مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با مانیتور چطور ؟!
میشه 950 تا 1 تومن کلشو قیمت گذاشت ؟!
در مورد مانیتور چون اطلاع دقیقی از مدلش نداشتم چیزی نگفتم ، مطمئنی مدلش رو درست نوشتی ؟
خب حالا می گم اگه یه مانیتور با Res 1920*1080 با اینچ بالاتر بگیریم .7770 با همین Res می تونه جوابگو باشه.
کارت گرافیک تا 800 یا 750 جا هست.(البته نسل بعد رو هم باید در نظر گرفت)
بستگی داره جوابگو بودن رو چطور معنی کنیم اگه منظور اجرای بازی تو اون Res باشه احتمالا در اکثر موارد به فریم قابل بازی برسه البته در صورتیکه تنظیمات و جزئیات در حداقل حالت ممکن قرار بگیره در غیر اینصورت خیر باید تو فکر کارت سریعتری باشی !
تا 900 میشه HD7850 رو در نظر گرفت و تفاوتش با 7770 زیاده حدودا 40 درصدی سریعتر هستش ، دقیقتر در اکثر موارد میتونه تو Resـه 1080/1200 با تنظیمات و جزئیات بالا فریم قابل قبولی بده ، تو رنج 600 تا 900 هم کارت مناسبی که نسبت به 7770 ارزش خرید داشته باشه موجود نیست !
درود
سپاسگذارم از پاسخ شما
گرامی میخواستم بدونم مادربردی که پیشنهاد کردید هشت گیگ رم هم ساپورت میکنه؟چون تا کنون چهار گیگ داشتم گفتم شاید فرداها ویندوز هشت نصب کردم لازم بشه
مدل مادربرد و سی پی یو که فرمودید, تاریخ انقضاشون تا کی هست منظورم مسئله از رده خارج هست این سیستم تقریبا پنج سال رو رد کرده!
کارت گرافیکشم از رده خارجه؟
خواهش
Mainـه پیشنهادی 2 تا اسلات Ram داره و تا 16GB رم پشتیبانی میکنه در مورد Ram 4GB هم اگه منظورت به Ramهای فعلی هستش که تو پست قبلی هم گفتم این Ramها رو Main پیشنهادی قابل استفاده نیست چون DDR2ـه !
منظور از تاریخ انقضا رو دقیقا متوجه نشدم ؟!
اگه منظورت به کارایی هستش که خوب قطعات پیشنهادی قابل مقایسه با قطعات فعلی نیستن و اگه تو این 5 سال با قطعات فعلی مشکلی نداشتی احتمالا برای 5 سال آینده هم با قطعات پیشنهادی مشکلی نخواهی داشت !
کارت گرافیک هم حدودا 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته کارتای پیشنهادی یعنی GTS450 یا HD6770 هم با اینکه یه 1.5 سالی میشه که از دور خارج شدن ولی بازم تفاوت محسوسی با 9600GT دارن در کل اگه آینده رو بخوایم در نظر بگیریم بهتره تو فکر کارت سریعتری مثل HD7770 باشی !

آخرین ویرایش:
ممنون فرشید جان.
پس اگر بتونم پولم رو 2 میلیون کنم + پول فروختن اون قطعات(که می گیریم حدود 300 ببرن) با این حدود چی میشه بست؟
این دیگه فعلا آخرین حد پولمه ، ممنون میشم یک سیستم با این بودجه بگید.
دستتون درد نکنه

خواهش
Mainـه پیشنهادی 2 تا اسلات Ram داره و تا 16GB رم پشتیبانی میکنه در مورد Ram 4GB هم اگه منظورت به Ramهای فعلی هستش که تو پست قبلی هم گفتم این Ramها رو Main پیشنهادی قابل استفاده نیست چون DDR2ـه !
منظور از تاریخ انقضا رو دقیقا متوجه نشدم ؟!
اگه منظورت به کارایی هستش که خوب قطعات پیشنهادی قابل مقایسه با قطعات فعلی نیستن و اگه تو این 5 سال با قطعات فعلی مشکلی نداشتی احتمالا برای 5 سال آینده هم با قطعات پیشنهادی مشکلی نخواهی داشت !
کارت گرافیک هم حدودا 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته کارتای پیشنهادی یعنی GTS450 یا HD6770 هم با اینکه یه 1.5 سالی میشه که از دور خارج شدن ولی بازم تفاوت محسوسی با 9600GT دارن در کل اگه آینده رو بخوایم در نظر بگیریم بهتره تو فکر کارت سریعتری مثل HD7770 باشی !

سپاس از راهنمایی شما

منظور بنده این بود که به جای رم پیشنهادی که گفتید چهار گیگ؛ یه هشت گیگ بگیرم بهتره اینطور نیست؟ الان یه مدل از رم هشت گیگ چند قیمت در میاد؟ با توجه به اون مدل سی پی یو و مادربردی که فرمودید.
این کارت گرافیکی که پیشنهاد کردید از دید نصب و خنک کننده چجوریاست قیمتشو دیدم زده 520هزار تومان
یه مسئله دیگه این قطعاتی که تو دستمون باد میکنه رو جایی هست فروش بره؟:دی

ممنون فرشید جان.
پس اگر بتونم پولم رو 2 میلیون کنم + پول فروختن اون قطعات(که می گیریم حدود 300 ببرن) با این حدود چی میشه بست؟
این دیگه فعلا آخرین حد پولمه ، ممنون میشم یک سیستم با این بودجه بگید.
دستتون درد نکنه

CPU:Core i3 3210
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M/USB 3.0
VGA:AMD 7850 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 530w
CASE:MAGNUM2

حدود 2370 میشه، این یکی سیستم خوبی برای گیم هست،

ممنون از نظرتون.
فقط اگه هارد و کیس و رایتر رو حذف کنید از این لیست چه cpu دیگه ای میشه گذاشت؟ میتونم core i5 بزارم؟
اگه بخوام گرافیک رو یکم پایین تر بیارم در حدودد 500 چی خوبه؟

آخرین ویرایش:
ممنون از نظرتون.
فقط اگه هارد و کیس و رایتر رو حذف کنید از این لیست چه cpu دیگه ای میشه گذاشت؟ میتونم core i5 بزارم؟
اگه بخوام گرافیک رو یکم پایین تر بیارم در حدودد 500 چی خوبه؟

شما گفتی می خوای بازیها رو تا یکی دو سال آینده راحت بکشه، برای چی می خوای گرافیک رو بیاری پایین پس؟! اصلا اینکار رو نکن.
اون قطعات رو حذف کنی می تونی یه پردازنده ی Core i5 3470 بگیری که دیگه از نظر پردازنده هم سیستمت برای بازی و کارای سنگین بالانس میشه .

اولی حدود 1140 و دومی حدود 1200 درمیاد که البته دویمی قطعا دست دوم و کار کرده هست

با 1500 می تونی اینو بگیری:

CPU:AMD A6-3850
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

این حدود 1320 در میاد و دیگه تا 300 یا 400 تومن بالاتر نمیشه چیز مناسبتری بست، برای بازی در رزولوشن پایین و تنظیمات پایین یا متوسط پاسخگو هست.
از قطعات اون دو سیستم هم نمیشه ترکیبی بدست آورد، مگر اینکه سیستم دومی رو بدون کارت گرافیکش بخری و کارت گرافیک رو مدلی مثل AMD 7770 برداری که حدود 500 تومن هست.

خیلی ممنون بابت راهنمایی.فقط این کارت گرافیک رو برای سیستم پیشنهادیتون نگفتید؟!

گفتم شاید با کم کردن اونا یک core i5 خوب نشه خرید برای همین گفتم گرافیک رو یکم پایین بیارم.
پس واقعا دستتون درد نکنه ، خیلی کمک کردید.

خیلی ممنون بابت راهنمایی.فقط این کارت گرافیک رو برای سیستم پیشنهادیتون نگفتید؟!
نوشته شده توسط Farshidstar2012
اولی حدود 1140 و دومی حدود 1200 درمیاد که البته دویمی قطعا دست دوم و کار کرده هست

با 1500 می تونی اینو بگیری:

CPU:AMD A6-3850
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:MSI A55-P33
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

این حدود 1320 در میاد و دیگه تا 300 یا 400 تومن بالاتر نمیشه چیز مناسبتری بست، برای بازی در رزولوشن پایین و تنظیمات پایین یا متوسط پاسخگو هست.
از قطعات اون دو سیستم هم نمیشه ترکیبی بدست آورد، مگر اینکه سیستم دومی رو بدون کارت گرافیکش بخری و کارت گرافیک رو مدلی مثل AMD 7770 برداری که حدود 500 تومن هست.
سیستمی که گفتم گرافیکش آنبرد هست، در واقع داخل CPU هست و احتیاج به گرافیک مجزا نداره

گفتم شاید با کم کردن اونا یک core i5 خوب نشه خرید برای همین گفتم گرافیک رو یکم پایین بیارم.
پس واقعا دستتون درد نکنه ، خیلی کمک کردید.

شما هر مدلی از Core i5 رو بگیری برای بازی نسبت به Core i3 خیلی بهتره و ارزشش رو هم داره.

سلام
تفاوت بین کراس فایر و اس ال ای چی هست؟؟
آیا دو تا 680 و یا 2 تا 7970 رو کراس فایر کنیم تقریبا قدرتش دو برابر میشه؟؟
و اینکه میگن کراس فایر دردسر داره و تو خیلی از بازی ها اذیت میکنه درسته ؟
با تشکر

سلام
تفاوت بین کراس فایر و اس ال ای چی هست؟؟
آیا دو تا 680 و یا 2 تا 7970 رو کراس فایر کنیم تقریبا قدرتش دو برابر میشه؟؟
و اینکه میگن کراس فایر دردسر داره و تو خیلی از بازی ها اذیت میکنه درسته ؟
با تشکر

تفاوتشون اینه که کراس فایر فقط برای کارتای AMD RADEON هست و SLI هم فقط برای کارتای NVIDIA GEFORCE
مشخصه که راندمانشون برابر نمیشه،
هم بخاطر اینکه راندمان تک کارتشون هم با هم همیشه برابر نیست،
هم بخاطر اینکه تکنیک های CF و SLI از نظر عملکرد با هم قدری تفاوت دارند و راندمانشون با درایورهای عرضه شده از طرف AMD و NVIDIA بستگی زیادی داره
هم بخاطر اینکه سازندگان بازیها همیشه بازیها رو برای این حالت با AMD و NVIDIA بهینه سازی نمی کنند، حداقل در هنگام انتشار بازی، مثلا بازی Tomb Raider با کارتای AMD بهینه بود اول، الان هم بازی METRO:Last Light با کارتای NVIDIA بهینه هست و با کارتای AMD راندمان خیلی کمه. در کل رانمان CF هنوز کمی پایینتر از SLI هست، AMD قول داده که تا پایان سال میلادی مشکلات رو به حداقل برسونه.

خب فرشید خان حالا برفرض این 680 رو اس ال ای کردیم یا همون 7970 رو کراس فایر ؟؟
آیا قدرت گرافیکی سیستم دو برابر میشه؟؟ اگه نه چند درصد بهتر میشه؟؟
مثلا این دو کارت کرایسیس 3 رو در رزولوشنی بالاتر از فول اچ دی یعنی تو حالت 1980 در 1200 تقریبا رو فریم 30 میارند حالا اگه کارت رو دو تا کردیم بازی فریمش به 60 می رسه؟؟
----------
این سوالم هم از رو کنج کاویه:
2تا 660 بهتر از یکی 680 هست؟؟
2 تا 7950 بهتر از یکی 7970 هست؟؟

سلام ، من یه هارد اضافه دارم خواستم وصلش کنم دیدم روی مین دیگه ورودی SATA خالی ندارم، راهی دیگه ای نداره وصلش کنم ؟

الان یه چیزایی دیدم در مورد تبدیل اما میگفتن برای هارد خطرناکه ، میشه رایتر رو با این تبدیل ها وصل کنم و هارد رو همون ساتا ؟ اگه آره قیمتش رو هم بگید و این خطرناک هست یا نه

با سپاس

آخرین ویرایش:
سپاس از راهنمایی شما

منظور بنده این بود که به جای رم پیشنهادی که گفتید چهار گیگ؛ یه هشت گیگ بگیرم بهتره اینطور نیست؟ الان یه مدل از رم هشت گیگ چند قیمت در میاد؟ با توجه به اون مدل سی پی یو و مادربردی که فرمودید.
این کارت گرافیکی که پیشنهاد کردید از دید نصب و خنک کننده چجوریاست قیمتشو دیدم زده 520هزار تومان
یه مسئله دیگه این قطعاتی که تو دستمون باد میکنه رو جایی هست فروش بره؟:biggrin1:
خواهش
حجم Ram بستگی به نوع استفاده شما داره اگه میخوای کارت گرافیک در حد 6770 یا بالاتر 7770 بگیری 4GB کافیه و اگر هم میخوای آینده رو مد نظر قرار بدی 2 تا 4GB با باس 1600 از پس هر بازی و برنامه ی سنگینی بر میاد (در کنار کارت گرافیک های به مراتب سریعتر) الان Corsair XMS3 2x4GB DDR3 1600 حدودا 330 تومن در میاد !
مشکلی نداره !
هم میتونی از طریق نت (مثل بازارسنتر یا سایت های همسایه) بفروشی هم بازار قطعات که خوب نت پیشنهاد بهتری میتونه باشه !
اره مدلش درسته !
22 اینچ
LCDه
کنتراستش 1 به 100000 هست
1080p
ورودی VGA,DVI داره !
خوب با توجه به مشخصات فک میکنم 300 مناسب باشه !
سلام ، من یه هارد اضافه دارم خواستم وصلش کنم دیدم روی مین دیگه ورودی SATA خالی ندارم، راهی دیگه ای نداره وصلش کنم ؟
الان یه چیزایی دیدم در مورد تبدیل اما میگفتن برای هارد خطرناکه ، میشه رایتر رو با این تبدیل ها وصل کنم و هارد رو همون ساتا ؟ اگه آره قیمتش رو هم بگید و این خطرناک هست یا نه
با سپاس
شما میتونی از تبدیلای SATA به IDE استفاده کنی خطرناک که نیست (چیزی منفجر نمیشه) ولی از مشکلاتش نداشتن پایداری سرعت (چه خوندن و چه نوشتن) و در بعضی موارد هم مشکل صفحه آبی !
راه بهتر اینه که یه رابط PCI (یا PCIE) به SATA بگیری و بدون مشکل از هاردت استفاده کنی حالا بسته به برند ، مدل ، تعداد پورت SATA و... قیمت بالا پایین میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or