دوستان 2 گیگ DDR3 بهتره یا رم 4 گیگ DDR2 ????

حالا شما با اين چيپ 680LT چي پيشنهاد ميكنيد.درضمن نگفتيد مين من مي تونه دو تا 3870X2 رو پشتيباني كنه يانه؟فرقش با Full 16X*16X چقدر ميشه؟Asus P5N32-E SLI که قیمتش بالاست.تو بودجه ای که دوست شما داره من چیپ 680LT SLI رو پیشنهاد میکنم.
به نظر من 4GB رم DDR2 1066MHz از 2GB رم DDR3 بهتره و Performance بهتري ميدهدوستان 2 گیگ DDR3 بهتره یا رم 4 گیگ DDR2 ????
حالا شما با اين چيپ 680LT چي پيشنهاد ميكنيد.درضمن نگفتيد مين من مي تونه دو تا 3870X2 رو پشتيباني كنه يانه؟فرقش با Full 16X*16X چقدر ميشه؟
تشکرگیگا پیدا نکردم ولی asus این مدل هستش P5N-E SLI
چیپ 650i
![]()
البته از گیگا هم هست ولی بعید میدونم بتونی پیدا کنی مثل این GA-N650SLI-DS4
![]()
آقا امير ديدم واقعا چنان فرق محسوسي ندارن.بازهم ممنون از اين كه اين مين خوبو برام معرفي كردي اين سوالو براي اين مي پرسم كه اگه يك وقت 8800Gt كم آورد دو تا HD 3870X2 بندازم بتركونه.واقعا PCI-E1.0 با PCI-E2.0 چنان فرق محسوسي ندارن.یا ASUS بگیر یا XFX.عرض کردم ساپورت میکنه.اینم تفاوت های X4 X8 X16.و PCI-E1.0 با PCI-E2.0:
[[/url]
فقط کیس یا همه چی ؟با بودجه ی 700 ت چی می شه بست؟
هر جفتشون خوبن ولی گیگا هرو بعید میدونم بتونی پیدا کنی همون asus فکر کنم بهتر باشه قیمتش هم باید همون 135 140 تومن باشه رم ddr3 رو هم ساپورت نمیکنه.کدوم بهتره؟ قیمتشون هم بگی که ممنون میشم.رم های ddr3 رو ساپورت می کنه؟
کسی فعالیت نداره؟؟؟سلام یک سوا ساده و هم پیچیده دارم
سوالم اینه که آیا پورت ddr 2 یا ddr3 رم ddr را ساپورت میکنه؟
من سیستمم را 3 سال پیش آپدیت کردم و تا حالا فقط 250 هزار تومان خرج الکی و ..... کردم ولی یه زره ارتقاع نداشته و همش تعمیر بوده حالا قصد دارم برای اینکه سرعت سیستمم یکم بالا بره یک رم 256 ddr بندازم بقل اون 256 تا بشه 512 مین من گیگا است و یک بار هم چیپ ستش رفته هوا اما خوشبختانه 1 ماه دیگه گارانتی داشت و عوضش کردم مین من 3 پورت رم داره به این صورت ddr1 و ddr2 و ddr3 آیا میتونم یه رم ddr بزنم تو پورت ddr2 یا نه؟
خیلی ممنون ضمنا نگید سیستم ارتقاع بدم فعلا تا همین اندازه بسته گیم هم 2 سالی تعطیل بعد یه سیستم 2 میلیونی میبندم
بله شما می تونی یک رم DDR دیگه کنار رم قبلی قرار بدید و مشکلی نداره.سلام یک سوا ساده و هم پیچیده دارم
سوالم اینه که آیا پورت ddr 2 یا ddr3 رم ddr را ساپورت میکنه؟
من سیستمم را 3 سال پیش آپدیت کردم و تا حالا فقط 250 هزار تومان خرج الکی و ..... کردم ولی یه زره ارتقاع نداشته و همش تعمیر بوده حالا قصد دارم برای اینکه سرعت سیستمم یکم بالا بره یک رم 256 ddr بندازم بقل اون 256 تا بشه 512 مین من گیگا است و یک بار هم چیپ ستش رفته هوا اما خوشبختانه 1 ماه دیگه گارانتی داشت و عوضش کردم مین من 3 پورت رم داره به این صورت ddr1 و ddr2 و ddr3 آیا میتونم یه رم ddr بزنم تو پورت ddr2 یا نه؟
خیلی ممنون ضمنا نگید سیستم ارتقاع بدم فعلا تا همین اندازه بسته گیم هم 2 سالی تعطیل بعد یه سیستم 2 میلیونی میبندم