*** tlou***
کاربر سایت
دوستان یه سیستم گیم با مانیتور و ۲ ترا هارد با قیمت ۳ میلیون و ۳.۵ میلیون (جفتش) معرفی کنین لطفا
شما قبلا این سوال رو پرسیدی دوستان هم جواب دادن ، حالا تکرارش چه دلیلی داره ؟دوستان یه سیستم گیم با مانیتور و ۲ ترا هارد با قیمت ۳ میلیون و ۳.۵ میلیون (جفتش) معرفی کنین لطفا
میتونی اینارو در نظر بگیری :سلام
میخواستم با 800 تومن یه کیس کامل به غیر از هارد جمع کنم
یه سیستم لطفا پیشنهاد بدید.
بعد با توجه به تغییر نسل ایا جمع کردن یه کیس الان کار مناسبیه ؟
با تشکر
GTX460 در هر صورت سریعتر هستش.دوستان بنظرتون کارت گرافیک BIOSTAR GTX 550 TI رو بگیرم یا EVGA GTX 460 OC ؟کدومشون قویترن؟واسه بازی میخوام!
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
میتونی اینارو در نظر بگیری :
CPU : intel pentium g2020
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asrock h61m-ps
VGA : n/a
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp430a-eu
CASE : green magnum 2
حدودا 920 در میاد ، دیگه کمتر از این فک نمیکنم بشه چیزی بست !
شما قبلا این سوال رو پرسیدی دوستان هم جواب دادن ، حالا تکرارش چه دلیلی داره ؟
میتونی اینارو در نظر بگیری :
CPU : intel pentium g2020
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asrock h61m-ps
VGA : n/a
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp430a-eu
CASE : green magnum 2
حدودا 920 در میاد ، دیگه کمتر از این فک نمیکنم بشه چیزی بست !
GTX460 در هر صورت سریعتر هستش.
سیستم فقط واسه گیمینگ میخواستنم . یادم رفت بگم .بازم پیشنهادتون همینه؟
درضمن گرافیک n/a رو متوجه نمیشم؟
خیلی ممنون
همونطور که دوستمون گفت با این بودجه حداقل سیستم رو بزور میشه بست حالا بازی و بقیه مواردش بماند !سیستم فقط واسه گیمینگ میخواستنم . یادم رفت بگم .بازم پیشنهادتون همینه؟
درضمن گرافیک n/a رو متوجه نمیشم؟
خیلی ممنون
شدنش که دست ما نیست اینو تست و بررسی ها میگن :مگه میشه؟؟مطمئنی؟GTX 460 کارکرده 390ت بود ولی GTX 550TI کارکرده 430ت!!منم GTX 550TI رو گرفتم!!حالا چیکار کنم؟؟
همونطور که دوستمون گفت با این بودجه حداقل سیستم رو بزور میشه بست حالا بازی و بقیه مواردش بماند !
یعنی گرافیک نداره و از گرافیک مجتمع با CPU باید استفاده کرد.
خواهش میکنم
شدنش که دست ما نیست اینو تست و بررسی ها میگن :
![]()
در مورد قیمت هم من برند کارتی که گرفتی رو نمیدونم ولی برای یه سری مدلا حتی بیشتر از 430 هم میشه قیمت گذاشت ولی این تفاوت قیمت همیشه دلیل بر سریعتر بودن نیست !![]()
مثال واضحش برند ASUS هستش الان یه تعداد GTX560 Ti DCUII TOP تو بازار موجوده و آخرین قیمتی که من داشتم 1,250 بود در صورتیکه با همین بودجه میشه HD7870 یا GTX660 رو در نظر گرفت که از نظر کارایی GTX560 Ti قابل مقایسه با این کارتا نیست و به مراتب ضعیفتره !
ای کاش فروم از کار نمی افتاد شانس من بدبخت!!خواستم 460رو بردارم ولی چون اون 550بود گفتم لابد یه سروگردن از 460بالاتره ولی...
شانس نداریم کلا!!!
داداش اورکلاکش کنم در حد چه کارتی میشه؟
شرمنده یه سوال دیگههمونطور که دوستمون گفت با این بودجه حداقل سیستم رو بزور میشه بست حالا بازی و بقیه مواردش بماند !
یعنی گرافیک نداره و از گرافیک مجتمع با CPU باید استفاده کرد.
خواهش میکنم
VGA ای که شما گرفتی به درد Overclock نمی خوره، یعنی ارزش Overclock نداره

خب با این اوصاف بهتره ردش کنم بره!!
تا 430ت تو سری GTX چی رو برای گیم توصیه میکنید؟
GTX 480
GTX 470
این دوتا از GTX 460قویترن؟
میانگین قیمت کارکرده شون چقدره؟
سلام بر اساتید!
آقا این حرف شرکت ای ام دی ضد حال زده به ما...گفته بازی بتلفیلد 4 برای پردازنده های ای ام دی بهینه شده؟؟...یعنی منی که پردازندم اینتل هست و قویتر از ای ام دی سر این بازی پردازندم از پردازنده ی ای ام دی بازدهی کنتری داره؟!![]()
مشخصه که 470/480 قویتر از 460 هستن، ولی خب خیلی هم قدیمی هستن، اگه پیدا کردی میشه با همون حدود 400 یکی از این دوتا رو خریداری کرد.
AMD الان اسپانسر رسمی بتلفیلد 4 هست و با Dice هم کار می کنه، بیشتر بخاطر اینکه کنسولهای نسل بعدی هر دو بر اساس معماری GCN اونا کار می کنن، این دلیل نمیشه که روی کارتای NVIDIA مشکلی داشته باشه یا سرعت پایینتری بده، چون نسخه ی PC بر اساس DX11 هست و در اجرا تفاوت اصولی رو کارتهای دو شرکت نداره، ممکنه سرعت بیشتری هم بده!
به پردازنده هم ربطی نداره.