مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرق رم dual channel با رم معمولی چیه؟
منظورم اینه که مثلا این رم جای دو رم را روی مادر بورد می گیره یا یک رم .
ممنون میشم اگه یک عکس هم ازش بزارید.

رمی که dual channel هست یعنی اینکه از میتونه از این قابلیت استفاده کنه...
نه مثل رم های دیگست جای یه رم رو میگیره...

ببین دوال چنل شدن به نوع رم ربطی نداره این قابلیت رو باید مین داشته باشه که اکثرا همین جوری هستن و دوال چنل ساپورت هستن که با تغییر رنگ در اسلات های رم روی مین مشخص میشه.

ببخشید !
من بازم متوجه نشدم !
من الان مثلا یه رم دوال (2×1) 2 گیگ گرفتم و مادر بوردم هم abit kn9 هست !
اسلات هاش هم دو رنگه !
میخوام بدونم که این رم دوال دو تا از اسلات ها رو پر میکنه یا یکی رو ؟
شرمنده ها ! چون هنوز رم دوال ندیدم !!

سلام خدمت همه كاربرا و مديران سايت محبوبم بازي سنتر
شايد موردي رو كه ميخوام اشاره كنم مربوط به اين تاپيك نباشه ولي به هر حال به بزرگي خودتون ببخشيد.
من خيلي وقت بود ميخواستم يه مانيوتور LCDوايد بگيرم كه خوب با توجه به جستجو وسوال وجواب خودم ويا ديگر دوستان و پايين اومدن قيمت ديروز يه 1931BW+ خريدم كه كلي هم ازش تعريف شنيده بودم ولي متاسفانه تويه اين چند ساعتي كه با اون كار كردم و در محيط هاي مختلف تست زدم نتيجه اون چيزي نبود كه انتظارشو داشتم و عكس اون ويژگيهاييرو كه شنيده بودم رويت كردم به طور مثال تفكيك رنگها مخصوصا آبي اصلا قابل رضايت نيست در محيط هاي كم نور ويا تاريك به سختي ميشه جزئيات رو تشخيص داد(فيلم بازي و...) رنگ سفيدش خيلي زنندست طوري كه الان احساس ميكنم چشمام از كاسه ميخواد بزنه بيرون حروف مخصوصا در اينترنت چندان واضح و خوانا نيست البته بگم با تنظيماتشم حسابي ور رفتم:cheesygriولي كم ميكنم يه مشكلي زيادشم ميكنم يه مشكل ديگه انالوگ و ديجيتالشم تست كردم در محيط بازي مخصوصا بازيهايي كه محيط هاي تاريكتري دارند چندان قابل رضايت نيست در بازيهايي هم كه سرعت گيم پلي بالاست تصاوير خوب وبه موقع رندر نميشه و... نميدونم چي بگم از محسنات ومعايب ال سي دي با خبر بودم ولي ديگه اينجوريشو انتظار نداشتم اونم از مانيتوري كه كلي تعريفشو شنيده بودم چشمام خيلي زود خسته ميشن نسبت به crt در صورتي كه نبايد چشمام زياد دچار خستگي بشن ويه چندتا موردديگه
خواهشا دوستان راهنمايي كنيد بدونم همه مانيتورها اين مشكلاترو دارن يا من بايد كار خاصي انجام بدم؟اگه بخواد اينطوري پيش بره ترجيح ميدم برم سراغ همونCRT

ببخشید !
من بازم متوجه نشدم !
من الان مثلا یه رم دوال (2×1) 2 گیگ گرفتم و مادر بوردم هم abit kn9 هست !
اسلات هاش هم دو رنگه !
میخوام بدونم که این رم دوال دو تا از اسلات ها رو پر میکنه یا یکی رو ؟
شرمنده ها ! چون هنوز رم دوال ندیدم !!
خوب ببین دوست عزیز دوال چنل در حالت دو تایی فعالیت میکنه یعنی اگه شما 2 تا 1gb با فرکانس های یکسان داشته باشی باید هر دو رو ، تو اسلات های مین قرار بدی وگرنه دیگه نمیشه دوال چنل.
و گفتم رم دوال شکل خاصی نداره شما باید هر دو رو تو مینت قرار بدی و باید هر دو تو دو اسلات هم رنگ باشن.

راهنمایی برا خرید مانیتور برا بازی

دوستان میخواستم مونیتور 1795 سامسونگ بگیرم(دوستان تو فروم اینو معرفی کرده بودند برا بازی) مغازه نداشت آیا تفاوت 1793 با 1795 زیاده (تو بازی )اگه نه همینو بگیرم اگر آره پس لطف کنید مشابه یا بهتر از1795 حد اکثر 20_30 تومن گرونتر معرفی کنند(برای بازی)
قیمتشم بگین ممنون میشم

من امروز یا فردا میخوام 2 تا رم 1 گیگ باس 800 بگیرم چه مارکی بگیرم واسه بازی خوب باشه؟
قیمت هرکدوم رو میتونم تا 30 تا 35 هزینه کنم.(برای هر 1 گیگ)
اگه ممکنه عکس رم هایی رو که معرفی می کنید بزارید.

من امروز یا فردا میخوام 2 تا رم 1 گیگ باس 800 بگیرم چه مارکی بگیرم واسه بازی خوب باشه؟
اگه بتونی 40 برای هر رم هزینه کنی میتونی دو تا رم G.Skill که از بهترین رم ها است رو بگیری...(به نظر من)

شما میتونی patriot 2gb 800 رو در نظر بگیری که حدودا 53 54 تومن هستش یا ocz 2gb 800 که فکر کنم اینم حدودای 65 70 تومن باشه.

دوستان میخواستم مونیتور 1795 سامسونگ بگیرم(دوستان تو فروم اینو معرفی کرده بودند برا بازی) مغازه نداشت آیا تفاوت 1793 با 1795 زیاده (تو بازی )اگه نه همینو بگیرم اگر آره پس لطف کنید مشابه یا بهتر از1795 حد اکثر 20_30 تومن گرونتر معرفی کنند(برای بازی)
قیمتشم بگین ممنون میشم

دوستان لطفاً کمک کنند ضروری هست همین فردا میخوام بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or