B@tman-Forever
کاربر سایت
سلام آقا فرشید.
ممنون میشم این سوال ها رو جواب بدید.
1- به نظرتون این کارت چطوره از نظر قیمت و کارایی؟ EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2. به قیمت 1 میلیون و 300 یه جا گذاشته بود با گارانتی دو ساله مازستا یا مشکات رایانه
2- این گارانتی قابل اعتماد و پاسخگو هست اصلا؟ چون تو سایتشون نوشته بودند که نماینده رسمی EVGA در ایران هستند. با توجه به مسئله مشکلات خرید مستقیم و اینکه یه برند آمریکایی هست، چنین چیزی واقعیت داره؟ و مورد دوم در مورد خنکی خود کارت میخواستم بپرسم، یکی از دوستان خارجی که خرده فروشی داست، میگفت که محصولات EVGA مثل بخاری میمونه این بود که یکم به شک افتادم. میخواستم ببینم اصلا واقعیت داره؟ و با توجه به این که تو منطقه ما الان هوا به شدت گرم هست و کیس سیستم هم تهویه درست و حسابی نداره، میخواستم ببینم این کارت از نظر سیستم خنک کننده مناسب هست و مشکلی پیش نمیاد؟
3- اول میخواستم GTX 960 ازبرند GALAx بگیرم ولی چون دیدم 2 گیگ هست منصرف شدم، چون 4 گیگش هم تو هیچ سایتی نبود و بقیه برند ها هم 4 گیگشون خیلی بیشتر بود، کلا خودتون 970 چی پیشنهاد میدید؟
4- بعد یه مانیتور خوش قیمت 2k نزدیک 1 میلیون چی میتونم بگیرم؟ LG ترجیحا ولی بازم فرقی نداره.
5- حداقل پردازنده واسه این کارت باید چی باشه؟ چون مادربوردم سوکت 1155 ساپورت میکنه.
بازم خیلی ممنون از وقت گرانبهاتون که واسه مشاوره می گذارید.
من استاد فرشید نیستم ولی شاید بتونم کمکتون کنم
1- کارت خیلی خوبیه ! ولی اگه بودجت بالاتر بود یکم ، من کارت gygabite gtx970 g1 رو بهت پیشنهاد میدم ولی باز اگه خواستی هزینه پایین تر بدی ، zotac gtx970 omega core edition خیلی خوبه . این مدل بالا شاید یکم اذیتت کنه سر oc ولی کارت هایی که گفتم قابل اطمینان هستن .
2- این کارت ها طوری طراحی شدن که به این راحتی ها حرارت باعث نشه مشکل پیدا کنن
در مورد گارانتی اطلاعی ندارم .3- اون گیگابایتی که گفتم خیلی خوبه ، ولی zotac هم دست کمی ازش نداره
4- میتونی ایسوس بگیری . این مدل : ASUS VX24AH
5- برای این سوکت احتمالا باید مادر بورد رو عوض کنی و یه چیز جدید بخری !
(با تشکر ویژه از استاد A-L-I بابت راهنمایی هاشون )
- - -ویرایش - - -
سلام
مشخصات سیستمم در پروفایلم هست
می خواستم بدونم اگه دوباره پول دستم اومد کدوم بخشو ارتقا بدم ؟
و اینکه اگه بخوام چند تا رم دیگه اضافه کنم رم ها باید دقیقا با همین مدل و همین فرکانس باشن ؟ مثلا می تونم دو تا رم هشت گیگ بزارم کنار این دو تا چهار گیگی که الان دارم ؟
و اینکه دو تا ۹۷۰ می تونه به اندازه یه ۹۸۰TI پرفورمنس داشته باشه ؟ ارزش داره یه ۹۷۰ دیگه بگیرم یا همین کافیه ؟
کارتتون جزو بهترین کارت ها هست در حال حاضر و تا 1 سال دیگه حداقل نیاز به کارت جددید نخواهید داشت !و
ولی اگه بخواین پرفورمنس بالاتر بگیرین ، بهتره یه دونه gygabite gtx980 ti g1 تهیه کنید که در بعضی موارد از نسخه رفرنس gtx980 ti خیلی بهتر عمل میکنه .
فعلا لزومی نداره که یه 970 دیگه بگیرین