مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Asus P5N32-E SLI که قیمتش بالاست.تو بودجه ای که دوست شما داره من چیپ 680LT SLI رو پیشنهاد میکنم.
حالا شما با اين چيپ 680LT چي پيشنهاد ميكنيد.درضمن نگفتيد مين من مي تونه دو تا 3870X2 رو پشتيباني كنه يانه؟فرقش با Full 16X*16X چقدر ميشه؟

دوستان 2 گیگ DDR3 بهتره یا رم 4 گیگ DDR2 ????
به نظر من 4GB رم DDR2 1066MHz از 2GB رم DDR3 بهتره و Performance بهتري ميده

اگه شما ميخواي واسه رم زياد خرج كني اين پيشنهاد ميشه

Transcend aXe Ram 4GB(2x1GB+2x1GB) DDR2 1200MHz PC2 9600 CL5 5-5-5-15

ميشه 400 تومن

بهترين رم DDR2 به نظر من همينه

آخرین ویرایش:
گیگا پیدا نکردم ولی asus این مدل هستش P5N-E SLI
چیپ 650i

999%5Cimages%5Cproducts%5C1474%5C1474_m.JPG

البته از گیگا هم هست ولی بعید میدونم بتونی پیدا کنی مثل این GA-N650SLI-DS4

motherboard_productimage_ga-n650sli-ds4_big.jpg
کدوم بهتره؟ قیمتشون هم بگی که ممنون میشم.رم های ddr3 رو ساپورت می کنه؟
سی پی یو هم اینتل می بندم جواب می ده انشا الله .

یا ASUS بگیر یا XFX.عرض کردم ساپورت میکنه.اینم تفاوت های X4 X8 X16.و PCI-E1.0 با PCI-E2.0:
[[/url]
آقا امير ديدم واقعا چنان فرق محسوسي ندارن.بازهم ممنون از اين كه اين مين خوبو برام معرفي كردي اين سوالو براي اين مي پرسم كه اگه يك وقت 8800Gt كم آورد دو تا HD 3870X2 بندازم بتركونه.واقعا PCI-E1.0 با PCI-E2.0 چنان فرق محسوسي ندارن.

با بودجه ی 700 ت چی می شه بست؟
فقط کیس یا همه چی ؟
من اینو پیشنهاد میدم (کیس) :

CPU : intel e6550
RAM : patriot or ocz 2gb 800
MAIN : giga ga-p35-ds3l or asus p5k-c
VGA : xfx or inno3d 8800gt
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp530ab or acbel 550w

اینا رو هم 710 720 تومن در میاد.
کدوم بهتره؟ قیمتشون هم بگی که ممنون میشم.رم های ddr3 رو ساپورت می کنه؟
هر جفتشون خوبن ولی گیگا هرو بعید میدونم بتونی پیدا کنی همون asus فکر کنم بهتر باشه قیمتش هم باید همون 135 140 تومن باشه رم ddr3 رو هم ساپورت نمیکنه.

آخرین ویرایش:
سلام یک سوا ساده و هم پیچیده دارم
سوالم اینه که آیا پورت ddr 2 یا ddr3 رم ddr را ساپورت میکنه؟
من سیستمم را 3 سال پیش آپدیت کردم و تا حالا فقط 250 هزار تومان خرج الکی و ..... کردم ولی یه زره ارتقاع نداشته و همش تعمیر بوده حالا قصد دارم برای اینکه سرعت سیستمم یکم بالا بره یک رم 256 ddr بندازم بقل اون 256 تا بشه 512 مین من گیگا است و یک بار هم چیپ ستش رفته هوا اما خوشبختانه 1 ماه دیگه گارانتی داشت و عوضش کردم مین من 3 پورت رم داره به این صورت ddr1 و ddr2 و ddr3 آیا میتونم یه رم ddr بزنم تو پورت ddr2 یا نه؟
خیلی ممنون ضمنا نگید سیستم ارتقاع بدم فعلا تا همین اندازه بسته گیم هم 2 سالی تعطیل بعد یه سیستم 2 میلیونی میبندم

دوستان یه سیستم خوب با بودجه پایین حداکثر 500 با مانیتور پیشنهاد بدید (فقط برای وبگردی و موزیک و ... استفاده میشه)(ترجیحا گرافیک ATI باشه)
ممنون

من سیستمم را 3 سال پیش آپدیت کردم و تا حالا فقط 250 هزار تومان خرج الکی و ..... کردم ولی یه زره ارتقاع نداشته و همش تعمیر بوده حالا قصد دارم برای اینکه سرعت سیستمم یکم بالا بره یک رم 256 ddr بندازم بقل اون 256 تا بشه 512 مین من گیگا است و یک بار هم چیپ ستش رفته هوا اما خوشبختانه 1 ماه دیگه گارانتی داشت و عوضش کردم مین من 3 پورت رم داره به این صورت ddr1 و ddr2 و ddr3 آیا میتونم یه رم ddr بزنم تو پورت ddr2 یا نه؟
خیلی ممنون ضمنا نگید سیستم ارتقاع بدم فعلا تا همین اندازه بسته گیم هم 2 سالی تعطیل بعد یه سیستم 2 میلیونی میبندم
کسی فعالیت نداره؟؟؟

بله شما می تونی یک رم DDR دیگه کنار رم قبلی قرار بدید و مشکلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or