مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با این بودجه بهترین هست، بخر با خیال راحت، چون ASUS توی این رده قیمتی دیگه Z77 نداره.

صفحه پیش جواب داده شد عزیز، یه بار دیگه چک کنید.

مناسب هست،
پاور هم کفایت می کنه، مشکلی نیست، کابل دومی رو با همون تبدیل وصل کنید.

با سلام ممنون از پاسخ شما دوست عزيز من تا 2700000 ميتونم بودجه قرار بدم واسه ارتقاء و من مدل پاور رو هم در اوردم فکر ميکنم نياز به تعويض نداشته باشه اگه اون رو هم چک کنيد و با این بودجه بهترين قطعات رو پيشنهاد بديد ممنون ميشم با تشکر
power=litepower 600

سلام بهترین هارد اکسترنال از برندهای Seagate و Western Digital و A-Data که 2TB یا اگر توی بازار موجود نبود 1TB باشد چی هست؟فقط نوعش دسکتاپ یا شبکه نباشه و از نوع قابل حمل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه.قیمتش هم مهم نیست.

از هر کدوم از برندهای SEAGATE و WD رو بگیری سرعت و کیفیت مشابهی دارن و تفاوت در امکانات و نرم افزارهای همراه هست.

من میخوام گرافیک ati و پیشرفته باشه ... اونطوری چقدر در میاد ؟

مدل توصیه شده هم پیشرفته هست، کسی اینجا پسرفته توصیه نمی کنه!
مشابهش از AMD می تونه کارت HD 7950 باشه و همون قیمت

با این بودجه بهترین هست، بخر با خیال راحت، چون ASUS توی این رده قیمتی دیگه Z77 نداره.

با سلام ممنون از پاسخ شما دوست عزيز من تا 2700000 ميتونم بودجه قرار بدم واسه ارتقاء و من مدل پاور رو هم در اوردم فکر ميکنم نياز به تعويض نداشته باشه اگه اون رو هم چک کنيد و با این بودجه بهترين قطعات رو پيشنهاد بديد ممنون ميشم با تشکر
power=litepower 600

شما درست نقل قول نکردی، من نمی تونم بگردم تک تک پستها رو پیدا کنم، یه بار دیگه از اول و کامل یادآوری کن تا پاسخ بدم.

میتونی اینارو در نظر بگیری :
/QUOTE]
خب من کارت گرافیک ۷۹۵۰ اچ دی رو بگیرم دیگه مطمءنه ؟مشکل نداره دیگه ؟از چه نوعه ۷۹۵۰ بگیرم ؟‌ ایسوس ؟ بوست ادیشن ؟ فریمش تا کی خوب جواب میده به نظرتون ؟:d ممنون .

- - -ویرایش - - -

راستی ati firepro 7800 چطوره خوبه اونم ؟

- - -ویرایش - - -

و اینکه کارت گرافیکه ati 7950 همزمان میتونه از چند مانیتور پشتیبانی کنه ؟
7990 هم خوبه ؟‌راستی بازیای نسل بعد به نظرتون با این کارت گرافیکا ساپورت میشن یا نه ؟

آخرین ویرایش:
/QUOTE]
خب من کارت گرافیک ۷۹۵۰ اچ دی رو بگیرم دیگه مطمءنه ؟مشکل نداره دیگه ؟از چه نوعه ۷۹۵۰ بگیرم ؟‌ ایسوس ؟ بوست ادیشن ؟ فریمش تا کی خوب جواب میده به نظرتون ؟:d ممنون .

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

7990 هم خوبه ؟‌راستی بازیای نسل بعد به نظرتون با این کارت گرافیکا ساپورت میشن یا نه ؟

7950 رو می تونی از یکی از برندهای معتبر با فن اختصاصی و با کیفیت بگیری، مدلهای ASUS و MSI از این کارت می تونن انتخاب خوبی باشن ولی گرونتر از برندهای دیگه مثل HIS یا سافایر هست.

سری Fire PROاصلا واسه بازی نیست، یه چیز دیگس و برای کارای حرفه ایه
7950 هم همزمان می تونه از 3 تا 6 مانیتور پشتیبانی کنه،
همرو ردیف کردی معلومم نیس چرا! ، 7990 هم دیگه مثل GTX 690 یه غول دو هسته ای هست که حتما از پس بازیهای نسل بعد هم برمیاد.

/QUOTE]

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

کارت گرافیک 7950، مناسب هستش برای رزولوشن full hd وتنظیمات very high و NO AA.
همانطور در که پروفایلت هم گفتم،Boost Edition هم در واقع با نصب bios رسمی amd بر روی کارت گرافیک 7950هستش که قدرت کارت حدودا 5 درصد سریعتر میشه و باعث میشه در تست ها از 660ti کمی بهتر عمل کنه و یا حداقل دو کارت در یک سطح قرار بگیرن.
برند های خوب msi و asus هستش. sapphire هم خوب هستش.
fire pro 7800 برای بازی اصلا توصیه نمیشه و اون کارت ها برای مصارف Rendering استفاده میشه نه بازی.
کارت 7950 حداکثر از سه تا مانیتور پشتیبانی می کنه.
7990 هم متشکل از دو تا 7970 بر روی یک برد(PCB) هستش. که کارایی نزدیکی به 690 داره.
درباره بازی های نسل بعد نمیشه دقیق نظر داد اما مسلما کارت های HIGH-END مثل 7950،7970 می تونن فریم مناسبی در بازی های فعلی بدن. در بازی های اینده هم در صورت افت فریم، میشه با کم کردن چند تا Option گرافیکی، به فریم مناسب رسید.

کارت گرافیک 7950، مناسب هستش برای رزولوشن full hd وتنظیمات very high و NO AA.
همانطور در که پروفایلت هم گفتم،Boost Edition هم در واقع با نصب bios رسمی amd بر روی کارت گرافیک 7950هستش که قدرت کارت حدودا 5 درصد سریعتر میشه و باعث میشه در تست ها از 660ti کمی بهتر عمل کنه و یا حداقل دو کارت در یک سطح قرار بگیرن.
برند های خوب msi و asus هستش. sapphire هم خوب هستش.
fire pro 7800 برای بازی اصلا توصیه نمیشه و اون کارت ها برای مصارف Rendering استفاده میشه نه بازی.
کارت 7950 حداکثر از سه تا مانیتور پشتیبانی می کنه.
7990 هم متشکل از دو تا 7970 بر روی یک برد(PCB) هستش. که کارایی نزدیکی به 690 داره.
درباره بازی های نسل بعد نمیشه دقیق نظر داد اما مسلما کارت های HIGH-END مثل 7950،7970 می تونن فریم مناسبی در بازی های فعلی بدن. در بازی های اینده هم در صورت افت فریم، میشه با کم کردن چند تا Option گرافیکی، به فریم مناسب رسید.

7950 رو می تونی از یکی از برندهای معتبر با فن اختصاصی و با کیفیت بگیری، مدلهای ASUS و MSI از این کارت می تونن انتخاب خوبی باشن ولی گرونتر از برندهای دیگه مثل HIS یا سافایر هست.

سری Fire PROاصلا واسه بازی نیست، یه چیز دیگس و برای کارای حرفه ایه
7950 هم همزمان می تونه از 3 تا 6 مانیتور پشتیبانی کنه،
همرو ردیف کردی معلومم نیس چرا! ، 7990 هم دیگه مثل GTX 690 یه غول دو هسته ای هست که حتما از پس بازیهای نسل بعد هم برمیاد.
واقعاْ ممنونم از هر سه تاتون :bighug: بنده تصمیمو گرفتم که ۷۹۵۰ بوست ادیشن بگیرم از نوع msi یا asus اگه تو بازار کسی سراغ داشت به من بگه تا بعداْ برم سراغش (چون میخوام لپ تاپ و کنسلومو بدم)
فرشید من کارت گرافیک و سیستمو فقط برا گیم و فریم مناسب و بدون لگ میخوام (۳/۵۰۰ هم بودجمه)...انشاالله که برای بازی های نسل بعد هم جواب میده فقط یه سوال دیگه ۷۹۹۰ aa نداره و ۷۹۵۰ داره aa یعنی چی ؟ ممنون بازم ...

- - -ویرایش - - -

aa رو فهمیدم چیه با کمک امیر محمود گل فقط میمونه کارت گرافیک که مدل ۷۹۷۰ رو پیدا کردم از نوع ایسوس به نظرتون خوبه ؟‌از بوست ادیشن ۷۹۵۰ بهتره ؟‌ کسی داشته از اینا ؟‌ برا aa خوب جواب میده ؟\
اینم هست :

واقعاْ ممنونم از هر سه تاتون :bighug: بنده تصمیمو گرفتم که ۷۹۵۰ بوست ادیشن بگیرم از نوع msi یا asus اگه تو بازار کسی سراغ داشت به من بگه تا بعداْ برم سراغش (چون میخوام لپ تاپ و کنسلومو بدم)
فرشید من کارت گرافیک و سیستمو فقط برا گیم و فریم مناسب و بدون لگ میخوام (۳/۵۰۰ هم بودجمه)...انشاالله که برای بازی های نسل بعد هم جواب میده فقط یه سوال دیگه ۷۹۹۰ aa نداره و ۷۹۵۰ داره aa یعنی چی ؟ ممنون بازم ...

- - -ویرایش - - -

aa رو فهمیدم چیه با کمک امیر محمود گل فقط میمونه کارت گرافیک که مدل ۷۹۷۰ رو پیدا کردم از نوع ایسوس به نظرتون خوبه ؟‌از بوست ادیشن ۷۹۵۰ بهتره ؟‌ کسی داشته از اینا ؟‌ برا aa خوب جواب میده ؟\

خب ببین AA یا همون anti aliasing تکنیک های مختلف و درجات گوناگون داره.
از تکنیک های معروف AA میشه به MSAA و SSAA یا FXAA اشاره کرد.البته تکنیک های دیگه هم هست ولی متداول ترین هاش رو گفتم.
خب ببین مثلا SSAA تکنیک بسیار سنگینی هستش که مثلا در بازی Tomb Raider و metro last light ازش استفاده شده که شما با فعال کردن ssaa به مقدار قابل توجه ای افت فریم پیدا می کنی.این ssaa کلا خیلی فشار زیادی روی کارت گرافیک میاره و فقط با دو تا کارت گرافیک قوی یا مثلا 7990 و 690 میشه با این تکنیک ها بازی کرد.
ولی msaa نسبت به ssaa فشار کمتری هم میاره و میشه با کارت هایی مثل 7950 یا 7970 در از تکنیک msaa استفاده کرد.
fxaa هم خب فشار خیلی کمی میاره ولی کیفیت کمتری داره نسبت به دو تای بالایی.
درجات AA هم معمولا شامل:
2X,4X,8X,16X میشه. هر مقدار این درجه بیشتر باشه طبیعتا کیفیت بیشتر و فریم به طور قابل توجه ای کم میشه.
خلاصه مطلب اینکه می تونی از FXAA یا 2X -4X MSAA با کارت های 7970و 7950 استفاده کنی. البته نه همه بازی ها.مثلا کرایسیس3 نمی تونی از AA کلا استفاده کنی.چون خود تنظیمات Very high به اندازه کافی فریم رو کم می کنه و دیگه جایی برای روشن کردن AA نمی مونه.
----------------------------------------
کارت 7970 از 7950boost حدودا 10 درصد سریعتر هستش.
مدل ghz edition کارت 7970 هم حدودا 20-25 درصد سریعتر از 7950boost هستش.

آخرین ویرایش:
خب ببین AA یا همون anti aliasing تکنیک های مختلف و درجات گوناگون داره.
از تکنیک های معروف AA میشه به MSAA و SSAA یا FXAA اشاره کرد.البته تکنیک های دیگه هم هست ولی متداول ترین هاش رو گفتم.
خب ببین مثلا SSAA تکنیک بسیار سنگینی هستش که مثلا در بازی Tomb Raider و metro last light ازش استفاده شده که شما با فعال کردن ssaa به مقدار قابل توجه ای افت فریم پیدا می کنی.این ssaa کلا خیلی فشار زیادی روی کارت گرافیک میاره و فقط با دو تا کارت گرافیک قوی یا مثلا 7990 و 690 میشه با این تکنیک ها بازی کرد.
ولی msaa نسبت به ssaa فشار کمتری هم میاره و میشه با کارت هایی مثل 7950 یا 7970 در از تکنیک msaa استفاده کرد.
fxaa هم خب فشار خیلی کمی میاره ولی کیفیت کمتری داره نسبت به دو تای بالایی.
درجات AA هم معمولا شامل:
2X,4X,8X,16X میشه. هر مقدار این درجه بیشتر باشه طبیعتا کیفیت بیشتر و فریم به طور قابل توجه ای کم میشه.
خلاصه مطلب اینکه می تونی از FXAA یا 2X -4X MSAA با کارت های 7970و 7950 استفاده کنی. البته نه همه بازی ها.مثلا کرایسیس3 نمی تونی از AA کلا استفاده کنی.چون خود تنظیمات Very high به اندازه کافی فریم رو کم می کنه و دیگه جایی برای روشن کردن AA نمی مونه.
----------------------------------------
کارت 7970 از 7950boost حدودا 10 درصد سریعتر هستش.
اگه 7970 فقط سریعتره و تاثیر خاصی تو aa نداره میرم سراغ 7950 پس ... این مادربرد
MAIN : asus p8b75-v که اشاره شد بهش چند تا کارت گرافیکو ساپورت می کنه ؟ gtx690 رو هم ساپورت می کنه مثلاً جهت ارتقا ؟

اگه 7970 فقط سریعتره و تاثیر خاصی تو aa نداره میرم سراغ 7950 پس ... این مادربرد
MAIN : asus p8b75-v که اشاره شد بهش چند تا کارت گرافیکو ساپورت می کنه ؟ gtx690 رو هم ساپورت می کنه مثلاً جهت ارتقا ؟
مادربوردی که ذکر کردی از Crossfire پشتیبانی می کنه یعنی می تونی دو تا کارت مشابه از شرکت AMD را روی مادربورد نصب کنی.
هر مادربوردی که از PCI-E ورژن 2 یا 3 پشتیبانی کنه، میشه روش کارت 690 گذاشت که مادربورد asus p8b75-v هم این قابلیت رو داره.

مادربوردی که ذکر کردی از Crossfire پشتیبانی می کنه یعنی می تونی دو تا کارت مشابه از شرکت AMD را روی مادربورد نصب کنی.
هر مادربوردی که از PCI-E ورژن 2 یا 3 پشتیبانی کنه، میشه روش کارت 690 گذاشت که مادربورد asus p8b75-v هم این قابلیت رو داره.
داداش هر چی تو سایتا ایرانی میگردم ati 7950 boost edition رو برا فروش پیدا نمی کنم اگه دیگه نتونستم پیداش کنم ممکنه برم سراغ gtx660 یا ۷۰ اونم خوبه ؟ فریمش و ... مشکلی نداره که ؟aa هم خوب کار میده روش؟‌
وقتی یک مادربورد از دوتا کارته گرافیک پشتیبانی می کنه میشه از این دوتا کارت همزمان استفاده کرد ؟‌تو بازی مثلاْ‌؟

برای بازی و کارهای گرافیگی در حدود 300تومن سی پی یو سراغ دارید معرفی کنید

نظرتون در مورد این سی پی یو چیه دوستان
CPU AMD PHENOM II X4 965
من شنیدم سی پی یوهای amd کلا برای بازی بهترند آیا واقعیت داره؟

Last edited by a moderator:
داداش هر چی تو سایتا ایرانی میگردم ati 7950 boost edition رو برا فروش پیدا نمی کنم اگه دیگه نتونستم پیداش کنم ممکنه برم سراغ gtx660 یا ۷۰ اونم خوبه ؟ فریمش و ... مشکلی نداره که ؟aa هم خوب کار میده روش؟‌
وقتی یک مادربورد از دوتا کارته گرافیک پشتیبانی می کنه میشه از این دوتا کارت همزمان استفاده کرد ؟‌تو بازی مثلاْ‌؟

ببین هر کدوم از کارتای 7950 یا 660 رو بگیری پشیمون نمیشی و تا چند سال "البته به مرور تنظیمات کاهش پیدا میکنه" جوابگو هست، AA سنگینه انتظار نباید داشته باشی که هر کارتی بتونه در بالاترین حالت اجراش کنه ، MSAA و FXAA رو میتونن اجرا کنن "البته بسته به بازیش هم هست که فعلا بجز کرایسیس بقیه مشکل خاصی ندارن"
"در مورد کارتها میتونی چندتا سایت بری (مثلا Guru3d.com) و بنچهای کارتای مختلف رو ببینی و رو بهتر انتخاب کنی)"

قبلا خونده بودم که میشد در کنار کارت AMD از یه کارت ضعیفتر انویدیا برای پردازش فیزیک تو بعضی بازیا استفاده کرد حالا اینکه جدیدا هم اینکار ممکنه یا نه رو نمیدونم، اما اگه منظورت اینه که دو مدل کارت AMD و انویدیا رو بزاری کنار هم که خیر امکان همچین کاری نیست

نظرتون در مورد این سی پی یو چیه دوستان
CPU AMD PHENOM II X4 965
من شنیدم سی پی یوهای amd کلا برای بازی بهترند آیا واقعیت داره؟

سی پی یو ـه خوبیه و واسه بازیا تا الان مشکل خاصی نداره اما اگه میخوای بخری به نظرم یه CPU نسل جدید از اینتل بگیر خیلی بهتره، تا 300 هم برای نیاز شما CPU مناسب گیر نمیاد "از قیمتهای جدید خبر ندارم اما آخرین باری که قیمتها رو دیدم حداقل CPU مناسب برای بازی بالای 400 بود"

اشتباه بهتون گفتن اینتل به مراتب بهتر عمل میکنه "شاید منظورشون تو APUها بوده"

کارت همرده 660 معمولی نیست، باید 660Ti یا GTX 670 بگیری!
فقط باید از گرافیکهای هم مدل برای بازی استفاده کرد، همه ی مادربردها هم قابلیت کاربری همزمان دوتا کارت NVIDIA رو ندارن، اما بیشتر مادربردها از دو تا کارت AMD می تونن پشتیبانی کنن، فعلا دنبال انتخاب همون تک کارت مناسب باش، بحث چند کارتی مفصل و مجزاست.

سلام
دوستان ارزش داره CPU i7 3770 برای این سیستم بخرم؟؟هدف بازیه.چقدر افزایش فریم میده؟؟
CPU i5 3470
VGA:670
MB:b75a
green600 watt
سلام
به دلیل قیمت بالای i7 3770 خریدش برای شما توصیه نمیشه.
سی پی یو فعلی شما برای کارت 670 کافی هستش و تقریبا تمام قدرت کارت رو در اختیارت می گذاره.
خصوصا در رزولوشن full hd تاثیر سی پی یو کم میشه.
خرید 3770 برای گرفتن 2-3 فریم بیشتر برای شما پیشنهاد نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or