مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب اگه دو تا رم 1gb با فرکانس های یکسان باشه به حالت dual در میان که نسبت به یه رم 2gb ی کارایی بالاتری پیدا میکنه.
2gb رم هم الان براحتی از پس هر بازی بر میاد و کافی هستش.(به نظر من)

فکر کنم یجور تبلیغ هستش یعنی همون سازگار یودن با ویستا 64 بیت. وگرنه گفتم شما برو سایت patriot چیزی راجب 32 یا 64 بیت بودن ننوشته.

دوستان برای این سیستم:
CPU:INTEL CORE 2 DUO 2.33GHZ 4 MB CACHE E6550
RAM:PATRIOT 2 GB 800 MHZ
GRAPHIC CARD:ZOTAC 8800 GT
HARD:250 GB SATA II
MONITOR:SAMSUNG 2032 BW
SPEAKER :LOGITECH X-540
8800gt به حداقل یه پاور 450 نیاز داره که شما میتونی green gp480a یا gp530ab رو در نظر بگیری که من دومی رو پیشنهاد میکنم.(به نظر من)

سلام من تازه عضو شدم....
.
.
من تا حدود 150 هزار تومن برای اسپیکر گذاشتم بیشتر نشه و کمترم نشه
اما چون ما یه مجلس 100 نفره داریم میخواستم اسپیکری باشه که موقعی که مشغول رقصیدن هستند صدا برسه
.
کمی تحقیق کردم...دوتا اسپیکر ازاینها که قدی هستند طرف میگفت ده هزارو 50 واته.صداشو تا ته زیاد کرد زیاد مال نبود..اینم عکسش....
.
2u95zjr.jpg

.
.
.اما چنتا مشکل برخوردم اولا با خرید این اسپیکرها که 1متر هستند بعدا میموننن رو دستم و حالت دالبی یا 5.1 ندارن.
.
.
این اسپیکرهای5.1 مارک میکرولب یا کریتیو....خوب چند مدل پیدا کردم حدودا145تومن بودن...اما خودتون دیدید این اسپیکرهای 6 تیکه کوچیک هستند...نمیدونم حالا صدارو میرسونه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دو مدل تو عکس 100 تومنی بودن خواستم از لحاظ سایزی فقط نشونشون بدن..نمیدونم چی بگیرم..میترسم ازین کوچیکای150 تومنیبگیرم اما صدارو نرسونه...هم پول دادشم بسوزه هم تو مجلس ضایع بشیم
4kjthx.jpg

.
. اصلا نمیدونم این وات هایی که معرفی میکنه اونقدر قوی هستند که صدارو منتقل کنه یا نه؟؟

سلام من تازه عضو شدم....
.
.
من تا حدود 150 هزار تومن برای اسپیکر گذاشتم بیشتر نشه و کمترم نشه
اما چون ما یه مجلس 100 نفره داریم میخواستم اسپیکری باشه که موقعی که مشغول رقصیدن هستند صدا برسه
.
کمی تحقیق کردم...دوتا اسپیکر ازاینها که قدی هستند طرف میگفت ده هزارو 50 واته.صداشو تا ته زیاد کرد زیاد مال نبود..اینم عکسش....
.
2u95zjr.jpg

.
.
.اما چنتا مشکل برخوردم اولا با خرید این اسپیکرها که 1متر هستند بعدا میموننن رو دستم و حالت دالبی یا 5.1 ندارن.
.
.
این اسپیکرهای5.1 مارک میکرولب یا کریتیو....خوب چند مدل پیدا کردم حدودا145تومن بودن...اما خودتون دیدید این اسپیکرهای 6 تیکه کوچیک هستند...نمیدونم حالا صدارو میرسونه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دو مدل تو عکس 100 تومنی بودن خواستم از لحاظ سایزی فقط نشونشون بدن..نمیدونم چی بگیرم..میترسم ازین کوچیکای150 تومنیبگیرم اما صدارو نرسونه...هم پول دادشم بسوزه هم تو مجلس ضایع بشیم
4kjthx.jpg

.
. اصلا نمیدونم این وات هایی که معرفی میکنه اونقدر قوی هستند که صدارو منتقل کنه یا نه؟؟

من اون اسپیکر بالای رو دارم فقط یه مقدار کوتاه تره ولی صدای محشری داره مدلشم karaoke هست
میل خودت ولی خدایی کیفیت و صدای تن بالایی داره

کدوم بالایی رو میگی؟؟؟
.
.
.ببین حالا اگه من 5.1 رو انتخاب کنم ...با اینکه دارم 150 میدم و وات بالاتریم مسلما نسبت به اسپیکرهای50-60 تومنی بهم میده...این5.1 به نظرت برای داخل خونه و100 نفر ادم کفاف میده.....یعنی به فرق وقتی15-20 نفر به فرض پا میشن.برای رقصیدن..صداش گم نمیشه ...یعنی کلمات قابل نشخیصن؟؟

کدوم بالایی رو میگی؟؟؟
.
.
.ببین حالا اگه من 5.1 رو انتخاب کنم ...با اینکه دارم 150 میدم و وات بالاتریم مسلما نسبت به اسپیکرهای50-60 تومنی بهم میده...این5.1 به نظرت برای داخل خونه و100 نفر ادم کفاف میده.....یعنی به فرق وقتی15-20 نفر به فرض پا میشن.برای رقصیدن..صداش گم نمیشه ...یعنی کلمات قابل نشخیصن؟؟

همون 2 تا مشکی که جفتند(کنارهمند)
عزیزم این نوع اسپیکرها تضمین شدست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or