rahyarpaul
کاربر سایت
در مورد این دو سال پیش یه مقاله تو سایت گذاشتیم چشم خلبانها تا 220 فریم رو هم تشخیص دادهبا فیل شکن باید ببینید
شما منظور منو متوجه نشدین میگم که اگه هم تفاوت باشه چشم و مغز تشخیص نمیتونه بده الان این متنی که اوردید شد منبع ؟ ایشون تفاوت 60 هرتز با 120 به بالا منظورشون بوده که بله تفاوت تو اسکرول متن ها و کلا محیط ویندوز مشهوده اما بحث من فریم هست که 60 با 120 تفاوتی نداره حداقل برای چشم و مغز ما وحتی اگه اون تفاوت با چشم هم دیده بشه در حدی نیست که تفاوت بین 30 و 60 البته من اون بالا هم گفتم این نظر منه دست وغلطشو نمیدونم اما من بررسی ها که کردم نشون میداد که چشم و مغز ما ناتوان هست برای درک این موضوع
در مقاله ای تازه هم که داده شده ادعا کردن در قرن آینده انسان کم کم به دنبال تجهیز خود خواهد رفت.
توجه کن انسان هم مانند همه حیوانات در طول تاریخ تطبیق پیدا کرده با محیط
و ادعا میکنن انسانها کم کم در اینده اجزایی از بدن خود را که در طول تاریخ بلا استفاده شدند رو با اجزایی مکانیکی تعویض میکنند یه چیزی تو مایه های deus ex
افزایش فریم باعث روان شدن تصویر میشه کار دیگه ای قرار نیست بکنه
مغز ما توانایی پردازش اطلاعاتی داره هیچ ابر کامپیوتری نداره و طبق یه تحقیق قدرت پردازشیش 30 برابر قدرتمندترین ابر کامپیوتر دنیاست
Your brain is still 30 times more powerful than the best supercomputers
یه چیزی یادت نره،انسان در طول تاریخ پیشرفت میکنه.پس انسان قرن بعد از ما مسلما پیشرفته تره
ااگه خواستی تفاوت 60 و 120 ببینی باید مانیتورت 120 hz باشه هنوز هیچ جایی هیچ نظر قطعی ای نداده که قابلیت نهایی چشم انسان چقدره
انسان مانند همون ماری که زهرشو قویتر میکنه تو طول تاریخ ،خودشو قوی میکنه.پس نمیشه نظر داد حد نهایی چشم ما چقدره