مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط [DOG];408241:
کلی می گم اخه یکی می خوام بگیرم و راستشوبخای از کسی طلب دارم مجبورم اینو وردارم حالا اگر خوبه توبازی هم مشکلی نداره برای خودم نگه دارم

اگر 8800 نداری وردار:دی
بد نیست ولی اگه بتونی اینتل ورداری بهتره...

خوب اگه فقط کیس میخوای من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot or ocz 2gb 800
MAIN : giga ga-p35-ds3l or asus p5k-c
VGA : xfx or inno3d 8800gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp530ab

اینا رو هم حدودا 760 770 تومن در میاد.
و دیگه اینکه 8800gt از hd3870 قویتره بدون شک.

آخرین ویرایش:
کسی الان جایی رو میشناسه که Case ـه Thermaltake Kandalf داشته باشه ؟ اگر میشناسه دریغ نکنه. :دی
قیمتش رو هم بگین. اگر Kandalf نباشه، مجبورم Red Line Nzxt بگیرم ! از این کیس های A+ هم زیاد خوشم نمیاد اگر نه Twin Engineـش موجود هست.

کلا" دوستان یه راهنمایی راجع به خرید Case بکنن.

ممنون...

ویرایش: یک سوال دیگه: آیا با 1500 میشه یک سیستم معقول بست ؟ ( بدون مانیتور و کیبورد و ... )

سلام به دوستان من حدود 600-700 تومان پول دارم می خوام یه سیستم بگیرم میخواستم پیشنهاد شما بدونم که چه محصولاتی رو میتونم تهیه کنم

کسی الان جایی رو میشناسه که Case ـه Thermaltake Kandalf داشته باشه ؟ اگر میشناسه دریغ نکنه. :دی
قیمتش رو هم بگین. اگر Kandalf نباشه، مجبورم Red Line Nzxt بگیرم ! از این کیس های A+ هم زیاد خوشم نمیاد اگر نه Twin Engineـش موجود هست.

ممنون...

ویرایش: یک سوال دیگه: آیا با 1500 میشه یک سیستم معقول بست ؟ ( بدون مانیتور و کیبورد و ... )

کندلاف کیسه خوشکل و خوبیه ولی خنک کنندگی آنچنانی نداره و نمیتونه در خنک کنندگی با Zero رقابت کنه. کیسه زیرو 8 تا فن 12 سانتی متری + 1 فن 8 سانتی متری داره. همچنین فضای لازم و بزرگی رو برای نگهداری لوازم داره. کندلاف های جدید یه فن 25 سانتی متری دارند + چند فن دیگه که به اندازه کیسه زیر قطعات رو خنک نمیکنند.

شما با همون پول کندلاف و یا کمتر میتونی کیسه زیرو رو تهیه کنی. مشخصاتشم تو قسمته معرفی محصولات NZXT زدم. برو بخون.
--------------------------------------------------------------
منظورت 1.500.000 تومنه یا 150 هزار تومن؟

سلام به دوستان من حدود 600-700 تومان پول دارم می خوام یه سیستم بگیرم میخواستم پیشنهاد شما بدونم که چه محصولاتی رو میتونم تهیه کنم
این سیستم ایده آلی هست.

Cpu: Intel core 2 q6600

M.b: Gigabyte-p35-ds3l

Ram: 2*1 gb g.skill ddr2

Hard: 2*160 gb samsung sata

VGA: Zotac 8800 Gt

power: Green 530 w

اینا حدود 700-740 در میاد...

آخرین ویرایش:
کسی الان جایی رو میشناسه که Case ـه Thermaltake Kandalf داشته باشه ؟ اگر میشناسه دریغ نکنه. :biggrin1:

ممنون...

اونجور که من فهمیدم کاندالف دو مدل داره که از نظر خنک کنندگی هم به غیر از فن hdd دوتا فن 12cm داره با یه فن 9cm گارانتی محصولات thermaltake تو ایران فونیران هستش شما میتونی بهشون زنگ بزنی اونا میتونن راهنماییت کنن.
من آخرین بار این مدلشو تو پاساژ ایران 285 قیمت داشتم.
thermaltakeKandalf.jpg

آدرس : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 22
تلفن : 9-88728727
سایت : http://www.phoniran.com
اگه منظورت 1.5 میلیون هستش که من اینو پیشنهاد میدم :

RAM : crucial or ocz 4gb 800
MAIN : XFX nForce 790i
VGA : xfx or inno3d 2*8800gt 512mb or 9800gx2
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb
POWER : green gp 780b or acbel 700w

اینا رو هم حدودا 1480 1500 در میاد.

اگه فقط کیس میخوای ، میتونی اینو در نظر بگیری :

RAM : patriot 2gb 800
MAIN : giga ga-p35-ds3l or asus p5k
VGA : xfx or inno3d 8800gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp530ab

اینا رو هم حدودا 740 750 تومن در میاد.

کندلاف کیسه خوشکل و خوبیه ولی خنک کنندگی آنچنانی نداره و نمیتونه در خنک کنندگی با Zero رقابت کنه. کیسه زیرو 8 تا فن 12 سانتی متری + 1 فن 8 سانتی متری داره. همچنین فضای لازم و بزرگی رو برای نگهداری لوازم داره. کندلاف های جدید یه فن 25 سانتی متری دارند + چند فن دیگه که به اندازه کیسه زیر قطعات رو خنک نمیکنند.

شما با همون پول کندلاف و یا کمتر میتونی کیسه زیرو رو تهیه کنی. مشخصاتشم تو قسمته معرفی محصولات NZXT زدم. برو بخون.
--------------------------------------------------------------
منظورت 1.500.000 تومنه یا 150 هزار تومن؟
با تشکر از راهنمایی شما.

Kandalf خیلی خوشگلتر هست. Zero رو که اصلا دوست ندارم. :دی اگر بخوام بخرم یا Kandalf میخرم یا Redline NZXT ! خنک کنندگیش هم که زیاد مهم نیست واسه یک سیستم 1.5 میلیون تومانی ! تازه من شنیده بودم Kandalf از خنک کنندگی خوبی بهره میبره !

اونجور که من فهمیدم کاندالف دو مدل داره که از نظر خنک کنندگی هم به غیر از فن hdd دوتا فن 12cm داره با یه فن 9cm گارانتی محصولات thermaltake تو ایران فونیران هستش شما میتونی بهشون زنگ بزنی اونا میتونن راهنماییت کنن.
من آخرین بار این مدلشو تو پاساژ ایران 285 قیمت داشتم.

ممنون از شما دوست عزیز.

فون ایران فکر نمیکنم داشته باشه کندلف رو ! ( یعنی نداشت که ! )

اگه منظورت 1.5 میلیون هستش که من اینو پیشنهاد میدم :

RAM : crucial or ocz 4gb 800
MAIN : XFX nForce 790i
VGA : xfx or inno3d 2*8800gt 512mb or 9800gx2
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb
POWER : green gp 780b or acbel 700w

اینا رو هم حدودا 1480 1500 در میاد.

بله، منظورم 1.5 میلیون هست. البته شما Case رو فراموش کردید. :دی 300 تومان هم کیس هست دیگه. Powerـم هم اصلا" دوست ندارم Green :sick: باشه. Power فقط Thermaltake :love:

9800GX2 چنده ؟!!!
Ram DDR3 4GB چنده ؟ :دی

ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی میکنند. ( من به امید خدا تابستون میخوام یک PC ببندم. البته خیلی وقت هست که میخوام این کار رو بکنم ولی ... )

1.5 میلیون هست. البته شما Case رو فراموش کردید. :biggrin1: 300 تومان هم کیس هست دیگه. Powerـم هم اصلا" دوست ندارم Green :sick: باشه. Power فقط Thermaltake :love:
بجاي اينكه پول بيخودي به كيس بدي يكم رو قطعات مايه بذار ، لازم به ذكره Green يكي از معتبر ترين توليد كنندگان پاور و كيس اونم با كيفيت بالا!

9800GX2 چنده ؟!!!
Ram DDR3 4GB چنده ؟
1-از 700 شروع ميشه ، بگير برو بالا!:biggrin1:

2- كمش 500 تومن ميشه تازه اونم همون DDR2 ـه ، DDR3 واقعي بخواي 4 گيگ ببندي 1 تومن ميشه!:biggrin1:

همون سيستمي كه Supra نوشته خوبه فقط به نظر من CPU رو ميتوني Q9300 بگيري يا اگر نشد Q6600

فون ایران فکر نمیکنم داشته باشه کندلف رو ! ( یعنی نداشت که ! )
خوب من با گارانتی فونیرانش رو دیدم 285 تومن شما زنگ بزن ببین دارن یا نه.
9800gx2 هم همونطور که دوستان گفتن از 640 650 تومن شرع میشه تا 750 800 تومن.

با تشکر از راهنمایی شما.

Kandalf خیلی خوشگلتر هست. Zero رو که اصلا دوست ندارم. :دی اگر بخوام بخرم یا Kandalf میخرم یا Redline NZXT ! خنک کنندگیش هم که زیاد مهم نیست واسه یک سیستم 1.5 میلیون تومانی ! تازه من شنیده بودم Kandalf از خنک کنندگی خوبی بهره میبره !
به هر حال این وسط کیس NZXT REdline عاقلانه تره با توجه به قیمتش! 150 در مقابل 280 . با همون مقدار پول اضافه ای که برات میمونه هم میتونی سیستمت رو بهتر کنی و هم میتونی یه کیس فوق العاده زیبا + خنک کنندگی ایده آل داشته باشی....
review کیس هم آخر هفته میزارم رو سایت...

در ضمن من که نگفتم کندلاف خنک کنندگیش بده گفتم د حده زیرو نیست...

---------------------------------------------------
سیستم هم میتونی این رو در نظر بگیری:

Cpu: Intel core 2 Q6700
M.b: Gigabyte-x48-dq6
Ram: 4*1 gb G.skill ddr2
Vga: Zotac 9800GX2 1gb
Power: Green 780w
Hard: Samsung 2*160gb sata 8mb
case: lexa black/redline
اینا همون حدودای پولت در میاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند