مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یکی از دوستانم یک کیث با قطعات داره که من میخوام بخرم ولی نمیدونم چقدر ارزش داره خودش هم نمیدونه قیمیتش چقدره.. خود کیث که قدیمی ولی قطعاتش بد نیست من مدل مارک ها رو مینویسم شما قیمت بهم بدید چقدر بخرم خوبه 5 سالی میشه این سیستم خریده..
اگه اطلاع بیشتری لازمه بگید تا بزارم..

یک سوال دیگه اگه من بخوام اطلاع این سیستم بنویسم کامل تمام قطعات باید چی مینوشتم .. ؟چون نمیدونستم دقیق چی بنویسم عکس گذاشتم..
نوع cpu چی هست چند هسته ای ؟؟!!
اگه میشه قیمت هارو جداجدا بنویسید.. ممنون

15200920074823519670.jpg

یکی از دوستانم یک کیث با قطعات داره که من میخوام بخرم ولی نمیدونم چقدر ارزش داره خودش هم نمیدونه قیمیتش چقدره.. خود کیث که قدیمی ولی قطعاتش بد نیست من مدل مارک ها رو مینویسم شما قیمت بهم بدید چقدر بخرم خوبه 5 سالی میشه این سیستم خریده..
اگه اطلاع بیشتری لازمه بگید تا بزارم..

یک سوال دیگه اگه من بخوام اطلاع این سیستم بنویسم کامل تمام قطعات باید چی مینوشتم .. ؟چون نمیدونستم دقیق چی بنویسم عکس گذاشتم..
نوع cpu چی هست چند هسته ای ؟؟!!
اگه میشه قیمت هارو جداجدا بنویسید.. ممنون

15200920074823519670.jpg

اگه برای گیم میخوای اصلا نرو سمتش. بازی های نسل بعد که هیچ، تو بازی های همین نسل هم میمونه!
Cpuش تک هسته ای 1.8 ghz هستش.
سوکت مادر بورد قدیمیه امکان ارتقا مؤثر cpu نیست.
Vga هم 64 bitی هستش. رمم از نوع ddr2 و 2 گیگ هستش.
همه اینها باعث میشن اصلا نتونه بازی ها رو اجرا کنه. ولی برای کار دفتری شاید به درد بخوره.
قیمتش هم بالای 350 -400 نمیارزه.

آخرین ویرایش:
سلام
من چندین روز پیش یه سوال کردم در مورد خرید یه ایر کولر خوب برای cpu و امیر محمود عزیز هم بهم گفتن ولی اسمش رو فراموش کردم برای همین دوباره میپرسم.
مدل سی پی یو:Phenom ii X6 1090t یه کولر خیلی خوب و بی سر و صدا باشه قیمت هم تا 120 130 تومن باشه. فکر کنم مدلی که بهم گفتین thermal spirit بود.
شب ها زمانی که کولر اتاق روشنه دمای CPU توی حالت عادی روی 35 هست و دور فن هم روی 3500 3700 ولی خوب بی سر و صدا هست ولی این مورد تنها شب ها اینجوری هست اونم اگر کولر روشن باشه.
ممنون

بی زحمت یه مادربورد با سوکت 1150 تا سقف 500 الی 550 هزار ت معرفی کنید که رم با باس 2000 هم ساپورت کنه و قابلیت اورکلاک هم داشته باشه.کلا برای گیم مناسب باشه.حالا یکم بالاتر شد قیمتش اشکال نداره.میخوام با سی پی یو core i5 4670k یا core i7 4770k و گرافیک 760gtx هماهنگ باشه

ASUS Z87-C یا بهتر مدل Z87-PLUS برای اون پردازنده مناسبن، هم اورکلاک دارن و هم رم با فرکانس خیلی بیشتر رو هم ساپورت دارن. به ترتیب 590 و 650 تومن هستن.
سلام
i7-4670K با يا بي فن به همراه ASUS Z87 Plus قيمت چنده؟

به ترتیب 750 و 650 تومن هستن.

ممنون داداش . یدونه دست دوم با قیمت مناسب گیرم اومده. و اینکه چون کلا بوشهر هوا گرمه و دمای خود کیس نیز گرمه به نظرم واتر بهتر از ایر کولر عمل میکنه به همین خاطر میخوام اینو بخرم وگرنه اگه ایر بخوام بگیرم نوکچوا d14 به نظرم بهتر باشه

خب در اینصورت انتخاب خیلی خوبی هست اما توقع قدرت بالا ازش نداشته باشید، تا اونجا که یادمه راندمان مدل 920 ش عالی بود اما 620 هم خوب عمل می کرد، البته مدل NH-D14 که سرآمد خنک کننده های دنیاست و دیگه بهتر از اون نیست، اما خب خیلی هم گرونتر هست.

در مورد تهویه ی کیس هم بله، واتر کولینگ موردنظر با حرارت داخل کیس کاری نداره اگر پشت کیس بسته بشه.

سلام
من چندین روز پیش یه سوال کردم در مورد خرید یه ایر کولر خوب برای cpu و امیر محمود عزیز هم بهم گفتن ولی اسمش رو فراموش کردم برای همین دوباره میپرسم.
مدل سی پی یو:Phenom ii X6 1090t یه کولر خیلی خوب و بی سر و صدا باشه قیمت هم تا 120 130 تومن باشه. فکر کنم مدلی که بهم گفتین thermal spirit بود.
شب ها زمانی که کولر اتاق روشنه دمای CPU توی حالت عادی روی 35 هست و دور فن هم روی 3500 3700 ولی خوب بی سر و صدا هست ولی این مورد تنها شب ها اینجوری هست اونم اگر کولر روشن باشه.
ممنون

ThermalRight TRUE SPIRIT 120 ارزونترین مدل پیشنهادی هست که حدود 100 تومنه، بعدش مدلهای MACHO و SILVER Arrow به ترتیب مدلهای قویتر و گرونتر هستید، ابعادشون رو نسبت به جا شدن در کیس خودتون بررسی کنید.

این سیستم می شه 1800 و دویست تومن دیگه هم دارم . قطعات بهتری می شه گرفت با این بودجه ؟ لطفا بگید .

Intel Core i3 - 3.3GHz - 3220 380,000 Toman
ASUS - B75M-A 285,000 Toman
CORSAIR - 4GB - 1600 150,000 Toman
GREEN - GP530A-EU 210,000 Toman
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5 550,000 Toman
GREEN - X-3 222,000 Toman

با دویست تومن رم رو اضافه کنم یا کارت گرافیک یا سی پی یو ؟ اگه خیلی فرق نمی کنه که 200 تومنه رو نگه دارم
بازی در حد مدیوم !

ASUS Z87-C
ThermalRight TRUE SPIRIT 120 ارزونترین مدل پیشنهادی هست که حدود 100 تومنه، بعدش مدلهای MACHO و SILVER Arrow به ترتیب مدلهای قویتر و گرونتر هستید، ابعادشون رو نسبت به جا شدن در کیس خودتون بررسی کنید.
کلا بین این مدل هایی که گفتین کدوم نویز کمتر و خنک سازی بهتری داره قیمتش هم نهایت تا 140 150.

این سیستم می شه 1800 و دویست تومن دیگه هم دارم . قطعات بهتری می شه گرفت با این بودجه ؟ لطفا بگید .

Intel Core i3 - 3.3GHz - 3220 380,000 Toman
ASUS - B75M-A 285,000 Toman
CORSAIR - 4GB - 1600 150,000 Toman
GREEN - GP530A-EU 210,000 Toman
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5 550,000 Toman
GREEN - X-3 222,000 Toman

با دویست تومن رم رو اضافه کنم یا کارت گرافیک یا سی پی یو ؟ اگه خیلی فرق نمی کنه که 200 تومنه رو نگه دارم
بازی در حد مدیوم !

اگه سیستم بازی هست که 100درصد کارت گرافیک رو بالاتر ببر، یعنی مدلی مثل GTX 660 یا AMD 7850 رو جایگزین کن، ارزشش رو داره، اگر احیانا می خواستی گرافیک رو ببری رده ی 7950 یا 7970 دیگه بالانس سیستم بهم می خورد، چون در اونصورت این پردازنده بود که ضعف نشون می داد و نمی تونست از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه و باید تبدیل به CORE i5 میشد.

کلا بین این مدل هایی که گفتین کدوم نویز کمتر و خنک سازی بهتری داره قیمتش هم نهایت تا 140 150.

اون 2 مدل آخر مشخصا بهترن، چون فن 14 سانتی و کم صدای مخصوص دارن و توان حرارتی بیشتری هم دارن، مدل MACHO همون حدود 150 تومن هست فقط ابعاد بزرگش رو در نظر داشته باش برای کیس.

با سلام یه هارد سرعت بالا 1tb میخواستم بگیرم چی پیشنهاد میدید؟ نظر خودم رو WD CAVIAR BLACK 1TB هست ممنون میشم راهنمایی کنید و قیمت هم بگید

آخرین ویرایش:
با سلام یه هارد سرعت بالا 1tb میخواستم بگیرم چی پیشنهاد میدید؟ نظر خودم رو WD CAVIAR BLACK 1TB هست ممنون میشم راهنمایی کنید و قیمت هم بگید
سلام
در رنج 300 هزار تومن، همون WD CB گزینه خوبی هستش.
البته می تونی تا 350 هزار تومن هم از Seagate هارد با ظرفیت 2 ترابایت هم بگیری ولی سرعتش یک مقدار کمتر از wd cb هستش.

سلام
البته می تونی تا 350 هزار تومن هم از Seagate هارد با ظرفیت 2 ترابایت هم بگیری ولی سرعتش یک مقدار کمتر از wd cb هستش.

امیر جان قیمت با گارانتی 400گرفتم بعدش این مدل .BLUE .RED. GREEN چطوره کدوم سرعتش بهتره بعد BLACK چون من 240-50 میخوام هزینه کنم یه چیز خوب هم میخوام یه راهنمایی هم سر این بکنید ممنون میشم

آخرین ویرایش:
میخوام یه کیس برای دوستم جمع کنم با مشخصات زیر .میخواستم نظره شما هم بدونم در مورد این سیستم که ایا خوب هست یا خیر.
case : X5
cpu: core i5 4670 k
main: asus z87-plus
ram: 8 gig corsaire bus 2113
power: green 750-oc
vga: 650 gtx ti or 7770
hard: 1 tera seagate 7200rm
dvd/rw: asus 24x
جمعا شده 3.55 میلیون
گرافیک هم به علت کمبود بودجه اون 2 مدل رو در نظر گرفتم
نظره دوستان چیه در مورد این سیستم؟
مرسی

امیر جان قیمت با گارانتی 400گرفتم بعدش این مدل .BLUE .RED. GREEN چطوره کدوم سرعتش بهتره بعد BLACK چون من 240-50 میخوام هزینه کنم یه چیز خوب هم میخوام یه راهنمایی هم سر این بکنید ممنون میشم
در سایت WD اون مدل ها را مقایسه کرده اما Black بین اونها حداکثر کارایی رو داره.
تا 250 هم می تونی Seagate با ظرفیت 1 ترابایت تهیه کنی.

میخوام یه کیس برای دوستم جمع کنم با مشخصات زیر .میخواستم نظره شما هم بدونم در مورد این سیستم که ایا خوب هست یا خیر.
case : X5
cpu: core i5 4670 k
main: asus z87-plus
ram: 8 gig corsaire bus 2113
power: green 750-oc
vga: 650 gtx ti or 7770
hard: 1 tera seagate 7200rm
dvd/rw: asus 24x
جمعا شده 3.55 میلیون
گرافیک هم به علت کمبود بودجه اون 2 مدل رو در نظر گرفتم
نظره دوستان چیه در مورد این سیستم؟
مرسی
اون سیستمی که شما نوشتی برای OC خوب هستش!
برای Gaming باید بخش زیادی از بودجه رو صرف خرید کارت گرافیک کنی و بقیش رو صرف خرید سی پی یو قوی و سایر قطعات.
اگر بودجه تا 3.5 میلیون تومن هستش این سیستم برای بازی بهتر از سیستمی که خودت نوشتی هستش:
CPU:Core i5 4430
Main:ASUS B85-PLUS
Ram:Corsair 2*4GB DDR3 1600
VGA:GIGABYTE GTX 770 WF OC
HDD:Seagate 1TB
ODD:Samsung 24X SATA
Power:Green650OC

این سیستم حدودا 3600 میشه.
ضمنا برای بازی رم با باس 1600 کافی هستش و نیازی نیستش که برای رم 2133 هزینه زیادی کنید.

سلام
از لحاظ کیفیتی هم تفاوتی دارن ؟
مثلا من که یه هارد برا آرشیو میخوام WD Green برام بهتره یا Seagate ؟

از لحاظ کیفیتی هم تفاوتی دارن ؟
مثلا من که یه هارد برا آرشیو میخوام WD Green برام بهتره یا Seagate ؟
هر دو برند معتبر و شناخته شده هستند.
بین مدل های Western Digital هم تفاوت هایی وجود داره.
برای ذخیره ارشیو مدل Blue یا Green مناسب هستش.
برای اطلاعات بیشتر درباره مدل به این لینک برید.

دوستان یه Intel Core™ i5-4670K با ASUS Z87-Plus بهتره یا یه Intel Core i7-3770k با ASUS P8Z77-V LK ؟
کلا با بودجه 5 میلیون ، چه قطعاتی رو توصیه میکنید ؟ (بدون SSD / یه کیبورد خوب هم تو مایه های 150 همراهش باشه :d)
یه SSD هم با حجم 120-128 گیگ ، جدا معرفی کنید ممنون میشم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or