بودجم 750 هست. كدوم گرافيك بهتره 8800gt يا 3870 ؟شما بودجه رو بگو تا بشه بهتر نظر داد.
8800 GT بهتره. من Zotac 8800 Gt رو برای سیستمت پیشنهاد میدم...(5 سال گارانتی بین المللی داره)بودجم 750 هست. كدوم گرافيك بهتره 8800gt يا 3870 ؟
کسی الان جایی رو میشناسه که Case ـه Thermaltake Kandalf داشته باشه ؟ اگر میشناسه دریغ نکنه.
قیمتش رو هم بگین. اگر Kandalf نباشه، مجبورم Red Line Nzxt بگیرم ! از این کیس های A+ هم زیاد خوشم نمیاد اگر نه Twin Engineـش موجود هست.
کلا" دوستان یه راهنمایی راجع به خرید Case بکنن.
ممنون...
ویرایش: یک سوال دیگه: آیا با 1500 میشه یک سیستم معقول بست ؟ ( بدون مانیتور و کیبورد و ... )
این سیستم ایده آلی هست.سلام به دوستان من حدود 600-700 تومان پول دارم می خوام یه سیستم بگیرم میخواستم پیشنهاد شما بدونم که چه محصولاتی رو میتونم تهیه کنم
اونجور که من فهمیدم کاندالف دو مدل داره که از نظر خنک کنندگی هم به غیر از فن hdd دوتا فن 12cm داره با یه فن 9cm گارانتی محصولات thermaltake تو ایران فونیران هستش شما میتونی بهشون زنگ بزنی اونا میتونن راهنماییت کنن.کسی الان جایی رو میشناسه که Case ـه Thermaltake Kandalf داشته باشه ؟ اگر میشناسه دریغ نکنه. :biggrin1:
قیمتش رو هم بگین. اگر Kandalf نباشه، مجبورم Red Line Nzxt بگیرم ! از این کیس های A+ هم زیاد خوشم نمیاد اگر نه Twin Engineـش موجود هست.
کلا" دوستان یه راهنمایی راجع به خرید Case بکنن.
ممنون...
ویرایش: یک سوال دیگه: آیا با 1500 میشه یک سیستم معقول بست ؟ ( بدون مانیتور و کیبورد و ... )
اگه منظورت 1.5 میلیون هستش که من اینو پیشنهاد میدم :ویرایش: یک سوال دیگه: آیا با 1500 میشه یک سیستم معقول بست ؟ ( بدون مانیتور و کیبورد و ... )
اگه فقط کیس میخوای ، میتونی اینو در نظر بگیری :سلام به دوستان من حدود 600-700 تومان پول دارم می خوام یه سیستم بگیرم میخواستم پیشنهاد شما بدونم که چه محصولاتی رو میتونم تهیه کنم
با تشکر از راهنمایی شما.کندلاف کیسه خوشکل و خوبیه ولی خنک کنندگی آنچنانی نداره و نمیتونه در خنک کنندگی با Zero رقابت کنه. کیسه زیرو 8 تا فن 12 سانتی متری + 1 فن 8 سانتی متری داره. همچنین فضای لازم و بزرگی رو برای نگهداری لوازم داره. کندلاف های جدید یه فن 25 سانتی متری دارند + چند فن دیگه که به اندازه کیسه زیر قطعات رو خنک نمیکنند.
شما با همون پول کندلاف و یا کمتر میتونی کیسه زیرو رو تهیه کنی. مشخصاتشم تو قسمته معرفی محصولات NZXT زدم. برو بخون.
--------------------------------------------------------------
منظورت 1.500.000 تومنه یا 150 هزار تومن؟
اونجور که من فهمیدم کاندالف دو مدل داره که از نظر خنک کنندگی هم به غیر از فن hdd دوتا فن 12cm داره با یه فن 9cm گارانتی محصولات thermaltake تو ایران فونیران هستش شما میتونی بهشون زنگ بزنی اونا میتونن راهنماییت کنن.
من آخرین بار این مدلشو تو پاساژ ایران 285 قیمت داشتم.
اگه منظورت 1.5 میلیون هستش که من اینو پیشنهاد میدم :
CPU : intel q6600 or e8400
RAM : crucial or ocz 4gb 800
MAIN : XFX nForce 790i
VGA : xfx or inno3d 2*8800gt 512mb or 9800gx2
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb
POWER : green gp 780b or acbel 700w
اینا رو هم حدودا 1480 1500 در میاد.
باشه. Power فقط Thermaltake 
بجاي اينكه پول بيخودي به كيس بدي يكم رو قطعات مايه بذار ، لازم به ذكره Green يكي از معتبر ترين توليد كنندگان پاور و كيس اونم با كيفيت بالا!1.5 میلیون هست. البته شما Case رو فراموش کردید. :biggrin1: 300 تومان هم کیس هست دیگه. Powerـم هم اصلا" دوست ندارم Greenباشه. Power فقط Thermaltake
![]()
1-از 700 شروع ميشه ، بگير برو بالا!:biggrin1:9800GX2 چنده ؟!!!
Ram DDR3 4GB چنده ؟
به هر حال این وسط کیس NZXT REdline عاقلانه تره با توجه به قیمتش! 150 در مقابل 280 . با همون مقدار پول اضافه ای که برات میمونه هم میتونی سیستمت رو بهتر کنی و هم میتونی یه کیس فوق العاده زیبا + خنک کنندگی ایده آل داشته باشی....با تشکر از راهنمایی شما.
Kandalf خیلی خوشگلتر هست. Zero رو که اصلا دوست ندارم.اگر بخوام بخرم یا Kandalf میخرم یا Redline NZXT ! خنک کنندگیش هم که زیاد مهم نیست واسه یک سیستم 1.5 میلیون تومانی ! تازه من شنیده بودم Kandalf از خنک کنندگی خوبی بهره میبره !