مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود . یه سیستم بدون محدودیت بودجه ، با مانیتور و کیس فول میخوام برای کارای تدوین فیلم و عکس و کلا کار های رم بیس . رمش میخوام 32 گیگ باشه و بهترین فرکانس ممکن رو داشته باشه . کارت گرافیک در حد همون 970 اینا باشه کافیه چون رندر گرافیکی ندارم اصلا . میخوام تا 5 سال حداقل نیاز به ارتقا نبباشه ( گیمینگ هم نمیخوام بکنم با این سیستم ، ولی خب کارتو 970 گرفتم چون یک درصد احتمال گیمینگ هم هست )
اینم چیزیه که خودم پیدا کردم حالا نمیدونم گلوگاه میشه ، بده یا خوبه .

m/b : 170 Z170X-Gaming 6

ram : Gskill Trident Z 32GB 16GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

cpu : Intel® Core™ i7-6700 Skylake Processor

vga : GTX 970 4gb gddr5

psu : Corsair CS850M 80Plus Gold PSU

و نکته بعدی اینکه حتما ssd داشته باشه . البته یه ترابایت نمیخواد باشه همون 128 گیگم جواب میده .
ممنون میشم کمک کنید .

---------

یک سوال دیگه . من الان برای سیستم خودم یه 770 2گیگ دارم ، میخوام 980 بگیرم ( 4 گیگ ) بنظرتون می ارزه یا با 970 تفاوت چندانی نداره ؟

من خودم هم هیچ تجربه ای ندارم و نمیخوام هم خودم درست کنم چون به قول شما با چند تا فیلم که آدم چیزی یاد نمیگیره اینجا اگه یه فرد مجرب هم گیر بیاری کلی ازت پول میگیره
شما یه سایتی سراغ نداری که بشه ازش به صورت آنلاین خرید و توش سرچ کرد.
مثل newegg
هرچی سعی کردم نتونستم توی سایت ibuypower درست سرچ کنم

از اینجا می تونید جستجو و خرید کنید:
http://www.bestbuy.com/site/asus/asus-desktops/pcmcat190000050009.c?id=pcmcat190000050009

از اینجا هم می تونید سیستمهای آماده ی ایسوس رو بخرید:

http://www.bestbuy.com/site/asus/asus-desktops/pcmcat190000050009.c?id=pcmcat190000050009

مدلهایی که توی اسمشون ROG دارند برای بازی مناسبن.

درود . یه سیستم بدون محدودیت بودجه ، با مانیتور و کیس فول میخوام برای کارای تدوین فیلم و عکس و کلا کار های رم بیس . رمش میخوام 32 گیگ باشه و بهترین فرکانس ممکن رو داشته باشه . کارت گرافیک در حد همون 970 اینا باشه کافیه چون رندر گرافیکی ندارم اصلا . میخوام تا 5 سال حداقل نیاز به ارتقا نبباشه ( گیمینگ هم نمیخوام بکنم با این سیستم ، ولی خب کارتو 970 گرفتم چون یک درصد احتمال گیمینگ هم هست )
اینم چیزیه که خودم پیدا کردم حالا نمیدونم گلوگاه میشه ، بده یا خوبه .

m/b : 170 Z170X-Gaming 6

ram : Gskill Trident Z 32GB 16GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

cpu : Intel® Core™ i7-6700 Skylake Processor

vga : GTX 970 4gb gddr5

psu : Corsair CS850M 80Plus Gold PSU

و نکته بعدی اینکه حتما ssd داشته باشه . البته یه ترابایت نمیخواد باشه همون 128 گیگم جواب میده .
ممنون میشم کمک کنید .

---------

یک سوال دیگه . من الان برای سیستم خودم یه 770 2گیگ دارم ، میخوام 980 بگیرم ( 4 گیگ ) بنظرتون می ارزه یا با 970 تفاوت چندانی نداره ؟

قطعات انتخابی شما برای کارتون مناسب نیستن، اینا توصیه میشه:

CPU:INTEL CORE i7 5930K
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2800 DDR4
M/B:ASUS X99A
VGA:ASUS GTX 970 4GB
HDD:SEAGATE 2TB
SSD: SAMSUNG 850 PRO 250GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 750W
CASE:GREEN X7

کارت 980 هم یه 20 درصدی سریعتر هست ، اما تفاوت قیمتش هم زیاده، اگر زیاد بازی نمی کنید همون 970 هم قویه.

من خودم هم هیچ تجربه ای ندارم و نمیخوام هم خودم درست کنم چون به قول شما با چند تا فیلم که آدم چیزی یاد نمیگیره اینجا اگه یه فرد مجرب هم گیر بیاری کلی ازت پول میگیره
شما یه سایتی سراغ نداری که بشه ازش به صورت آنلاین خرید و توش سرچ کرد.
مثل newegg
هرچی سعی کردم نتونستم توی سایت ibuypower درست سرچ کنم

دوست عزیز من خودم هیچ تجربه ای در این زمینه نداشتم و امسال سیستم خودم رو با مشاهده ویدئوهای مختلف و کمک گرفتن از دوستان براحتی سر هم کردم، کار واقعا سختی نیست شاید مهم ترین قسمتش نصب سی پی یو و فنش باشه و بجز اون بقیش مثل سر هم کردن قسمت های یه اسباب بازی می مونه. به هر حال اگه بخواید به همین روش ادامه بدید هیچ وقت نمیتونید سیستم دلخواهتون رو با یه قیمت خوب سر هم کنید و هر وقت که خواستید راحت ارتقاش بدید. با این همه اگه بازم نظرتون روی کامپیوترهای آماده هست بنظرم با 120 دلار بیشتر می تونید این مدل رو بگیرید که خیلی از نظر کیفیت و بازدهی مدل بهتریه.

سلام خدمت دوستان عزیز...

هزینه برام اهمیتی نداره، اما از نظر آینده نگری X99 رو پیشنهاد میکنید یا z170?

CPU برای بازی 5930 بهتره یا 6700k?

معمولا هر 5 6 سال دست به کیس می کشم.

رم رو نمیشه 4 تا 8 گیگ گرفت ؟ چون میخوام از این بابت تو حالت مکس باشه قشنگ .

چرا میشه، بهتر هم هست

ممنونم....اگه لطف کنید با amd و amd ساپورت راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

چندین بار در همین روزهای اخیر تاکید شد که برای پردازنده و مادربرد اصلا سمت AMD هم نروید، از این واضحتر؟!

سلام خدمت دوستان عزیز...

هزینه برام اهمیتی نداره، اما از نظر آینده نگری X99 رو پیشنهاد میکنید یا z170?

CPU برای بازی 5930 بهتره یا 6700k?

معمولا هر 5 6 سال دست به کیس می کشم.

آینده نگری برای چه کاری؟ اگر برای بازی مدنظر هست که همین Z170 انتخاب بهتری هست، چون معماری جدیدتری داره و بروز هست، اگر برای تولید محتوا و طراحی مدنظر هست که X99 خیلی بهتر هست
برای بازی 6700K انتخاب بهتری هست، در کل 5930K با این که توان بیشتری داره اما در بازیها 4 درصد هم فریم بیشتری تولید نکرده

کیس بازی رو باید هر 2 یا 3 سال یکبار ارتقا داد.

دوستان بنده میخوام یک مودم 4G بخرم, که LAN داشته باشه, باتری هم داشته باشه ولی بتونی باتری رو از مدار با آداپتور برق خارج کنی‌(‌ یعنی هم با باتری کار کنه هم با آداپتور برق به صورت مستقیم , یا این که باتری رو مثل لپتاپ وقتی فول‌شارژه هی شارژ و دشارژ نکنه)‌ آیا هست همچین چیزی؟

دوستان بنده میخوام یک مودم 4G بخرم, که LAN داشته باشه, باتری هم داشته باشه ولی بتونی باتری رو از مدار با آداپتور برق خارج کنی‌(‌ یعنی هم با باتری کار کنه هم با آداپتور برق به صورت مستقیم , یا این که باتری رو مثل لپتاپ وقتی فول‌شارژه هی شارژ و دشارژ نکنه)‌ آیا هست همچین چیزی؟

در کل هست اما توی ایران بعید بدونم 4G با این مشخصات بتونی پیدا کنی
3G اش رو از یک برند توی ایران دیدم اما 4G اش رو نه

بهترین راه اینه شما روی خود مودم 4G بی خیال LAN بشی و در عوض جایی که ازش می خوای به عنوان LAN استفاده کنی یک Access Point ارزوت قیمت به صورت Client کانفیگ کنی از طریق Wifi بهش وصل کنی در نتیجه تمامی امکاناتی که می خوای رو بهت می ده

• Like
Reactions: IMANOKA
سلام
تاپیک دیگه پرسیدم کسی جواب نداد
قبلا راهنمایی کردین که مینی پی سی برای دانلود خوبه
اما محدودیت دارن،حالا اگه بخوام با لپ تاپ دانلود انجام بدم مشکل پیدا میکنه؟
دانلودای شبانه مثلا..که 8ساعت طول میکشن
و لپ تاپ کل شب به شارژ باشه
بنظرتون لپ تاپ تهیه کنم؟
اگه نظرتون با مینی پی سی بود میشه یه مدل که سی دی بخوره معرفی کنین تا یک میلیون،حالا اگه مدل دیگه ای بود که 200تومن گرونتر بود اما خیلی بیشتر می ارزید خریدش مسئله ای نیست..مرسی

آخرین ویرایش:
در کل هست اما توی ایران بعید بدونم 4G با این مشخصات بتونی پیدا کنی
3G اش رو از یک برند توی ایران دیدم اما 4G اش رو نه

بهترین راه اینه شما روی خود مودم 4G بی خیال LAN بشی و در عوض جایی که ازش می خوای به عنوان LAN استفاده کنی یک Access Point ارزوت قیمت به صورت Client کانفیگ کنی از طریق Wifi بهش وصل کنی در نتیجه تمامی امکاناتی که می خوای رو بهت می ده
خب اگر بخوام بیخیال LAN شم چه مودمی رو پیشنهاد می‌کنید؟‌ برای خونه می‌خوام. ترجیح می‌دم باتری داشته باشه(اگر خواستم برم مسافرتی چیزی ببرم همراه خودم)‌ ولی بتونم بدون شارژ و دشارژ کردن مرتب با استفاده از جریان برق شهر هم ازش کار بگیرم.

سلام
دانلودای شبانه مثلا..که 8ساعت طول میکشن
و لپ تاپ کل شب به شارژ باشه
بنظرتون لپ تاپ تهیه کنم؟
اگه نظرتون با مینی پی سی بود میشه یه مدل که سی دی بخوره معرفی کنین تا یک میلیون،حالا اگه مدل دیگه ای بود که 200تومن گرونتر بود اما خیلی بیشتر می ارزید خریدش مسئله ای نیست..مرسی

دوست عزیز من تجربه دانلود با لپ تاپ رو دارم و علاوه بر اینکه باعث میشه باتری خیلی زود ضعیف بشه از عمر لپ تاپتون کم می کنه و لپ تاپ خودم سر همین استفاده زیاد سوخت.

بنظر من از این مدل های Custom بگیرید که قطعاتش قابل ارتقا و تغییر هستن. مثلا این مدل کانفیگ خوبی داره و می تونید یه DVD RW اکسترنال هم بگیرید و بهش متصل کنید. البته مدل های برند معروف مثل EB1501P ایسوس هم هست که قیمت مشابهی دارن ولی بنظرم کانفیگشون یه خورده پایینه.

• Like
Reactions: christmas
سلام
سلام
دوست عزیز من خودم چند ماه پیش همین مساله رو داشتم.
پیشنهاد بنده اینه که یه تبلت خیلی ارزون تهیه کنید و با نصب دانلود منیجرهای اندرویدی، به راحتی شب تا صبح دانلود بفرمایید.

خب اگر بخوام بیخیال LAN شم چه مودمی رو پیشنهاد می‌کنید؟‌ برای خونه می‌خوام. ترجیح می‌دم باتری داشته باشه(اگر خواستم برم مسافرتی چیزی ببرم همراه خودم)‌ ولی بتونم بدون شارژ و دشارژ کردن مرتب با استفاده از جریان برق شهر هم ازش کار بگیرم.

باتری این مودم ها رو اگر ازشون استفاده نکنید بعد از یک مدت از بین می رن
برای مصرف خونگی معمولا از اکسس پوینت روتر های 4G استفاده و یا دانگل ها استفاده می کنند

بودجه مورد نظر شما هم در گفتن مدل مهمه

باتری این مودم ها رو اگر ازشون استفاده نکنید بعد از یک مدت از بین می رن
برای مصرف خونگی معمولا از اکسس پوینت روتر های 4G استفاده و یا دانگل ها استفاده می کنند

بودجه مورد نظر شما هم در گفتن مدل مهمه
مشکل بودجه ندارم زیاد. تا ۵۰۰ تومن راحت می‌تونم خرج کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or