من واقعا متاسفم برای این بازار افتضاح
دیروز برای تفنن رفتم بازار های بزرگ کامپیوتر و ازشون سیستم پیشنهادی گرفتم در رنج قیمت های مختلف و برای کارای مختلف
طرف میاد می گه 90% سرور های دنیا از SSD های SanDisk استفاده می کنن، پرفورمنس SanDisk Ultra II از 850 EVO بهتره و با 850 Pro برابری می کنه اما قیمتش هم اندازه 850 EVO اه
یکی دیگه بهش می گم سیستم گیمینگ ارزون می خوام برداشته 1.5 میلیون سیستم پیشنهادی نوشته با GT 730 و می گه تمام بازیهای روز رو قشنگ اجرا می کنه
به یکی گفتم مانیتور PG279 بده می گه PG279 دیگه تولید نمی شه جاش PG278 اومده که تازه تاخیرشم 1ms، تاخیر قبلی اه 5ms بوده
یکجا رفتم طرف قشنگ کارت های 980Ti اه پشت ویترینیشو که یک من خاک روش نشسته بود و فن هاش برای دمو N ماه بود که همینجوری می چرخیدن رو آک می کرد بفروشه به ملت، پشت ویترین داشت 1070 و 1080 می چید
یکجا دیگه طرف رم با باس 3200 آفر داده برای گیم می گه هرچی باس رم بیشتر باشه واسه گیم بهتره
یکجا رفتم می گم کارت گرافیکم رو نسخه Founders Edition نده می گه بگو ببینم چیپ کارت گرافیک رو کی می سازه می گم Nvidia بعد می گه خوب Founders Edition ها رو کلا خود Nvidia طراحی می کنه می ده با اسم های مختلف می سازن حالا کسی که خودش جیپ رو ساخته بهتر می دونه چی طراحی کنه چه خنک کننده ای بزاره یا بقیه شرکت ها...
آمار یک سایتی رو گرفتم که طرف زده فروش حضوری نداریم، بعد آدرسش رو زده میدان ولیعصر، اما خود طرف کلا اصلا جای فیزیکی نداره توی تهران و دروغ می گه، طرف شماله و شمارش هم با 911 شروع می شه، کارشم فقط دلالی اه زنگ می زنه از اینو اون جنس می گیره می گه به اسمش پیک کنن بره
یک سایت دیگه هم بود که کلا طرف یک دفتر داشت که 10 متر هم نمی شد، خودش یک نفر هم نشسته بود اونجا سایت رو چک می کرد و تلفن جواب می داد، قیمت های نجومی گزاشته بود و می فروخت به ملت
همین بابا یک سیستم Gaming توی سایتش آفر داده با قیمت 13,495 که روش پاور 1200 واته، کیسش یک کیس 1300,1400 ایه، اس اس دی 1 ترا گزاشته بعد اومده فقط یک دونه گرافیک 980 گزاشته روی سیستم، یعنی حتی 980ti هم نیست، بعد مانیتوری که داده IPS اه 5ms بودن G-Sync و Freesync اه....
کلا به جرات می گم یک نفر در بازار هم پیدا نکردم که یک سیستم عقلانی بتونه پیشنهاد بده، هرکی هرچی داره می خواد بفروشه بره، بی سوادی فریاد می زنه توی بازار، دست رد هم به شما نمی زنن، به طرف می گی سیستم گیمینگ می خوام، هر قیمتی که بگی بهت یک سیستمی می ده اصلا امکان نداره که بگه زیر فلان قدر نمی شه سیستم گیمینگ بست
اسمبل سیستم ها هم که حرف نداره، کلا یکی دوتا پیچ می بندن که فقط قطعات سر جاش وایسته نیاد پایین موقع حمل و نقل، سریع همه چی رو به هم وصل می کنن تموم می شه می ره
و وای به حال کسانی که هر روز می رن از این بازار ها به امید این که فروشنده علمش رو داره خرید می کنن