مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کسانی که سری مانیتور های ASUS MX27-25-23 دارن میشه در مورد کیفیت و ویژگی هاش کمی ما رو روشن کنن؟ من رو خرید مانیتور خیلی حساس هستم اگه کسی که با این سری کار کرده لطفا به سوالات من جواب بده.
اول این که صفحه نمایشش مات هست درسته؟ من با صفحه نمایش مات تا الان کار نکردم میشه بگید با مانیتور های شفاف چه فرقی داره؟
میگن پنل این مانیتور ها IPS هست واقعا کیفیت این پنل ها با پنل های معمولی چقدر هست واقعا؟
گرد و خاک تو لبه های این مانیتور ها میره؟
چه قسمت های در این مانیتور براق و مات هست؟
قسمت های براق واقعا جذب اثر انگشت دارن؟
کیفیت پلاستیک بدنش چطور هست؟؟ چه قسمت های از بدنش فلزی هست؟
من قصد خرید نسخه 27 اینچ رو دارم... تو نقداش خوندم میگن با توجه به رزولوشن فول اچدی شاید کیفیتش توازن نداشته باشه.
صفحه اصلی LED جذب اثر انگشت و گرد و خاک داره؟؟؟
پاک کردن صفحه اصلی LED اسان هست و خودش باعث بدبختی و کثیفی نمیشه؟
صفحه اصلی روکش روش هست؟؟ ایا قابلیت نصب روکش دارد؟
پایه این مانیتور از کیفیت بالایی برخوردار هست؟
راسته میگن پایه این مانیتور خیلی تعادل نداره و با کوچگتر ضربه مانتیور به لرزه میاد؟

سلام و خسته نباشید

از دوستانی که تو بازار هستن یه سوال داشتم
الان سیستمی مدنظرمه که قیمتش 8 تومنه ولی الان نیازش ندارم
نزدیکای آبان میخوام بخرمش میخوام ببینم تا اون موقع احتمال پایین اومدن قیمتش هست ؟
بنظرتون در موقع نمایشگاه الکامپ (آذرماه) قیمت ا تکونی نمیخورن پایین میرن یا بالاتر میشن ؟

تشکر از دوستان

سلام
من مادربردم asus m4a89gtd pro هست که سوکت AM3 داره و CPUی که الان روش هست 1090T هست
من اگر نخام cpu و مادربرد رو عوض بکنم، قویترین گرافیکی که میتونم بخرم و با این سیستم مشکلی نداشته باشه چی هست
در ضمن این مادر برد نهایت از رم 1333 ساپرت میکنه و پاورم هم 400W هست.
بیشتر هم برای pes یا fifa میخام این سیستم رو
مرسی

سلام
از سریsteelseries که با PS4 هم خوب جواب بده و میکروفون هم برای آنلاین داشته باشه چی رو توصیه میکنین
شنیدم steelseries نسبت به razer بالانس بهتری داره صدا تو همه رنج فرکانسی صحت داره

سلام من میخوام یه سیستم خیلی قوی جم کنم فقط یه مشکلی دارم که پردازنده intel skylake 6700k بخرم بهتره یا intel haswell-E 5820k? یعنی کدومش قوی تره؟ قیمتاش که تقریبا یکی هست فقط برای من قوی تر بودن مهمه. اینم لیست بقیه قطعاتی که انتخاب کردم.
Graphic Cart: Asus Turbo-gtx960-oc-4gd5
Motherboard: Asus z170 pro gaming
cpu: اینو که خودتون بگید کدوم بهتره
ram: Kingston HyperX Fury 32GB DDR4 2400MHz CL15 Dual Channel RAM HX424C15FBK232
HDD: 2TB 64mb cache
منبع تغذیه هم مدنظرم 750 وات هست بنظرتون کافیه؟ میخوام زیاد باشه که اگه ارتقا دادم کارت گرافیکو و .. اونارم ساپورت کنه.
دی وی دی رام و اینا هم که مهم نیست فعلا
این قطعاتو بگید با هم هم خونی دارند یا نه؟ اگه میخواید بگید لینک همشونو تو دی جی کالا بدم بهتون.
باتشکر

سلام و خسته نباشید

از دوستانی که تو بازار هستن یه سوال داشتم
الان سیستمی مدنظرمه که قیمتش 8 تومنه ولی الان نیازش ندارم
نزدیکای آبان میخوام بخرمش میخوام ببینم تا اون موقع احتمال پایین اومدن قیمتش هست ؟
بنظرتون در موقع نمایشگاه الکامپ (آذرماه) قیمت ا تکونی نمیخورن پایین میرن یا بالاتر میشن ؟

تشکر از دوستان

از الان هم نمیشه پیش بینی کرد که پایین میاد یا بالا میره،
کی با نمایشگاه های داخلی بی اعتباری مثل الکامپ روی قیمتها تغییر ایجاد شده که این بار دوم باشه دوست عزیز؟ نه کامپیوتکس هست و نه جیتکس .

سلام
من مادربردم asus m4a89gtd pro هست که سوکت AM3 داره و CPUی که الان روش هست 1090T هست
من اگر نخام cpu و مادربرد رو عوض بکنم، قویترین گرافیکی که میتونم بخرم و با این سیستم مشکلی نداشته باشه چی هست
در ضمن این مادر برد نهایت از رم 1333 ساپرت میکنه و پاورم هم 400W هست.
بیشتر هم برای pes یا fifa میخام این سیستم رو
مرسی

شما هر گرافیکی بخوای می تونی روی مادربردت بزاری، ولی اون پاور فقط برای کارتای ضعیف مناسب هست. بهتره هم کارت گرافیک رو به چیزی مثل GTX 960 ارتقا بدی و هم پاور رو به مدل 550 وات یا بالاتر.

سلام
از سریsteelseries که با PS4 هم خوب جواب بده و میکروفون هم برای آنلاین داشته باشه چی رو توصیه میکنین
شنیدم steelseries نسبت به razer بالانس بهتری داره صدا تو همه رنج فرکانسی صحت داره

steelseries کلا مدلهای خیلی خوبی داره، اما اینکه کدومش با کنسول شما بهتر جواب بده رو من در جریان نیستم، مدلهای اختصاصی کنسول هم داره ولی.

سلام من میخوام یه سیستم خیلی قوی جم کنم فقط یه مشکلی دارم که پردازنده intel skylake 6700k بخرم بهتره یا intel haswell-E 5820k? یعنی کدومش قوی تره؟ قیمتاش که تقریبا یکی هست فقط برای من قوی تر بودن مهمه. اینم لیست بقیه قطعاتی که انتخاب کردم.
Graphic Cart: Asus Turbo-gtx960-oc-4gd5
Motherboard: Asus z170 pro gaming
cpu: اینو که خودتون بگید کدوم بهتره
ram: Kingston HyperX Fury 32GB DDR4 2400MHz CL15 Dual Channel RAM HX424C15FBK232
HDD: 2TB 64mb cache
منبع تغذیه هم مدنظرم 750 وات هست بنظرتون کافیه؟ میخوام زیاد باشه که اگه ارتقا دادم کارت گرافیکو و .. اونارم ساپورت کنه.
دی وی دی رام و اینا هم که مهم نیست فعلا
این قطعاتو بگید با هم هم خونی دارند یا نه؟ اگه میخواید بگید لینک همشونو تو دی جی کالا بدم بهتون.
باتشکر

برای بازی 6700K گزینه ی بهتری هست
ولی با گرافیکی گه انتخاب کردید ظاهرا دنبال بازی کردن نیستید، در این صورت برای هر چیزی غیر از بازی پردازنده ی 5820K می تونه انتخاب بهتری باشه.
پاور هم 750 وات زیاده

دوستانی که مثل شما سوال رو از آخر می پرسن معمولا به نتیجه نمیرسن، به جای این توضیحات و سوالات متنوع اول می گفتید "چه کاری از سیستم انتظار دارید و چه بودجه ای دارید!" همین یک جمله کفایت می کرد.

با سلام
درباره egpu اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم
روی چه لپ تاب هایی جواب میده
ایا برای لپ تاپ مشکل ایجاد نمیکنه
تا چه حد از توان کارت گرافیک رو استفاده میکنه
و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین

بودجه من حدود 5.5 ملیون تومن هستش + برای بازی میخوام ولی کارت گرافیک 8 گیگی خیلی گرون تره. دوستم میگه gtx1080 تازه اومده و خیلی هم قویه اما خیلی گرونه توان خریدشو ندارم. اگرم میخواید یه سیستمی معرفی کنید با بودجه 5.5 ملیون تومن حتما سی پی یوش core i 7 باشه و کارت گرافیکش قوی تر باشه ممنون!

یک سوال گفتید پاور 750 وات زیاده یعنی اگه زیاد باشه به قطعه صدمه میزنه؟! ببخشید من در این مورد تخصص ندارم و ممکنه سوال های ساده بپرسم!در کل میخوام زیاد باشه که بعدا ارتقا دادم لازم نباشه برم پاور هم ارتقا بدم و .......

Last edited by a moderator:
سلام فرشید جان
شرمنده دیگ همش مزاحمت میشیم
یه مشورت میخواستم در مورد خرید لپ تاپ
بودجه تا ۳.۸ حداکثر
وزن و زیبایی مهمه در کنار سخت افزار قوی( برای کار رندر هم میخواد استفاده بشه)
کیفیت صفحه، نور پس زمینه کیبورد، باتری به نسبت خوب(درایو نوری نداشته باشه مهم نیست)، رنگش هم ترجیحا مشکی باشه
خیلی ممنون

دوستان سلام . یکی از آشناها قصد خرید کیس گیمینگ داره . اما صرفا میخواد نهایت 1.7 هزینه کنه . با توجه به این بودجه محدود ، خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید که چه قطعاتی بهترین بازده رو خواهد داشت . مانیتورش قدیمیه و hdmi پشتیبانی نمیکنه و رزولیشنشم فک کنم با نسبت تصویر 1:1 1024*1024 باشه . هرچند شاید در اینده مانیتورم ارتقا بده . ترجیحا اینتل باشه بهتره . .درایو نوری هم خودش داره . سپاسگذارم بابت وقتی که میذارید

با سلام
درباره egpu اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم
روی چه لپ تاب هایی جواب میده
ایا برای لپ تاپ مشکل ایجاد نمیکنه
تا چه حد از توان کارت گرافیک رو استفاده میکنه
و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین

این ترکیب یه جنس غیر استاندارد هست و برای روشی که استاندارد نیست نظری نمی دیم و توصیه هم نمی کنیم.
دستگاههای رسمی و اختصاصی برای اضافه کردن کارتهای گرافیک اکسترنال به لپ تاپ تولید شده که در بازار داخلی مشاهده نکردم، برای اتصال هم پورت های پر سرعتی مثل تاندربولت لازم دارن.

بودجه من حدود 5.5 ملیون تومن هستش + برای بازی میخوام ولی کارت گرافیک 8 گیگی خیلی گرون تره. دوستم میگه gtx1080 تازه اومده و خیلی هم قویه اما خیلی گرونه توان خریدشو ندارم. اگرم میخواید یه سیستمی معرفی کنید با بودجه 5.5 ملیون تومن حتما سی پی یوش core i 7 باشه و کارت گرافیکش قوی تر باشه ممنون!

یک سوال گفتید پاور 750 وات زیاده یعنی اگه زیاد باشه به قطعه صدمه میزنه؟! ببخشید من در این مورد تخصص ندارم و ممکنه سوال های ساده بپرسم!در کل میخوام زیاد باشه که بعدا ارتقا دادم لازم نباشه برم پاور هم ارتقا بدم و .......

Intel Core i7 6700K CPU
Thermal Right True Spirit 120M-BW COOLING
Asus Z170 Pro Gaming MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
Inno3D GTX 1070 X3 Air Boss 8GB GDDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) — 5600

گرافیکش هم 8 گیگی هست.
زیاد بودن پاور به قطعات صدمه نمیزنه، شما به لیست بالا بپرداز فقط،

سلام فرشید جان
شرمنده دیگ همش مزاحمت میشیم
یه مشورت میخواستم در مورد خرید لپ تاپ
بودجه تا ۳.۸ حداکثر
وزن و زیبایی مهمه در کنار سخت افزار قوی( برای کار رندر هم میخواد استفاده بشه)
کیفیت صفحه، نور پس زمینه کیبورد، باتری به نسبت خوب(درایو نوری نداشته باشه مهم نیست)، رنگش هم ترجیحا مشکی باشه
خیلی ممنون

ASUS N552VW

Intel Core i7 6700HQ-12GB- 2TB+128GB SSD - GeForce GTX 960M GDDR5 - LCD 15.6 inch LCD 3840*2160 - 4 Cell Battery

چهار میلیون و ۹٠ هزار تومان

MSI GE62 6QD Apache Pro - B

Intel Core i7 6700HQ-16GB-1TB 5400RPM - GeForce GTX 960M GDDR5 - LCD15.6 inch LCD 1920*1080 - 6 Cell Battery

چهار میلیون و ۲۱۰ هزار تومان

سلام .این g-sync برای مانیتور ضروریه ؟ می دونم کارش چیه ولی خیلی جاها دیدم گفتن برای کامپیوتر های ضعیف اثر داره

ضروری نیست، مدلهای خاصی هم فقط دارنش
اتفاقا کسی مانیتور G-sync دار رو با سیستم ضعیف نمی بنده. بلکه روی سیستمهای قوی و برای پرهیز از بریدگی صفحه در هنگام حراکات سریع به کار می ره، هر چند که روی فریم های حدود 30 و 40 هم بسیار تاثیرگذاره.

دوستان سلام . یکی از آشناها قصد خرید کیس گیمینگ داره . اما صرفا میخواد نهایت 1.7 هزینه کنه . با توجه به این بودجه محدود ، خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید که چه قطعاتی بهترین بازده رو خواهد داشت . مانیتورش قدیمیه و hdmi پشتیبانی نمیکنه و رزولیشنشم فک کنم با نسبت تصویر 1:1 1024*1024 باشه . هرچند شاید در اینده مانیتورم ارتقا بده . ترجیحا اینتل باشه بهتره . .درایو نوری هم خودش داره . سپاسگذارم بابت وقتی که میذارید

مدل نام قطعه
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS H110M-C MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
Asus R7 360 OC 2GB DDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 480A-ES Power
Green PARS Case
یک میلیون و ۸۳۰ هزار تومان جمع کل‌ (تومان) ---

ضروری نیست، مدلهای خاصی هم فقط دارنش
اتفاقا کسی مانیتور G-sync دار رو با سیستم ضعیف نمی بنده. بلکه روی سیستمهای قوی و برای پرهیز از بریدگی صفحه در هنگام حراکات سریع به کار می ره، هر چند که روی فریم های حدود 30 و 40 هم بسیار تاثیرگذاره.
ممنون یه سوال دیگه داشتم الان مانیتور های ips که تاخیر 4ms دارن با مانیتور های tn که تاخیر 1ms تو بازی های fps تفاوت زیادی دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or