داداش هر چی تو سایتا ایرانی میگردم ati 7950 boost edition رو برا فروش پیدا نمی کنم اگه دیگه نتونستم پیداش کنم ممکنه برم سراغ gtx660 یا ۷۰ اونم خوبه ؟ فریمش و ... مشکلی نداره که ؟aa هم خوب کار میده روش؟
وقتی یک مادربورد از دوتا کارته گرافیک پشتیبانی می کنه میشه از این دوتا کارت همزمان استفاده کرد ؟تو بازی مثلاْ؟
ببین هر کدوم از کارتای 7950 یا 660 رو بگیری پشیمون نمیشی و تا چند سال "البته به مرور تنظیمات کاهش پیدا میکنه" جوابگو هست، AA سنگینه انتظار نباید داشته باشی که هر کارتی بتونه در بالاترین حالت اجراش کنه ، MSAA و FXAA رو میتونن اجرا کنن "البته بسته به بازیش هم هست که فعلا بجز کرایسیس بقیه مشکل خاصی ندارن"
"در مورد کارتها میتونی چندتا سایت بری (مثلا Guru3d.com) و بنچهای کارتای مختلف رو ببینی و رو بهتر انتخاب کنی)"
قبلا خونده بودم که میشد در کنار کارت AMD از یه کارت ضعیفتر انویدیا برای پردازش فیزیک تو بعضی بازیا استفاده کرد حالا اینکه جدیدا هم اینکار ممکنه یا نه رو نمیدونم، اما اگه منظورت اینه که دو مدل کارت AMD و انویدیا رو بزاری کنار هم که خیر امکان همچین کاری نیست
نظرتون در مورد این سی پی یو چیه دوستان
CPU AMD PHENOM II X4 965
من شنیدم سی پی یوهای amd کلا برای بازی بهترند آیا واقعیت داره؟
سی پی یو ـه خوبیه و واسه بازیا تا الان مشکل خاصی نداره اما اگه میخوای بخری به نظرم یه CPU نسل جدید از اینتل بگیر خیلی بهتره، تا 300 هم برای نیاز شما CPU مناسب گیر نمیاد "از قیمتهای جدید خبر ندارم اما آخرین باری که قیمتها رو دیدم حداقل CPU مناسب برای بازی بالای 400 بود"
اشتباه بهتون گفتن اینتل به مراتب بهتر عمل میکنه "شاید منظورشون تو APUها بوده"