برای چه کاربردی؟ اگه برای گیم می خواید که بودجه کمه. حدود 300 دیگه باید اضافه کنید برای حداقل گیم.سلام!
آقا یه سیستم در حد 1700 ... بدون مانیتور!...یه راهنمایی بکنید!
ترجیحا انویدیا باشه!...ولی اگه امکانش هست یه سیستم amd هم معرفی کنید!
ممنون!
برای چه کاربردی؟ اگه برای گیم می خواید که بودجه کمه. حدود 300 دیگه باید اضافه کنید برای حداقل گیم.
سلام ممنون از پاسختون . مادربرد ام asrock h61 هست اما cpu intel 2030 هستش و حداکثر سرعت رمی که پردازندم ساپرت میکنه ۱۳۳۳ هست . رم اولم هم دقیقا همین سرعت رو داره . پس اگر یک رم گینگستون ۴گیگ با سرعت ۱۶۰۰ بگیرم بزارم از بایوس سرعت هردو رو روی ۱۳۳۳ بزارم به خوبی دوال چنل کار میکنن؟
دستتون درد نکنه
فقط VGA ای رو که پیشنهاد دادید کدوم برندشو بخرم؟ msi یا evga یا... کدومشون بهتره؟
میشه درمورد Ram هم بگید که کدوم برند/مدل ؟
همینطور DVD/RW اسم کاملش/مدلش چی هست؟
خوب خه یه رم 1600 دارم میخوام اگر به دو تا 1600 بندازم روش
به نظرتون مشکلی براش پیش نمیاد؟
برای گیم سبک! برای خودم نمیخوام...یکی از دوستام میخواد بگیره بودجش در همین حده!
نمیشه یه سیستم باهاش بست که بشه حداقل یه کارت 750 شاملش بشه؟!
اقا این رم های ddr4 چه تاثیری دارن؟من فعلا 4 گیگ خریدم یکی دیگه نداشت که 8 بشه بعدا گفته میاره برام
سرعتشون چقدر فرق میکنه؟
فکر کنم عجله کردی شما
این رمها به هر مادربردی نمی خورن و تاثیری هم در افزایش راندمان بازیها ندارن، مگر اینکه در کنار پردازنده های مربوطه قرار بگیرن تا پهنای باند بیشتری رو در برنامه های محاسباتی و سنگین فرآهم کنن.

یعنی به مادر بورد من نمیخورن؟ASUS Z170-K LGA1151 Z170
cpu هم 6700k
ولی من هر جایی خوندم نوشته که مشکلی ندارن با هم![]()
میخواستم بدونم کارت های 970 برای یکو نیم الی 2 ماه دیگه افت قیمت محسوسی دارن که تا اون موقع صبر کنم؟
الان تمام قطعات فراهمه الا 970
از طرفی شاید طاقت نیارم برای 2 ماه:d
با تشکر
اگه Z170 گرفتی که حتما باهاش 6700K و رم DDR4 رو هم خریده باشی، بجز DDR4 هم که انتخاب دیگه ای نداری، شما جوری گفتی که من فکر کردم در صدد ارتقا از نسل قدیمیتر هستی
برای رم هم نباید ماجولهای تکی بگیری، در حال حاضر پک های دوتایی مخصوص Z170 در ظرفیت 16 گیگی موجود هستن که بهترین گزینه برای این قطعات هستند، 8 گیگ برای این پلتفرم و پردازنده پایین هست.
ممنونخیر، فعلا جایگزینی نداره که بشه کاهش قیمتش رو پیش بینی کرد
فکر کنم به خرید اقدام کنی بهتر هست اگه مشکل فقط 2 ماهه.