سلام دوستان،
ممنون بابت راهنمایی ها امروز کارت 970 g1 رو گرفتم با مبدل VGA به DVI(سیم VGA رو بهش وصل کردم و مبدل رو به پشت گرافیک) اما میزنه no cable plugged فکر کنم یه مشکلی هست باید کابل DVIمیگرفتم با مبدل DVI به VGA یا مشکل از جای دیگه هست!؟
سوال دیگه اینکه مانیتور خوب FHD تا 1ملیون چی پیشنهاد میدید؟ کاربرد هم بیشتر گیم هست. کابل hdmi و dvi داشته باشه حتما displayport هم داشت چه بهتر... سایز هم مهم نیست فقط 1080 باشه کافیه...
مانیتور های 120 و 144 هرتز زیر 1میلون هست؟ مانیتور با displayport هست؟ تاخیر چقدر تاثیر داره؟(1ms و 5ms و ...) این مانیتور هم چون هم قیمتش خوب بود و 1ms تاخیر داشت مد نظر گرفتم.
مدل های مدنظر:
BenQ Full HD RL2240HE Gaming
BenQ Full HD RL2455HM Gaming
Asus VX239H
لطفا سریع تر جواب بدید امشب میخوام بخرم...
مانیتور که ASUS VX238H توصیه میشه، مانیتورهای 120 و 144 زیر 1 تومن هم نداریم
در مورد مبدل هم بهتره استفاده نکنید، چون کیفیت روی حالت VGA خیلی بالا نیست. اما اگرم استفاده می کنید باید مبدل رو به پورت DVI-I که 4 تا پین کوچیک بیشتر از DVI-D داره متصل کنید، وگرنه تصویر نمی گیرید.
درود
دوستان من یه کارت gtx 980ti با یه پاور corsair rm1000 تهیه کردم .
مادر بوردم هم ECS-Elitegroup Black Deluxe P67H2-A2 و cpu هم Intel Core I7-2700K 3.50GHz هست .
بعد امروز یه سری از دوستان گفتن که ممکنه سیستم گلوگاه شه به خاطر قدیمی بودن مادربورد و cpu و جدیدتر بودن گرافیک ! تو یه سری بازی ها مثل ac unity کارت من از 45 تا 60 نوسان داره در صورتی که برای یکی از دوستان که gtx980 دارن ، بازی رو 60 تقریبا ثابته ! و یا تو بازی مثل ارکهام سیتی که با کارت قبلیم (amd r7870 ) رو بالاترین تنظیمات ، فریم از 60 پایین تر نمیومد ، با عوض کردن کارت تا 53 هم میرسه بازی !
الان میخواستم ببینم دقیقا مشکل چیه ؟ نیازی به عوض کردن مادر بورد یا cpu هست ؟ اگه نیاز هست چه چیزی پیشنهاد میکنید ؟
------------- ویرایش 2 :
![]()
من الان از تصویر بالا پاور و کارت رو دارم ! میخواستم نظر استاد فرشید رو در مورد سه قطعه بالایی برای یه سیستم با این مشخصات بدونم . این سیستم تا کی میتونه دووم بیاره ؟
قطعات شما هنوز گلوگاه نیست و راندمان بالایی دارن، بعیده که جایی گلوگاه بشن. روی سیستم دوستتون هم با یه دونه GTX 980 امکان نداره که تونسته باشه 60 فریم ثابت بگیره، قطعا تنظیمات گرافیکیش یا AA با تنظیمات شما فرق داره
مقایسه ی راندمان بازی بتمن با وقتی که کارت AMD 7870 داشتید هم اشتباه هست، چون روی کارت AMD بدون PhysX اجرا میشده و الان داره با PhysX اجرا میشه و این یکی اصلا بار سنگینی روی پردازنده نمیزاره که بخواد گلوگاهش کنه.
متاسفانه هاردهای wd blue تو بازار اصفهان نیست و بشدت نیاز به هارد دارم جایگزین تو همین رنج قیمت و ظرفیت 1TB چی پیشنهاد می دید ?اونوقت سرعتش در چه حده ?
شما همون سی گیت 64 مگ بافر رو بخرید، چیزی نیست که اینقدر وسواس کنید.