مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU: Intel Core i7-6800K
Mobo: Asus X99-A II
Memory: Corsair Vengeance LPX 32GB 3000Mhz 4x8GB
VGA: Asus GT730 2GB
SSD: Samsung 850 Pro 250GB
HDD: Western Digital Blue 2TB 7200 RPM
ODD: Pioneer DVD R/W
CPU Cooler: Cooler Master Seidon 120V Plus
PSU: ENERMAX Revolution X't 730w
Case: Coolermaster Silencio 452

حدود 5.6 می شه
شما کلا گرافیک نیازی نداری، همون 730 راحت جواب می ده
کولر H100 با توجه به بودجه شما هزینه زیادیه، مدل 120V Plus در حالت Load پردازنده به خوبی پردازنده رو خنک می کنه
پاور و خنک کننده هر دو برای مقدار معقولی Overclock مناسب هستند
برای کم کردن هزینه می تونید باس و حافظه رم رو کم کنید و SSD رو به مدل EVO تغییر بدید یا وات پاور رو حدود 100 وات بیارید پایین (در این صورت غید اورکلاک رو بزنید)

پردازنده 6800K که ارزونترین پردازنده Broadwell-E هست در Benchmark ها از 5930k هم پیشی گرفته، 5820k که جای خود دارد...

سیستم پیشنهادی خیلی خوبه، ولی هرگز کارت رده پایینی مثل 730 رو برای سیستم رندر توصیه نمی کنن! اصلا برای ویو پورت و Real time مناسب نیست، باید حداقل همون GTX 950 یا 960 باشه.

2 تا استفاده شده یکی 2 و یکی چهار

الان 2 اسلاتس درسته ؟

سوال بعدی واسه این سیستم چه رم 8 گیگی بگیرم خوبه ؟ 2تا 8 کنار هم میخوام بزارم

نه دیگه باید 4 اسلاته باشه
باید ماجولهای فعلی رو بفروشی و دو تا 8 گیگی برداری

برای برندش هم مثل رم PC انتخابها زیاد نیست، باید ببینی چه مارک و چه فرکانسی موجوده که بخری.

سیستم پیشنهادی خیلی خوبه، ولی هرگز کارت رده پایینی مثل 730 رو برای سیستم رندر توصیه نمی کنن! اصلا برای ویو پورت و Real time مناسب نیست، باید حداقل همون GTX 950 یا 960 باشه.

ممنون از راهنمايي دوستان.... سيستم خوبيه ولي دوستمون درست ميگه كارت گرافيك ٧٣٠ هم كمي رده پايين هست كه اگر هم بخوايم ٩٦٠ يا ٩٨٠ بندازيم هزينه ميره بالاتر در كل فهميدم بالأنسي بين اينها بايد باشه كه به بودجه هم مناسب باشه...

Sent from my iPhone using Tapatalk

فکر کنم اگه ۶۸۰۰ رو با ۵۸۲۰ عوض کنید بتونید کارت گرافیک بهتری داشته باشید.
دوستان 750 ti برای شروع نمی تونه کافی باشه؟ یه چیزی بین ۷۳۰ و ۹۶۰ . قیمتشم واقعا خوبه. جا برا تعویض با ۱۰۶۰ یا ۱۰۷۰ برا آینده.

یه سوال از اساتید بین 6800k و 5820k 6700k تفاوت چشم گیره برا رندر ؟
i7 های ۱۱۵۱ چه قدر ضعیف ترن؟

• Like
Reactions: SCANIA V8

نه دیگه باید 4 اسلاته باشه
باید ماجولهای فعلی رو بفروشی و دو تا 8 گیگی برداری

برای برندش هم مثل رم PC انتخابها زیاد نیست، باید ببینی چه مارک و چه فرکانسی موجوده که بخری.

فرکانسی که ساپورت میکنه که رم با فرکانس مربوطه رو از کجا میشه دید؟
من تاحالا لبتابو باز نکردم پیچاش با پیچ گوشتی های خاصی باز میشه ؟ با معمولی هرکاری کردم باز نمیشد

فکر کنم اگه ۶۸۰۰ رو با ۵۸۲۰ عوض کنید بتونید کارت گرافیک بهتری داشته باشید.
دوستان 750 ti برای شروع نمی تونه کافی باشه؟ یه چیزی بین ۷۳۰ و ۹۶۰ . قیمتشم واقعا خوبه. جا برا تعویض با ۱۰۶۰ یا ۱۰۷۰ برا آینده.

یه سوال از اساتید بین 6800k و 5820k 6700k تفاوت چشم گیره برا رندر ؟
i7 های ۱۱۵۱ چه قدر ضعیف ترن؟

750Ti با وجود اختلاف قیمت کم دیگه مثل قبل ارزش خرید نداره، اما هنوز هم حداقل گزینه ی قابل تایید هست.
Core i7 های نسل قبلی هسول هم بین 5 تا 15 درصد راندمان کمتری نسبت به اسکای لیک 1150 دارند و نسبت به سوکت 2011 و مثلا 5930K هم تا حدود 30 درصد به خاطر داشتن 2 هسته ی کمتر توان پردازشی کمتری دارند که لزوما در بازی کاربردی نداره.

فرکانسی که ساپورت میکنه که رم با فرکانس مربوطه رو از کجا میشه دید؟
من تاحالا لبتابو باز نکردم پیچاش با پیچ گوشتی های خاصی باز میشه ؟ با معمولی هرکاری کردم باز نمیشد

به مدل پردازنده و مادربرد دستگاه بستگی داره

اطلاعاتش رو از همون برنامه ی CPU-Z که گفتم میشه درآورد.

• Like
Reactions: SCANIA V8
سیستم کامل با مونیتور بدون موس و کیبورد و بودجه 4.700-4.800 چی میشه بست ؟ گرافیک 1070 باشه
خنک ترین کارت گرافیک مال کدوم برنده ؟

آخرین ویرایش:
بی زحمت یه کیبورد زیر 200 تومن معرفی کنید ( یا حداکثر 200 تومن )

خب میشه ASUS Cereberus و Cougar K500 یا K200انتخابای خوبین بین 100 تا 200 تومن.
اینا گیمینگ هستن، برای کار اداری یا مهمولی کیبوردهای متفاوت بی سیم یا بلوتوثی از Logi یا مایکروسافت توصیه میشه.

سیستم کامل با مونیتور بدون موس و کیبورد و بودجه 4.700-4.800 چی میشه بست ؟ گرافیک 1070 باشه
خنک ترین کارت گرافیک مال کدوم برنده ؟

نام قطعه
Intel Core i5 6600K CPU
Asus Z170 Pro Gaming MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
MSI GTX 1070 Gaming Z VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) —

خنک ترین مدل فعلا مدل MSI از سری Gaming Z و بعد گیگابایت و بعد ایسوس هست. نویز رو هم همیشه در نظر بگیرید، هیچ ملاکی تکی قابل اتکا نیست.

خب میشه ASUS Cereberus و Cougar K500 یا K200انتخابای خوبین بین 100 تا 200 تومن.
اینا گیمینگ هستن، برای کار اداری یا مهمولی کیبوردهای متفاوت بی سیم یا بلوتوثی از Logi یا مایکروسافت توصیه میشه.

نام قطعه
Intel Core i5 6600K CPU
Asus Z170 Pro Gaming MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
MSI GTX 1070 Gaming Z VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) —

خنک ترین مدل فعلا مدل MSI از سری Gaming Z و بعد گیگابایت و بعد ایسوس هست. نویز رو هم همیشه در نظر بگیرید، هیچ ملاکی تکی قابل اتکا نیست.
خیلی ممنون آقا فرشید ولی مونیتور رو از قلم انداختین

خیلی ممنون آقا فرشید ولی مونیتور رو از قلم انداختین

برای کارت 1070 اصلا کمتر از این نباید بردارید، حتی اگه مانیتور به این بودجه اضافه بشه! با صرفه جویی در قطعات هم باز به بودجه ی مدنظر شما نخواهد رسید.
برای مانیتور هم ASUS VX238H یا SAMSUNG S24D595H دست کم توصیه میشه برای بازی که 700 تومن به بالاست.

برای کارت 1070 اصلا کمتر از این نباید بردارید، حتی اگه مانیتور به این بودجه اضافه بشه! با صرفه جویی در قطعات هم باز به بودجه ی مدنظر شما نخواهد رسید.
برای مانیتور هم ASUS VX238H یا SAMSUNG S24D595H دست کم توصیه میشه برای بازی که 700 تومن به بالاست.
ultra wide 25 inch lg پیشنهاد میشه ؟
بعد اگر کیس رو Deepcool Dukase انتخاب کنم و mb رو Asus h170 pro gaming انتخاب کنم مشکلی پیش میاد ؟
یکی هم پاور 735 وات Raidmax خوبه ؟ چون از چند جا پرسیدم گفتن کمه کم 700 وات بردارم

ultra wide 25 inch lg پیشنهاد میشه ؟
بعد اگر کیس رو Deepcool Dukase انتخاب کنم و mb رو Asus h170 pro gaming انتخاب کنم مشکلی پیش میاد ؟
یکی هم پاور 735 وات Raidmax خوبه ؟ چون از چند جا پرسیدم گفتن کمه کم 700 وات بردارم

کیس سلیقه ای هست، انتخاب با شماست، اما برای انتخاب فقط به ظاهر اکتفا نکنید، مدلهای توصیه شده از تمام جوانب در نظر گرفته شدند، نه فقط زیبایی ظاهر، Dukase هم بد نیست،
پاور هم همون مدلی که توصیه شده تایید میشه، هر کی هم گفته کمه خیلی وارد نبوده، اقدام زیادی کرده!
خواستین بالاتر بردارید 750B-OC Gold بردارید از گرین.

• Like
Reactions: msbazicenter
بین 4790k و 6700(non-k) کدومو ترجیح میدید؟ فرض بر فرکانس معمولی هر دو.

بین این دو power:
Corsair CS750M 80Plus Gold PSU
GREEN GP750B-OC+

بین این دو کیس:
raidmax horus
dukase white v1

کولرهای deepcool lucifer k2 یا lucifer v2 چطورن؟تو اون رنج ایر کولر بهترین چیه؟

سلام فرشید جان
تا ۵ میلیون تومان
بین macbook Air
و microsoft surface
کدوم رو بیشنهاد میدی
واسه کارای روزمزه و یه سری کارای محاسباتی میخوام برای دانشگاه
و چه مدلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or