در مورد مانیتور چون اطلاع دقیقی از مدلش نداشتم چیزی نگفتم ، مطمئنی مدلش رو درست نوشتی ؟با مانیتور چطور ؟!
میشه 950 تا 1 تومن کلشو قیمت گذاشت ؟!
بستگی داره جوابگو بودن رو چطور معنی کنیم اگه منظور اجرای بازی تو اون Res باشه احتمالا در اکثر موارد به فریم قابل بازی برسه البته در صورتیکه تنظیمات و جزئیات در حداقل حالت ممکن قرار بگیره در غیر اینصورت خیر باید تو فکر کارت سریعتری باشی !خب حالا می گم اگه یه مانیتور با Res 1920*1080 با اینچ بالاتر بگیریم .7770 با همین Res می تونه جوابگو باشه.
کارت گرافیک تا 800 یا 750 جا هست.(البته نسل بعد رو هم باید در نظر گرفت)
تا 900 میشه HD7850 رو در نظر گرفت و تفاوتش با 7770 زیاده حدودا 40 درصدی سریعتر هستش ، دقیقتر در اکثر موارد میتونه تو Resـه 1080/1200 با تنظیمات و جزئیات بالا فریم قابل قبولی بده ، تو رنج 600 تا 900 هم کارت مناسبی که نسبت به 7770 ارزش خرید داشته باشه موجود نیست !
خواهشدرود
سپاسگذارم از پاسخ شما
گرامی میخواستم بدونم مادربردی که پیشنهاد کردید هشت گیگ رم هم ساپورت میکنه؟چون تا کنون چهار گیگ داشتم گفتم شاید فرداها ویندوز هشت نصب کردم لازم بشه
مدل مادربرد و سی پی یو که فرمودید, تاریخ انقضاشون تا کی هست منظورم مسئله از رده خارج هست این سیستم تقریبا پنج سال رو رد کرده!
کارت گرافیکشم از رده خارجه؟
Mainـه پیشنهادی 2 تا اسلات Ram داره و تا 16GB رم پشتیبانی میکنه در مورد Ram 4GB هم اگه منظورت به Ramهای فعلی هستش که تو پست قبلی هم گفتم این Ramها رو Main پیشنهادی قابل استفاده نیست چون DDR2ـه !
منظور از تاریخ انقضا رو دقیقا متوجه نشدم ؟!
اگه منظورت به کارایی هستش که خوب قطعات پیشنهادی قابل مقایسه با قطعات فعلی نیستن و اگه تو این 5 سال با قطعات فعلی مشکلی نداشتی احتمالا برای 5 سال آینده هم با قطعات پیشنهادی مشکلی نخواهی داشت !
کارت گرافیک هم حدودا 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته کارتای پیشنهادی یعنی GTS450 یا HD6770 هم با اینکه یه 1.5 سالی میشه که از دور خارج شدن ولی بازم تفاوت محسوسی با 9600GT دارن در کل اگه آینده رو بخوایم در نظر بگیریم بهتره تو فکر کارت سریعتری مثل HD7770 باشی !
آخرین ویرایش:

