mostafawarcraf
کاربر سایت
با سلام دوستان با بودجه 500 بهتر از msi z77a g43 gaming میشه مادربودری خرید یا این بهترینه؟
استاد عزيز ميشه جواب این پست رو بديد ممنون ميشم
صفحه پیش جواب داده شد عزیز، یه بار دیگه چک کنید.
سلام و خسته نباشید
من گرافیکم gts 250 هست و قراره با یکی عوض کنم و با 200 تومن اختلاف از ایشون gtx 460 1 gb بخرم بنظرتون مناسب هست؟ (هر دو دست دوم هستند)
و آیا power green 485a برای این گرافیک (460) کافی هست چون پاور من 1 کابل 6 پین داره ولی gtx460 دو تا کابل 6 پین نیاز داره و یکیشو باید تبدیل بزنم (لطفا راهنمایی کنید که این کار شدنی هست ؟ و پاور می تونه گرافیک و ساپورت کنه؟)
مناسب هست،
پاور هم کفایت می کنه، مشکلی نیست، کابل دومی رو با همون تبدیل وصل کنید.
اینا پیشنهاد میشه :دوستان یه سیستم پیشنهادی میگید تا مرز 10 میلیون ؟
(فرض کن کلا یه کیس کامل جدید دارم جمع میکنم از خود کیس تا ... )
سیستم مد نظر خودم
دوستان اگر جایی میشه بهتر باشه یا میشه با کانفیگ دیگه ای همون کیفیت یا نزدیک به اون رو کسب کرد ما را از پیشنهاد خود دریغ نکنید .Graphic Card : NVIDIA GEFORCE GTX 690
CPU : Intel Core i7 3820
Mother Board : MSI X79A-GD65 2011 MB // Asus P8Z77-V Deluxe
RAM : Kingstone HyperX LV XMP16GB 8GBx2 1600
HDD : Seagate Barracuda 1T
SSD : ???
case : Green X6 Challenger
سیستم های کولینگ و پاور و کارد صدا و ... رو هم بگید ممنون میشم.
مادر برد بهتری هست تو همین مایه های 1-1.5 میلیون ؟ CPU چی ؟
/بله.اصلا ربطی نداره کهدوستان یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که میشه یه گرافیک amd رو به یه مادربوردی که سی پی یو اینتل رو ساپورت میکنه متصل کرد؟
کرافیک انویدیا رو هم میتونی با cpu amd استفاده کنی.دوستان یه سوال داشتم
میخواستم بدونم که میشه یه گرافیک amd رو به یه مادربوردی که سی پی یو اینتل رو ساپورت میکنه متصل کرد؟
سلام
سری 7 Nvidea تو ایران اومده ؟ MSI 770GTX TF چنده ؟
CPU های Haswell چی ؟ امدن ؟ حدود قیمت ؟
میتونی اینارو در نظر بگیری :سلام دوستان در حد ۳۵۰۰ چه سیستمی گیرم میاد ؟(برا گیم میخوام و میخوام خوب فریم بده) کارت گرافیک هم ati باشه خودمم مانیتور دارم ..سی پیو در حد core i5 و core i3 هم کافیه برام ..
خوب سری جدید سوکت متفاوتی داره و از این نظر خیلی به سری Ivy Bridge ربط پیدا نمیکنه ولی در مورد منقرض شدن خوب طبیعیه رفته رفته خط تولید جمع میشه و بعد از یه مدتی کلا تولیدش برای تمام مدل ها متوقف میشه به نسبت از اونطرف سازنده های Main هم تولید رو متوقف میکنن و تمرکزشون رو نسل جدید و بروز قرار میگیره !دوستان به نظرتون با اومدن نسل جدیدcpu ها نساivy bridge منقرض نمیشه؟ یا اسنکه دیگه پشتیبانی نشه و مادربرد براش نیاد و کلا یه حالت خاک خورده پیدا کنه؟
و یه سوال دیگه از بین سه کیس x3 وx5و falcon گرین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قیمتشون رو هم لطف کنید بی زحمت
راستی قیمت دقیق مدل هایz87و cpu های 1150 موجود رو لطف بفرمایید
من میخوام گرافیک ati و پیشرفته باشه ... اونطوری چقدر در میاد ؟میتونی اینارو در نظر بگیری :
CPU : intel i5 3570
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : msi gtx660ti pe
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x7
حدودا 3,450 در میاد.