می تونید ASUS M5A78M-LX AM3 رو تهیه کنید ، حدود 330 تومن هست. مدلایی که امکانات بیشتر دارن خیلی گرونتر هستن که لزومی هم نداره بیشتر هزینه کنید.
مادر بوردASUS - M5A78L/USB3 چطوره؟؟نیاز منو برطرف میکنه؟؟
این چطورهMSI - A75A-G35؟؟نیازمو برطرف میکنه؟[/QUOTE]
از این مدلی که گفتی مدل ASUS هم تایید میشه و زیاد فرقی نداره، تازه 4 اسلات رم هم داره، اما از بودجه ی شما گرونتره فکر کنم.
اما مدل MSI از مدلی که خودم گفتم هم پایینتر هست، نیازتون رو که برطرف می کنه اما امکاناتش هم کمتره.
سلام.کیس green x5 قیمتش چنده؟ کجا پیدا میشه؟ اصلا به کل کامپیوتر را از کجا بگیریم بهتره؟
در ضمن یه هدست توپ هم تا رنج 200 یا 250 معرفی کنید لطفا
حدود 300 تومن هست، توی بورس قطعات کامپیوتر یا خود نمایندگیهای Green میشه خریدش.
برای هدست گیمینگ اگر اولویت بازی مدنظرتون باشه می تونی از یکی از مدلهای موجود RAZER یکی رو انتخاب کنی، از حدود 180 تومن به بالا قیمت دارن.
CPU:INTEL Core I3 3210RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:AMD 7870 DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2
حدود 2550 میشه، اگر 400 تومن دیگه اضافه بشه میشه پردازنده ی قویتر Core i5 3570 جایگزین کرد که توی برخی بازیها راندمان بالاتری میده، اما با این بودجه هیچ قطعه ای رو نباید بجز قطعات بالا برداشت.
من این دو تا رو دارمDD:SAMSUNG 24X SATA،CASE:GREEN MAGNUM2
یه پاورم دارم ببین به درد میخوره zero one atx650
میتونی سیستمو قوی تر کنی اگه پاور خودم خوب بود قیمت پاو ر هم بهشون اضافه کن بیشتر به گرافیک برس مادربردی انتخاب کن که فقط ساپورت کنه زیاد رو مادربرد مانور نده ممونم
اگر اون 2 قلم رو حذف کنیم حدود 200 تومن به بودجه اضافه میشه که متاسفانه بازم به ارتقای CPU قد نمیده، اما میشه گرافیک رو 7950 برداری، هر چند که باز هم پردازندهاین وسط ممکنه بعضی بازیها گلوگاه بشه
اون پاور شما هم برند اصلی نیست و بدرد سیستم جدید نمی خوره، نبایدم ازش استفاده کنی که مبادا به قطعات لطمه بزنه.
ممنون فقط میشه بگبن این جایی که گفتین کجاست آدرسی یا تلفن یا آدرس اینترنتی بهم میدن لطفا
راهنمایی در پیام خصوصی ارسال شد.
سلام آقا به نسبت gtx 670 بهتره یا نسخه معمولی 7970؟ فک کنم 7970 بهتره چون مثلا Ea، بازی bf4 رو میخواد با amd سازگار تر کنه! میشه بگین چطور اور کلاکش کنم؟
بعد الآن این pc چطوره؟
i5 3570k
MSI HD7970 3GB GDDR5
ASUS P8Z77V-LK ( با این میشه اون sli یا cf هم کرد! درسته؟)
SAMSUNG 24X SATA
GREEN DRAGON PRO
CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
یه پاور خوب هم بگین که بتونم هم اور کلاک کنم، هم بعد شاید sli یا cf! پاور 850 وات گرین کافیه نه؟
یکی هم این که تو سایت Amd نوشته :
"500W (or greater) power supply with one 150W 8-pin PCI Express power connector and one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended" منظورش چیه؟
بعد هدست 5.1 کاناله خوب با قیمت به نسبت ارزون چی مشیه پیدا کرد؟
آقا کل این سیستم، 3.7 - 4 میلیون میشه نه؟
ممنون
670 و کارت 7970 همرده هستند، بعضی جاها 670 کمی بهتر هست و بعضی بازیها 7970 سرعت بهتری داره.
اینکه BF4 با کارت AMD بهینه میشه جایی ذکر نشده، فقط قراره کارتای AMD در زمان انتشار بازی احتمالا با BF4 باندل بشن و AMD هم یکی از شرکای Dice در تولید و تبلیغ بازی شده.
اگر بخاطر داشته باشید بازی Tomb Raider در زمان عرضه راندمان خوبی با کارتهای NVIDA نداشت، اما بتدریج و با عرضه ی درایورهای جدید راندمانش نسبت به کارتهای همرده ی AMD هم بهتر شد!
برای استفاده از 2 کارت یه پاور 850 وات هم کفایت می کنه، به شرطی که دوتا کارت 690 رو نخوای SLI کنی!
هدست خوب هم که 5.1 باشه گرون هست، مدلای ارزونقیمت فقط شبیه سازی دارن که البته ناقص پیاده سازی میشه و راندمانشون هم مثل اسپیکرهای 5.1 کاناله ی واقعی طبیعی نیست، بهترین مدل همون مدل معروف RAZER TIAMAT 7.1 هست، از برند CORSAIR هم مدل 1500 خوبه که توی ایران نیست، از ROCCAT هم مدل KAVE 5.1 هست که اونم توی ایران نیست.