afshin76
کاربر سایت
خب قرار نیست که خودت اسمبل کنی یا از جایی که میگیری میدی برات اسمبل کنن یا قطعاتی که خریدی رو تو شهر خودت یه کاربلد برات ردیف کنه
سیستم AMD رو دوستان و اساتید اصلاََ پیشنهاد نمیکنن حالا به دلایل مختلف
شما سقف هزینه ای که میخوای بکنید رو بگین بهتون قطعات پیشنهاد میشه .
ببین من الان دارم توی آمریکا زندگی میکنم
واقعا ممنون از اون جوابت.قانع شده بودم که اون سیستم رو بخرم اما الان دیگه نمیخرمشتفاوتش خیلی بیشتره، شما قدرت 6500 و 6100 رو توی بنچمارک ها مقایسه کنید متوجه می شید بعدش 6100 احتمالا با کارت های نسل جدید انویدیا گلوگاه ایجاد می کنه ولی 6500 حداقل تا 3-2 سال دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه.
کارت گرافیکی که من معرفی کردم از نظر قدرت پردازش و فرکانس های هسته و بوست نزدیک به مدل رفرنس 960 هست ولی اونی که توی سیستم سر هم شده هست اصلا مدل و جزئیاتش مشخص نیست.
پاوری که توی اون سیستم استفاده شده 400 وات و احتمالا از یه برند نا معروف هست ولی این پاور Corsair از نوع Semi Modular دارای استاندارد 80+ و برنز هست و تازه 500 وات هم هست یعنی اگه در آینده بخواید مثلا کارت 970 یا 980 بندازید مشکلی ندارید ولی با 400 وات معمولی نمی تونید این کارو انجام بدید. مدل رم ها ذکر نشده و احتمال اینکه از ماژول های بدون هیت سینک استفاده شده باشه، وجود داره. علاوه بر این معلوم نیست که کیس انتخابی شما از نظر تهویه و امکان نصب کارت گرافیک های با طول بلند در چه وضعیتی باشه.
در کل من پیشنهاد می کنم دو سه تا آموزش سر هم کردن سیستم توی Youtube مثل این و این ببینید؛ چون واقعا کار سختی نیست و هر کسی از پسش بر میاد. در نهایت حتی اگه خودتون نخواید این کارو انجام بدید مطمئنا مکان هایی هست که در ازای دریافت مبلغی اندک براتون قطعات رو سر هم بکنه.
ASUS H110-Plus LGA1151 H110 Mainboard
Intel® Core™ i5-6600 Skylake Processor
این دو قطعه حدودا یک میلیون میشن.
خیلی خیلی ممنون