مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون فرشید جان. با 1.200 هم نمی‌شه چیز بهتری خرید؟

چرا

اینیکی خیلی بهتره و مناسب بازی هست:

CPU:INTEL Core i5 3570
M/B:ASUS P8B75V

دوستان ، ببخشید اگر دارم دیر پاسخ می دم، متاسفانه فعلا مجبورم از سرویس پرسرعت نسل چهارم LTE شرکت همراه اول استفاده می کنم!
همونطور که می دونید اینترنت پرسرعت در عصر فناوری حق مسلم ماست و ما با وجود فشار غربیها هم از حقوق اینترنتی خودمون سر سوزنی عقب نشینی نمی کنیم!!
اونقدر با این سرعت دارم لذت می برم که دیگه فکر بازی آنلاین رو هم از سرم بیرون کردم :)

ممکنه از برند مختلف هم کنار هم کار کنن اما نمیشه روی راندمانش حساب کرد،
در ضمن اگر ماجول جدیدتر سریعتر هم باشه باز هم مجبوره با سرعت ماجول قدیمیتر کار کنه و در کل راندمانشون بهینه نیست. همون کینگستون هم مدل یا هم سرعتش بگیره بهتره.
الان رم خودش چند هست تو بازار ؟

جدی ؟ به خاطر تحریم نمیاد هارد 320 یا کلا منقرض شد ؟
نظرتون راجب این چیه ؟ ارزش داره ؟
مورد استفاده من هم احتمالا پی اس تری و فیلم باشه :دی
H.D.D EXT W.D Passport USB3/500GB

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون آقا فرشید دلم رو قرص کردی که همین اینتل رو نگه دارم...واقعا دستت درد نکنه که اینطور با حوصله جواب میدی :-*
فقط پس اینم بپرسم که خب اگه من این 3770 رو نگه دارم با گرافیک های ای ام دی مثل 7990 سازگار هست ؟؟ و مشکلی با هم ندارن؟؟
و اینکه 7990 چند سانته؟؟

الان رم خودش چند هست تو بازار ؟
الان Kingstone 2GB 1333 حدودا 46 47 تومن معامله میشه !
جدی ؟ به خاطر تحریم نمیاد هارد 320 یا کلا منقرض شد ؟
نظرتون راجب این چیه ؟ ارزش داره ؟
مورد استفاده من هم احتمالا پی اس تری و فیلم باشه :biggrin1:
H.D.D EXT W.D Passport USB3/500GB
نه بحث تحریم نیست یجورایی منسوخ شده !
در کل میتونی WD My Passport Essential , Seagate Goflex یا Seagate Expansion رو در نظر بگیری هر کدوم که گیر اومد !

خیلی ممنون آقا فرشید دلم رو قرص کردی که همین اینتل رو نگه دارم...واقعا دستت درد نکنه که اینطور با حوصله جواب میدی :-*
فقط پس اینم بپرسم که خب اگه من این 3770 رو نگه دارم با گرافیک های ای ام دی مثل 7990 سازگار هست ؟؟ و مشکلی با هم ندارن؟؟
و اینکه 7990 چند سانته؟؟

خیر، با هیچ گرافیکی مشکل نداره

ابعاد کارت 7990 هم 31 در 12 سانت هست:
index.php

index.php

سلام.
شرمنده اگه سوال تكراريه.
ميشه از تلويزيون هاي LED كه Full HD هم هستن بعنوان مانيتور استفاده كرد؟ مثلا خروجي HDMI گرافيكُ وصل كني به TV و كيفيت خوبي بگيري؟ تو سايز 32 اينچ البته منظورمه.
آخه معمولا اندازه پيكسل ها تو مانيتور ها خيلي كوچيكتره و فاصله بينشون هم كمتر در نتيجه تو فاصله استاندارد حدود 50 تا 70 سانت كه آدم با مانيتور داره كيفيت تصوير خوبه و پيكسل ها به چشم نميان! اما تو TV هاي 32 اينچ خوب نديدم اين قضيه رو چطوريه.
ممنون.

سلام.
شرمنده اگه سوال تكراريه.
ميشه از تلويزيون هاي LED كه Full HD هم هستن بعنوان مانيتور استفاده كرد؟ مثلا خروجي HDMI گرافيكُ وصل كني به TV و كيفيت خوبي بگيري؟ تو سايز 32 اينچ البته منظورمه.
آخه معمولا اندازه پيكسل ها تو مانيتور ها خيلي كوچيكتره و فاصله بينشون هم كمتر در نتيجه تو فاصله استاندارد حدود 50 تا 70 سانت كه آدم با مانيتور داره كيفيت تصوير خوبه و پيكسل ها به چشم نميان! اما تو TV هاي 32 اينچ خوب نديدم اين قضيه رو چطوريه.
ممنون.
نه مشکل خاصی که نیست فقط تو بحث خوندن متن یا تایپ متن به مشکل میخوری که چازه ش نزدیک شدن به TV ، کمتر کردن Res یا راه بهتر استفاده از ابزار Magnifier تو محیط ویندوز هستش !

سلام اساتید.

دوستان با در نظر گرفتن حداقل بودجه یک سیستم مناسب(بدون مانیتور) خانگی معرفی کنید.
اوج فشار هم اگه بخواد بیاد: فتوشاپ،فیلم،آفیس و وبگردی هست. به هیچ وجه برای گیم نیست.

سلام اساتید.

دوستان با در نظر گرفتن حداقل بودجه یک سیستم مناسب(بدون مانیتور) خانگی معرفی کنید.
اوج فشار هم اگه بخواد بیاد: فتوشاپ،فیلم،آفیس و وبگردی هست. به هیچ وجه برای گیم نیست.
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel pentium g2020
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m le
VGA : n/a
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp430a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 1.020 در میاد !

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم این هارد های اکسترنال seagate دو مدل وایرلس و اسلیم(slim) ایران اومده اگه اومده قیمت چنده و اگه آدرس سایت یا مغازه ای دارید برام بی زحمت بفرستید.

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم این هارد های اکسترنال seagate دو مدل وایرلس و اسلیم(slim) ایران اومده اگه اومده قیمت چنده و اگه آدرس سایت یا مغازه ای دارید برام بی زحمت بفرستید.

مدل وایرلسش تو بازار داخل هم موجوده، اما مدل Slim رو هنوز ندیدم، اگرم بوده الان موجود نیست
قیمت مدل وایرلس 500 گیگابایتی حدود 570 تومن هست. می تونید از بورس کامیپوتر تهران تهیه کنید.

دوستان این مشخصات سیستمه من هستش
PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
الا یه کارت XFX6790 خریدم. این کارت قدرتش نسبت به 7770 چقدره؟خوبه یا بد؟
و پاور من هم

y7785_11111111111111111111.jpg
براش پاور جدید بخرم یا همین خوبه؟؟
و چه نوع پاوری بخرم!قیمت!

Last edited by a moderator:
دوستان این مشخصات سیستمه من هستش
PH61A-P35 B3
GeIL Enhance Corsa 4gb ddr3
Intel® Core™ i3-2120
الا یه کارت XFX6790 خریدم. این کارت قدرتش نسبت به 7770 چقدره؟خوبه یا بد؟
و پاور من هم

y7785_11111111111111111111.jpg
براش پاور جدید بخرم یا همین خوبه؟؟
و چه نوع پاوری بخرم!قیمت!
7770 بسته به بازی بین 5 تا %10 سریعتر هستش البته شرایط خاص هم هست که تو بعضی موارد 6790 جلو میفته (در حد 2 یا 3 فریم) ولی در جمع بندی 7770 سریعتره !
در مورد پاور بدرد استارتش هم نمیخوره چه برسه به استفاده ، حداقل یه 500w میخواد که شما میتونی GREEN GP530A-EU یا بالاتر GP600A-EU رو در نظر بگیری به ترتیب 190 و 220 در میاد !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or