با 1000-1200 دلار چی پیشنهاد میدین؟:d(دلار...به تومنش گرون میشه کم مصرف اشغال:d) و بله گیمینگ هست. کیس و مانیتور و ODD خودشون با یک رم 4GB دارن
همین کارت گرافیکش 2 تا GTX چیزی بشه خوب نیست؟
رم هم بعدا تا 4x4 میبرن
(4770 رو با Z97 خیلی جاها دیدم استفاده و پیشنهاد میکنن واسه همین گفتم...:d)
خب این ماده و تبصره هاشو الان داری می گی، من کل سیستم رو کامل در نظر داشتم که گفتم بالانس نیست، با این شرایط خیلی هم خوبه و مشکلی نیست!
فرشید جان قیمت sapphire 290tri-x حدود 1650 هست و sapphire 290x tri-x قیمت 2100. اختلا قیمت 450 تومن
msi 290x gaming قیمت 2350 و msi 290 gaming قیمت 1750. اختلاف قیمت حدود 600 تومن
1. 290 تنها 6-7 درصد ضعیف تر عمل می کنه نسبت به 290x.
2. بودجه ایشون نامحدود نیست که که 500 تومن اختلاف کم به نظر بیاد.
حالا با توجه به این موارد اگر گزینه بهتر 290x هست , من دیگه حرفی ندارم. تشکر
تمام مواردی رو که گفتی در جریان هستم و دلیلم رو هم توضیح دادم، شما هم حرفت رو تکرار کردی و هم سوالت رو!
من خیلی اجمالی گفتم اگر توی بودجه می گنجه و تمام قطعات دیگه بالاترین مدل ممکن هستن خب این رو هم 290X بگیره، اگر نه که خب 290 معمولی 90درصد کار رو انجام میده، شرط اصلی هم غیر رفرنس بودن کارتها هست و اینکه ترجیحا از ASUS یا MSI خرید کنه، کارتهای برند سافایری که قبلا برای Mining استفاده شدن توی بازار زیاد هستن.
دوستان من یه سیستم دارم با این مشخصات :
power :green 430 wat
cpu: Amd Fx 4100 3.6 ghz
VGA: amd radeon hd 7750 1gb gddr5
ram: 8gig 1333
mainboard : msi 760gm-p21
H.D.D : maxtor 250 gb & western digital 500 gb
دوستان من مشکل تو بازیها پیدا کردم تو بازی wolfenstien رو اخرین حد گرافیک با اینکه تنظیمات هم با توجه به اونچه که گفته بودن تنظیم کردم ولی بازی یهو اروم میشه باز دوباره خوب میشه و دمای cpu قشنگ تا 80 درجه میره میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟ چون قشنگ بازی رو روی آخرین حد گرافیکش خیلی روونه ولی یهو دما که بالا میره اینجوری میشه من 3 تا فن هم عوض کردم خمیر سیلیکون هم تعویض کردم نمیدونم این افت آیا از بالا رفتن دماست یا ضعف سیستم در اجرا یا ضعف پاور برای تغذیه سیستمم؟
الان سایت شرکت Green رو چک کردم تو یه بخش بر اساس سخت افزارم بمن توصیه کرد باید حتما پاور 750 ببندم رو سیستم الان پاور من Green 430 ایا این مقدار کافیه یا توصیه شرکت green درسته ؟
مشکل از بازیه و باگهایی که داره.
بعد هم این بازی در بالاترین تنظیمات 3 گیگ رم گرافیکی می خواد که کارت شما 1 گیگ هست و تازه فقط برای بازی در تنظیمات پایین مناسب هست، نه آخرین تنظیمات!
این قطعات حداقل یه پاور 480 وات گرین لازم دارن ولی با 430 وات هم کار می کنن فقط به سختی.
در کل از این قطعات انتظار بالا نداشته باش، نه پردازنده ی قدرتمندی داری و نه کارت گرافیک سریعی.

ODD هم دارند:d