اون یه دونه فیش داره آخه، به PC وصل کنی هدست کار میکنه؟!بابا همون هدست گلد سونی واسه همین کاراست دیگه:d
با ps4 هم که خیلی هماهنگه:d
بعد Razer Kraken Pro بهتر نیست؟!
اون یه دونه فیش داره آخه، به PC وصل کنی هدست کار میکنه؟!بابا همون هدست گلد سونی واسه همین کاراست دیگه:d
با ps4 هم که خیلی هماهنگه:d
اون یه دونه فیش داره آخه، به PC وصل کنی هدست کار میکنه؟!
بعد Razer Kraken Pro بهتر نیست؟!![]()
سلام بهترین مارک برای SSD چی هست ؟ Samsung 850 EVO بگیرم خوبه ؟
سلام بین دو هدست موندم کدومش رو پیشنهاد میکنیدCreative Headset Recon3D Omega Wireless وSteelSeries Siberia Elite World Of Warcraft Gaming Headset روزی 3 تا 4 ساعت HOTS بازی میکنم فیلم میبینم بازی و اهنگ با صدای زیاد رو دوست دارم کیفیت برام مهمه دوست دارم وقتی یه بازی ریسینگ میکنم صدای لاستیکا رو بشنوم در بازی اکشن و ... به صدای جزییات اهمیت میدم صدای اب برخورد فلزات با هم و .. اگر هدست دیگری مد نظر دارید خوشحال میشوم با ذکر دلیل لطفا معذرت اگه زیاد نوشتم @};-@};-@};-@};-
نه اصلا اونقدر تاثیر نداره که بفهمی!این پول رو بزار واسه یه اسپیکر خیلی خوب تا لذت ببری!ببخشید دوستان من چند وقتیه وسوسه شدم که یه کارت صدای نسبتا درست و حسابی بخرم . می خواستم ازتون بپرسم که آیا تفاوت بین کارت صدای نسبتا خوب و صدای on board اونقدر زیاد هست که ارزش 400 تومن هزینه کردن رو داشته باش ؟ البته منظور من از کیفیت صدا فقط موزیک و فیلم هست و من با کامپیوتر به هیچ عنوان بازی نمی کنم .
تا اونجایی که من شنیدم رو گیم تاثیری نداره بیشتر برای رندرینگ اینا مهم البته نظر کامل قطعی اقا فرشید باید بدنسلام
سرعت رم چقدر تو سرعت کامپیوتر تاثیر دارد؟ مثلا رم ddr4 3000 MHz با رم ddr4 2400 MHz چقدر فرق دارند؟