CPU : intel e2140 or e2160دوستان یه سیستم خوب با بودجه پایین حداکثر 500 با مانیتور پیشنهاد بدی
عزیز سیستمش رو amd کنی که بهتر در میاد. اینتل تو قیمت های پایین کارایی خوبی نداره...CPU : intel e2140 or e2160
RAM : patriot 2gb 800
MAIN : giga ga-965p-s3
VGA : asus hd2400xt or xfx 8600gt
HDD : samsung or maxtor 160gb
POWER : green gp480a
اینا رو هم 390 395 تومن در میاد البته پیشنهاد میکنم ati نگیری (چون گفته بودی) میتونی یه 8600gt بگیری که از هر نوع کارت ati زیر 150 تومن سریعتر هستش (البته اگه برات مهمه).
بهترین رم در حال حاضر مربوط به G.skill هست که قیمت هر گیگ ddr2 800 120 تومنه.....به نظر من 4GB رم DDR2 1066MHz از 2GB رم DDR3 بهتره و Performance بهتري ميده
اگه شما ميخواي واسه رم زياد خرج كني اين پيشنهاد ميشه
Transcend aXe Ram 4GB(2x1GB+2x1GB) DDR2 1200MHz PC2 9600 CL5 5-5-5-15
ميشه 400 تومن
بهترين رم DDR2 به نظر من همينه
من کلا زیاد amd پیشنهاد نمیدم. من بخاطر قابلیت اور بالای اون سی پی یو (با توجه به قیمتش) اون مدل رو بهش پیشنهاد دادم.عزیز سیستمش رو amd کنی که بهتر در میاد. اینتل تو قیمت های پایین کارایی خوبی نداره...
بهترین برنامه در این زمینه cpu-z هستش اینم لینکش :برنامه ای بدید تا من بدون باز کردن کامپیوتر بفهمم باسش چنده؟
بی انصافی نکنیم سیستم های amd در قیمت های پایین خیلی بد در نمیاد و انصافا از اینتل قوی تر هم میشه. من خودم همه جا اینتل پیشنهاد میدم ولی خوب الان مثلا من یکی رو میشناسم اینتل بسته با همین رنج قیمت ولی از سیستمش راضی نیست. آدم تو مشاوره نباید نظر خودش رو به هر صورتی به طرف بده(شما که استاد مایی ) باید به فکر اون شخص باشی. به هر حال من اجبازی نمیکنم. موفق باشید.من کلا زیاد amd پیشنهاد نمیدم. من بخاطر قابلیت اور بالای اون سی پی یو (با توجه به قیمتش) اون مدل رو بهش پیشنهاد دادم.
رم kingstone 512mb ddr400 الان باید حدودا 20 25 تومن باشه البته بعید میدونم گیر بیاری اگر هم گیر بیاد فروشنده قیمت عجیب بهت میده.رم DDR 256 چنده؟512؟؟؟
من منظورت رو از اینکه چیزی نمیبینی متوجه نمیشم.اگه منظورت باس cpu هستش که اینجا زده :راستی کجا نوشته باس من که پیدا نکردم؟؟؟؟