خوب Mainت که کارت شبکه بیسیم نداره اما با توجه به مودم میتونی TP-LINK TL-WN781ND , D-Link DWA-547 یا ASUS PCE-N10 رو در نظر بگیری.مادر بردم: p8z77-v_lk
مودم:Linksys WAG 120N home wireless
خوب Mainت که کارت شبکه بیسیم نداره اما با توجه به مودم میتونی TP-LINK TL-WN781ND , D-Link DWA-547 یا ASUS PCE-N10 رو در نظر بگیری.مادر بردم: p8z77-v_lk
مودم:Linksys WAG 120N home wireless
پایین امدن قیمت سخت افزار به عوامل مختلفی بستگی داره:الان زمان مناسبی برای خرید سیستم هست ؟ پیش بینی شما از قیمت سخت افزار در آینده نزدیک مثلا تا سه ماه دیگه چیه ؟ ممکنه قیمتا به حد قابل توجهی بیاد پایین ؟
سلامسلام
میشه لطف کنین سیستمی معرفی کنین که تا 3سال دیگه بتونه از پس نرم افزارهای سنگین مثل مایا و بازیهایی مثل مکس پین و gta رو با قدرت تمامش اجرا کنه ،بازیهایی مثل battlefield رو که دیگه خیلی سنگین هستن رو احتیاج ندارم چون هزینه زیادی نمیتونم بکنم ، درحد 3ملیون میتونم هزینه کنم
پ.ن : اگه تونستین به این سوال هم جواب بدین ،خرید لپ تاپ ASUS - X550CC / i7 / NEW MODEL یا لپتاپ دیگه ای در حد 2500000 با سی پی یو i7 ،بنظرتون بهتره یا لپ تاپ معمولی بخرم و پی سی رو ارتقا بدم ؟
بچه ها ازبین این کارتهای گرافیک کدوم بهتره و البته قیمتشون چقدره؟
Gigabyte gtx 570
fxf gtx 570 (البته من از نامش مطمئن نیستم چون توی یکی از سایت ها دیدم شاید اشتباه طرف یا اشتباه نوشتاری باشه)
Nvidia Gtx 560
Nvidia GT 540
و از اونجایی که من توی سایت های این گرافیک ها دیدم همشون 1گیگ بودند و آیا ممکنه یه گرافیک 1گیگ از یه 2گیگ بهتر باشه؟ یعنی آیا برتری یه گرافیک فقط به مموری اون مربوطه یا اینکه نه به فاکتورهای دیگه ای هم هست.چون جایی که من میخوام سیستم بگیرم بهم گفت که یه گرافیک 2گیگ میبندم و ازش نپرسیدم که مدلش چیه و میخوام ببینم ممکنه این مدل گرافیکایی(که همشون 1گیگ بودند) که بالا نام بردم از این گرافیک 2گیگی که گفت میبندم بهتر باشه؟
اگه میشه زودتر جواب بدید.و ی توضیح کاملی بدید.ممنون فعلا شب خوش.
سلامسلام دوستان
ی سیستم معرفی کنید در حد 800 تا 1تومن فق کیس گرافیک رو حودم دارم بیشتر برای فیلم و بغضی بازیهای جدید مدیوم
vga:hd saphire 6670 1 gig
midonam ziad bala nist ba tashakor
بچه ها ازبین این کارتهای گرافیک کدوم بهتره و البته قیمتشون چقدره؟
Gigabyte gtx 570
fxf gtx 570 (البته من از نامش مطمئن نیستم چون توی یکی از سایت ها دیدم شاید اشتباه طرف یا اشتباه نوشتاری باشه)
Nvidia Gtx 560
Nvidia GT 540
و از اونجایی که من توی سایت های این گرافیک ها دیدم همشون 1گیگ بودند و آیا ممکنه یه گرافیک 1گیگ از یه 2گیگ بهتر باشه؟ یعنی آیا برتری یه گرافیک فقط به مموری اون مربوطه یا اینکه نه به فاکتورهای دیگه ای هم هست.چون جایی که من میخوام سیستم بگیرم بهم گفت که یه گرافیک 2گیگ میبندم و ازش نپرسیدم که مدلش چیه و میخوام ببینم ممکنه این مدل گرافیکایی(که همشون 1گیگ بودند) که بالا نام بردم از این گرافیک 2گیگی که گفت میبندم بهتر باشه؟
اگه میشه زودتر جواب بدید.و ی توضیح کاملی بدید.ممنون فعلا شب خوش.
آیا توی کارت های قیمت پایین(حداکثر 450) کارتی هست که بازی های روز رو اجرا کنه بدون مشکل زیاد؟ بازی هایی مثل بتل و غیره.
اگر سی پی یو رو 4670K گرفتی ، می تونی مادربورد ASUS Z87-K بگیری که قیمت هم حدودا 610 هزار تومن هستش.
سی پی یو در Z87 هم UNLOCK میشه و به خوبی می تونی OC کنی.
رم ها رو می تونی اورکلاک نکنی و روی فرکانس پیش فرض کار کنه.
اورکلاک هم اگر SAFE باشه مشکلی برای مادربورد و سی پی یو پیش نمیاد.
در مادربورد های جدید می تونی هم با نرم افزار های تحت ویندوز اورکلاک کنی یا در داخل خود BIOS.
يعني منظورتون اينه كه وقتي اين مين برد و سي پي يو با هم تركيب بشن، رم به طور خودكار 2133 ميشه؟؟؟
دوستان قیمت قطعات دست دوم زیر می خوام:
cpu:intel E6550
main:asus p5q se
gpu:leadtek 450gts GDDR5 1gig
ram2 gig ddr2
با سپاس![]()