دوستان من اگر رم را 16 گیگ با فرکانس 2400 بگیرم با مادربرد b150
با فعال سازی XMP mode روی فرکانس مورد نظر کار میکند یا باز 2133 خواهد بود؟
دوستان میخواستم این کامپیوتر رو بخرم فقط از برند ABS مطمئن نیستم شما میدونید این برند خوبه یا بد؟
http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16883102137
دوستان میخواستم این کامپیوتر رو بخرم فقط از برند ABS مطمئن نیستم شما میدونید این برند خوبه یا بد؟
http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16883102137
دستت درد نکنه ولی من بلد نیستم سیستمو ببندمدوست عزیز این سیستمی که گذاشتی در برابر قیمتی که داره اصلا نمی ارزه، کارت گرافیکش هم اگه اشتباه نکنم رفرنس خود انویدیا هست که از مدل های برندهای مختلف ضعیف تره.
من این سیستم رو براتون درست کردم که که با ماوس و کیبرد و هزینه ارسال نهایتا میشه 700 دلار و از نظر قدرت خیلی بهتر و مناسب تر از اینی هست که گذاشتید.
خب قرار نیست که خودت اسمبل کنی یا از جایی که میگیری میدی برات اسمبل کنن یا قطعاتی که خریدی رو تو شهر خودت یه کاربلد برات ردیف کنهدستت درد نکنه ولی من بلد نیستم سیستمو ببندم
تاحالا ازین کارا نکردم
سیستمی هم که گذاشتی فکر کنم تنها تفاوتش اون core i5 بود
سیستم AMD رو دوستان و اساتید اصلاََ پیشنهاد نمیکنن حالا به دلایل مختلفدوستان عزیز سلام و سال نو مبارک.
من میخوام از اساتید خواهش کنم یه سی پی یو amd و مادربرد amd ساپورت واسه گیم معرفی کنن بهم.
در حد اجرای بازیهای روز....
ممنونم.
دستت درد نکنه ولی من بلد نیستم سیستمو ببندم
تاحالا ازین کارا نکردم
ممنون از جوابتونسیستم AMD رو دوستان و اساتید اصلاََ پیشنهاد نمیکنن حالا به دلایل مختلف
شما سقف هزینه ای که میخوای بکنید رو بگین ، قطعات رو بهتون پیشنهاد میکنیم .
دستت درد نکنه ولی من بلد نیستم سیستمو ببندم
تاحالا ازین کارا نکردم
ممنون از جوابتون
سی پی یو و مادربرد روی هم حدود یک میلیون - با صد تومن کم و زیاد ....ممنون.
خب قرار نیست که خودت اسمبل کنی یا از جایی که میگیری میدی برات اسمبل کنن یا قطعاتی که خریدی رو تو شهر خودت یه کاربلد برات ردیف کنه
سیستم AMD رو دوستان و اساتید اصلاََ پیشنهاد نمیکنن حالا به دلایل مختلف
شما سقف هزینه ای که میخوای بکنید رو بگین بهتون قطعات پیشنهاد میشه .
واقعا ممنون از اون جوابت.قانع شده بودم که اون سیستم رو بخرم اما الان دیگه نمیخرمشتفاوتش خیلی بیشتره، شما قدرت 6500 و 6100 رو توی بنچمارک ها مقایسه کنید متوجه می شید بعدش 6100 احتمالا با کارت های نسل جدید انویدیا گلوگاه ایجاد می کنه ولی 6500 حداقل تا 3-2 سال دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه.
کارت گرافیکی که من معرفی کردم از نظر قدرت پردازش و فرکانس های هسته و بوست نزدیک به مدل رفرنس 960 هست ولی اونی که توی سیستم سر هم شده هست اصلا مدل و جزئیاتش مشخص نیست.
پاوری که توی اون سیستم استفاده شده 400 وات و احتمالا از یه برند نا معروف هست ولی این پاور Corsair از نوع Semi Modular دارای استاندارد 80+ و برنز هست و تازه 500 وات هم هست یعنی اگه در آینده بخواید مثلا کارت 970 یا 980 بندازید مشکلی ندارید ولی با 400 وات معمولی نمی تونید این کارو انجام بدید. مدل رم ها ذکر نشده و احتمال اینکه از ماژول های بدون هیت سینک استفاده شده باشه، وجود داره. علاوه بر این معلوم نیست که کیس انتخابی شما از نظر تهویه و امکان نصب کارت گرافیک های با طول بلند در چه وضعیتی باشه.
در کل من پیشنهاد می کنم دو سه تا آموزش سر هم کردن سیستم توی Youtube مثل این و این ببینید؛ چون واقعا کار سختی نیست و هر کسی از پسش بر میاد. در نهایت حتی اگه خودتون نخواید این کارو انجام بدید مطمئنا مکان هایی هست که در ازای دریافت مبلغی اندک براتون قطعات رو سر هم بکنه.
ASUS H110-Plus LGA1151 H110 Mainboard
Intel® Core™ i5-6600 Skylake Processor
این دو قطعه حدودا یک میلیون میشن.
دوستان سلام
با بودجه حدود 5 تومن چه سیستمی برای گیم پیشنهاد میدین ؟ کیس و مانیتور نیازه نه بقیه چیز ها
ببین من الان دارم توی آمریکا زندگی میکنم
واقعا ممنون از اون جوابت.قانع شده بودم که اون سیستم رو بخرم اما الان دیگه نمیخرمش
خیلی خیلی ممنون
من خودم هم هیچ تجربه ای ندارم و نمیخوام هم خودم درست کنم چون به قول شما با چند تا فیلم که آدم چیزی یاد نمیگیره اینجا اگه یه فرد مجرب هم گیر بیاری کلی ازت پول میگیرهمدل نام قطعه
Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
GIGABYTE GTX 970 WF 3X OC G1 4GB DDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
GREEN X3 V2 Case
با مانیتور ASUS VX238H میشه حدود 4950 میشه.
دوست عزیز، اسمبل کردن قطعات صرفا با دیدن چند تا ویدیو خوش خیالی محضه و تجربه داشتن در بهینه سازی و ستاپ صحیح قطعات خیلی موثر هست، توی ایران شاید بشه داد اسمبل قطعات رو کارشناس انجام بده اما اونجا توصیه میشه اگر کارشناس یا فرد مجربی در دسترس ندارید از همون سیستم های OEM استفاده کنید یا از شرکتهایی که سیستمهای گیمینگ می فروشن، پشتیبانی خوبی دارن کارشون حرفه ایه خرید کنید.