مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

والا آقا فرشید من تقریبا 2500 فقط برا کیس دارم بقیه هم باز انشاا... پول دستمون بیاد ارتقا میدیم..الان یک کیس ترمالتیک و یک فن سی پی یو ترمالتیک فریو دارم کارت گرافیک رو هم بعدا خریداری میکنم حالا به قول معروف میشه با رم 4 گیگ با باس 1866 ساخت چون بعدا باز میشه یک ماژول دیگه بگیری بندازی کنارش ولی برا سی پی یو یکم هزینه میره بالا اگه بخوای تعویضش کنی با یک مدل بهتر!!! میشه بگید چرا cpu های اینتل رو فقط پیشنهاد میدین؟؟؟؟

من متوجه نشدم 2500 بالاخره برای چه قطعاتی هست، لطفا دقیقتر بگید

در مورد پردازنده هم دیگه بحث رو محاوره ای و چت مانند کردید ، وگرنه تا صبح باید بحث کنیم اینجوری!
من گفتم که یا Core i3 3220 برای بودجه ی محدود، یا Core i5 ، شما هر مدلیشو از نسل جدید بگیری، کمترین سرعتش هم باشه باز از 8350 در کل سرتره،

فعلا تعداد بازیهایی که 8350 در اونها از پردازنده های Core i5 سریعتر باشه انگشت شمار هست، یا همرده ی Core i3 ظاهر شده و یا در رده ی Core i5 ها، فقط در بازیهای 8 نخی و سنگین مثل بتل 4 هست که پردازنده ی 8350 کمی از Core i5 ها سریعتر هست. با توجه به حرارت و مصرف زیاد 8350 میشه نتیجه گرفت خریدش مزیتی نداره.

آخرین ویرایش:
قیمتش نوسان 810 تا 900 تومنه!! اختلافش با اون کارت گرافیکی که گفتم تقریبا 250 ت!! راستش اگه سیستم رو اینتل ببندم VGA NVIDIA میبندم اگر هم AMD شد که دیگه باز AMD کار میکنم...
آقا من در مورد اینکه می گن Nvidia با intel بهتر کار می ده زیادخوندم...تا اونجا که من دیدم فقط شایعس! حتی در مورد amd هم بعید می دونم این مسئله صادق باشه. حالا اگر جایی دیدی که این مسئله رو گفته با دلیل بگو منم ببینم.

راهنمایی میخوام واسه یه کیس(فقط کیس)بهینه واسه بازی
تا هفت میلیون و پونصد...
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i7 4770k
RAM : g.skill ares 8gb 2x4gb ddr3 2133
MAIN : giga g1.sniper 5 or asus maximus vi formula
VGA : giga gtx780 oc wf or asus gtx780 dcuii
HDD : seagate barracuda 64mb 3tb
SSD : corsair force gs 128gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp850b-oc
CASE : coolermaster haf-x

حدودا 7,670 در میاد ، در مورد کارت گرافیک پیشنهاد بهتر اینه که صبر کنی تا GTX780 Ti بیاد قیمتش مشخص بشه بعد اقدام به خرید کنی چون از Titan سریعتره ولی از اونور 300 دلار کمتر در میاد یعنی اگه تا 3.5 هم برچسب قیمت بخوره بدون شک تا این رنج انتخاب خوبی هستش !

آقا من در مورد اینکه می گن Nvidia با intel بهتر کار می ده زیادخوندم...تا اونجا که من دیدم فقط شایعس! حتی در مورد amd هم بعید می دونم این مسئله صادق باشه. حالا اگر جایی دیدی که این مسئله رو گفته با دلیل بگو منم ببینم.

درسته، یه باور غلط هست و مبنای علمی نداره.

درود؛

بین ATI 6670 و GeForce GT 640 کدوم یکی رو پیشنهاد می‌دید؟ (واسه یکی از دوستان میخوام بگیرم و قیمتش هم حدود 400 باشه).

هر دو همرده هستن و متاسفانه هیچ کدوم هم برای بازی توصیه نمیشن، فقط با 500 تومن و بالاتر میشه کارت 7770 و GTX 650 رو برای بازی توصیه کرد.

سلام من میخواستم این گرافیک ASUS HD 7970 DirectCU II Top را تهیه کنم به نظر شما بازی battelfild 4 را با اخرین تنظیمات در ریزولیشن 1080 میتواند بر روی 60 فریم اجرا کنم ؟

سلام من میخواستم این گرافیک ASUS HD 7970 DirectCU II Top را تهیه کنم به نظر شما بازی battelfild 4 را با اخرین تنظیمات در ریزولیشن 1080 میتواند بر روی 60 فریم اجرا کنم ؟

داداش سری 200 اومده چرا اون رو بگیری؟ صبر کن 280x رو بگیر و بله، روی high میتونی 1900 در 1200 با حداقل 60 فریم بازی کنی. واسه Ultra به 290x نیاز داری.

می تونه، اما در سنگینترین صحنه ها به حدود 35 فریم می رسه و متوسط هم 50 فریم خواهد داشت.

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Battlefield_4-test-1920_msaa.jpg

تست از رزولیشن 1920 *1080 و برای مدل
DirectCU II Top اگر بزارین ممنون میشم
همین راندمان بالا رو 5 درصد اضافه کن ، همسرعت مدل 7970 GE میشه، دیگه بالاتر که نیست.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان اهل فن من میخوام این سیستم رو بگیرم خواستم نظرتون رو بدونم.Main : asus p8h77-mlecpu : core i5- 3330ram : 4gig corsair ddr3 2000vga : asus geforce gtx 650-1gig ddr5 128 bitpower : 600 greenالبته رم و گرافیک موقتی هست تا بودجه دستم بیاد ببرم بالاتر. رم باس 2000بگیرم یا 1600

آخرین ویرایش:
سلام دوستان اهل فن من میخوام این سیستم رو بگیرم خواستم نظرتون رو بدونم.Main : asus p8h77-mlecpu : core i5- 3330ram : 4gig corsair ddr3 2000vga : asus geforce gtx 650-1gig ddr5 128 bitpower : 600 greenالبته رم و گرافیک موقتی هست تا بودجه دستم بیاد ببرم بالاتر. رم باس 2000بگیرم یا 1600

مشکلی نداره، خوبه با توجه به بودجه
رم رو هم 1600 بگیرید، فرکانس 2000 روی این سیستم تاثیری نداره و بیخود گرون میشه
گرافیک رو هم که می دونید حتما، حداقل هست برای تنظیمات پایین یا متوسط

با این مشخصات سیسیتم چقدر در فرم تاثیر گذاره

MB:ASUS P8B75-V
CPU: i5 2500k 3.3 GHZ
POWER:GP850B-OC
RAM:2*4G(8G) Patriot
CASE:green X3
HDD: 2.5T

شما هنوز هم مشکلی نداری و سیستمت تا 90 درصد جوابگو هست:
http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Battlefield_4-test-bf4_proz_2.jpg

دوستان سلام .. شرمنده من باز مزاحم شدم

یه سیستمی رو میخوام جور کنم تمامی قطعات رو به هر حال با بودجه ای که حول و حوش 4 تومن در اختیاز داشتم از قبل تو فاکتورم نوشتم !

ولی با توجه به اینکه دیگه زیادی برام اب نخوره من این کیس رو برداشتم ! قیمتش 230 تومن هستش

عکساشو هم میزارم ببینید با مشخصات !

http://upload7.ir/images/72832180870682833007.jpg

مشخصات :

BASIC SPECIFICATION

EXTERNAL DRIVE BAYS:3 X 5.25"

INTERNAL DRIVE BAYS:3 X 3.5" H.D./2.5"SSD Racks

SYSTEM BOARD:10” X 12” MAX SIZE ATX FORM FACTOR / MICRO ATX

EXPANSION SLOTS:STANDARD ATX 7 SLOTS

I/O PORTS:1 X USB3.0 + 1 X USB2.0 / 2 x AUDIO

DIMENSIONS:520(L) X 225(W) X 475(H)mm

COOLING SYSTEM

FRONT:2 X 120mm blue LED fans (1 included 1 optional)

SIDE:1 x 120mm blue LED fan (optional)

BACK:1 x 120mm Black frame with Blue leaves fan (optional)

TOP:2 x 120mm Black frame with Blue leaves fan (optional)

=-=-=-

من رک و رواست بگم هم از قیافش خوشم اومده و هم اینکه جا دارم هست نسبت به قیمت با صرفه ترش نسبت به بقیه

فقط من از یه چیزش ترس دارم اون قسمتی که بلید کردم کلا فک کنم ارتفاع و عرض رو نوشته .. ولی باید ارتفاع کلیه کیس باشه و دقیقا نمی دونم چقد ازتفاع داخلی داره .. ( مطمین هستم عرض خیلی خوبی داره و گرافیم هر چه قدر بزرگ باشه میتونه جای بگیره با توجه به عکسی که گذاشتم بابت عرض داخلیش نگرانی ندارم ) فقط از ارتفاعش میترسم میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟ از لحاظ اینکه سیستم توهیش و جا دادر بودن برام مشکل ساز نشه چی پیشنهاد می کنین ؟ همین خوبه ؟

فقط اینم بگم که من کارت گرافیکی GTX 770 رو خواهم خرید

و در اینده حتما SLI خواهم کرد .. و میخوام حتما قسمت تهویش و جا دار بودنش یه جورایی کار رو خراب نکنه و برم یه کیس دیگه بخرم

ممنون میشم کمکم کنید !

دوستان سلام .. شرمنده من باز مزاحم شدم

یه سیستمی رو میخوام جور کنم تمامی قطعات رو به هر حال با بودجه ای که حول و حوش 4 تومن در اختیاز داشتم از قبل تو فاکتورم نوشتم !

ولی با توجه به اینکه دیگه زیادی برام اب نخوره من این کیس رو برداشتم ! قیمتش 230 تومن هستش

عکساشو هم میزارم ببینید با مشخصات !

http://upload7.ir/images/72832180870682833007.jpg

مشخصات :

BASIC SPECIFICATION

EXTERNAL DRIVE BAYS:3 X 5.25"

INTERNAL DRIVE BAYS:3 X 3.5" H.D./2.5"SSD Racks

SYSTEM BOARD:10” X 12” MAX SIZE ATX FORM FACTOR / MICRO ATX

EXPANSION SLOTS:STANDARD ATX 7 SLOTS

I/O PORTS:1 X USB3.0 + 1 X USB2.0 / 2 x AUDIO

DIMENSIONS:520(L) X 225(W) X 475(H)mm

COOLING SYSTEM

FRONT:2 X 120mm blue LED fans (1 included 1 optional)

SIDE:1 x 120mm blue LED fan (optional)

BACK:1 x 120mm Black frame with Blue leaves fan (optional)

TOP:2 x 120mm Black frame with Blue leaves fan (optional)

=-=-=-

من رک و رواست بگم هم از قیافش خوشم اومده و هم اینکه جا دارم هست نسبت به قیمت با صرفه ترش نسبت به بقیه

فقط من از یه چیزش ترس دارم اون قسمتی که بلید کردم کلا فک کنم ارتفاع و عرض رو نوشته .. ولی باید ارتفاع کلیه کیس باشه و دقیقا نمی دونم چقد ازتفاع داخلی داره .. ( مطمین هستم عرض خیلی خوبی داره و گرافیم هر چه قدر بزرگ باشه میتونه جای بگیره با توجه به عکسی که گذاشتم بابت عرض داخلیش نگرانی ندارم ) فقط از ارتفاعش میترسم میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟ از لحاظ اینکه سیستم توهیش و جا دادر بودن برام مشکل ساز نشه چی پیشنهاد می کنین ؟ همین خوبه ؟

فقط اینم بگم که من کارت گرافیکی GTX 770 رو خواهم خرید

و در اینده حتما SLI خواهم کرد .. و میخوام حتما قسمت تهویش و جا دار بودنش یه جورایی کار رو خراب نکنه و برم یه کیس دیگه بخرم

ممنون میشم کمکم کنید !

خب برادر اول اندازه mainboard رو بگیر با انذازه کیس چک کن ببین جا می شه یا نه! آخه کسی ندونه این ها رو چجوری بهت بگه؟! از نظر تهویه هم این همه فن داره تهویش خوب خواهد بود. Aerocool هست این؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or