رمی که dual channel هست یعنی اینکه از میتونه از این قابلیت استفاده کنه...فرق رم dual channel با رم معمولی چیه؟
منظورم اینه که مثلا این رم جای دو رم را روی مادر بورد می گیره یا یک رم .
ممنون میشم اگه یک عکس هم ازش بزارید.
ببین دوال چنل شدن به نوع رم ربطی نداره این قابلیت رو باید مین داشته باشه که اکثرا همین جوری هستن و دوال چنل ساپورت هستن که با تغییر رنگ در اسلات های رم روی مین مشخص میشه.فرق رم dual channel با رم معمولی چیه؟
منظورم اینه که مثلا این رم جای دو رم را روی مادر بورد می گیره یا یک رم .
ممنون میشم اگه یک عکس هم ازش بزارید.
خوب ببین دوست عزیز دوال چنل در حالت دو تایی فعالیت میکنه یعنی اگه شما 2 تا 1gb با فرکانس های یکسان داشته باشی باید هر دو رو ، تو اسلات های مین قرار بدی وگرنه دیگه نمیشه دوال چنل.ببخشید !
من بازم متوجه نشدم !
من الان مثلا یه رم دوال (2×1) 2 گیگ گرفتم و مادر بوردم هم abit kn9 هست !
اسلات هاش هم دو رنگه !
میخوام بدونم که این رم دوال دو تا از اسلات ها رو پر میکنه یا یکی رو ؟
شرمنده ها ! چون هنوز رم دوال ندیدم !!
اگه بتونی 40 برای هر رم هزینه کنی میتونی دو تا رم G.Skill که از بهترین رم ها است رو بگیری...(به نظر من)من امروز یا فردا میخوام 2 تا رم 1 گیگ باس 800 بگیرم چه مارکی بگیرم واسه بازی خوب باشه؟
قیمت هرکدوم رو میتونم تا 30 تا 35 هزینه کنم.(برای هر 1 گیگ)
اگه ممکنه عکس رم هایی رو که معرفی می کنید بزارید.
اگه بتونی 40 برای هر رم هزینه کنی میتونی دو تا رم G.Skill که از بهترین رم ها است رو بگیری...(به نظر من)
شما میتونی patriot 2gb 800 رو در نظر بگیری که حدودا 53 54 تومن هستش یا ocz 2gb 800 که فکر کنم اینم حدودای 65 70 تومن باشه.من امروز یا فردا میخوام 2 تا رم 1 گیگ باس 800 بگیرم چه مارکی بگیرم واسه بازی خوب باشه؟
قیمت هرکدوم رو میتونم تا 30 تا 35 هزینه کنم.(برای هر 1 گیگ)
اگه ممکنه عکس رم هایی رو که معرفی می کنید بزارید.
دوستان میخواستم مونیتور 1795 سامسونگ بگیرم(دوستان تو فروم اینو معرفی کرده بودند برا بازی) مغازه نداشت آیا تفاوت 1793 با 1795 زیاده (تو بازی )اگه نه همینو بگیرم اگر آره پس لطف کنید مشابه یا بهتر از1795 حد اکثر 20_30 تومن گرونتر معرفی کنند(برای بازی)
قیمتشم بگین ممنون میشم