مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان این مشخصات سیستمه من هستش
PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
الا یه کارت XFX6790 خریدم. این کارت قدرتش نسبت به 7770 چقدره؟خوبه یا بد؟
و پاور من هم

y7785_11111111111111111111.jpg
براش پاور جدید بخرم یا همین خوبه؟؟
و چه نوع پاوری بخرم!قیمت!

Last edited by a moderator:
دوستان این مشخصات سیستمه من هستش
PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
الا یه کارت XFX6790 خریدم. این کارت قدرتش نسبت به 7770 چقدره؟خوبه یا بد؟
و پاور من هم

y7785_11111111111111111111.jpg
براش پاور جدید بخرم یا همین خوبه؟؟
و چه نوع پاوری بخرم!قیمت!
7770 بسته به بازی بین 5 تا %10 سریعتر هستش البته شرایط خاص هم هست که تو بعضی موارد 6790 جلو میفته (در حد 2 یا 3 فریم) ولی در جمع بندی 7770 سریعتره !
در مورد پاور بدرد استارتش هم نمیخوره چه برسه به استفاده ، حداقل یه 500w میخواد که شما میتونی GREEN GP530A-EU یا بالاتر GP600A-EU رو در نظر بگیری به ترتیب 190 و 220 در میاد !

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مادربورد میخوام واسه i5 3570K .یه گرافیم 670 رفرنس هم دارم.میخواستم فقط یه 2 سال دیگه شاید بخوام SLI کنم!
واسه SLI فقط باید PCI به اندازه 2 عدد باشه؟درسته؟
بعد اگه یکی از PCI ها ورژن 3 و اون یکی 2 بود،میشه SLI کرد؟
اهل اورکلاک CPU هم نیستم،چون یکی بهم گفت اورکلاک توی فریم دهی بازی زیاد تاثیر نداره!؟درسته؟
کلا یه مادربورد خوب میخوام که بعدا هم بتونم SLI کنم و قیمت خوبی هم داشه باشه.بین 300 الی 400 .
نظرتون در مورد این مادربورد چیه؟GIGABYTE Z68P-DS3 1155 MB

سلام این هارد های اکسترنال وایرلس داره .. دقیقا چی کار میکنه؟ بهش چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟:-/
الان یک هارد 1 ترابایت .. خوب با کیفیت خوب سایز کوچک .. ( خیلی بزرگ نباشه) چقدر هست ؟ قیمت هم خیلی زیاد نباشه کم باشه..؟ ایا واقعا هارد های زد ضربه زد آب واقعا واقعی هست یا خیلی هم زد ضربه نیست؟

دوستان من یه مادربورد میخوام واسه i5 3570K .یه گرافیم 670 رفرنس هم دارم.میخواستم فقط یه 2 سال دیگه شاید بخوام SLI کنم!
واسه SLI فقط باید PCI به اندازه 2 عدد باشه؟درسته؟
بعد اگه یکی از PCI ها ورژن 3 و اون یکی 2 بود،میشه SLI کرد؟
اهل اورکلاک CPU هم نیستم،چون یکی بهم گفت اورکلاک توی فریم دهی بازی زیاد تاثیر نداره!؟درسته؟
کلا یه مادربورد خوب میخوام که بعدا هم بتونم SLI کنم و قیمت خوبی هم داشه باشه.بین 300 الی 400 .
نظرتون در مورد این مادربورد چیه؟GIGABYTE Z68P-DS3 1155 MB

تنها داشتن 2 اسلات PCI-E برای ساپوذت SLI کافی نیست، مادربرد باید بطور رسمی از طرف NVIDIA مجوز SLI گرفته باشه، بدون لایسنس مربوطه اگر 4 تا اسلات 16X هم داشته باشه باز هم نمیشه باهاش SLI کرد.
مادربردی که PCI-E 3.0 باشه اسلات دومش هم برای SLI در همون مد کار خواهد کرد اما با ترکیب 8*8 (برای چیپ ست Z77) ، یعنی پهنای باند بین دو اسلات تقسیم میشه اما باز هم برای SLI کردن کارتهای جدید کاملا کفایت می کنه

اورکلاک پردازنده ای مثل 3570 هم فعلا تاثیر زیادی نداره، چون بازیهای جدید و گرافیک بالا بیشتر GPU-Limited هستن، یعنی فشار پردازیشون روی گرافیک هست و سرعت پیش فرض پردازنده هنوز براشون بیش از حد نیاز هست، اگر در آینده بازیها پردازش بیشتری روی CPU بزارن در اینصورت اورکلاک پردازنده می تونه تاثیر محسوسی توی فریم بازی مورد نظر داشته باشه.

با 400 نمی تونی از یه برند خوب مثل ASUS یا MSI برداری، کمترین مدل دارای ساپورت SLI از ASUS الان P8Z77V-LK هست که 640 تومن قیمت داره ، یا MSI Z77 GD65 که 690 تومن هست

GIGABYTE Z68P-DS3 1155 MB هم نه PCI 3.0 هست و نه SLI رو ساپورت می کنه! کلا Z68 با اینکه می تونه 3570 رو قبول کنه اما برای پردازنده های سری قبلی 2500/2600K مناسبتر هست.

سلام این هارد های اکسترنال وایرلس داره .. دقیقا چی کار میکنه؟ بهش چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟:-/
الان یک هارد 1 ترابایت .. خوب با کیفیت خوب سایز کوچک .. ( خیلی بزرگ نباشه) چقدر هست ؟ قیمت هم خیلی زیاد نباشه کم باشه..؟ ایا واقعا هارد های زد ضربه زد آب واقعا واقعی هست یا خیلی هم زد ضربه نیست؟

میشه بدون واسطه و وصل کردن به PC اطلاعتش رو از طریق وایرلس بین دستگاههای مختلف به اشتراک گذاشت و استفاده کرد.
هارد های ضد ضربه هم تا حدی( که توی کاتالوگشون ذکر میشه) قابلیت تحمل شوک رو دارند، بیش از اون نمی تونن تحمل کنن چون بهرحال مکانیکی هستن، هاردای SSD ضربه پذیری بسیار بیشتری دارن چون قطعه ی متحرک ندارن.

هارد 1 ترابایت اکسترنال هم الان حدود 300 تومن هست.

سلام
من قصد داشتم یه cpu corei7 ببندم
اما پولم به 3770 نمیرسه می خواستم ی مدل پایینترش رو معرفی کنید
و همچنین ایا اون مدل معرفی شده(توسط خودتون) بهتره یا amd FX تو همون قیمت
یه مین خوب هم می خواستم که قابلیت sli داشته باشه ممنون
قیمت تمومشون هم اگه بگید ممنون می شم

سلام
من قصد داشتم یه cpu corei7 ببندم
اما پولم به 3770 نمیرسه می خواستم ی مدل پایینترش رو معرفی کنید
و همچنین ایا اون مدل معرفی شده(توسط خودتون) بهتره یا amd FX تو همون قیمت
یه مین خوب هم می خواستم که قابلیت sli داشته باشه ممنون
قیمت تمومشون هم اگه بگید ممنون می شم
مدل پایینترش میشه i5 3570 حدودا 785 790 در میاد !
همرده ش از نظر قیمت و کارایی میشه FX-8350 هر 2 مدل قدرتمند و کاراییشون نزدیک به هم هستش ولی در جمع بندی 3570 پیشنهاد میشه !
در مورد Main هم بستگی به بودجه داره ولی خوب حداقل مدل پیشنهادی ASUS P8Z77-V LK هستش حدودا 650 تومن در میاد !

آخرین ویرایش:
درود با بودجه 450 تومن + پول رد کردن سی پی یو intel G620 برای این سیستمی که تو Gaming Rig پروفایلم زدم چه کارت گرافیک و سی پی یویی می تونم بردارم و ارتقا بدم؟
لازم به ذکره که کارت گرافیک این سیستم رو رد کردم.
کارت گرافیک هر چی بود بود، فقط DX11 باشه ولی سی پی یو می خوام قوی تر از فعلی باشه.
سی پی یو یادمه یه اینتل از همین سری G بود با فرکانس 2.9 ، همینم کافیمه، فقط قیمت الانش رو ندارم.
ممنون.

درود با بودجه 450 تومن + پول رد کردن سی پی یو intel G620 برای این سیستمی که تو Gaming Rig پروفایلم زدم چه کارت گرافیک و سی پی یویی می تونم بردارم و ارتقا بدم؟
لازم به ذکره که کارت گرافیک این سیستم رو رد کردم.
کارت گرافیک هر چی بود بود، فقط DX11 باشه ولی سی پی یو می خوام قوی تر از فعلی باشه.
سی پی یو یادمه یه اینتل از همین سری G بود با فرکانس 2.9 ، همینم کافیمه، فقط قیمت الانش رو ندارم.
ممنون.

پردازنده ی خودت رو اگر بفروشی به فرض اضافه شدن 100 تا 150 تومن می تونی یه پردازنده ی CORE i3 3210 بگیری که حدود 420 تومن هست و بقیش رو بزاری کارتت رو با یه کارت گرافیک بالاتر که تفاوت محسوسی با کارت خودت داشته باشه مثل 7850 یا 6950 تعویض کنی. اگر مدل پایینتر بخوای برداری ارزشش رو نداره.

اگر بخوای به تنهایی گرافیک رو ارتقا بدی پردازندی فعلیت خیلی ضعیف هست و پاسخ گوی بازیهای فعلی هم نیست.

پردازنده ی خودت رو اگر بفروشی به فرض اضافه شدن 100 تا 150 تومن می تونی یه پردازنده ی CORE i3 3210 بگیری که حدود 420 تومن هست و بقیش رو بزاری کارتت رو با یه کارت گرافیک بالاتر که تفاوت محسوسی با کارت خودت داشته باشه مثل 7850 یا 6950 تعویض کنی. اگر مدل پایینتر بخوای برداری ارزشش رو نداره.

اگر بخوای به تنهایی گرافیک رو ارتقا بدی پردازندی فعلیت خیلی ضعیف هست و پاسخ گوی بازیهای فعلی هم نیست.
مرسی، پس با فروش cpu فعلیم بعلاوه 100 الی 150 می شه سی پی یو رو ارتقا داد.
فقط کارت گرافیک که DX11 ساپرت کنه از این مدلای قدیمی تر 300 الی 350 می تونم گیر بیارم تو پرشین تولز و سایت های مشابه؟ زیاد قصد گیمینگ حرفه ای ندارم چون کنسول بازم و برای این کار پول گذاشتم کنار PS4 اومد بخرمش.
ضمنا اون رادون 6850 که تو پروفایلم هست رد کردم و پولشم خرج کردم، الان دنبال یه کارت DX11 هستم و فرقیم نداره برام ازش قوی تر باشه یا ضعیف تر.

مرسی، پس با فروش cpu فعلیم بعلاوه 100 الی 150 می شه سی پی یو رو ارتقا داد.
فقط کارت گرافیک که DX11 ساپرت کنه از این مدلای قدیمی تر 300 الی 350 می تونم گیر بیارم تو پرشین تولز و سایت های مشابه؟ زیاد قصد گیمینگ حرفه ای ندارم چون کنسول بازم و برای این کار پول گذاشتم کنار PS4 اومد بخرمش.
ضمنا اون رادون 6850 که تو پروفایلم هست رد کردم و پولشم خرج کردم، الان دنبال یه کارت DX11 هستم و فرقیم نداره برام ازش قوی تر باشه یا ضعیف تر.

در اینصورت می تونی یه کارت ضعیفتر برداری مثل 7770 یا حتی 7750 که در حد پایین می تونه بازیها رو اجرا کنه. ضعیفترین کارت های DX11 هم الان حدود 200 تومن قیمت دارن،

سلام نظرتون درباره این CPU چیه:
[TABLE="width: 1543"]
[TR]
[TD]AM3 - FX-8150 - 3.6GHz - X8

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پردازنده ی ضعیفی هست !حتی ضعیفتر از CORE I5 3330!

همونطور که دوستمون گفت انتخاب خوبی نیست، بجاش Core i5 ها توصیه میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or