مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در ضمن یه سیستم 2 میلیونی به من پیشنهاد داده بودید که گرافیکش GTX 650 TI از برند MSI بود که توی شهر ما خیلی کمیابه

لطفا یه مدل هم رده معرفی کنید ممنون

دلیلی نداره حتما از شهر خودتون بخرید، از بورس مرکزی تهران هم می تونید سفارش بدید.
650Ti همردش میشه AMD 7790 یا پایینتر 7770، اما از بین اینا هنوز هم همون 650Ti توصیه میشه.

آقا سلام.
ما امروز یه فن Cooler Master پیدا کردیم مدلشو نمیدونم ولی یه تست که ازش گرفتم سرعتش روی 1800 بود کم صدا هم بود.
حالا شما عکس هاشو ببینید و اینکه آیا کولر خوبی هست میتونه AMD 1090t رو خوب خنک کنه؟!
11024974217463096498.jpg
59494604457424605155.jpg
33227971625769113147.jpg

ما چی پیشنهاد دادیم ، شما رفتی چی گرفتی، چون مدلش رو نمیشناسم روی راندمانش نظری نمی دم اما از فنش مشخصه که کم صدا هست، از سینکش هم مشخصه که باید یه کولر متوسط و زیر 100 تومن باشه.

ببخشید رو کدوم مدل motehrboard
wireless reciver داره؟
مال من Asus P8z77-v_lk ه....
نمیدونم داشت یا نه.....باید باشه؟
خیر، نداشت، مدل P8Z77V و بالاتر داشتند.

با 1600 متاسفاته نمیشه سیستم مناسب بازی خرید اما طبیعتا از سیستم فعلی خودت خیلی بهتر هستش.

CPU:Core i3 3220
Mian:ASUS P8B75-V
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:Gigabyte 7770 OC
HDD:Seagate 1TB
ODD:Samsung 24x
Power:Green600eu
Case:Green Magnum

این سیستم حدودا 1900 میشه.
بودجه رو افزایش بده و کارت گرافیک 7770 رو حداقل تهیه کن که بتونی بازی های امروزی با تنظیمان پایین یا متوسط اجرا کنی.

داداش تو این سیستم مانیتور، هارد و کیس رو فاکتور بگیر. فقط 5 قطعه اصلی(main.Ghrapic,RamوCPU) می خوام و البته پاور.

داداش تو این سیستم مانیتور، هارد و کیس رو فاکتور بگیر. فقط 5 قطعه اصلی(main.Ghrapic,RamوCPU) می خوام و البته پاور.

CPU:Core i3 3220
Mian:ASUS P8B75-V
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:Sapphire 7790OC
Power:Green600eu

این قطعات حدودا 1600 میشه.
چون اون قطعات رو نمی خواستی، در نتیجه بودجه اضافه داشتی که کارت گرافیک قوی تر رو جایگزین قبلی کردم.

ما چی پیشنهاد دادیم ، شما رفتی چی گرفتی، چون مدلش رو نمیشناسم روی راندمانش نظری نمی دم اما از فنش مشخصه که کم صدا هست، از سینکش هم مشخصه که باید یه کولر متوسط و زیر 100 تومن باشه.
سلام
من این کولر رو نخریدم تو خونه دایی ام افتاده بود گفت منم نمیخوام گفتم برم ورش دارم شاید خوب باشه. توی سایت کولر مستر هم رفتم ولی نتونستم مدلشو پیدا کنم گفتم شاید شما ها بدونید.
اگر الان من این کولر رو نسب کنم و خوب نبود و برم یه کولر جدید بخرم بخاطر اینکه هی به سی پی یو خمیر سیلیکون میزنم مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟!

سلام
من این کولر رو نخریدم تو خونه دایی ام افتاده بود گفت منم نمیخوام گفتم برم ورش دارم شاید خوب باشه. توی سایت کولر مستر هم رفتم ولی نتونستم مدلشو پیدا کنم گفتم شاید شما ها بدونید.
اگر الان من این کولر رو نسب کنم و خوب نبود و برم یه کولر جدید بخرم بخاطر اینکه هی به سی پی یو خمیر سیلیکون میزنم مشکلی براش ایجاد نمیکنه؟!
نه مشکلی برای سی پی یو بوجود نمیاد.
فقط از خیمر سیلیکون مرغوب استفاده کن. مثل Deep Cool یا Nocuta.
ضمنا موقع نصب کولر خیلی دقت کن که به مادربورد صدمه نزنی!
و اطیمنان حاصل کن که کولر به خوبی متصل شده.
----------------
برای تست کردن کولر به موارد زیر توجه کن:
1- اورکلاک Safe: یعنی اینکه اورکلاک بصورت گام به گام پیش ببر. یک مقدار فرکانس رو افزایش بده و بعد تست پایداری با Prime95 یا Burn In Test بگیر. دما رو بعد از تست حتما چک کن. دما سعی کن زیر 70-75 درجه سانتی گراد باشه.
2- افزایش ولتاژ: این مورد نیاز به دقت فراوان داره. فرکانس سی پی یو وقتی که زیاد فزایش پیدا کنه برای پایدار شدن نیاز به افزایش ولتاژ هستش. برای شروع بگذار ولتاژ روی حالت پیش فرض باشه. بعد از اینکه سی پی یو در تست ها پایدار نبود اقدام به افزایش کن.

البته OC موارد دیگه هم داره.

در اخر هم مسئولیت OC با خودته و در صورت اشتباه ممکن هستش اسیب جدی به قطعات وارد کنی.

سلام
ایرفون های کریتیو قلابی هم داره چون creative ep830 رو اقا فرشید گفته بود قیمت حدودیش 80 ت ولی من از یه مغازه قیمت گرفتم گفت 45 ت با گارانتی اواژنگ به نظرتون اصله یا نه؟

یه کارت شبکه وایرلس معرفی میکنید؟
در حد اینکه پینگ و سرعت دانلود تغییر نکنه...
مال خود ایسوس خوبه؟
همین که رو مادربردش هست؟
جدا گیر میاد؟
USB هم باشه مشکلی نیست

مال خود ایسوس خوبه؟
همین که رو مادربردش هست؟
جدا گیر میاد؟
USB هم باشه مشکلی نیست
از لحاظ پینگ و سرعت نگران نباش. متاسفانه اوضاع اینترنت به قدری در کشور ما بد هستش که Wi-fi Adapter تاثیری نداره.
مادربوردت اگر WI-FI داره که از خودش استفاده کن. نیازی نیست جدا تهیه کنی.

ببین wi-fi adapter به صورت موجود هستش:
1- PCI: روی اسلات PCI مادربورد نصب میشه.
2- USB: بصورت External هستش و به درگاه usb وصل می کنی.
حالت دوم راحت تر هستش.
مدل USB می تونی از D-Link یا TP-LINK تهیه کن.
این مدل هم حدودا 45 هزار تومن هستش.
D-Link DWA-132 Wireless

مال خود ایسوس خوبه؟
همین که رو مادربردش هست؟
جدا گیر میاد؟
USB هم باشه مشکلی نیست
مدل دقیق مودم یا APت رو بگو تا ببینیم چی به چیه.
در مورد پینگ . سرعت (منظور نت) هم همونطور که دوستمون گفت برای کاربرد معمولی یا همون خانگی هیچ تاثیر خاصی نداره.

آقا من 2 تا رم corsair چهار گيگ باس 2133 گرفتم، چه مين بردي بايد بگيرم كه اينا رو ساپورت كنه؟
شما خودت مادربورد فعلیت چیه؟
چیپست های جدید HASSWELL و Ivy bridge اکثرا باس 2133 رو پشتیبانی می کنن. البته با OC. چون
سی پی یو ها اکثرا تا باس 1600 رو پشتیبانی می کنن.

نخريدم هنوز مادربرد رو :D چي بخرم تو رنج 500 هزار تومن؟

- - -ویرایش - - -

گرافيك رو كه 770 ميخرم، سي پي يو هم 4670

- - -ویرایش - - -

منظور از oc همون اوركلاكه، اگه اور كلاك كنم مشكلي واسه رم يا مين برد پيش نمياد؟ تو تنظيمات خود مين برد ميشه اينكارو انجام داد؟

نخريدم هنوز مادربرد رو :D چي بخرم تو رنج 500 هزار تومن؟

- - -ویرایش - - -

گرافيك رو كه 770 ميخرم، سي پي يو هم 4670

- - -ویرایش - - -

منظور از oc همون اوركلاكه، اگه اور كلاك كنم مشكلي واسه رم يا مين برد پيش نمياد؟ تو تنظيمات خود مين برد ميشه اينكارو انجام داد؟
اگر سی پی یو رو 4670K گرفتی ، می تونی مادربورد ASUS Z87-K بگیری که قیمت هم حدودا 610 هزار تومن هستش.
سی پی یو در Z87 هم UNLOCK میشه و به خوبی می تونی OC کنی.
رم ها رو می تونی اورکلاک نکنی و روی فرکانس پیش فرض کار کنه.
اورکلاک هم اگر SAFE باشه مشکلی برای مادربورد و سی پی یو پیش نمیاد.
در مادربورد های جدید می تونی هم با نرم افزار های تحت ویندوز اورکلاک کنی یا در داخل خود BIOS.

سلام دوستان هارد های اکسترنال سیلیکون خوب هستند؟
مدل Silicon Power Portable Diamond D03
کیفیت ساختشون خوبه؟

سلام
Sillicon Power از برند های معتبر و شناخه شده در حافظه و هارد دیسک هستش.
کیفیت ساخت هم خوبه اما شما باید از هارد به خوبی نگهداری کنید تا ضربه فیزیکی نخوره.
بعضی مدل ها در مقابل ضربه فیزیکی نسبتا مقام تر هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or