سلام به همگی
دوستان قصد بستن یک سیستم رو دارم تا5ملیون رو دارم
گیمر حرفه ای نیستم ولی این کیس قراره تا8-9سال دیگه مهمون ما باشه نمیخوام از بابت اجرای بازی باهاش مشکلی پیدا بکنم: دی
دارم با برنامه های3dmaxوetabsهم اشنا میشم میخوام با اون ها هم مشکلی نداشته باشه تا چند سال اینده
چندتا از دوستان سیستم زیر رو پیشنهاد دادن ولی خیلی علاقه مندم نظرات شما دوستان با تجربه رو هم بدونم که بعدا پشیمون نشم!
cpu:intel core i7 4770
950
vga:MSI GTX 770 Gaming TF IV OC
1370
ram:gskil tridentx 2400 4*2
370
hard:ssd ADATA SP900 256 GB(فعلا بیشتر نیاز ندارم اگر نیاز شد اضافه میکنم)
550
m/b:?
case:?
power:Green GP700A-HP
320
dvd writerهم که دارم
مانیتور:ASUS VX239H AH-IPS
940
دوستان خواهش میکنم اگر اطلاع دارید کمک کنید خصوصا در خصوص مادربورد که واقعا گیجم کرده
پسر خالم میگه مادربورد گیگابایتGigabyte Z97X SOC-Forceرو بردارم که بیشتر از یک ملیون قیمتشه!ولی دوستانم میگفتن به جاش ASUS Z97-Aرو بردارم که قیمتش780هست(گیگابایت1050)،همچنینASUS H87-Provرو هم پیشنهاد کرد.یکی دیگه از دوستان همASRock Z87 Extreme 4 LGA1150 Z87رو پیشنهاد داد و بسیار تعریفش رو کرد!
حالا واقعا موندم چی کار کنم!این دو دوستمون میگفتن از نظر کارایی هیچ فرقی با اون مدل گیگابایت نداره!میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟!امکانش هست مادربورد توان و کشش اینcpuو گرافیک رو نداشته باشه؟این حداکثر فرکانش پردازنده چی هست که برای ایسوسz97سه هزار و سیصد هست و برای asus h87هزار و ششصد هست و برای ازراک2933؟مهم هست اصلا؟
در مورد گرافیک این مدلی که انتخاب کردم2گیگ هست ایا ممکنه در اینده با مشکل بر بخورم؟مدل760چهار گیگ رو بگیرم بهتر نیست(ارزان تر هم هست)
در مورد هارد هایhddالان معمولا سرعتشون روی چند هست مثلا هاردWD Caviar Black 1 Tbکه400هزار تومن هم پولشه!به100میرسه سرعت رایتش؟
در مورد مانیتور هم اگر نظرتون رو اعلام بفرمایید خوشحال میشم
یک کیس خوب هم اگر معرفی کنید ممنون میشم
خواهش میکنم اگر حتی جواب یکی از سوال ها رو هم بلدید دریغ نکنید واقعا گیج شدم
خیلی ممنون