سلام خسته نباشید از لحاظ بازدهی و قدرت تو گیم oc 970 sli با تکoc 980 ti چقدر تفاوت داره ؟
دوتا کارت 970 حدود15 تا 20 درصد سریعتر عمل می کنند اگر SLI توی اون بازی خاص بهینه عمل کنه.
سلام خسته نباشید از لحاظ بازدهی و قدرت تو گیم oc 970 sli با تکoc 980 ti چقدر تفاوت داره ؟
درود
یک هدست خوب میخوام برای اجرای موزیک و بازی کردن. بیس خوب و صدای بلند داشته باشه ترجیحا.
بیشتر موزیک مدنظر هست ولی بازی و چت کردن(با PC و PS4) هم برام مهم ـه.
تا سقف 300 تومن.
ممنون
اون یه دونه فیش داره آخه، به PC وصل کنی هدست کار میکنه؟!بابا همون هدست گلد سونی واسه همین کاراست دیگه:d
با ps4 هم که خیلی هماهنگه:d
اون یه دونه فیش داره آخه، به PC وصل کنی هدست کار میکنه؟!
بعد Razer Kraken Pro بهتر نیست؟!![]()
سلام بهترین مارک برای SSD چی هست ؟ Samsung 850 EVO بگیرم خوبه ؟
سلام بین دو هدست موندم کدومش رو پیشنهاد میکنیدCreative Headset Recon3D Omega Wireless وSteelSeries Siberia Elite World Of Warcraft Gaming Headset روزی 3 تا 4 ساعت HOTS بازی میکنم فیلم میبینم بازی و اهنگ با صدای زیاد رو دوست دارم کیفیت برام مهمه دوست دارم وقتی یه بازی ریسینگ میکنم صدای لاستیکا رو بشنوم در بازی اکشن و ... به صدای جزییات اهمیت میدم صدای اب برخورد فلزات با هم و .. اگر هدست دیگری مد نظر دارید خوشحال میشوم با ذکر دلیل لطفا معذرت اگه زیاد نوشتم @};-@};-@};-@};-
نه اصلا اونقدر تاثیر نداره که بفهمی!این پول رو بزار واسه یه اسپیکر خیلی خوب تا لذت ببری!ببخشید دوستان من چند وقتیه وسوسه شدم که یه کارت صدای نسبتا درست و حسابی بخرم . می خواستم ازتون بپرسم که آیا تفاوت بین کارت صدای نسبتا خوب و صدای on board اونقدر زیاد هست که ارزش 400 تومن هزینه کردن رو داشته باش ؟ البته منظور من از کیفیت صدا فقط موزیک و فیلم هست و من با کامپیوتر به هیچ عنوان بازی نمی کنم .