aiat_gamer
کاربر سایت
ببین 7850 چنده.
والا آقا فرشید من تقریبا 2500 فقط برا کیس دارم بقیه هم باز انشاا... پول دستمون بیاد ارتقا میدیم..الان یک کیس ترمالتیک و یک فن سی پی یو ترمالتیک فریو دارم کارت گرافیک رو هم بعدا خریداری میکنم حالا به قول معروف میشه با رم 4 گیگ با باس 1866 ساخت چون بعدا باز میشه یک ماژول دیگه بگیری بندازی کنارش ولی برا سی پی یو یکم هزینه میره بالا اگه بخوای تعویضش کنی با یک مدل بهتر!!! میشه بگید چرا cpu های اینتل رو فقط پیشنهاد میدین؟؟؟؟
آقا من در مورد اینکه می گن Nvidia با intel بهتر کار می ده زیادخوندم...تا اونجا که من دیدم فقط شایعس! حتی در مورد amd هم بعید می دونم این مسئله صادق باشه. حالا اگر جایی دیدی که این مسئله رو گفته با دلیل بگو منم ببینم.قیمتش نوسان 810 تا 900 تومنه!! اختلافش با اون کارت گرافیکی که گفتم تقریبا 250 ت!! راستش اگه سیستم رو اینتل ببندم VGA NVIDIA میبندم اگر هم AMD شد که دیگه باز AMD کار میکنم...
میتونی اینارو در نظر بگیری :راهنمایی میخوام واسه یه کیس(فقط کیس)بهینه واسه بازی
تا هفت میلیون و پونصد...
آقا من در مورد اینکه می گن Nvidia با intel بهتر کار می ده زیادخوندم...تا اونجا که من دیدم فقط شایعس! حتی در مورد amd هم بعید می دونم این مسئله صادق باشه. حالا اگر جایی دیدی که این مسئله رو گفته با دلیل بگو منم ببینم.
درود؛
بین ATI 6670 و GeForce GT 640 کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟ (واسه یکی از دوستان میخوام بگیرم و قیمتش هم حدود 400 باشه).
سلام من میخواستم این گرافیک ASUS HD 7970 DirectCU II Top را تهیه کنم به نظر شما بازی battelfild 4 را با اخرین تنظیمات در ریزولیشن 1080 میتواند بر روی 60 فریم اجرا کنم ؟
سلام من میخواستم این گرافیک ASUS HD 7970 DirectCU II Top را تهیه کنم به نظر شما بازی battelfild 4 را با اخرین تنظیمات در ریزولیشن 1080 میتواند بر روی 60 فریم اجرا کنم ؟
همین راندمان بالا رو 5 درصد اضافه کن ، همسرعت مدل 7970 GE میشه، دیگه بالاتر که نیست.تست از رزولیشن 1920 *1080 و برای مدلDirectCU II Top اگر بزارین ممنون میشم
می تونه، اما در سنگینترین صحنه ها به حدود 35 فریم می رسه و متوسط هم 50 فریم خواهد داشت.
![]()
سلام دوستان اهل فن من میخوام این سیستم رو بگیرم خواستم نظرتون رو بدونم.Main : asus p8h77-mlecpu : core i5- 3330ram : 4gig corsair ddr3 2000vga : asus geforce gtx 650-1gig ddr5 128 bitpower : 600 greenالبته رم و گرافیک موقتی هست تا بودجه دستم بیاد ببرم بالاتر. رم باس 2000بگیرم یا 1600
با این مشخصات سیسیتم چقدر در فرم تاثیر گذاره
MB:ASUS P8B75-V
CPU: i5 2500k 3.3 GHZ
POWER:GP850B-OC
RAM:2*4G(8G) Patriot
CASE:green X3
HDD: 2.5T
دوستان سلام .. شرمنده من باز مزاحم شدم
یه سیستمی رو میخوام جور کنم تمامی قطعات رو به هر حال با بودجه ای که حول و حوش 4 تومن در اختیاز داشتم از قبل تو فاکتورم نوشتم !
ولی با توجه به اینکه دیگه زیادی برام اب نخوره من این کیس رو برداشتم ! قیمتش 230 تومن هستش
عکساشو هم میزارم ببینید با مشخصات !
http://upload7.ir/images/72832180870682833007.jpg
مشخصات :
BASIC SPECIFICATION
EXTERNAL DRIVE BAYS:3 X 5.25"
INTERNAL DRIVE BAYS:3 X 3.5" H.D./2.5"SSD Racks
SYSTEM BOARD:10” X 12” MAX SIZE ATX FORM FACTOR / MICRO ATX
EXPANSION SLOTS:STANDARD ATX 7 SLOTS
I/O PORTS:1 X USB3.0 + 1 X USB2.0 / 2 x AUDIO
DIMENSIONS:520(L) X 225(W) X 475(H)mm
COOLING SYSTEM
FRONT:2 X 120mm blue LED fans (1 included 1 optional)
SIDE:1 x 120mm blue LED fan (optional)
BACK:1 x 120mm Black frame with Blue leaves fan (optional)
TOP:2 x 120mm Black frame with Blue leaves fan (optional)
=-=-=-
من رک و رواست بگم هم از قیافش خوشم اومده و هم اینکه جا دارم هست نسبت به قیمت با صرفه ترش نسبت به بقیه
فقط من از یه چیزش ترس دارم اون قسمتی که بلید کردم کلا فک کنم ارتفاع و عرض رو نوشته .. ولی باید ارتفاع کلیه کیس باشه و دقیقا نمی دونم چقد ازتفاع داخلی داره .. ( مطمین هستم عرض خیلی خوبی داره و گرافیم هر چه قدر بزرگ باشه میتونه جای بگیره با توجه به عکسی که گذاشتم بابت عرض داخلیش نگرانی ندارم ) فقط از ارتفاعش میترسم میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟ از لحاظ اینکه سیستم توهیش و جا دادر بودن برام مشکل ساز نشه چی پیشنهاد می کنین ؟ همین خوبه ؟
فقط اینم بگم که من کارت گرافیکی GTX 770 رو خواهم خرید
و در اینده حتما SLI خواهم کرد .. و میخوام حتما قسمت تهویش و جا دار بودنش یه جورایی کار رو خراب نکنه و برم یه کیس دیگه بخرم
ممنون میشم کمکم کنید !