مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

P8Z77 V LE
3570k
670 gtx
8gig corssair
hdd 1tra
green 650 oc
X3
ارزون ترین فنی که میتونم برای این CPU بزارم و درست کار هم بکنه چیه؟!

ارزونترین فن ، فن خودش هست! یعنی فن توی باکسش رو نصب کنی استفاده کنی.
اما اگه یه مدل قویتر و کم صداتر می خوای دیگه کمتر از Thermalright True SPIRIT توصیه نمیشه که 120 تومن هست.
البته مدلای Deepcool هم هستن که کوچکتر و ارزونتر( حدود 70 تومن به بالا) هستن اما راندمانشون هم کمتر هست.

می تونید ASUS M5A78M-LX AM3 رو تهیه کنید ، حدود 330 تومن هست. مدلایی که امکانات بیشتر دارن خیلی گرونتر هستن که لزومی هم نداره بیشتر هزینه کنید.[/QUOTE]

مادر بوردASUS - M5A78L/USB3 چطوره؟؟نیاز منو برطرف میکنه؟؟
این چطورهMSI - A75A-G35؟؟نیازمو برطرف میکنه؟

آخرین ویرایش:
CPU:INTEL Core I3 3210RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:AMD 7870 DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

حدود 2550 میشه، اگر 400 تومن دیگه اضافه بشه میشه پردازنده ی قویتر Core i5 3570 جایگزین کرد که توی برخی بازیها راندمان بالاتری میده، اما با این بودجه هیچ قطعه ای رو نباید بجز قطعات بالا برداشت.

من این دو تا رو دارمDD:SAMSUNG 24X SATA،CASE:GREEN MAGNUM2
یه پاورم دارم ببین به درد میخوره zero one atx650
میتونی سیستمو قوی تر کنی اگه پاور خودم خوب بود قیمت پاو ر هم بهشون اضافه کن بیشتر به گرافیک برس مادربردی انتخاب کن که فقط ساپورت کنه زیاد رو مادربرد مانور نده ممونم

سلام آقا به نسبت gtx 670 بهتره یا نسخه معمولی 7970؟ فک کنم 7970 بهتره چون مثلا Ea، بازی bf4 رو میخواد با amd سازگار تر کنه! میشه بگین چطور اور کلاکش کنم؟
بعد الآن این pc چطوره؟
i5 3570k
MSI HD7970 3GB GDDR5
ASUS P8Z77V-LK ( با این میشه اون sli یا cf هم کرد! درسته؟)
SAMSUNG 24X SATA
GREEN DRAGON PRO
CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
یه پاور خوب هم بگین که بتونم هم اور کلاک کنم، هم بعد شاید sli یا cf! پاور 850 وات گرین کافیه نه؟
یکی هم این که تو سایت Amd نوشته :
"500W (or greater) power supply with one 150W 8-pin PCI Express power connector and one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended" منظورش چیه؟
بعد هدست 5.1 کاناله خوب با قیمت به نسبت ارزون چی مشیه پیدا کرد؟
آقا کل این سیستم، 3.7 - 4 میلیون میشه نه؟
ممنون

می تونید ASUS M5A78M-LX AM3 رو تهیه کنید ، حدود 330 تومن هست. مدلایی که امکانات بیشتر دارن خیلی گرونتر هستن که لزومی هم نداره بیشتر هزینه کنید.

مادر بوردASUS - M5A78L/USB3 چطوره؟؟نیاز منو برطرف میکنه؟؟
این چطورهMSI - A75A-G35؟؟نیازمو برطرف میکنه؟[/QUOTE]

از این مدلی که گفتی مدل ASUS هم تایید میشه و زیاد فرقی نداره، تازه 4 اسلات رم هم داره، اما از بودجه ی شما گرونتره فکر کنم.
اما مدل MSI از مدلی که خودم گفتم هم پایینتر هست، نیازتون رو که برطرف می کنه اما امکاناتش هم کمتره.

سلام.کیس green x5 قیمتش چنده؟ کجا پیدا میشه؟ اصلا به کل کامپیوتر را از کجا بگیریم بهتره؟
در ضمن یه هدست توپ هم تا رنج 200 یا 250 معرفی کنید لطفا:x

حدود 300 تومن هست، توی بورس قطعات کامپیوتر یا خود نمایندگیهای Green میشه خریدش.
برای هدست گیمینگ اگر اولویت بازی مدنظرتون باشه می تونی از یکی از مدلهای موجود RAZER یکی رو انتخاب کنی، از حدود 180 تومن به بالا قیمت دارن.

CPU:INTEL Core I3 3210RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:AMD 7870 DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

حدود 2550 میشه، اگر 400 تومن دیگه اضافه بشه میشه پردازنده ی قویتر Core i5 3570 جایگزین کرد که توی برخی بازیها راندمان بالاتری میده، اما با این بودجه هیچ قطعه ای رو نباید بجز قطعات بالا برداشت.

من این دو تا رو دارمDD:SAMSUNG 24X SATA،CASE:GREEN MAGNUM2
یه پاورم دارم ببین به درد میخوره zero one atx650
میتونی سیستمو قوی تر کنی اگه پاور خودم خوب بود قیمت پاو ر هم بهشون اضافه کن بیشتر به گرافیک برس مادربردی انتخاب کن که فقط ساپورت کنه زیاد رو مادربرد مانور نده ممونم

اگر اون 2 قلم رو حذف کنیم حدود 200 تومن به بودجه اضافه میشه که متاسفانه بازم به ارتقای CPU قد نمیده، اما میشه گرافیک رو 7950 برداری، هر چند که باز هم پردازندهاین وسط ممکنه بعضی بازیها گلوگاه بشه
اون پاور شما هم برند اصلی نیست و بدرد سیستم جدید نمی خوره، نبایدم ازش استفاده کنی که مبادا به قطعات لطمه بزنه.

ممنون فقط میشه بگبن این جایی که گفتین کجاست آدرسی یا تلفن یا آدرس اینترنتی بهم میدن لطفا

راهنمایی در پیام خصوصی ارسال شد.

سلام آقا به نسبت gtx 670 بهتره یا نسخه معمولی 7970؟ فک کنم 7970 بهتره چون مثلا Ea، بازی bf4 رو میخواد با amd سازگار تر کنه! میشه بگین چطور اور کلاکش کنم؟
بعد الآن این pc چطوره؟
i5 3570k
MSI HD7970 3GB GDDR5
SAMSUNG 24X SATA
GREEN DRAGON PRO
CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
یه پاور خوب هم بگین که بتونم هم اور کلاک کنم، هم بعد شاید sli یا cf! پاور 850 وات گرین کافیه نه؟
"500W (or greater) power supply with one 150W 8-pin PCI Express power connector and one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended" منظورش چیه؟
بعد هدست 5.1 کاناله خوب با قیمت به نسبت ارزون چی مشیه پیدا کرد؟
آقا کل این سیستم، 3.7 - 4 میلیون میشه نه؟
ممنون

670 و کارت 7970 همرده هستند، بعضی جاها 670 کمی بهتر هست و بعضی بازیها 7970 سرعت بهتری داره.
اینکه BF4 با کارت AMD بهینه میشه جایی ذکر نشده، فقط قراره کارتای AMD در زمان انتشار بازی احتمالا با BF4 باندل بشن و AMD هم یکی از شرکای Dice در تولید و تبلیغ بازی شده.
اگر بخاطر داشته باشید بازی Tomb Raider در زمان عرضه راندمان خوبی با کارتهای NVIDA نداشت، اما بتدریج و با عرضه ی درایورهای جدید راندمانش نسبت به کارتهای همرده ی AMD هم بهتر شد!

برای استفاده از 2 کارت یه پاور 850 وات هم کفایت می کنه، به شرطی که دوتا کارت 690 رو نخوای SLI کنی!

هدست خوب هم که 5.1 باشه گرون هست، مدلای ارزونقیمت فقط شبیه سازی دارن که البته ناقص پیاده سازی میشه و راندمانشون هم مثل اسپیکرهای 5.1 کاناله ی واقعی طبیعی نیست، بهترین مدل همون مدل معروف RAZER TIAMAT 7.1 هست، از برند CORSAIR هم مدل 1500 خوبه که توی ایران نیست، از ROCCAT هم مدل KAVE 5.1 هست که اونم توی ایران نیست.

670 و کارت 7970 همرده هستند، بعضی جاها 670 کمی بهتر هست و بعضی بازیها 7970 سرعت بهتری داره.
اینکه BF4 با کارت AMD بهینه میشه جایی ذکر نشده، فقط قراره کارتای AMD در زمان انتشار بازی احتمالا با BF4 باندل بشن و AMD هم یکی از شرکای Dice در تولید و تبلیغ بازی شده.
اگر بخاطر داشته باشید بازی Tomb Raider در زمان عرضه راندمان خوبی با کارتهای NVIDA نداشت، اما بتدریج و با عرضه ی درایورهای جدید راندمانش نسبت به کارتهای همرده ی AMD هم بهتر شد!

برای استفاده از 2 کارت یه پاور 850 وات هم کفایت می کنه، به شرطی که دوتا کارت 690 رو نخوای SLI کنی!

هدست خوب هم که 5.1 باشه گرون هست، مدلای ارزونقیمت فقط شبیه سازی دارن که البته ناقص پیاده سازی میشه و راندمانشون هم مثل اسپیکرهای 5.1 کاناله ی واقعی طبیعی نیست، بهترین مدل همون مدل معروف RAZER TIAMAT 7.1 هست، از برند CORSAIR هم مدل 1500 خوبه که توی ایران نیست، از ROCCAT هم مدل KAVE 5.1 هست که اونم توی ایران نیست.

مرسی عزیز
آقا الآن از بین این 2 تا کدوم به صرفه تره؟ 670 تو Bf3 سرآمده، 7970 هم تو crysis و اینا!
آقا اون یکی سوالم موند!
این pc چطوره؟
i5 3570k
MSI HD7970 3GB GDDR5
SAMSUNG 24X SATA
GREEN DRAGON PRO
CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
آقا سیستم چقدر میشه 3.5-4 میشه درسته؟ بیشتر نشه؟
الآن این گرین 850W، اینا رو داره؟ همچنین میتونم cpu مم oc کنم؟
مرسی

سلام دوستان و اساتید من it managereh sherkati hastam ----متاسفانه پورت usb ادر بورد خراب شده به صورتی که وقتی فلش یا هارد اکسترنال میزنیم سیستم ریست میشه ولی موس و کیبرد کار میکنه.اشکال از کجاست من خودم تشخیصم سوختن چیپست یو اس پس برای دیتا کانفیگ کردن هست.حالا میشه من کارتی pci بگیرم که روش و اس بی باشه هست همچین چیزی.اصلا کلا یه همچین سخت افزاری هست.بعد اگه اینو بزارم مشکل ریست حل میشه البته به همین وصل کنم نه به مادر بورد.عوض کردن مینش دردسر داره بد بختی 900 هزار تومان سال 89 خریدم براشون مادر بورد رو 2 سی پی یو ساپورت 2400 کوادرو--رم دیدی ار 2 و....اگه بخوام مادر بورد عوض کنم براشون کلا همه چیزو باید عوض کنم دست دوم هم نمیخرم .راهی هست اگه ممکنه راهنماییم کنید دوستان.ممنون میشم.

مرسی عزیز
آقا الآن از بین این 2 تا کدوم به صرفه تره؟ 670 تو Bf3 سرآمده، 7970 هم تو crysis و اینا!
آقا اون یکی سوالم موند!
این pc چطوره؟
i5 3570k
MSI HD7970 3GB GDDR5
SAMSUNG 24X SATA
GREEN DRAGON PRO
CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
آقا سیستم چقدر میشه 3.5-4 میشه درسته؟ بیشتر نشه؟
الآن این گرین 850W، اینا رو داره؟ همچنین میتونم cpu مم oc کنم؟
مرسی

پست قبلی که گفتم، هر دوتا همرده هستن، نمیشه یکی رو به دیگری اولویت داد

مشخصات سیستم هم خوبه، SLI و CF هم میشه کرد
قیمت سیستم هم با پاور 850 وات و بدون محاسبه ی هاررد 4300 درمیاد حدودا، سیستم رو هم می تونی OC کنی
اون نوشته هم میگه برای کارت 7970 دو تا کانکتور8 و 6 پین لازم هست، چیز عجیبی نیست

اونقدر سوالاتت رو در هم می پرسی که باید 10 بار خوند تا متوجه منظورت شد!

سلام دوستان و اساتید من it managereh sherkati hastam ----متاسفانه پورت usb ادر بورد خراب شده به صورتی که وقتی فلش یا هارد اکسترنال میزنیم سیستم ریست میشه ولی موس و کیبرد کار میکنه.اشکال از کجاست من خودم تشخیصم سوختن چیپست یو اس پس برای دیتا کانفیگ کردن هست.حالا میشه من کارتی pci بگیرم که روش و اس بی باشه هست همچین چیزی.اصلا کلا یه همچین سخت افزاری هست.بعد اگه اینو بزارم مشکل ریست حل میشه البته به همین وصل کنم نه به مادر بورد.عوض کردن مینش دردسر داره بد بختی 900 هزار تومان سال 89 خریدم براشون مادر بورد رو 2 سی پی یو ساپورت 2400 کوادرو--رم دیدی ار 2 و....اگه بخوام مادر بورد عوض کنم براشون کلا همه چیزو باید عوض کنم دست دوم هم نمیخرم .راهی هست اگه ممکنه راهنماییم کنید دوستان.ممنون میشم.

این سوال رو باید توی تاپیک مشکلات مطرح کنید.
اگر فقط از کنترلر USB باشه که میشه با اضافه کردن کارت USB مجزا روی سیستم مشکل رو حل کرد، البته اگر مشکل نرم افزاری یا ویروس نباشه و ویندوز رو عوض کرده باشید

پست قبلی که گفتم، هر دوتا همرده هستن، نمیشه یکی رو به دیگری اولویت داد

مشخصات سیستم هم خوبه، SLI و CF هم میشه کرد
قیمت سیستم هم با پاور 850 وات و بدون محاسبه ی هاررد 4300 درمیاد حدودا، سیستم رو هم می تونی OC کنی
اون نوشته هم میگه برای کارت 7970 دو تا کانکتور8 و 6 پین لازم هست، چیز عجیبی نیست

اونقدر سوالاتت رو در هم می پرسی که باید 10 بار خوند تا متوجه منظورت شد!

شرمنده آقا فرشید!
آقا یکی هم این که میشه با یه ASUS P8Z77V-LK، کیس dragon pro گرین و 850 وات پاور، 3 تا gtx 670 msi power edition رو sli کزد؟

آخرین ویرایش:
سلام فرشید خان ممنون درست میگید ببخشید دوستان شرمنده.فرشید جان ویروس نداره مشکل سخت افزاری هست.به مشکل کار نداریم .کارت usb3--ya usb2 هست که رو pci ---ya---pciexp....نصب شه .چه قیمتی حدودا.؟ممنون بازم از لطفت شرمنده یک دنیا تشکر.

Last edited by a moderator:
شرمنده آقا فرشید!
آقا یکی هم این که میشه با یه ASUS P8Z77V-LK، کیس dragon pro گرین و 850 وات پاور، 3 تا gtx 670 msi power edition رو sli کزد؟

نه دیگه، با مادربرد ارزونقیمت که نمیشه 3WAY SLI کرد، چه انتظاراتی داری! پاور هم کم میاد

سلام فرشید خان ممنون درست میگید ببخشید دوستان شرمنده.فرشید جان ویروس نداره مشکل سخت افزاری هست.به مشکل کار نداریم .کارت usb3--ya usb2 هست که رو pci ---ya---pciexp....نصب شه .چه قیمتی حدودا.؟ممنون بازم از لطفت شرمنده یک دنیا تشکر.

کارتای USB 3.0 الان مدلای PCI معمولیش حدود 50 تومن و مدلای PCI-ex حدود 60 تا 70 تومن هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or