مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بی انصافی نکنیم سیستم های amd در قیمت های پایین خیلی بد در نمیاد و انصافا از اینتل قوی تر هم میشه.
افرین که حقیقتو میگید.
منم طرف AMD هستم ولی فعلا که در رنج قیمت بالاcore 2 duo و core 2 quad سروری میکنن.
البته سری اخری پردازنده های amd با نام phenom هم هستند که عالی هستن ولی بازم نمیتونن بهترین باشن خصوصا در قیمتهای بالا.

خوب چند نکته برای خرید یه PC خوب:

CPU اینتل از سری CORE 2 QUAD (و حتی در CORE 2 DUO) بعضا قیمتهاش خیلی بالاست ولی نهایت کارایی رو دارن ولی در قیمت پایین تر اگر بخواید یه پردازنده QUAD CORE (همون 4 هسته ای) بگیرید فقط PHENOM از AMD.البته فنوم حرفی در برابر چهار هسته ای های اینتل نداره و تازه باید قید DDR3 رو بزنید ولی قیمت بسیار خوبش اینهارو توجیح میکنه.
دو نکته ای هم که وجود داره این هستش که PHENOM در اکثر نرمافزارهایی که قابلیت پشتیبانی از پردازش 4 هسته ای رو ندارن بخاطر سرعت کاری پائین هر هسته از اخرین محصولات دو هسته ای خود AMD هم عقب میفته ولی در نرمافزارهایی مثل 3DMAX و ADOBE PREMIER و بازی های جدید مثل CRYSIS بسیار بهتر از ATHLON X2 ها عمل میکنه....(درکل در رننج قیمت پائین AMD بینظیره)
برای گیمینگ حرفه ای دیگه به زیر 4 گیگ رم و زیر DDR2800 فکر نکنید.ترجیحا از دو ماجول (منم فونتم ته کشیده بود!) 2 گیگ استفاده کنید تا بعدا جا برای افزایش داشته باشید ولی اگر وضعتون خوبه از 4 ماجول 1 گیگ استفاده کنید.در حال حاضر رمهای DDR3 هم وارد بازار شدن که نهایت قدرت هستند ولی قیمتشون زیادی بالاست.اگر با قیمت مناسبشو پیدا کردید معطل نکنید.
من با 40 تومن یه رم PNY DDR2 800 1G خریدم و رم خیلی پائین رو پیشنهاد نمیکنم.

مادربورد رو بهترین بردارید تا بعدا دردسر نکشید.
بهترین فقط قیمت نیست.
این لیست مادربودر های با چیپست P35 از ASUS هستش.بعضا چیزای جالبی بینشون میتونید پیدا کنید!
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534
سراغ اینیکی هم اصلا نرید که وحشتناکه!(از همه نظر)
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=653&l4=0&model=2114&modelmenu=1

آخرین ویرایش:
salam , aval mikhastam ozr khahi konam chon fonte farsi nadaram! dige ham tekrar nemishe :biggrin1:
man ye system mikhastam bebandam 1500 (faghat case) mishe behtarin chizi ke mitoonam begiramo moarefi konin
خوب من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : lntel q6600 or e8400
RAM : ocz or crucial 4gb 800
MAIN : XFX nForce 780 or p5ne-32 sli
VGA : xfx or inno3d 2*8800gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 320gb 16mb
POWER : cooler master 700w or acbel 700

اینا رو هم 1520 1550 در میاد البته اگه واسه گیم بخوای و گرنه میشه یه تغییرات جزئی توش داد.

دوستان 1 سوال دیگه هم دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی به نظر شما پای کنسول پول بدم بهتره یا پای کامپیوتر؟؟؟
بعدش 1 گیم پد خوب باسه کامپیوتر بگید که بخرم.... اگه شماره جایی رو دارید که با پیک گپم پد رو میفرسته بگید.
ممنون.

آخرین ویرایش:
خوب من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : lntel q6600 or e8400
RAM : ocz or crucial 4gb 800
MAIN : XFX nForce 780 or p5ne-32 sli
VGA : xfx or inno3d 2*8800gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 320gb 16mb
POWER : cooler master 700w or acbel 700

اینا رو هم 1520 1550 در میاد البته اگه واسه گیم بخوای و گرنه میشه یه تغییرات جزئی توش داد.

------------------------------------------------------------------------------------
mer30 supra , nemishe chanta dige moarefi konid ke hade aghal haghe entekhab dashte basham?:confused:

سلام
من به علت كمبود جا روي ميزم ميخام مانيتور crt رو بفروشم و يه lcd بخرم.ميخاستم از اساتيد سوال كنم شما چه مارك وچه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد.در ضمن اينم بگم كه سايز مورد نظر من 17 هست واز مونيتور زياد براي بازي استفاده نميكنم.و فقط براي ديدن فيلم و كار با نرم افزار و اينترنت ازش استفاده ميكنم.الان خودم بين samsung و lg موندم كدوم رو بگيرم.سپيد فام ال جي چطوره؟samsung مونيتوري كه از نظر مشخصات مثل سپيد فام باشه نداره؟
لطفا راهنماييم كنيد.
ممنونم

الان xfx 9600gt با گارانتی سازگار شده 240 تومن بعد نه اینکه جواب نمیده شاید هم جواب بده ولی بطور کلی یه cpu ضعیف به حساب میاد.

دوست عزیز ممنون از راهنمایی.
فعلا رم و کارت رو میگیرم، اگه جواب نداد بعدا mian&cpu رو عوض می کنم.
8600 چی بگیرم بهتره ؟
و اگه لطف کنی فرق gt & gtx رو بگی ممنون میشم.

تو قسمت بازارچه این سوال رو مطرح کن سریع تر به جواب میرسی.

با تشکر.

خیلی ممنون ولی من نمیخام اینجا بفروشم منظورم اینه که مغازه چند میخره

اما سوالی دگر من میخام یه cpu بگیرم intel e4500 خاستم بپرسم تو این قیمت همین خوبه یا AMD بگیرم ممنون

mer30 supra , nemishe chanta dige moarefi konid ke hade aghal haghe entekhab dashte basham
خوب من واسه سی پی یو 2 مدل واسه رم 2 مدل و واسه مین هم 2 مدل پیشنهاد دادم چون قطعات اصلی همینا هستن بقیه تاثیره چندانی تو کارایی ندارن. به نظر من این سیستم میتونه بهترین انتخاب تو رنج مد نظرت باشه.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی.
فعلا رم و کارت رو میگیرم، اگه جواب نداد بعدا mian&cpu رو عوض می کنم.
8600 چی بگیرم بهتره ؟
و اگه لطف کنی فرق gt & gtx رو بگی ممنون میشم.
خوب 8600gt الان رسیده به 125 130 تومن که میتونی xfx یا inno3d رو در نظر بگیری.
اگه منظورت از gt و gtx تو سریه هشت هستش که این مشخصاتشونه :

GeForce
8800 GTX
Core Clock (MHz) : 575
Shader Clock (MHz) : 1350
Memory Clock (MHz) : 900
Memory Amount : 768mb
Memory Interface : 384bit
Memory Bandwidth (GB/sec ) : 86.4

GeForce
8800 GT
Core Clock (MHz) : 600
Shader Clock (MHz) : 1500
Memory Clock (MHz) : 900
Memory Amount : 512mb
Memory Interface : 256bit
Memory Bandwidth (GB/sec ) : 57.6

اقا کدوم یکی از این دوتا مادربورد بهتره اگه میشه دلیلشم بگید ممنون
GIGABYTE - M52S-S3P
MSI - K9N4 Ultra-F
این مشخصات گیگا : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2567
اینم مشخصات ام اس آی : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1083&maincat_no=1

خوب اینجور که مشخصه هیچ فرق قابل توجهی ندارن فقط گیگا 4 pci داره و 2 (pcie*1) ولی ام اس آی 3 pci و 1 (pcie*1).
به نظر من گیگا انتخاب بهتری میتونه باشه.

آخرین ویرایش:
اقا کدوم یکی از این دوتا مادربورد بهتره اگه میشه دلیلشم بگید ممنون
GIGABYTE - M52S-S3P
MSI - K9N4 Ultra-F

با سلام.
چیپست هاشون زیاد با هم فرق آنچنانی نداره.GIGA از Nforce 520 و MSI از Nforce 500 Ultra بهره میبره.ولی من بودم GIGA رو انتخاب میکردم به دلایل زیر:
1-GIGA با آپدیت بایوس قابلیت پشتیبانی از CPU های 4 هسته ای AMD-Phenom رو داره در صورتی که MSI از این ساپورت بی بهره است و Athlon 6000X2 و Athlon 6400X2 و Athlon FX 62 هم تو ساپورتش نیست.
2-GIGA با ساپورت Audio 7.1 Ch برتری خوبی نسبت به MSI با ساپورت Audio 5.1 رو داره.
3-GIGA با ساپورت رم تا 16GIG,نسبت به ساپورت حداکثر 4GIG مین MSI سرتره.

خیلی ممنون ولی من نمیخام اینجا بفروشم منظورم اینه که مغازه چند میخره

اما سوالی دگر من میخام یه cpu بگیرم intel e4500 خاستم بپرسم تو این قیمت همین خوبه یا AMD بگیرم ممنون

AMD تو حالت عادی 100% قویتره.E4500 رو باید اور کنی تا بتونی کارایی بالا رو ازش بگیری.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or