مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام ببخشيد با ١٠ تومان ميشه يه سيستم بست كه تمام بازي ها رو بالاترين تنظيمات اجرا كنه ؟
با کمتر از این بودجه هم میشه بست !
در کل اینا پیشنهاد میشه (کیس) :

CPU : intel i7 3770k
RAM : corsair vengeance 16gb 4x4gb ddr3 1866
MAIN : asus p8z77-v deluxe
VGA : msi gtx690
HDD : seagate barracuda 1tb
SSD : corsair force gt or kingstone hyper-x 120gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp750b-oc
CASE : cooler master haf-x

حدودا 9.400 در میاد !

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید خسته نباشید.

میخوام یه هارد 2 ترا اکسترنال بگیرم . بنظرتون Seagate Backup Plus یا Western My Book ؟

ممنون.
هر دو تا خوبن عزیز، مشکلی ندارن.
این ظرفیتی که شما می خوای فقط مدل رومیزی و آداپتوری داره که زیاد با هم تفاوتی ندارن. فقط برای مدل SEAGATE میشه آداپتور کانکتورش رو بعدا تغییر داد،مثلا USB 3.0 رو به Firewire 800 تغییر داد.

دوستان یه سیستمی معرفی کنن با بودجه حدود 2 تا 2.5 .
زیاد توقعی از سیستم ندارم فقط بتونه بازی ای مثل Shogun 2 رو با جزئیات خوب و روون اجرا کنه و با بازی های جدید هم مشکلی نداشته باشه .

دوستان یه سیستمی معرفی کنن با بودجه حدود 2 تا 2.5 .
زیاد توقعی از سیستم ندارم فقط بتونه بازی ای مثل Shogun 2 رو با جزئیات خوب و روون اجرا کنه و با بازی های جدید هم مشکلی نداشته باشه .

این سیستم توصیه میشه:

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:GTX 650Ti DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2

حدود 2400 میشه.

کولر سی پی یو سوکت 1156 با قیمت زیر 120 تومن چیزی هست که نویزش زیر 17 دسیبل باشه ؟؟ کلا کولر سایلنت که نویزش خیل کم باشه واسه گیم چی هست .واسه اور نمی خوام فقط گیم و تنها ملاک هم سایلنت بودنه ! اگر نیاز به افزایش بودجه داره بگید یه کاریش میکنم !

آقا فرشید کیت های واترکولینگ چیزی تو بازار پیدا نمیشه؟ مثل کیت های xspc ,larkooler و...
فقط h100 پیدا کردم که اونم close loop هست جدا از قیمت غیر عقلانیش به کارمم نمیاد

سلام
این 8600gt 512 ddr2دارم سلام چند بدم خوبه؟؟:دی 50تومن؟؟
Palit-8600GT-Super+1GB_20071210191540828.jpg

بعد هارد500چنده الان؟؟کدوم مارک از همه بهتره؟؟

کولر سی پی یو سوکت 1156 با قیمت زیر 120 تومن چیزی هست که نویزش زیر 17 دسیبل باشه ؟؟ کلا کولر سایلنت که نویزش خیل کم باشه واسه گیم چی هست .واسه اور نمی خوام فقط گیم و تنها ملاک هم سایلنت بودنه ! اگر نیاز به افزایش بودجه داره بگید یه کاریش میکنم !

کولر 1156 با 1155 از نظر ابعاد و سازگاری فرقی نداره
زیر 120تومن هم میشه True SPIRIT 120 رو توصیه کرد که حدود 100 تومن هست، تقریبا بی صدا هست
از نظر میزان نویز هم 17 دسی بل بیشتر تبلیغاتی هست یا با شیوه ی خاص خود سازنده و با فاصله از کولر اندازه گیری شده،معمولا در حالت MAX و زیر لود هیچ کدوم زیر 30 یا 35 دسی بل عمل نمی کنن، که خب می دونید که تا 30 دسی بل قابل شنیدن نیست و در واقع صدای محیطی هست، اگر به 40 دسی بل برسه صدا از صدای بقیه ی قطعات مشخص میشه و قابل تشخیص هست.

مدلهای Thermalright هم که شرکت GREEN وارد می کنه از نظر بی صدا بودن بهترین محصولات بازار داخلی هستن.

آقا فرشید کیت های واترکولینگ چیزی تو بازار پیدا نمیشه؟ مثل کیت های xspc ,larkooler و...
فقط h100 پیدا کردم که اونم close loop هست جدا از قیمت غیر عقلانیش به کارمم نمیاد

کیت که خیر، فقط همون مدلهای آماده موجود بوده و بعد از عید دیگه محصولات CORSAIR و ANTEC که توی بازار داخلی موجود بود تموم شده و الان نمیشه از یه برند معتبر واترکولینگ پیدا کرد. همون H100یی هم که پیدا کردی مغتنم بوده!
کیت های Thermaltake هم تک و توک موجود بود که راندمان خوبی نداشتن.

سلام
این 8600gt 512 ddr2دارم سلام چند بدم خوبه؟؟:دی 50تومن؟؟
Palit-8600GT-Super+1GB_20071210191540828.jpg

بعد هارد500چنده الان؟؟کدوم مارک از همه بهتره؟؟

اگه کسی 50 تومن خرید حتما بده بره!
هارد 500 هم از WD یا TOSHIBA الان موجود هست که 190 تا 210 تومن قیمت دارن.

اگر cpu رو قوی تر بگیرم بهتر نیست ؟ نظرتون چیه ؟

واسه همچین سیستمی خیر، با این بودجه همین مدل پردازنده هم متناسب هست و کفایت می کنه،
مدل بعدی و بالاتر CPU که می تونی برداری حداقل 300 تومن گرونتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or