مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان،
ممنون بابت راهنمایی ها امروز کارت 970 g1 رو گرفتم با مبدل VGA به DVI(سیم VGA رو بهش وصل کردم و مبدل رو به پشت گرافیک) اما میزنه no cable plugged فکر کنم یه مشکلی هست باید کابل DVIمیگرفتم با مبدل DVI به VGA یا مشکل از جای دیگه هست!؟

سوال دیگه اینکه مانیتور خوب FHD تا 1ملیون چی پیشنهاد میدید؟ کاربرد هم بیشتر گیم هست. کابل hdmi و dvi داشته باشه حتما displayport هم داشت چه بهتر... سایز هم مهم نیست فقط 1080 باشه کافیه...
مانیتور های 120 و 144 هرتز زیر 1میلون هست؟ مانیتور با displayport هست؟ تاخیر چقدر تاثیر داره؟(1ms و 5ms و ...) این مانیتور هم چون هم قیمتش خوب بود و 1ms تاخیر داشت مد نظر گرفتم.

مدل های مدنظر:
BenQ Full HD RL2240HE Gaming
BenQ Full HD RL2455HM Gaming
Asus VX239H
لطفا سریع تر جواب بدید امشب میخوام بخرم...

مانیتور که ASUS VX238H توصیه میشه، مانیتورهای 120 و 144 زیر 1 تومن هم نداریم

در مورد مبدل هم بهتره استفاده نکنید، چون کیفیت روی حالت VGA خیلی بالا نیست. اما اگرم استفاده می کنید باید مبدل رو به پورت DVI-I که 4 تا پین کوچیک بیشتر از DVI-D داره متصل کنید، وگرنه تصویر نمی گیرید.

درود
دوستان من یه کارت gtx 980ti با یه پاور corsair rm1000 تهیه کردم .
مادر بوردم هم ECS-Elitegroup Black Deluxe P67H2-A2 و cpu هم Intel Core I7-2700K 3.50GHz هست .
بعد امروز یه سری از دوستان گفتن که ممکنه سیستم گلوگاه شه به خاطر قدیمی بودن مادربورد و cpu و جدیدتر بودن گرافیک ! تو یه سری بازی ها مثل ac unity کارت من از 45 تا 60 نوسان داره در صورتی که برای یکی از دوستان که gtx980 دارن ، بازی رو 60 تقریبا ثابته ! و یا تو بازی مثل ارکهام سیتی که با کارت قبلیم (amd r7870 ) رو بالاترین تنظیمات ، فریم از 60 پایین تر نمیومد ، با عوض کردن کارت تا 53 هم میرسه بازی !
الان میخواستم ببینم دقیقا مشکل چیه ؟ نیازی به عوض کردن مادر بورد یا cpu هست ؟ اگه نیاز هست چه چیزی پیشنهاد میکنید ؟

------------- ویرایش 2 :

1rqj_235.png

من الان از تصویر بالا پاور و کارت رو دارم ! میخواستم نظر استاد فرشید رو در مورد سه قطعه بالایی برای یه سیستم با این مشخصات بدونم . این سیستم تا کی میتونه دووم بیاره ؟

قطعات شما هنوز گلوگاه نیست و راندمان بالایی دارن، بعیده که جایی گلوگاه بشن. روی سیستم دوستتون هم با یه دونه GTX 980 امکان نداره که تونسته باشه 60 فریم ثابت بگیره، قطعا تنظیمات گرافیکیش یا AA با تنظیمات شما فرق داره
مقایسه ی راندمان بازی بتمن با وقتی که کارت AMD 7870 داشتید هم اشتباه هست، چون روی کارت AMD بدون PhysX اجرا میشده و الان داره با PhysX اجرا میشه و این یکی اصلا بار سنگینی روی پردازنده نمیزاره که بخواد گلوگاهش کنه.

متاسفانه هاردهای wd blue تو بازار اصفهان نیست و بشدت نیاز به هارد دارم جایگزین تو همین رنج قیمت و ظرفیت 1TB چی پیشنهاد می دید ?اونوقت سرعتش در چه حده ?

شما همون سی گیت 64 مگ بافر رو بخرید، چیزی نیست که اینقدر وسواس کنید.

با سلام...

بچه های شرکت دنبال کامپیوتری می گردن که بتونه بازی های روز رو بدون مشکل اجرا کنه. سیستمی که تو پست آخر معرفی کردین می تونه جوابگو باشه ؟

1rqj_235.png

با تشکر

قطعات شما هنوز گلوگاه نیست و راندمان بالایی دارن، بعیده که جایی گلوگاه بشن. روی سیستم دوستتون هم با یه دونه GTX 980 امکان نداره که تونسته باشه 60 فریم ثابت بگیره، قطعا تنظیمات گرافیکیش یا AA با تنظیمات شما فرق داره
مقایسه ی راندمان بازی بتمن با وقتی که کارت AMD 7870 داشتید هم اشتباه هست، چون روی کارت AMD بدون PhysX اجرا میشده و الان داره با PhysX اجرا میشه و این یکی اصلا بار سنگینی روی پردازنده نمیزاره که بخواد گلوگاهش کنه.

ممنون بابت پاسخ :)
اخه میدونید mainboard من pci express 2 هست در صورتی که کارتی که خریدم pci e 3 هست و این احتمال نداره گلوگاه کنه ؟
از دیروز هم یکم مثلا ارکهام سیتی بازی میکنم یه دفعه فریز میکنه بازی بعد خارج میشم پایین صفحه مینویسه : display driver has stopped working and as succesfully recoverd ! تو کارت قبلیم هم این طوری میشد ولی باز میشد به بازی ادامه داد ! :دی تو این یکم میگذره چنین اروری رو میده و مجبورم خارج شم که اصلا نمیشه عین ادم بازی کرد ! دلیلش چی میتونه باشه ؟ به گلوگاه ربط نداره ؟

- - -ویرایش - - -

با سلام...

بچه های شرکت دنبال کامپیوتری می گردن که بتونه بازی های روز رو بدون مشکل اجرا کنه. سیستمی که تو پست آخر معرفی کردین می تونه جوابگو باشه ؟

1rqj_235.png

با تشکر

این سیستم رسما بازی ها رو میخوره :دی ولی خب اگه به جای gtx980ti یه دونه مدل g1 ش رو بگیرین و به جای اون کولینگ هم از نمونه های مشابه corsair استفاده کنید ، خیلی بهتر میتونه باشه !

این سیستم رسما بازی ها رو میخوره :biggrin1: ولی خب اگه به جای gtx980ti یه دونه مدل g1 ش رو بگیرین و به جای اون کولینگ هم از نمونه های مشابه corsair استفاده کنید ، خیلی بهتر میتونه باشه !
میشه قیمت رو هم لطف بفرمایین ؟

من تصمیم گرفتم سیستمم رو ارتقا بدم و قصد خرج آنچنانی هم ندارم (بیشتر مد نظرم ارتقای کارت گرافیک و رم ئه)

این مشخصات سیستم فعلی:

Mainboard: Gigabyte 770- USB3
CPU: Amd Athlon II X4 635
RAM:Micron 4GB (2*2GB) DDR3
VGA: MSI AMD Radeon R6770 1GB DDR5
HDD: 1TB Seagate
Power: Green 430W

حالا چند تا سوال برام پیش اومده:

1- اینکه گرافیکم قابلیت crossfire داره؟ آیا عاقلانه هست که این کارو انجام بدم یا بهتره برم یه گرافیک جدیدتر بخرم؟

2- برای انجام این کار آیا کارت گرافیک باید عیناً همین مدلی باشه که الان دارم یا با کارت گرافیک با مدل دیگه ای هم میتونم این کارو بکنم؟

3- پاوری که دارم جوابگو خواهد بود یا باید اونم عوض کنم؟

من تصمیم گرفتم سیستمم رو ارتقا بدم و قصد خرج آنچنانی هم ندارم (بیشتر مد نظرم ارتقای کارت گرافیک و رم ئه)

این مشخصات سیستم فعلی:

Mainboard: Gigabyte 770- USB3
CPU: Amd Athlon II X4 635
RAM:Micron 4GB (2*2GB) DDR3
VGA: MSI AMD Radeon R6770 1GB DDR5
HDD: 1TB Seagate
Power: Green 430W

حالا چند تا سوال برام پیش اومده:

1- اینکه گرافیکم قابلیت crossfire داره؟ آیا عاقلانه هست که این کارو انجام بدم یا بهتره برم یه گرافیک جدیدتر بخرم؟

2- برای انجام این کار آیا کارت گرافیک باید عیناً همین مدلی باشه که الان دارم یا با کارت گرافیک با مدل دیگه ای هم میتونم این کارو بکنم؟

3- پاوری که دارم جوابگو خواهد بود یا باید اونم عوض کنم؟

بخاطر پردازندتون، دستتون برای ارتقای کارت گرافیک باز نخواهد بود. این پردازنده برای بازیهای روز ضعیفه و برای کارتهای مدل بالا یا چینش چندکارته، ایجاد گلوگاه می کنه.

میخواستم بدونم اگه من مادربرد ddr3 بگیرم.گرافیک 750ti ddr5 بهش میخوره؟یا باید مادربردمم ddr5 باشه؟

ربطی به همدیگه ندارن دوست عزیز. کارت گرافیکتون نیازمند اسلات PCIe هستش که روی تمام مادربردها فعلی وجود داره.

- - -ویرایش - - -

1rqj_235.png

قیمت تقریبی (امیدوارم درست باشه):

Cpu: 1 toman

VGA: 1 toman

Cooler: tghriban 300

Zotac gtx: 2 toman

Crossair: 700 toman

cpu: 1130
M/B : 760
VGA : 2700
CPU Cooler:500
PSU: 670

سلام خدمت آقا فرشید گل....
من قبلا هم مزاحمتون شده بودم تو تاپیک....یه سیستم بهم معرفی کردید ولی نشد که بگیرم.....اگه ممکنه یبار دیگه تا 2میلیون یا 2 میلیون و صد یه سیستم گیمینگ معرفی کنید.....فقط کیس رو Green Eagle X Plus انتخاب کردم و کارت گرافیک رو Msi Gtx 750ti Iv Oc انتخاب کردم و سی پی یو هم i3 4160 اگه اینارو بگیرم یک و صد یا صدو پنجاه شما تا یکو صد یا یکو پنجاه به من بقیه قطعات{مانیتور هم ندارم چون الان از لپتاب استفاده می کنم} رو معرفی کنید.....
پیشاپیش مرسی

آخرین ویرایش:
سلام خدمت آقا فرشید گل....
من قبلا هم مزاحمتون شده بودم تو تاپیک....یه سیستم بهم معرفی کردید ولی نشد که بگیرم.....اگه ممکنه یبار دیگه تا 2میلیون یا 2 میلیون و صد یه سیستم گیمینگ معرفی کنید.....فقط کیس رو Green Eagle X Plus انتخاب کردم و کارت گرافیک رو Msi Gtx 750ti Iv Oc انتخاب کردم و سی پی یو هم i3 4160 اگه اینارو بگیرم یک و صد یا صدو پنجاه شما تا یکو صد یا یکو پنجاه به من بقیه قطعات{مانیتور هم ندارم چون الان از لپتاب استفاده می کنم} رو معرفی کنید.....
پیشاپیش مرسی

این قطعات توصیه میشه:

RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
MONITOR:ASUS VS207D

درود
یک هدست خوب می‌خوام برای اجرای موزیک و بازی کردن. بیس خوب و صدای بلند داشته باشه ترجیحا.
بیشتر موزیک مدنظر هست ولی بازی و چت کردن(با PC و PS4) هم برام مهم ـه.
تا سقف 300 تومن.
ممنون

درود
یک هدست خوب می‌خوام برای اجرای موزیک و بازی کردن. بیس خوب و صدای بلند داشته باشه ترجیحا.
بیشتر موزیک مدنظر هست ولی بازی و چت کردن(با PC و PS4) هم برام مهم ـه.
تا سقف 300 تومن.
ممنون

بابا همون هدست گلد سونی واسه همین کاراست دیگه:d
با ps4 هم که خیلی هماهنگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or