مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان.برای گیم نت میخوایم 10 تا سیستم ببندیم که قیمتشون هم حدودای 12 میلیون بشه.چه قطعاتی پیشنهاد میکنید.سیستم خفن نمیخوایم کلا:d.همون معمولی رو به ضعیف(قوی)باشه:d

ممنون بابت پاسخ،
پس یعنی بین 650uk و 700hp مدل 700وات انتخاب مناسب تریه؟ (با توجه به سیستم...)
اونطور که فهمیدم کیس green x3+ viper مناسب کار منه و انگار دوباره موجود شده....

نه، مدل 650 واتی بهتر هست، از سری با کیفیت تریه
بله، کیس Viper هم موجود شده

سلام دوستان.برای گیم نت میخوایم 10 تا سیستم ببندیم که قیمتشون هم حدودای 12 میلیون بشه.چه قطعاتی پیشنهاد میکنید.سیستم خفن نمیخوایم کلا:d.همون معمولی رو به ضعیف(قوی)باشه:d

با این بودجه هر سیستم زیر خط فقر قرار می گیره، از ضعیف هم یه چیزی پایینتر

CPU:AMD A8-6600
RAM:CORSAIR 4GB DDR3 1600
M/B:MSI A78-G41
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

کارت گرافیک سری 970 ایسوس با G1 گیگابایت تو یک رنج قیمتن کدوم بهتره؟
سوال بعدیم درباره مادر برد هست بین مادربرد های زیر کدوم بهتره ؟ با دلیل لطفا فرقاشون میخوام بدونم
ASUS Z97-K/USB 3.1 LGA1150 Z97 Mainboard
ASUS H97-Pro Gamer LGA1150 H97 Mainboard
ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150 Z97 MB
ممنون میشم زود جواب بدید فردا میخوام بخرم

کارت گرافیک سری 970 ایسوس با G1 گیگابایت تو یک رنج قیمتن کدوم بهتره؟
سوال بعدیم درباره مادر برد هست بین مادربرد های زیر کدوم بهتره ؟ با دلیل لطفا فرقاشون میخوام بدونم
ASUS Z97-K/USB 3.1 LGA1150 Z97 Mainboard
ASUS H97-Pro Gamer LGA1150 H97 Mainboard
ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150 Z97 MB
ممنون میشم زود جواب بدید فردا میخوام بخرم

خب کارت ایسوس کوتاه تر هست و موقع بیکاری فنش خاموشه، کارت G1 کمی سریعتر هست اما درازتره و

انتخاب مادربرد هم به خودی خود معنی نداره.

سلام
واسه سیستمی که دارم میخوام کارت گرافیک بخرم تو رنج 400-500 ! اصلا بهترین کارتی که میشه واسه این سیستم خرید چیه? و اینکه در راستای ارتقای کارت چیزای دیگه نیازی به ارتقا دارن یا نه?! (گیم بازی میکنم اما روی medium هم کافیه! البته نه بازی های خیلی سنگین)

Cpu : core i7 860
ram : 2*2gb 1333
Power: 600w axtrom
M/b: gigabyte p55-usb3
Old vga: 5770 hd radeon
میخواستم سیستمی حدود 4تومن با کارت 970ببندم باز منصرف شدم

سلام
واسه سیستمی که دارم میخوام کارت گرافیک بخرم تو رنج 400-500 ! اصلا بهترین کارتی که میشه واسه این سیستم خرید چیه? و اینکه در راستای ارتقای کارت چیزای دیگه نیازی به ارتقا دارن یا نه?! (گیم بازی میکنم اما روی medium هم کافیه! البته نه بازی های خیلی سنگین)

Cpu : core i7 860
ram : 2*2gb 1333
Power: 600w axtrom
M/b: gigabyte p55-usb3
Old vga: 5770 hd radeon
میخواستم سیستمی حدود 4تومن با کارت 970ببندم باز منصرف شدم

Zotac GTX 750 Ti 2GB به قیمت حدود 540 تومن. بهتره مقدار رم هم به هشت گیگ ارتقا بدید .

درود. دو سوال در مورد رم:

1- آیا میشه دو رم با مارک و مدل یکسان ولی با مقدار حافظه ی متفاوت رو مادربورد نصب کرد؟ مثلا یه 4 گیگی و یه 2 گیگی؟ (مارک و مدل کاملا یکسانه).

2- برای بازیهای پر گرافیک امروزی (و یا بازی هایی که در آینده ی نزدیک منتشر میشن), چه مقدار رم برای سیستم کافیه؟ 8 گیگ یا 16 گیگ؟

سلام ب همه دوستان خوب
میخواستم راهنماییم کنین تو خرید کیس . تا سقف ۲۰۰ تومن بهترین کیسی ک میتونم بخرم چیه ؟ البته قطعاتمو پایین نوشتم . خودم سیگماتک شاکوِیو بود ک ب دلایلی منتفی شد . این سیستممه ک میخوام ببندمش
Mb : Gigabyte GA-Z97-d3h
or ASRock Fatality Z97 Killer
Or
Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 AirBoss 4GB
خیلی ممنون فقط انتخاب قطعه هایی ک کردمم بی زحمت ببینین چطوره ؟ لازمه چیزیو تغییر بدم . سقف 3/9 بودجه دارم.البته من خیلی عذر میخوام قبلا همینجا سوال مشابهی برسیدم ک خیلی خوب راهنمایی شدم . اما میخوام یه بازنگری نهایی داشته باشین . کیسم اگه میشه تا سقف 200 تومن بهترین گزینه رو بی زحمت معرفی کنین . خیلی خیلی ممنونم

درود. دو سوال در مورد رم:

1- آیا میشه دو رم با مارک و مدل یکسان ولی با مقدار حافظه ی متفاوت رو مادربورد نصب کرد؟ مثلا یه 4 گیگی و یه 2 گیگی؟ (مارک و مدل کاملا یکسانه).

2- برای بازیهای پر گرافیک امروزی (و یا بازی هایی که در آینده ی نزدیک منتشر میشن), چه مقدار رم برای سیستم کافیه؟ 8 گیگ یا 16 گیگ؟

1- وقتی ظرفیتشون متفاوت باشه یعنی قطعا مدلشون هم فرق داره و فقط برندشون یکی هست، میشه کنار هم نصب کرد اما دو کاناله کار نخاوهد کرد و سرعتش هم پایین میاد، فقط ماجولهای عین هم توصیه میشه
2- فعلا که 8 گیگی توصیه میشه، بعدا بستگی به پیشرفت بازیها داره

فرشید جان این مانیتور های جدید benq که امده تو بازار خوبه ؟!
بین این 3 تا با توجه به قیمت کدومش بهتره

VX238H
BenQ مدل RL2240HE
BenQ مدل GL2460HM

بین اینا بازم مدل ایسوس خوب هست، از BenQ فقط رده حرفه ای گیمینگش از سری XL هست که رقیب ندارن و میشه ازشون انتخاب کرد.

سلام ب همه دوستان خوب
میخواستم راهنماییم کنین تو خرید کیس . تا سقف ۲۰۰ تومن بهترین کیسی ک میتونم بخرم چیه ؟ البته قطعاتمو پایین نوشتم . خودم سیگماتک شاکوِیو بود ک ب دلایلی منتفی شد . این سیستممه ک میخوام ببندمش
Mb : Gigabyte GA-Z97-d3h
or ASRock Fatality Z97 Killer
Or
Inno3D iChill GTX 970 Ultra OC HerculeZ X4 AirBoss 4GB
خیلی ممنون فقط انتخاب قطعه هایی ک کردمم بی زحمت ببینین چطوره ؟ لازمه چیزیو تغییر بدم . سقف 3/9 بودجه دارم.البته من خیلی عذر میخوام قبلا همینجا سوال مشابهی برسیدم ک خیلی خوب راهنمایی شدم . اما میخوام یه بازنگری نهایی داشته باشین . کیسم اگه میشه تا سقف 200 تومن بهترین گزینه رو بی زحمت معرفی کنین . خیلی خیلی ممنونم

قطعات خوبن، مشکلی نیست
کیس هم GREEN X2 یا GREEN X3 Viper توصیه میشه.

سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم یه هارد اینترنال 2 ترا بگیرم نظرم بیشتر رو دو مدل wd green و segate barracuda است میخواستم ببینم تا این رنج قیمت بهتر از اینا هم هست اگه هست که ممنون میشم بگید اگر هم نه که کدوم مدل بهتره؟
سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم یه هارد اینترنال 2 ترا بگیرم نظرم بیشتر رو دو مدل wd green و segate barracuda است میخواستم ببینم تا این رنج قیمت بهتر از اینا هم هست اگه هست که ممنون میشم بگید اگر هم نه که کدوم مدل بهتره؟
بستگی به کاربردتون داره. مدل سیگیت نسبت به وسترن گرین سرعت بیشتری داره. وسترن گرین بیشتر به درد آرشیو میخوره.

سلام دوستان،
ممنون بابت راهنمایی ها امروز کارت 970 g1 رو گرفتم با مبدل VGA به DVI(سیم VGA رو بهش وصل کردم و مبدل رو به پشت گرافیک) اما میزنه no cable plugged فکر کنم یه مشکلی هست باید کابل DVIمیگرفتم با مبدل DVI به VGA یا مشکل از جای دیگه هست!؟

سوال دیگه اینکه مانیتور خوب FHD تا 1ملیون چی پیشنهاد میدید؟ کاربرد هم بیشتر گیم هست. کابل hdmi و dvi داشته باشه حتما displayport هم داشت چه بهتر... سایز هم مهم نیست فقط 1080 باشه کافیه...
مانیتور های 120 و 144 هرتز زیر 1میلون هست؟ مانیتور با displayport هست؟ تاخیر چقدر تاثیر داره؟(1ms و 5ms و ...) این مانیتور هم چون هم قیمتش خوب بود و 1ms تاخیر داشت مد نظر گرفتم.

مدل های مدنظر:
BenQ Full HD RL2240HE Gaming
BenQ Full HD RL2455HM Gaming
Asus VX239H
لطفا سریع تر جواب بدید امشب میخوام بخرم...

آخرین ویرایش:
درود
دوستان من یه کارت gtx 980ti با یه پاور corsair rm1000 تهیه کردم .
مادر بوردم هم ECS-Elitegroup Black Deluxe P67H2-A2 و cpu هم Intel Core I7-2700K 3.50GHz هست .
بعد امروز یه سری از دوستان گفتن که ممکنه سیستم گلوگاه شه به خاطر قدیمی بودن مادربورد و cpu و جدیدتر بودن گرافیک ! تو یه سری بازی ها مثل ac unity کارت من از 45 تا 60 نوسان داره در صورتی که برای یکی از دوستان که gtx980 دارن ، بازی رو 60 تقریبا ثابته ! و یا تو بازی مثل ارکهام سیتی که با کارت قبلیم (amd r7870 ) رو بالاترین تنظیمات ، فریم از 60 پایین تر نمیومد ، با عوض کردن کارت تا 53 هم میرسه بازی !
الان میخواستم ببینم دقیقا مشکل چیه ؟ نیازی به عوض کردن مادر بورد یا cpu هست ؟ اگه نیاز هست چه چیزی پیشنهاد میکنید ؟

------------- ویرایش 2 :

1rqj_235.png

من الان از تصویر بالا پاور و کارت رو دارم ! میخواستم نظر استاد فرشید رو در مورد سه قطعه بالایی برای یه سیستم با این مشخصات بدونم . این سیستم تا کی میتونه دووم بیاره ؟

آخرین ویرایش:
متاسفانه هاردهای wd blue تو بازار اصفهان نیست و بشدت نیاز به هارد دارم جایگزین تو همین رنج قیمت و ظرفیت 1TB چی پیشنهاد می دید ?اونوقت سرعتش در چه حده ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or