ممنون ، بهترین برند و مدل 1TB که این قابلیت ها را داشته باشه میشه معرفی کنید .
خیلی ممنونم. هم از شما هم از یوزر سوپرا
فقط مادربرد دیگه ای هم دارم واسه انتخاب یا همین بهترینه؟ آخه اسلات PCI نداره (واسه کارت صدا)، ماژول رم هم فقط 2 تا داره (اگه درست فهمیده باشم)
درود
میخوام هارد اکسترنال 3tb بگیرم ، میخواستم بدونم این My Book Live ها پورت USB3 دارن یا نه !
با سلام یه کانفیگ واسه کاره فتوشاپ میخوام (سایز 10*15 تا 70*100 ) کاره خاصی هم نمیکنم دیگه.راهنمایی لطفا..............
من يكي از دو ستانم ميخواد يه سيستم مخصوص گيم جمع كنه روي كاغذ سه تا سيستم رو براي من نوشته كه من بپرسم ببينم قيمت شون حدودا چند در مياد و هم اينكه كدوم يك از اين سه سيستم بهتر هستن براي إجراي گيم ها.
Intel i7 4770k CPU
msi gtx 780 lightning GPU
msi xpower Z87 mainboard
1TB ssd
BD asus
32 GB رم quad channel
ENERMAX MAXREVO 1500W Power
--------------------------------------
amd fx 9590 CPU
asus directCU ii r9 290x GPU
asus crosshair V Formula z mainboard
1TB ssd
BD asus
32 GB رم quad channel
ENERMAX Platimax 1000w Power
---------------------------------------
Intel i7 4960x CPU
asus directCU ii gtx 780ti GPU
asus rampage iv black edition mainboard
1TB ssd
BD asus
32 GB رم quad channel
ENERMAX MAXREVO 1500W Power
ضمنا يه جاي مناسب هم اگر ميشناسيد براي خريد معرفي كنيد خيلي ممنون .
با تشكر از شما خب پس با اين حساب همون سيستم اخري رو قيمتش رو بگين منتها دوستم با من تماس گرفت و به جاي كارت asus كارت evga رو جايگزين كرد اون هم به صورت sli در نهايت سيستم شد اينسیستم آخری که قویترین ترکیب موجود بازار دنیا هست، گرافیکش هم که قویترین هست، اما خب ممکنه 32 گیگ رم و پاور 1500 وات بیش از حد نیاز و غیر ضروری باشه.
قطعات رو هم چون خیلی رند و رایج نیستن نمیشه دقیق قیمت داد، هر ترکیب رو انتخاب کردید به صورت مجزا مجدد بپرسید تا قیمت بدیم.
قیمت هاش چطوریه با 560 70 تومن میتونم بگیرم ؟!بله، Mybook های جدید همگی USB 3.0 هستن.
قیمت هاش چطوریه با 560 70 تومن میتونم بگیرم ؟!
با سلام خدمت آقا فرشید و سایر دوستانی که مشاوره میدن!
ممنون میشم اگه قیمت سیستم زیر رو بهم بگید!
اگه تونستید جدا جدا بگید ، اگه هم که نه همون به صورت کلی هم بگید ممنون میشم!
CPU: intel core i5 3330
MB: asus p8b75v
VGA: 5450 2 gig
RAM: 4 gig 1333 adate
H.D.D: 500 gig sata
Power: huathey 400 w
DVD RW: citeon 24u
مانیتورش هم این هست!
SAMSUNG LED 19 inch 5am
قیمت مانیتور رو جدا بگید!
پیشاپیش ممنون!
یک سیستم تا سقف 6 تومن میخواستم !!
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
دوستان کسی یه محل معتبر و مطمئن برای خرید رم مک بوک میشناسه ؟
مرسی
سلام فرشید جان. یه کیبورد بیسیم میخوام. واسه کارای روزمره، واسه بازی نیست و خیلی مهم نیست کیفیتش چطوره. دکتر بهم گفته نباید زیاد نزدیک به مانیتور باشم، منم بعضی وقتا احتیاج دارم با فاصله از TV یا مانیتور یه چیزی تایپ کنم. یه چیزی که در حد روزی یکی دو ساعت استفاده جواب بده.
فقط ترجیحاً گرونتر از 200 نباشه.
کیبوردهای بی سیم از برندهای ارزونقیمت در بازار موجود هست، هم مدل Wireless و هم Bluetooth، من توصیه می کنم از Genius یا A4tech برداری که خب زیر 100 تومن هستن،
اگر می تونی تا 200 تومن هزینه کنی که دیگه بهترین انتخاب مدلهای بی سیم خود مایکروسافت مثلMicrosoft Arc Wireless هست که زیر 200 تومن قیمت داره.