مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خواهش. خیر. مادربرد رو هر برندی می تونید انتخاب کنید. برد گیگای خودتون خوب و مناسبه. مدل Asus Z97 Pro Gamer به قیمت 580 تومن یا اگه قابلیت SLI براتون مهم نباشه مدل ASRock Z97 Killer Gaming به قیمت 500 تومن هم انتخابهای مناسبی هستن.
پاوری که خودتون انتخاب کردید ، بهتره.
LG Full HD 22MP55HQ IPS به قیمت 570
خیلی دمت گرم . یه سوالم بپرسم شرمنده . خنک کننده سی پی یو لازمه واسه این سی پی یو یا خرج اضافه س ؟

خیلی دمت گرم . یه سوالم بپرسم شرمنده . خنک کننده سی پی یو لازمه واسه این سی پی یو یا خرج اضافه س ؟
اگر هزینش براتون مشکلی نیست، تهیه بشه بهتره. چه ازلحاظ دما و چه از لحاظ مقدار نویز، از کولرهای استوک اینتل بسیار بهتر عمل میکنه.

1-ممنون.
در مادربوردهای جدید که میشه چند پروفایل کاری تنظیم کرد امکان این است که برای ایجاد مصرف کمتر و نویز کمتر در وقع نیاز پروفایل اورکلاک رو فعال کرد؟
2-کیس بنده گرین X7 است، فکر کنم هردو کولر جا میشه؟ کدومو بیشتر توصیه میکنین
3-کارت گرافیک 780ti رو میتونم بعدها با 980ti اس ال آی کرد؟

در حالت SLI فقط دو کارت هم مدل رو میشه استفاده کرد، اما لازم نیست حتما مدلهای یکسان از یک برند باشه. بنابراین نمیشه 780 رو با 980 SLI کرد.

دوباره سلام. آقا فرشید مادربرد فعلی خودم P7P55D ASUS هست به نظرت با حدود 350 تومن میشه چیزی خرید که از این مادربرد فعلی بهتر باشه؟
سی پی یو من I7 860 @ 2.80GHZ
کارت گرافیک 5850 ATI
رم هم DDR3

مشکل شما فقط مادربرد نیست، پردازنده و کارت گرافیک هم قدیمی و نسبتا کند هستند و باید عوض بشن.
مادربردتون رو بدون ارتقای پردازنده نمی تونید عوض کنید.

با عرض سلام خدمت دوستان گل بخش سخت افزار و همچنین آقا فرشید

دوستان عزیز یه سیستم با مشخصات Asus B85 Pro Gamer - i5 4460 - Corsair 16Gb 2400 - Corsair 650w
نیاز به گرافیک و هارد اینترنال و همچنین یه مانیتور داره و پاور هم تعویض میشه اگر نیاز باشه . هزینه هم حدود 3 الی 3200 هست . ممنون میشم راهنمایی کنید البته اگه میشه با مانیتور و بدون مانیتور درنظر بگیرید سیستم هم برای گیم هست .
با تشکر دوستان .

VGA:Geforce GTX 980 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB

اینا حدود 2650 میشه

پاور هم نیازی به تعویض نداره
مانیتور هم ASUS VX238H که حدود 700 تومن هست.

با سلام خدمت اساتید،سیستم با این مشخصات:gpu:radeon hd 6750,cpu:i3 4170,mb:h81m-e,ram:4...پاور چند وات و با چه برندی مناسب هست؟؟حدود قیمت هم بگید ممنون میشم

یه پاور 550 وات GREEN هم کفایت می کنه و 230 تومنه.

دوستان یه اسپیکر Edifier M3700 دارم ، کنترلش داره خراب میشه کم کم ، این کنترلش اگه خراب بشه من باید چه کار کنم ؟ چون بدون کنترلش نمیشه باهاش کار کرد ، چون روی خودش به جز بیس و ولوم دکمه دیگه ای نداره

باید بدید تعمیر یا گارانتی شرکت مربوطه.

سلام آقا فرشید خسته نباشی
نمیدونم کسی در این مورد پرسیده یا نه اما بعد از توافق وضعیت بازار کامپیوتر چطوری میشه؟
دو سه ماه طول میکشه تا قیمت ها عادی بشه یا بیشتر؟ یا کلا معلوم نیست؟
ممنون:x

VGA:Geforce GTX 980 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB

اینا حدود 2650 میشه

پاور هم نیازی به تعویض نداره
مانیتور هم ASUS VX238H که حدود 700 تومن هست.
داداش فرشید ممنون .
یه سوال داداش گرافیکش از چه برندی هست ؟

مشکل شما فقط مادربرد نیست، پردازنده و کارت گرافیک هم قدیمی و نسبتا کند هستند و باید عوض بشن.
مادربردتون رو بدون ارتقای پردازنده نمی تونید عوض کنید.

ممنون. رم چطور؟ یعنی رم ها رو هم باید عوض کنم؟ الان رم DDR 3 دارم.
با این حساب یه مادربرد و سی پی یو خوب معرفی می کنید؟ قیمت هم تا یه تومن

سلام آقا فرشید خسته نباشی
نمیدونم کسی در این مورد پرسیده یا نه اما بعد از توافق وضعیت بازار کامپیوتر چطوری میشه؟
دو سه ماه طول میکشه تا قیمت ها عادی بشه یا بیشتر؟ یا کلا معلوم نیست؟
ممنون:x

نمیشه دقیق پیش بینی کرد، اما این طور که در اخبار این توافق مهم عنوان شد، برداشتن تحریمها تا زمانی که به مرحله ی اجرا دربیاد بین 4 تا 6 ماه حداقل طول خواهد کشید و تا اون زمان تاثیر واقعی خودش رو در بازار نشون نخواهد داد.
اما در کوتاه مدت هم در قیمتها بی تاثیر نخواهد بود

داداش فرشید ممنون .
یه سوال داداش گرافیکش از چه برندی هست ؟

برندای اصلی، گیگا، MSI و ایسوس

ممنون. رم چطور؟ یعنی رم ها رو هم باید عوض کنم؟ الان رم DDR 3 دارم.
با این حساب یه مادربرد و سی پی یو خوب معرفی می کنید؟ قیمت هم تا یه تومن

رم رو فقط کافیه به 8 گیگ ارتقا بدید

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS

قیمت این دو قلم حدود 1 تومن میشه.

نمیشه دقیق پیش بینی کرد، اما این طور که در اخبار این توافق مهم عنوان شد، برداشتن تحریمها تا زمانی که به مرحله ی اجرا دربیاد بین 4 تا 6 ماه حداقل طول خواهد کشید و تا اون زمان تاثیر واقعی خودش رو در بازار نشون نخواهد داد.
اما در کوتاه مدت هم در قیمتها بی تاثیر نخواهد بود

برندای اصلی، گیگا، MSI و ایسوس

رم رو فقط کافیه به 8 گیگ ارتقا بدید

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS

قیمت این دو قلم حدود 1 تومن میشه.
شرمنده من تصمیمم چند بار عوض شد. دوباره بودجه رو رسوندم به ٢۵٠٠ واسه سه قطعه گرافیک و مادربرد و سی پی یو.
رمم هم 2 تا 2گیگ و یه ۴ گیگه

شرمنده من تصمیمم چند بار عوض شد. دوباره بودجه رو رسوندم به ٢۵٠٠ واسه سه قطعه گرافیک و مادربرد و سی پی یو.
رمم هم 2 تا 2گیگ و یه ۴ گیگه

ترکیب رم شما اشتباس، باید هم مدل، هم ظرفیت باشن و تعدادشون هم 2 یا 4 تا ماجول باشه.

CPU:INTEL Core I5 4690
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5

ممنون فقط گرافیک چون خیلی هم واسم مهم نبود همون ٩۶٠ مدل ۴ گیگ گیگابایت رو انتخاب کر دم. اگه لطف کنی با بقیه پولی که میمومه یعنی 1500 یه مادربرد از نوع گیگابایت و یه سی پی یو i٧ معرفی کنی ممنون میشم
فقط لطفا اگه میشه زودتر کمک کنید الان میخوام برم بگیرم

ممنون فقط گرافیک چون خیلی هم واسم مهم نبود همون ٩۶٠ مدل ۴ گیگ گیگابایت رو انتخاب کر دم. اگه لطف کنی با بقیه پولی که میمومه یعنی 1500 یه مادربرد از نوع گیگابایت و یه سی پی یو i٧ معرفی کنی ممنون میشم
فقط لطفا اگه میشه زودتر کمک کنید الان میخوام برم بگیرم

شما همون مادربردرو بخر، اما پردازنده رو 4790 بگیر،
آخر هم نفهمیدم شما دقیقا چیکار می کنی، مرتب تغییر مسیر دادی

سلام ببخشید مادربورد gigabyte x99 gaming 5 و msi x99s gaming 7 و ASRock X99X Killer Gaming کدام بهتر است؟

همشون خوبن خب، من نمی تونم یکی رو هینطوری ارجحیت بدم، اما خودم MSI ش رو می پسندم بخاطر بایوس حرفه ای و شسته رفته تر
اما اگر اورکلاکر باشید مدل گیگاش بهتر هست.

سلام اقا فرشید یه سوال داشتم
سیستم بنده اینه:
i5 4690 k
2.4gb 1600
vga:970
m:b 85 plus
power:600 green
با توجه به مشخصات سیستم قصد دارم ایشالله بعد 6 الی 7 ماه کارت 980ti رو جایگزین 970 کنم به نظرتون چیزی این وسط گلو گاه نمیکنه ؟

برای اموزش سایت زیر رو ببین

اگر نمی خوای از ابتدا اکانتت بسته بشه دیگه از این پستا نده لطفا!

سلام اقا فرشید یه سوال داشتم
سیستم بنده اینه:
i5 4690 k
2.4gb 1600
vga:970
m:b 85 plus
power:600 green
با توجه به مشخصات سیستم قصد دارم ایشالله بعد 6 الی 7 ماه کارت 980ti رو جایگزین 970 کنم به نظرتون چیزی این وسط گلو گاه نمیکنه ؟

خیر، چیزی گلوگاه نیست. همه ی قطعات مناسبن.

سلام فرشید جان.دیروز جایی خوندم گرافیک AMD R9 390 حدود 1700 قیمتشه.به نظر شما ارزش داره با 970 عوض بشه؟کدومشون قویتر وبهتره؟
MOTHER BOARD:GIGABYTE Z97X GAMING 3
CPU:INTEL i7 4790K
RAM:G SKIL TRIDENT X 2*8GIG 2400 CL10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or