مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان میخواستم این کامپیوتر رو بخرم فقط از برند ABS مطمئن نیستم شما میدونید این برند خوبه یا بد؟
http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16883102137

از اونجایی که با سازندگان OEM در داخل کشور سر و کار نداشتیم، این برند رو هم نمی شناسم، شایدم واقعا ناشناخته یا جدید باشه،
خود سیستم هم رده پایین و متوسط محسوب میشه و چیزی نیست که بخوایم روی مدل یا برند قطعاتش حساسیت به خرجج بدیم، توصیم اینه که اگر قصد دارید سیستم آماده بخرید از برندهای معتبر و شناخته شده خریداری کنید یا خودتون قطعات رو بخرید و اسمبل کنید.

دوستان میخواستم این کامپیوتر رو بخرم فقط از برند ABS مطمئن نیستم شما میدونید این برند خوبه یا بد؟
http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16883102137

دوست عزیز این سیستمی که گذاشتی در برابر قیمتی که داره اصلا نمی ارزه، کارت گرافیکش هم اگه اشتباه نکنم رفرنس خود انویدیا هست که از مدل های برندهای مختلف ضعیف تره.

من این سیستم رو براتون درست کردم که که با ماوس و کیبرد و هزینه ارسال نهایتا میشه 700 دلار و از نظر قدرت خیلی بهتر و مناسب تر از اینی هست که گذاشتید.

دوست عزیز این سیستمی که گذاشتی در برابر قیمتی که داره اصلا نمی ارزه، کارت گرافیکش هم اگه اشتباه نکنم رفرنس خود انویدیا هست که از مدل های برندهای مختلف ضعیف تره.

من این سیستم رو براتون درست کردم که که با ماوس و کیبرد و هزینه ارسال نهایتا میشه 700 دلار و از نظر قدرت خیلی بهتر و مناسب تر از اینی هست که گذاشتید.
دستت درد نکنه ولی من بلد نیستم سیستمو ببندم
تاحالا ازین کارا نکردم
سیستمی هم که گذاشتی فکر کنم تنها تفاوتش اون core i5 بود

دوستان عزیز سلام و سال نو مبارک.
من میخوام از اساتید خواهش کنم یه سی پی یو amd و مادربرد amd ساپورت واسه گیم معرفی کنن بهم.
در حد اجرای بازیهای روز....
ممنونم.

تاحالا ازین کارا نکردم
خب قرار نیست که خودت اسمبل کنی یا از جایی که میگیری میدی برات اسمبل کنن یا قطعاتی که خریدی رو تو شهر خودت یه کاربلد برات ردیف کنه
دوستان عزیز سلام و سال نو مبارک.
من میخوام از اساتید خواهش کنم یه سی پی یو amd و مادربرد amd ساپورت واسه گیم معرفی کنن بهم.
در حد اجرای بازیهای روز....
ممنونم.
سیستم AMD رو دوستان و اساتید اصلاََ پیشنهاد نمیکنن حالا به دلایل مختلف
شما سقف هزینه ای که میخوای بکنید رو بگین ، قطعات رو بهتون پیشنهاد میکنیم .

• Like
Reactions: Ehsanna
تاحالا ازین کارا نکردم

اگر سیستم اسمبل شده برای گیم می خوای از شرکت هایی مثل iBuyPower,Alienware,Origin و ... بگیر که حداقل خودشون توی کار گیم هستن
iBuyPower آفر خوبی گزاشته، روی یک سری سیستم هاش آیتم های قابل توجهی رایگان می ده

اما اگر خودت قطعات رو بگیری به مراتب بهتره، این شرکت ها کلا پول بی خودی می گیرن

آخرین ویرایش:
شما سقف هزینه ای که میخوای بکنید رو بگین ، قطعات رو بهتون پیشنهاد میکنیم .
ممنون از جوابتون
سی پی یو و مادربرد روی هم حدود یک میلیون - با صد تومن کم و زیاد ....ممنون.

تاحالا ازین کارا نکردم

تفاوتش خیلی بیشتره، شما قدرت 6500 و 6100 رو توی بنچمارک ها مقایسه کنید متوجه می شید بعدش 6100 احتمالا با کارت های نسل جدید انویدیا گلوگاه ایجاد می کنه ولی 6500 حداقل تا 3-2 سال دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه.
کارت گرافیکی که من معرفی کردم از نظر قدرت پردازش و فرکانس های هسته و بوست نزدیک به مدل رفرنس 960 هست ولی اونی که توی سیستم سر هم شده هست اصلا مدل و جزئیاتش مشخص نیست.
پاوری که توی اون سیستم استفاده شده 400 وات و احتمالا از یه برند نا معروف هست ولی این پاور Corsair از نوع Semi Modular دارای استاندارد 80+ و برنز هست و تازه 500 وات هم هست یعنی اگه در آینده بخواید مثلا کارت 970 یا 980 بندازید مشکلی ندارید ولی با 400 وات معمولی نمی تونید این کارو انجام بدید. مدل رم ها ذکر نشده و احتمال اینکه از ماژول های بدون هیت سینک استفاده شده باشه، وجود داره. علاوه بر این معلوم نیست که کیس انتخابی شما از نظر تهویه و امکان نصب کارت گرافیک های با طول بلند در چه وضعیتی باشه.

در کل من پیشنهاد می کنم دو سه تا آموزش سر هم کردن سیستم توی Youtube مثل این و این ببینید؛ چون واقعا کار سختی نیست و هر کسی از پسش بر میاد. در نهایت حتی اگه خودتون نخواید این کارو انجام بدید مطمئنا مکان هایی هست که در ازای دریافت مبلغی اندک براتون قطعات رو سر هم بکنه.

ممنون از جوابتون
سی پی یو و مادربرد روی هم حدود یک میلیون - با صد تومن کم و زیاد ....ممنون.

ASUS H110-Plus LGA1151 H110 Mainboard

Intel® Core™ i5-6600 Skylake Processor

این دو قطعه حدودا یک میلیون میشن.

• Like
Reactions: IMANOKA and Ehsanna
خب قرار نیست که خودت اسمبل کنی یا از جایی که میگیری میدی برات اسمبل کنن یا قطعاتی که خریدی رو تو شهر خودت یه کاربلد برات ردیف کنه

شما سقف هزینه ای که میخوای بکنید رو بگین بهتون قطعات پیشنهاد میشه .

ببین من الان دارم توی آمریکا زندگی میکنم
تفاوتش خیلی بیشتره، شما قدرت 6500 و 6100 رو توی بنچمارک ها مقایسه کنید متوجه می شید بعدش 6100 احتمالا با کارت های نسل جدید انویدیا گلوگاه ایجاد می کنه ولی 6500 حداقل تا 3-2 سال دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه.
کارت گرافیکی که من معرفی کردم از نظر قدرت پردازش و فرکانس های هسته و بوست نزدیک به مدل رفرنس 960 هست ولی اونی که توی سیستم سر هم شده هست اصلا مدل و جزئیاتش مشخص نیست.
پاوری که توی اون سیستم استفاده شده 400 وات و احتمالا از یه برند نا معروف هست ولی این پاور Corsair از نوع Semi Modular دارای استاندارد 80+ و برنز هست و تازه 500 وات هم هست یعنی اگه در آینده بخواید مثلا کارت 970 یا 980 بندازید مشکلی ندارید ولی با 400 وات معمولی نمی تونید این کارو انجام بدید. مدل رم ها ذکر نشده و احتمال اینکه از ماژول های بدون هیت سینک استفاده شده باشه، وجود داره. علاوه بر این معلوم نیست که کیس انتخابی شما از نظر تهویه و امکان نصب کارت گرافیک های با طول بلند در چه وضعیتی باشه.

در کل من پیشنهاد می کنم دو سه تا آموزش سر هم کردن سیستم توی Youtube مثل این و این ببینید؛ چون واقعا کار سختی نیست و هر کسی از پسش بر میاد. در نهایت حتی اگه خودتون نخواید این کارو انجام بدید مطمئنا مکان هایی هست که در ازای دریافت مبلغی اندک براتون قطعات رو سر هم بکنه.

ASUS H110-Plus LGA1151 H110 Mainboard

Intel® Core™ i5-6600 Skylake Processor

این دو قطعه حدودا یک میلیون میشن.
واقعا ممنون از اون جوابت.قانع شده بودم که اون سیستم رو بخرم اما الان دیگه نمیخرمش
خیلی خیلی ممنون

دوستان سلام
با بودجه حدود 5 تومن چه سیستمی برای گیم پیشنهاد میدین ؟ کیس و مانیتور نیازه نه بقیه چیز ها

مدل نام قطعه
Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
GIGABYTE GTX 970 WF 3X OC G1 4GB DDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
GREEN X3 V2 Case

با مانیتور ASUS VX238H میشه حدود 4950 میشه.

ببین من الان دارم توی آمریکا زندگی میکنم

واقعا ممنون از اون جوابت.قانع شده بودم که اون سیستم رو بخرم اما الان دیگه نمیخرمش
خیلی خیلی ممنون

دوست عزیز، اسمبل کردن قطعات صرفا با دیدن چند تا ویدیو خوش خیالی محضه و تجربه داشتن در بهینه سازی و ستاپ صحیح قطعات خیلی موثر هست، توی ایران شاید بشه داد اسمبل قطعات رو کارشناس انجام بده اما اونجا توصیه میشه اگر کارشناس یا فرد مجربی در دسترس ندارید از همون سیستم های OEM استفاده کنید یا از شرکتهایی که سیستمهای گیمینگ می فروشن، پشتیبانی خوبی دارن کارشون حرفه ایه خرید کنید.

مدل نام قطعه
Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
GIGABYTE GTX 970 WF 3X OC G1 4GB DDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
GREEN X3 V2 Case

با مانیتور ASUS VX238H میشه حدود 4950 میشه.

دوست عزیز، اسمبل کردن قطعات صرفا با دیدن چند تا ویدیو خوش خیالی محضه و تجربه داشتن در بهینه سازی و ستاپ صحیح قطعات خیلی موثر هست، توی ایران شاید بشه داد اسمبل قطعات رو کارشناس انجام بده اما اونجا توصیه میشه اگر کارشناس یا فرد مجربی در دسترس ندارید از همون سیستم های OEM استفاده کنید یا از شرکتهایی که سیستمهای گیمینگ می فروشن، پشتیبانی خوبی دارن کارشون حرفه ایه خرید کنید.
من خودم هم هیچ تجربه ای ندارم و نمیخوام هم خودم درست کنم چون به قول شما با چند تا فیلم که آدم چیزی یاد نمیگیره اینجا اگه یه فرد مجرب هم گیر بیاری کلی ازت پول میگیره
شما یه سایتی سراغ نداری که بشه ازش به صورت آنلاین خرید و توش سرچ کرد.
مثل newegg
هرچی سعی کردم نتونستم توی سایت ibuypower درست سرچ کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or