این کارت صدا داخلش دیکدر داره و تو انجمن های مختلف خوندم که صدای سوراند 7.1 واقعی میده با ورودی اپتیکال کنسول ها جزء کارت صدا هایی هست که خود ریزر با tiamat معرفی کرده حتی خود آمازون هم هدست تیامت رو با این کارت صدا پیشنهاد میده
بازم ممنون از وقتی که گذاشتین هیچکس دیگه جز شما جواب نداد
خروجی 7.1 رو خیلی کارتا میدن، اما تبدیل یه استاندارد صدای لایسنس شده یه بحث دیگست. من بازم نظرم اینه که شما صدای کنسول رو با هر دیکودی که انجام میشه با همونکیفیت گوش بده، اگه استریو بود استریو و اگه سوراند بود هم با همون کیفیت بگیر، با هدست 7.1 میشه هر دو حالت رو داشت.
دوست عزیز این بد نیست گرافکیش دز حد 920 انویدا هست در حد 30 فریم میشه بازی کرد باهاش ولی رو مدیوم رو نمیشه تضمین کرد
Lenovo ThinkPad E460 - C
با گرافیک 920 که هیچ، با 940 هم نمیشه کیفیت حداقلی رو تجربه کرد(بازیهای جدید)، وگرنه مدلهای با گرافیک در این حد زیادن.
اقا فرشيد cpu من ٩٩٥٠ فنوم amd هست فنش مثل قديم نيست و خيلي سر و صدا مي كنه يه فن كم صدا معرفي كنيد
من از قيمت فن اطلاع ندارم ولي حدود ٢٠٠ مي تونم هزينه كنم يا يه كم اينور اونور!
ممنون
200 تومن برا اون زیاده، یه Thermalright True Spirit 120 بخرید که حدود 120 تومنه و کم صدا هم هست. مدلهای مشابه از DeepCool هم موجودن.
من نظرم روی مدل سامسونگ هست بخاطر کیفیت رنگ بهتر ولی میترسم تو بازی ها ghost ایجاد کنه، سرعتش نسبت به مدل ایسوس چقدر کمتر اونقدر محسوس هست که به چشم بیاد و اذیت کنه(مخصوصا بازی های fps)؟
متاسفانه امکان این نیست ادم خودش تست کنه جایی شما اگه تجربه کار با این دو مانیتور دارید کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
بررسیها نشون داده در بازیهای سریع هم سایه دار نمیشه یا اصطلاحا شبح اجسام دیده نشده، اما این تجربه شدیدا از فردی به فرد دیگه تفاوت می کنه و تضمینی نیست که در بازیهای خیلی سریع مثل ریسینگ هم دیده نشه، در کل که سرعت پاسخگویی خوبی داشته.
اما تنها راه اطمینان اگه به این موضوع حساس هستید خرید مدل ایسوس هست.