مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
به Pc نیازمندیم برای مباحث مجازی سازی و vmware . در کل برای کار های شبکه نیازمندشیم . به هیچ وجه استفاده گیم نداره . یعنی اصلا کارت گرافیک نمی خوایم :D آنبرد کفایت می کنه
این مشخصات هم داشته باشه حتما
حتما core i7 باشه
16 گیگ رم داشته باشه
اس اس دی هم داشته باشه
1 ترابایت هارد
بودجه تو مایه های 2.5 میلیون
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام اتفاقا من دارم سیستمی میبندم مثل نیاز شما البته خوب یکم حرفه ای تر با بودجه بیشتر ! :)

اول یک سوال ؟ این 2.5 فقط برای کیس هست یا مانیتور و... هم شامل میشه ؟

اما در رابطه با نیاز شما اتفاقا شما به SSD و RAM خوب نیاز داری ?
این توقعی که شما داری مثل i7، 16gig و SSD و HDD با این بودجه و این کاری که شما میخوایی نمیخوره (با فرض اینکه مانیتور و.... شامل هم بشه)
چون cpu فقط 1 تومن شما MB رو هم حساب کن با رم میشه 1 تومن SSD و HDD هم میشه 500 تا 600 تومن

• Like
Reactions: .:Pouria:.
ممنون دوست عزیز
نه فقط کیس . بدون هیچی
گفتم فقط هارد سی پی یو مادربرد رم کیس پاور
کارت گرافیک هم احتیاج ندارم
اس اس دی هم برای سیستم عامل اصلی احتیاج دارم

سلام میشه یه پاور و کیس مناسب برای asus strix 1070 معرفی کنین
پاور انتخابی خودم evga 650GQ هست آیا مناسب هست؟

بله، یه پاور 550 وات یا بالاتر کفایت می کنه
پاور انتخابی هم مناسب هست.

سلام من قصد خرید هارد اکسترنال رو داشتم در حال جستجوی وبسایت ها بودم که چشمم خورد به باکس هارد این باکس هارد ها عملکردشون چطوره؟
خودم هارد دارم اگه اینطوریه از همین باکس هارد ها بخرم دیگه میتونم از هارد بصورت قابل حمل استفاده کنم؟

باکسهای هارد انواع مختلفی دارن، از بی کیفیت تا رده حرفه ای و برند معتبر که در بازار داخل بیشتر از نوع اول پیدا میشه
اگه باکس هارد با کابل USB 2.0 باشه که عملا به خاطر سرعت پایین نمیشه استفاده ی مناسبی به جای هاردای جدید اکسترنال ازشون داشت، اگه که رابطش USB 3.0 باشه هم گرونتره و هم کمتر پیدا میشه.

پس این باکسا جای هارد اکسترنال رو نمی گیرن.

من میخوام سیستم رو عوض کنم. تا حدود 2 تومن اینا.
الان سیستم این ها هست کدوم از این ها رو میتونم نگه دارم و نیاز نیست عوض کنم و چیا رو عوض کنم اولویت هم برای بازی هست.

CPU:AMD Phenom II X6 1090T
MB:Gigabyte 890FXA-UD7
VGA:EVGA 960 SSC ACX 2.0+ 4G
RAM:Corrsair Dominator 2x4GB 1600 CL8
CPU COOLER:Cooler Master Hyper 212 Plus
POWER:Cooler Master 700 watt UCP Ultimate
CASE:Cooler Master HAF 932
ODD: Plextor PX-880SA+Samsung 24X
HDD:Western Digital 1TB Cavir Black 64MB
SSD: Samsung 850 evo 250 gig

اول کارت گرافیک رو ارتقا بدید و بعد هم پردازنده+مادربرد+رم به صورت یکجا

کارت گرافیک مثلا 1070 و اون 3 قطعه ی بعدی هم:
CPU:INTEL Core I5 6600
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR4 2133
M/B:ASUS H170-PRO GAMER

اگر بودجه نمیرسه فعلا فقط گرافیک رو ارتقا بدید.

ممنون دوست عزیز
نه فقط کیس . بدون هیچی
گفتم فقط هارد سی پی یو مادربرد رم کیس پاور
کارت گرافیک هم احتیاج ندارم
اس اس دی هم برای سیستم عامل اصلی احتیاج دارم

CPU:INTEL CORE i7 6700
RAM:2*8GB 2133 DDR4
M/B:ASUS H170 Pro
SSD:SAMSUNG 850 EVO 120GB
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:GREEN 650w

کسانی که سری مانیتور های ASUS MX27-25-23 دارن میشه در مورد کیفیت و ویژگی هاش کمی ما رو روشن کنن؟ من رو خرید مانیتور خیلی حساس هستم اگه کسی که با این سری کار کرده لطفا به سوالات من جواب بده.
اول این که صفحه نمایشش مات هست درسته؟ من با صفحه نمایش مات تا الان کار نکردم میشه بگید با مانیتور های شفاف چه فرقی داره؟
میگن پنل این مانیتور ها IPS هست واقعا کیفیت این پنل ها با پنل های معمولی چقدر هست واقعا؟
گرد و خاک تو لبه های این مانیتور ها میره؟
چه قسمت های در این مانیتور براق و مات هست؟
قسمت های براق واقعا جذب اثر انگشت دارن؟
کیفیت پلاستیک بدنش چطور هست؟؟ چه قسمت های از بدنش فلزی هست؟
من قصد خرید نسخه 27 اینچ رو دارم... تو نقداش خوندم میگن با توجه به رزولوشن فول اچدی شاید کیفیتش توازن نداشته باشه.
صفحه اصلی LED جذب اثر انگشت و گرد و خاک داره؟؟؟
پاک کردن صفحه اصلی LED اسان هست و خودش باعث بدبختی و کثیفی نمیشه؟
صفحه اصلی روکش روش هست؟؟ ایا قابلیت نصب روکش دارد؟
پایه این مانیتور از کیفیت بالایی برخوردار هست؟
راسته میگن پایه این مانیتور خیلی تعادل نداره و با کوچگتر ضربه مانتیور به لرزه میاد؟

سلام و خسته نباشید

از دوستانی که تو بازار هستن یه سوال داشتم
الان سیستمی مدنظرمه که قیمتش 8 تومنه ولی الان نیازش ندارم
نزدیکای آبان میخوام بخرمش میخوام ببینم تا اون موقع احتمال پایین اومدن قیمتش هست ؟
بنظرتون در موقع نمایشگاه الکامپ (آذرماه) قیمت ا تکونی نمیخورن پایین میرن یا بالاتر میشن ؟

تشکر از دوستان

سلام
من مادربردم asus m4a89gtd pro هست که سوکت AM3 داره و CPUی که الان روش هست 1090T هست
من اگر نخام cpu و مادربرد رو عوض بکنم، قویترین گرافیکی که میتونم بخرم و با این سیستم مشکلی نداشته باشه چی هست
در ضمن این مادر برد نهایت از رم 1333 ساپرت میکنه و پاورم هم 400W هست.
بیشتر هم برای pes یا fifa میخام این سیستم رو
مرسی

سلام
از سریsteelseries که با PS4 هم خوب جواب بده و میکروفون هم برای آنلاین داشته باشه چی رو توصیه میکنین
شنیدم steelseries نسبت به razer بالانس بهتری داره صدا تو همه رنج فرکانسی صحت داره

سلام من میخوام یه سیستم خیلی قوی جم کنم فقط یه مشکلی دارم که پردازنده intel skylake 6700k بخرم بهتره یا intel haswell-E 5820k? یعنی کدومش قوی تره؟ قیمتاش که تقریبا یکی هست فقط برای من قوی تر بودن مهمه. اینم لیست بقیه قطعاتی که انتخاب کردم.
Graphic Cart: Asus Turbo-gtx960-oc-4gd5
Motherboard: Asus z170 pro gaming
cpu: اینو که خودتون بگید کدوم بهتره
ram: Kingston HyperX Fury 32GB DDR4 2400MHz CL15 Dual Channel RAM HX424C15FBK232
HDD: 2TB 64mb cache
منبع تغذیه هم مدنظرم 750 وات هست بنظرتون کافیه؟ میخوام زیاد باشه که اگه ارتقا دادم کارت گرافیکو و .. اونارم ساپورت کنه.
دی وی دی رام و اینا هم که مهم نیست فعلا
این قطعاتو بگید با هم هم خونی دارند یا نه؟ اگه میخواید بگید لینک همشونو تو دی جی کالا بدم بهتون.
باتشکر

سلام و خسته نباشید

از دوستانی که تو بازار هستن یه سوال داشتم
الان سیستمی مدنظرمه که قیمتش 8 تومنه ولی الان نیازش ندارم
نزدیکای آبان میخوام بخرمش میخوام ببینم تا اون موقع احتمال پایین اومدن قیمتش هست ؟
بنظرتون در موقع نمایشگاه الکامپ (آذرماه) قیمت ا تکونی نمیخورن پایین میرن یا بالاتر میشن ؟

تشکر از دوستان

از الان هم نمیشه پیش بینی کرد که پایین میاد یا بالا میره،
کی با نمایشگاه های داخلی بی اعتباری مثل الکامپ روی قیمتها تغییر ایجاد شده که این بار دوم باشه دوست عزیز؟ نه کامپیوتکس هست و نه جیتکس .

سلام
من مادربردم asus m4a89gtd pro هست که سوکت AM3 داره و CPUی که الان روش هست 1090T هست
من اگر نخام cpu و مادربرد رو عوض بکنم، قویترین گرافیکی که میتونم بخرم و با این سیستم مشکلی نداشته باشه چی هست
در ضمن این مادر برد نهایت از رم 1333 ساپرت میکنه و پاورم هم 400W هست.
بیشتر هم برای pes یا fifa میخام این سیستم رو
مرسی

شما هر گرافیکی بخوای می تونی روی مادربردت بزاری، ولی اون پاور فقط برای کارتای ضعیف مناسب هست. بهتره هم کارت گرافیک رو به چیزی مثل GTX 960 ارتقا بدی و هم پاور رو به مدل 550 وات یا بالاتر.

سلام
از سریsteelseries که با PS4 هم خوب جواب بده و میکروفون هم برای آنلاین داشته باشه چی رو توصیه میکنین
شنیدم steelseries نسبت به razer بالانس بهتری داره صدا تو همه رنج فرکانسی صحت داره

steelseries کلا مدلهای خیلی خوبی داره، اما اینکه کدومش با کنسول شما بهتر جواب بده رو من در جریان نیستم، مدلهای اختصاصی کنسول هم داره ولی.

سلام من میخوام یه سیستم خیلی قوی جم کنم فقط یه مشکلی دارم که پردازنده intel skylake 6700k بخرم بهتره یا intel haswell-E 5820k? یعنی کدومش قوی تره؟ قیمتاش که تقریبا یکی هست فقط برای من قوی تر بودن مهمه. اینم لیست بقیه قطعاتی که انتخاب کردم.
Graphic Cart: Asus Turbo-gtx960-oc-4gd5
Motherboard: Asus z170 pro gaming
cpu: اینو که خودتون بگید کدوم بهتره
ram: Kingston HyperX Fury 32GB DDR4 2400MHz CL15 Dual Channel RAM HX424C15FBK232
HDD: 2TB 64mb cache
منبع تغذیه هم مدنظرم 750 وات هست بنظرتون کافیه؟ میخوام زیاد باشه که اگه ارتقا دادم کارت گرافیکو و .. اونارم ساپورت کنه.
دی وی دی رام و اینا هم که مهم نیست فعلا
این قطعاتو بگید با هم هم خونی دارند یا نه؟ اگه میخواید بگید لینک همشونو تو دی جی کالا بدم بهتون.
باتشکر

برای بازی 6700K گزینه ی بهتری هست
ولی با گرافیکی گه انتخاب کردید ظاهرا دنبال بازی کردن نیستید، در این صورت برای هر چیزی غیر از بازی پردازنده ی 5820K می تونه انتخاب بهتری باشه.
پاور هم 750 وات زیاده

دوستانی که مثل شما سوال رو از آخر می پرسن معمولا به نتیجه نمیرسن، به جای این توضیحات و سوالات متنوع اول می گفتید "چه کاری از سیستم انتظار دارید و چه بودجه ای دارید!" همین یک جمله کفایت می کرد.

با سلام
درباره egpu اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم
روی چه لپ تاب هایی جواب میده
ایا برای لپ تاپ مشکل ایجاد نمیکنه
تا چه حد از توان کارت گرافیک رو استفاده میکنه
و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین

بودجه من حدود 5.5 ملیون تومن هستش + برای بازی میخوام ولی کارت گرافیک 8 گیگی خیلی گرون تره. دوستم میگه gtx1080 تازه اومده و خیلی هم قویه اما خیلی گرونه توان خریدشو ندارم. اگرم میخواید یه سیستمی معرفی کنید با بودجه 5.5 ملیون تومن حتما سی پی یوش core i 7 باشه و کارت گرافیکش قوی تر باشه ممنون!

یک سوال گفتید پاور 750 وات زیاده یعنی اگه زیاد باشه به قطعه صدمه میزنه؟! ببخشید من در این مورد تخصص ندارم و ممکنه سوال های ساده بپرسم!در کل میخوام زیاد باشه که بعدا ارتقا دادم لازم نباشه برم پاور هم ارتقا بدم و .......

Last edited by a moderator:
سلام فرشید جان
شرمنده دیگ همش مزاحمت میشیم
یه مشورت میخواستم در مورد خرید لپ تاپ
بودجه تا ۳.۸ حداکثر
وزن و زیبایی مهمه در کنار سخت افزار قوی( برای کار رندر هم میخواد استفاده بشه)
کیفیت صفحه، نور پس زمینه کیبورد، باتری به نسبت خوب(درایو نوری نداشته باشه مهم نیست)، رنگش هم ترجیحا مشکی باشه
خیلی ممنون

دوستان سلام . یکی از آشناها قصد خرید کیس گیمینگ داره . اما صرفا میخواد نهایت 1.7 هزینه کنه . با توجه به این بودجه محدود ، خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید که چه قطعاتی بهترین بازده رو خواهد داشت . مانیتورش قدیمیه و hdmi پشتیبانی نمیکنه و رزولیشنشم فک کنم با نسبت تصویر 1:1 1024*1024 باشه . هرچند شاید در اینده مانیتورم ارتقا بده . ترجیحا اینتل باشه بهتره . .درایو نوری هم خودش داره . سپاسگذارم بابت وقتی که میذارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or