مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کسی فعالیت نداره؟؟؟
آره میتونی رو هر کدوم بندازی فقط باسش هم مهمه.
در مور مارکشون چی فرقی میکنه اگه مارکاشون فرق کنه عیبی نداره؟
بهتره که یکی باشن (البته میگن) ولی فرقی نداره میتونه هر مارکی باشه فقط گفتم باسش مهمه.

سلام
من به علت كمبود جا روي ميزم ميخام مانيتور crt رو بفروشم و يه lcd بخرم.ميخاستم از اساتيد سوال كنم شما چه مارك وچه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد.در ضمن اينم بگم كه سايز مورد نظر من 17 هست واز مونيتور زياد براي بازي استفاده نميكنم.و فقط براي ديدن فيلم و كار با نرم افزار و اينترنت ازش استفاده ميكنم.الان خودم بين samsung و lg موندم كدوم رو بگيرم.سپيد فام ال جي چطوره؟samsung مونيتوري كه از نظر مشخصات مثل سپيد فام باشه نداره؟
لطفا راهنماييم كنيد.
ممنونم

برای فیلم دیدن میتونی یک مونیتور واید بخری.
CW1931+ SAMSUNG گزینه بسیار زیبا و خوبیه.
ولی اگر خواستی میتونی LG هم بخری که اونهم مونیتورهای خوبی رو تولید میکنه اما در کل سامسونگ NO.1 هستش.

دوستان یه سیستم خوب با بودجه پایین حداکثر 500 با مانیتور پیشنهاد بدی
CPU : intel e2140 or e2160
RAM : patriot 2gb 800
MAIN : giga ga-965p-s3
VGA : asus hd2400xt or xfx 8600gt
HDD : samsung or maxtor 160gb
POWER : green gp480a

اینا رو هم 390 395 تومن در میاد البته پیشنهاد میکنم ati نگیری (چون گفته بودی) میتونی یه 8600gt بگیری که از هر نوع کارت ati زیر 150 تومن سریعتر هستش (البته اگه برات مهمه).

CPU : intel e2140 or e2160
RAM : patriot 2gb 800
MAIN : giga ga-965p-s3
VGA : asus hd2400xt or xfx 8600gt
HDD : samsung or maxtor 160gb
POWER : green gp480a

اینا رو هم 390 395 تومن در میاد البته پیشنهاد میکنم ati نگیری (چون گفته بودی) میتونی یه 8600gt بگیری که از هر نوع کارت ati زیر 150 تومن سریعتر هستش (البته اگه برات مهمه).
عزیز سیستمش رو amd کنی که بهتر در میاد. اینتل تو قیمت های پایین کارایی خوبی نداره...

به نظر من 4GB رم DDR2 1066MHz از 2GB رم DDR3 بهتره و Performance بهتري ميده

اگه شما ميخواي واسه رم زياد خرج كني اين پيشنهاد ميشه

Transcend aXe Ram 4GB(2x1GB+2x1GB) DDR2 1200MHz PC2 9600 CL5 5-5-5-15

ميشه 400 تومن

بهترين رم DDR2 به نظر من همينه
بهترین رم در حال حاضر مربوط به G.skill هست که قیمت هر گیگ ddr2 800 120 تومنه.....
تو بازار خیلـــــــــــی کم پیدا میشه...

برنامه ای بدید تا من بدون باز کردن کامپیوتر بفهمم باسش چنده؟
ضمنا من اگه 768 مگا بایت رم داشته باشم با اون کامپیوتر آشغالم 2.4 cpu تک هسته ای برنامه ها بهتر اجرا میشن تاثیر داره یا نه؟؟؟یا 1 گیگ

عزیز سیستمش رو amd کنی که بهتر در میاد. اینتل تو قیمت های پایین کارایی خوبی نداره...
من کلا زیاد amd پیشنهاد نمیدم. من بخاطر قابلیت اور بالای اون سی پی یو (با توجه به قیمتش) اون مدل رو بهش پیشنهاد دادم.
برنامه ای بدید تا من بدون باز کردن کامپیوتر بفهمم باسش چنده؟
بهترین برنامه در این زمینه cpu-z هستش اینم لینکش :

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1340&file=1&evp=aa6d61cce2ff5d814bec3c47c50d5ed4

رم DDR 256 چنده؟512؟؟؟
یه سیستم 500 تومنی با مانیتور خوب معرفی کنید یکی AMD ATI و یکی INTEL NVIDIA
واسه گیم:cheesygri
راستی کجا نوشته باس من که پیدا نکردم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
من کلا زیاد amd پیشنهاد نمیدم. من بخاطر قابلیت اور بالای اون سی پی یو (با توجه به قیمتش) اون مدل رو بهش پیشنهاد دادم.
بی انصافی نکنیم سیستم های amd در قیمت های پایین خیلی بد در نمیاد و انصافا از اینتل قوی تر هم میشه. من خودم همه جا اینتل پیشنهاد میدم ولی خوب الان مثلا من یکی رو میشناسم اینتل بسته با همین رنج قیمت ولی از سیستمش راضی نیست. آدم تو مشاوره نباید نظر خودش رو به هر صورتی به طرف بده(شما که استاد مایی ) باید به فکر اون شخص باشی. به هر حال من اجبازی نمیکنم. موفق باشید.

خواهش میکنم نه منظور من از پیشنهاد ندادن دلیل بر ضعیف بودنش نیستش حالا بقیه دوستان هم هستن میتونن پیشنهاد بدن همین.
رم DDR 256 چنده؟512؟؟؟
رم kingstone 512mb ddr400 الان باید حدودا 20 25 تومن باشه البته بعید میدونم گیر بیاری اگر هم گیر بیاد فروشنده قیمت عجیب بهت میده.
راستی مدل مینت چیه تا ببینیم تا چه باسی رو ساپورت میکنه ؟ (خودتم میتونی رم رو در بیاری ببینی مدل چیه).
راستی کجا نوشته باس من که پیدا نکردم؟؟؟؟
من منظورت رو از اینکه چیزی نمیبینی متوجه نمیشم.اگه منظورت باس cpu هستش که اینجا زده :

21j3bdz.jpg

آخرین ویرایش:
HELP!!!

salam , aval mikhastam ozr khahi konam chon fonte farsi nadaram! dige ham tekrar nemishe :biggrin1:
man ye system mikhastam bebandam 1500 (faghat case) mishe behtarin chizi ke mitoonam begiramo moarefi konin?!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or