مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یه Intel Core™ i5-4670K با ASUS Z87-Plus بهتره یا یه Intel Core i7-3770k با ASUS P8Z77-V LK ؟
کلا با بودجه 5 میلیون ، چه قطعاتی رو توصیه میکنید ؟ (بدون SSD / یه کیبورد خوب هم تو مایه های 150 همراهش باشه :d)
یه SSD هم با حجم 120-128 گیگ ، جدا معرفی کنید ممنون میشم :d
یک 3770K از 4670K به مراتب قوی تر هستش. و ضمنا 3770 به دلیل داشتن 8 تا Thread در برنامه هایی که از Multi-Thread پشتیبانی می کنن از 4670k به طور قابل توجه ای بهتر عمل می کنه.
اما در Gaming بین 4670 و 3770 تفاوتی نیست.
در واقع برای بازی بهتر هستش بخش زیادی از بودجه رو صرف خرید کارت گرافیک کنی.

سیستم با بودجه 5 میلیون تومن:
CPU:Core i5 4570
Main:ASUS B85 PLUS
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:ASUS GTX780
HDD:Seagate 2TB
ODD:Samsung 24x
Power:Green650OC
Case:Green X6

این سیستم حدودا 5 میلیون تومن میشه.

SSD با حجم 128 گیگابایت هم می تونی Corsair Force GS 128GB رو بخری که حدودا 400 هزار تومن قیمتش هست.
برای کیبرد هم بودجه رو تا 250-350 هزار تومن افزایش بده و از Razer این مدل ها رو بگیر.
BlackWido یا DeathStalker

سلام
با خوندن پست هاي بالا به اين نتيجه رسيدم كه بين 4670k و 4770k تو بازي فرقي وجود نداره. درسته؟
من قصد خريد 4670k + Z87 Plus رو دارم. پس 4770K به صرفه نيست.
راستي.
سوكت هاي 1150 فعلي با نسل بعد سازگار هستند؟
بعد يه سوال
رم‌هاي من corsair Dominator GT 2000 8-8-8-24 هستند. مي‌تونم از همين استفاده كنم؟
ضمناً قصد خريد يه GTX770 هم دارم.
پ.ن
مدل Z87 PRO V-Edition تو بازار هست؟

آخرین ویرایش:
سلام
با خوندن پست هاي بالا به اين نتيجه رسيدم كه بين 4670k و 4770k تو بازي فرقي وجود نداره. درسته؟
راستي.
بعد يه سوال
رم‌هاي من corsair Dominator GT 2000 8-8-8-24 هستند. مي‌تونم از همين استفاده كنم؟
پ.ن
سلام
برای Gaming بین 4770 و 4670 تفاوتی وجود نداره.
سازگار بودن سوکت 1150 با نسل بعد هم بستگی به شرکت Intel داره.
ممکن هستش سی پی یو های اینده شرکت اینتل سوکتش متفاوت باشه یا با همین 1150 سازگار باشه.

این page.file ها تو قدرت سیستم تاثیر داره ؟!!مثلا همین که می گن هارد رو به رم تبدیل می کنه ؟!! چطوری باید سی پی یو رو اور کلاک کرد ؟!
به طور کلی رم سرعت بسیار بیشتری نسبت به هارد داره.
اما می تونید از قسمتی کوچکی از هارد به عنوان حافظه موقت استفاده کنید. این موارد بیشتر برای کسانی کاربرد داره که مقدار رم سیستم شون بسیار کم باشه.
برای اورکلاک کردن سی پی یو باید به BIOS مادربورد مراجعه کنی.
در ویندوز هم میشه با نرم افزار مخصوص مادربوردت اورکلاک کنی. Utility های خود مادربورد یا Bios تحت ویندوز.

سلام
راستي.
بعد يه سوال
پ.ن

به صورت غیر رسمی تایید شده پردازنده های Broadwell که در سال آینده عرضه می شن با چیپ هست های فعلی سازگار نیستند در واقع سوکت همون 1150 هست اما چیپ ست های فعلی قابلیت پشتیبانی ازشون رو ندارند
سیاست کثیف اینتل هست متاسفانه کاریش نمی شه کرد :)

آخرین ویرایش:
سلام
سلام
برای Gaming بین 4770 و 4670 تفاوتی وجود نداره.
سازگار بودن سوکت 1150 با نسل بعد هم بستگی به شرکت Intel داره.
ممکن هستش سی پی یو های اینده شرکت اینتل سوکتش متفاوت باشه یا با همین 1150 سازگار باشه.
اخه شايعاتي مطرح شده كه با بروزرساني بايوس بشه استفاده كرد.
راستي قسمت دوم سوالم چي.
همين 4x2GB با اون مادربور سازگار هست؟

سلام

اخه شايعاتي مطرح شده كه با بروزرساني بايوس بشه استفاده كرد.
راستي قسمت دوم سوالم چي.
همين 4x2GB با اون مادربور سازگار هست؟
اونها اسمش شایعه هستش!
و معلوم نیست صحت داشته باشه.
در مورد سازگار بودن سوکت 1150 با نسل بعد سی پی یو های اینتل صابون به شکمت نزن! همه اش به شرکت اینتل بستگی داره.
ضمنا سال های اخیر رو نگاه کنی متوجه میشی که از سوی اینتل سوکت های متفاوتی تا به الان عرضه شده.
رم هات هم سازگار هستش.

راستي اون مدل مادربورد رو تو ايران ديديد؟
Z87 PRO V-Edition
مدل PRO موجود هستش اما PRO V-Edition رو اطلاع ندارم.

آخرین ویرایش:
سلام
اونها اسمش شایعه هستش!
و معلوم نیست صحت داشته باشه.
در مورد سازگار بودن سوکت 1150 با نسل بعد سی پی یو های اینتل صابون به شکمت نزن! همه اش به شرکت اینتل بستگی داره.
ضمنا سال های اخیر رو نگاه کنی متوجه میشی که از سوی اینتل سوکت های متفاوتی تا به الان عرضه شده.
رم هات هم سازگار هستش.
ممنون.
راستي اون مدل مادربورد رو تو ايران ديديد؟
Z87 PRO V-Edition

میگم کدوم یکی از این قطع ها رو بفروشم که بتونم با پولشون یه چیز بهتر بگیرم + هم 500تومن اضافه دارم:d اگه همه اینا رو بفروشم می تونم یه 4670k با یه مین بدرد بوخور بگیرم؟ اگه گرافیک رو نفروشم هم میشه همین سی پی یو با یه مین گرفت؟

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9400@ 2.66GHz, Asus P5QC, SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ,Razer Mamba 2012, 2 GB Corsair DDR3 1333

مانیتوری داریم که به جز خروجی کارت گرافیک ، دو پورت HDMI داشته باشه و مناسب برای کنسول باشه ؟ ترجیحا 22 full hd اینچ به بالا
قیمتا از چقدر شروع میشه ؟
این مدل از شرکت سامسونگ هم مناسب هستش.
دو تا ورودی HDMI داره و ضمنا TV هستش.
اندازه 22 اینچ و FULL HD
Samsung 22EH5550 LED TV-Monitor
قیمت هم حدودا 750 هزار تومن

میگم کدوم یکی از این قطع ها رو بفروشم که بتونم با پولشون یه چیز بهتر بگیرم + هم 500تومن اضافه دارم:d اگه همه اینا رو بفروشم می تونم یه 4670k با یه مین بدرد بوخور بگیرم؟ اگه گرافیک رو نفروشم هم میشه همین سی پی یو با یه مین گرفت؟
ببین کلا برای بازی بهتر هستش که کل سیستم رو عوض کنی.
رم هات کم هستش. باید مقدارش 8 گیگابایت باشه.
به نظر من بودجه رو افزایش بده و کل سیستم رو بفروش و یک سیستم جدید تهیه کن.

ببین کلا برای بازی بهتر هستش که کل سیستم رو عوض کنی.
رم هات کم هستش. باید مقدارش 8 گیگابایت باشه.
به نظر من بودجه رو افزایش بده و کل سیستم رو بفروش و یک سیستم جدید تهیه کن.

بودجه ندارم :d زیاد همون 500 تومن حالا شما نمی تونی یه مین با این 4670k بگی چند در میاد؟ اگه من مین بورد خودمو با سی پی یو و رم بفروشم چقد میشه؟

بودجه ندارم :d زیاد همون 500 تومن حالا شما نمی تونی یه مین با این 4670k بگی چند در میاد؟ اگه من مین بورد خودمو با سی پی یو و رم بفروشم چقد میشه؟

ببین دو تا حالت داری:
1- فروش مادربورد، سی پی یو و رم. خرید مادربورد و سی پی یو جدید و استفاده از 6970 فعلی خودت. خب این حالت کارایی سیستم رو برای بازی افزایش زیادی نمیده و عملا فریم تغییر خاصی نمی کنه.

2- فروش کارت گرافیک. در اون تاپیک هم بهت گفتم کارت گرافیک خودت هم حدودا 450-500 هزار تومن ارزش داره. بودجه خودت رو کمی افزایش می دی و به 1100 می رسونی و یک GTX 760 تهیه می کنی. به اضافه دو تا رم 4 گیگابایت DDR3 1600.( رم ها هم حدودا 250 هزار تومن میشه)
حالت دوم کارایی سیستمت رو برای بازی خیلی افزایش میده و با وجود سی پی یو قدیمی خودت فریمت در بازی به طور قابل توجه ای افزایش پیدا می کنه.

---------
سه قطعه خودت(مادربورد ، سی پی یو و رم) حدودا 500 هزار تومن ارزش داره.
Intel Core i5 4670K
Main:ASUS Z87-K
این دو تا قطعه حدودا 1300 میشه.

در کل حالت دوم رو بهت توصیه می کنم. که بعدا بودجت فراهم شد، مادربورد و سی پی یو مناسب و جدید تهیه کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or