کارت HDMI دار داریم؟؟؟

والا این AMP Edition رو میگن HDMI داره ولی من میبینم DVI هست و HDMI روش نمیبینم.

آیا سیستم های نسل بعد بازی Crysis رو میتونند رو very hight اجرا کنند؟
منظورت از سیستم های نسل بعد چیه ؟
برای very high هم یا باید دوتا کارت قوی از nvidia رو sli کرد یا پیکر بندی quad sli
کلا این بازی به هر سه مورد یعنی cpu ram و vga تکیه داره که این وسط کارت گرافیک حرف اول رو میزنه هرچی قویتر باشه از اون طرف جزئیات رو میشه برد بالاتر.
یه رم 1گیگ حرفه ای میخواستم؟{برای گیم} .با قیمت؟؟؟؟؟؟؟
میخواستم ببینم 1 گیگ ببندم بازی ها رو جواب میده؟
بقیه قطعه های سیستمم:
+cpu:4600
واسه بازی مهمترین گزینه کارت گرافیک هستش که کارت شما هم کارت خوب و قوی نیست که اضافه کردن 1gb رم دیگه هم بی فایده هستش شما سعی کن اول کارتت رو ارتقاء بدی.
سلام

نظر تو ندر باره این مین چیه و در حال حا ظر قیمتش در بازار چقدره ایا مو جوده من این مین بوردو

با تو جه به اینکه از سی پی یو های 45 نانو متری پشتیبانی می کنه انتخاب کردم ایا و اقعا این مین بورد

اینcpu 45nm رو سا پورت می کنه یا تو مش خصا تش اشتبا ه شده مظرتو ن چیه دو ستان

و در اخر قیمتش چقدره در بازار این جا که 95 تو مان زده
خوب با توجه به لیست موجود در سایت asus این مین میتونه از c2d های 45nm پشتیبانی کنه نهایت تا fsb1333 در حالت oc.
http://event.asus.com/mb/45nm/
والا این AMP Edition رو میگن HDMI داره ولی من میبینم DVI هست و HDMI روش نمیبینم.
به احتمال زیاد تبدیل dvi to hdmi دارن.

آخرین ویرایش:
آقا یه سؤال

تو این کارت گرافیکهای zotac تو رنج 290 تومن کارت HDMI دار داریم؟؟؟

تمامي كارت هاي ZOTAC توسط يك تبديل DVI به HDMI مي تونند خروجي HDMI بدهد.
كه اين تبديل در كارت هاي AMP و سري ها 8800 , 9800 وجود داره.
----------------------------------------
کلا این بازی به هر سه مورد یعنی cpu ram و vga تکیه داره که این وسط کارت گرافیک حرف اول رو میزنه هرچی قویتر باشه از اون طرف جزئیات رو میشه برد بالا.
البته به گفته خود سازنده هاش بیشتر Cpu قوی می خواد تا کارت گرافیک قوی. ولی ram و کارت گرافیک بعد cpu خیلی تو بازی تاثیر دارند...

پس یه رم 1 گیگ حرفه ای بایه کارت گرافیک به من معرفی کنید؟
قیمتشون مناسب و متوسط باشه و دارای کارایی خوب؟
رم یک گیگ حرفه ای رو من G.skill پیشنهاد میکنم از نوع DDR2 و باس 800.
قیمتش 40 تومن هست. البته مدل های بالاتری هم داره زمان تاخیرشون فرق میکنه و باسشون هم بالاتره ولی خیلی گرون تر هستند.
-----------------------------------------
کارت گرافیک رو من Zotac 8800 Gt Amp که اورکلاک سخت افزاری شده رو پیشنهاد میدم. قیمتش 290 تومنه...

شما میتونی patriot 1gb 800 که فکر کنم الان 26 یا 27 تومن باشه با یه 8600gt 256mb با برد xfx یا inno3d رو در نظر بگیری که فکر کنم اینم حدودا 118 120 تومن باشه.(البته به نظر من)

آخرین ویرایش:
آخه ارزون داریم تا ارزون:biggrin1:
مثلا یکی یه چیز ارزون تو مدل های 9800 gtx میخواد. شما باید بودجت رو می گفتی...;)

من سیستمم اینه چیشو عوض کنم تا بازیهای جدید رو راحت بالا بیاره:
+cpu amd.am2 4600
ram:1gb 667 king

واسه بازی اولین ملاک کارت گرافیک هستش که شما میتونی رم رو هم در کنار کارت گرافیک ارتقاء بدی فقط چون رمت 667 هستش یا باید یه king دیگه با باس 667 بندازی کنارش یا کلا عوضش کنی مثلا بشه 2gb 800 (البته اگه بخوای dual channel کنی) اگر هم که نه هر رمی بندازی مثلا باس 800 هم بندازی میاد رو 667 کار میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or