مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام و خسته نباشید
من گرافیکم gts 250 هست و قراره با یکی عوض کنم و با 200 تومن اختلاف از ایشون gtx 460 1 gb بخرم بنظرتون مناسب هست؟ (هر دو دست دوم هستند)
و آیا power green 485a برای این گرافیک (460) کافی هست چون پاور من 1 کابل 6 پین داره ولی gtx460 دو تا کابل 6 پین نیاز داره و یکیشو باید تبدیل بزنم (لطفا راهنمایی کنید که این کار شدنی هست ؟ و پاور می تونه گرافیک و ساپورت کنه؟)

با سلام دوستان با بودجه 500 بهتر از msi z77a g43 gaming میشه مادربودری خرید یا این بهترینه؟

با این بودجه بهترین هست، بخر با خیال راحت، چون ASUS توی این رده قیمتی دیگه Z77 نداره.

استاد عزيز ميشه جواب این پست رو بديد ممنون ميشم

صفحه پیش جواب داده شد عزیز، یه بار دیگه چک کنید.

سلام و خسته نباشید
من گرافیکم gts 250 هست و قراره با یکی عوض کنم و با 200 تومن اختلاف از ایشون gtx 460 1 gb بخرم بنظرتون مناسب هست؟ (هر دو دست دوم هستند)
و آیا power green 485a برای این گرافیک (460) کافی هست چون پاور من 1 کابل 6 پین داره ولی gtx460 دو تا کابل 6 پین نیاز داره و یکیشو باید تبدیل بزنم (لطفا راهنمایی کنید که این کار شدنی هست ؟ و پاور می تونه گرافیک و ساپورت کنه؟)

مناسب هست،
پاور هم کفایت می کنه، مشکلی نیست، کابل دومی رو با همون تبدیل وصل کنید.

دوستان یه سیستم پیشنهادی میگید تا مرز 10 میلیون ؟
(فرض کن کلا یه کیس کامل جدید دارم جمع میکنم از خود کیس تا ... )
سیستم مد نظر خودم
Graphic Card : NVIDIA GEFORCE GTX 690
CPU : Intel Core i7 3820
Mother Board : MSI X79A-GD65 2011 MB // Asus P8Z77-V Deluxe
RAM : Kingstone HyperX LV XMP16GB 8GBx2 1600
HDD : Seagate Barracuda 1T
SSD : ???
case : Green X6 Challenger
دوستان اگر جایی میشه بهتر باشه یا میشه با کانفیگ دیگه ای همون کیفیت یا نزدیک به اون رو کسب کرد ما را از پیشنهاد خود دریغ نکنید .
سیستم های کولینگ و پاور و کارد صدا و ... رو هم بگید ممنون میشم.
مادر برد بهتری هست تو همین مایه های 1-1.5 میلیون ؟ CPU چی ؟

دوستان یه سیستم پیشنهادی میگید تا مرز 10 میلیون ؟
(فرض کن کلا یه کیس کامل جدید دارم جمع میکنم از خود کیس تا ... )
سیستم مد نظر خودم
Graphic Card : NVIDIA GEFORCE GTX 690
CPU : Intel Core i7 3820
Mother Board : MSI X79A-GD65 2011 MB // Asus P8Z77-V Deluxe
RAM : Kingstone HyperX LV XMP16GB 8GBx2 1600
HDD : Seagate Barracuda 1T
SSD : ???
case : Green X6 Challenger
دوستان اگر جایی میشه بهتر باشه یا میشه با کانفیگ دیگه ای همون کیفیت یا نزدیک به اون رو کسب کرد ما را از پیشنهاد خود دریغ نکنید .
سیستم های کولینگ و پاور و کارد صدا و ... رو هم بگید ممنون میشم.
مادر برد بهتری هست تو همین مایه های 1-1.5 میلیون ؟ CPU چی ؟
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i7 4770k
RAM : corsair vengeance 8gb 2x4gb ddr3 2133
MAIN : asus z87-deluxe
VGA : gainward gtx690
HDD : wd caviar black 1tb
SSD : adata sx900 128gb or corsair force gs 120gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp750b-oc
CASE : coolermaster haf-x
COOLER : xspc rs360 kit

حدودا 10,230 در میاد.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که میشه یه گرافیک amd رو به یه مادربوردی که سی پی یو اینتل رو ساپورت میکنه متصل کرد؟

همونطور که دوستمون گفتن هیچ ربطی نداره، استاندارد یکسانی دارند و به سازنده مربوط نیست

سلام
سری 7 Nvidea تو ایران اومده ؟ MSI 770GTX TF چنده ؟
CPU های Haswell چی ؟ امدن ؟ حدود قیمت ؟

برخی مدلهای 770 وارد شده، اما به دلیل نوسان نرخ ارز( اندکی کاهش قیمت) قیمتگذاری و فروش انجام نمیشه به امید اینکه نرخ ارز بالاتر بره و بتونن با سود موردنظر بفروشن.
پردازنده ها و مادربردهای Haswell هم رسیدن، قیمت ها فضایی و فاقد ارزش خرید نسبت به نسل کنونی IvyBridge ها!

سلام دوستان در حد ۳۵۰۰ چه سیستمی گیرم میاد ؟(برا گیم میخوام و میخوام خوب فریم بده) کارت گرافیک هم ati باشه خودمم مانیتور دارم ..سی پیو در حد core i5 و core i3 هم کافیه برام ..

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون با اومدن نسل جدیدcpu ها نساivy bridge منقرض نمیشه؟ یا اسنکه دیگه پشتیبانی نشه و مادربرد براش نیاد و کلا یه حالت خاک خورده پیدا کنه؟
و یه سوال دیگه از بین سه کیس x3 وx5و falcon گرین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قیمتشون رو هم لطف کنید بی زحمت
راستی قیمت دقیق مدل هایz87و cpu های 1150 موجود رو لطف بفرمایید

آخرین ویرایش:
سری 700 انویدیا فعلا تعدادی ایسوس در بازار برای خرید موجوده با قیمت های کهکشانی که به هیچ وجه خرید با این قیمت ها توصیه نمیشه! اما تعدادی هم با برند گگیابایت وارد شدن قیمتشون منطقی هست ولی کمی صبر کنید تا ایسوس و msi به تعداد وارد بشن و قیمت هاشون بخوابه.

سلام دوستان در حد ۳۵۰۰ چه سیستمی گیرم میاد ؟(برا گیم میخوام و میخوام خوب فریم بده) کارت گرافیک هم ati باشه خودمم مانیتور دارم ..سی پیو در حد core i5 و core i3 هم کافیه برام ..
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3570
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : msi gtx660ti pe
HDD : seagate 500gb 16mb
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7

حدودا 3,450 در میاد.
دوستان به نظرتون با اومدن نسل جدیدcpu ها نساivy bridge منقرض نمیشه؟ یا اسنکه دیگه پشتیبانی نشه و مادربرد براش نیاد و کلا یه حالت خاک خورده پیدا کنه؟
و یه سوال دیگه از بین سه کیس x3 وx5و falcon گرین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قیمتشون رو هم لطف کنید بی زحمت
راستی قیمت دقیق مدل هایz87و cpu های 1150 موجود رو لطف بفرمایید
خوب سری جدید سوکت متفاوتی داره و از این نظر خیلی به سری Ivy Bridge ربط پیدا نمیکنه ولی در مورد منقرض شدن خوب طبیعیه رفته رفته خط تولید جمع میشه و بعد از یه مدتی کلا تولیدش برای تمام مدل ها متوقف میشه به نسبت از اونطرف سازنده های Main هم تولید رو متوقف میکنن و تمرکزشون رو نسل جدید و بروز قرار میگیره !
به ترتیب X5 >> X3 >> Falcon ولی بین اینا فقط X3 ارزش خرید اگه بخوای تا 320 330 تومن هزینه کنی با کمی هزینه ی بالاتر X7 یا X6 پیشنهاد به مراتب بهتری هستن.
CPU فقط i7 4770K موجوده بین 1,250 تا 1,350 بسته به فروشنده متغیره.
Main هم از ASUS این مدل ها موجوده ولی یه سری ش ته کشیده و فعلا تو بازار موجودی نداره :

Sabertooth Z87 >> 1,290~1,310
Z87-Deluxe >> 1,350~1,380
Z87-Plus >> 880~895
Z87-A >> 860~880

از GIGA هم فعلا G1.Sniper 5 موجوده و با قیمت عجیب 1,700 فروش میره !

آخرین ویرایش:
سلام بهترین هارد اکسترنال از برندهای Seagate و Western Digital و A-Data که 2TB یا اگر توی بازار موجود نبود 1TB باشد چی هست؟فقط نوعش دسکتاپ یا شبکه نباشه و از نوع قابل حمل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه.قیمتش هم مهم نیست.

میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3570
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : msi gtx660ti pe
HDD : seagate 500gb 16mb
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7

حدودا 3,450 در میاد.
من میخوام گرافیک ati و پیشرفته باشه ... اونطوری چقدر در میاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or