مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود و خسته نباشید خدمت فرشیدجان و رامین عزیز

یکی از دوستانم میخواد لپتاپ گیمینگ بخره.میگه 16 گیگ رم داشته باشه.پردازنده 3610QM باشه و گرافیک هم 675m باشه!(نمیدونم اصن چنین گرافیکی هست یا اشتباه اسمش گفته)

حالا تو بازار لپتاپی که چنین سخت افزاری داشته باشه پیدا میشه؟

مدل و قیمتش هم بگید لطفاً

******این سوالم برا خودم میپرسم.فرق 670m با 675m چیه؟******

ممنونم

الان کلا بازار لپ تاپ خالیه و موجودی انواع مدلها تموم شده ، مدلهای معمولی هم کم هستن چه برسه به مدلهای گیمینگ/
اون مدل گرافیک رو هم درست گفتی، فرقشون اینه که مدل بالاتر سریعتر هست دیگه! فقط توی GPU های موبایل شرکت NVIDIA همچین نامگذاری رو داره.

سلام !
دوستان یه سوال :
هارد اکسترنال 320 گیگ . چه مدلی خوبه ؟ حدود 60 70 گیر میاد ؟
اگه هست مارک خوب با قیمت رو اگه میشه بگین
ممنون

320 گیگی کجا بود دوست عزیز؟! خیلی وقته کمیاب شده
شما باید دست کم 190 تومن برای یه مدل 500 گیگی از WD یا SEAGATE هزینه کنی.

آقا فرشید منظورم از برند این بود که این پردازنده تحت نام های مختلفی عرضه میشه بعضی ها آخرشون نوشته black edition و برخی ها رو ننوشته فک کنم یک مدل هم هست با نام visera یا همچین چیزی!!
راستش دلیل این پرسشم این بود که خودم کور آی سون 3770 دارم ولی چند نفر بهم پیشنهاد میکنن تغییرش بدم و 8350 ببندم و میگن هر چند 3770 کمی بهتره ولی نسل بعد چون کنسولها هم بر پایه ی ای ام دی هستن اکثر بازی ها با 8350 سازگارتر و بهتر اجرا میشن
ضمنا سایت یوروگیمر هم سیستم نسل بعدی رو که پیشنهاد داده بود همین 8350 بود
خودم هم گرافیک های سری ای ام دی رو دوس دارم و میخوام 7990 ببندم و فک کنم با 8350 بیشتر سازگارتر باشه تا اینتل
خواهشا این راهنمایی رو بکنید که چه کنم!

اونو برند نمیگین، مدل یا سری میگن، توی راندمان تاثیری نداره و فقط جنبه ی تبلیغاتی داره، مثل Extreme Edition های Intel، همشون فقط Unlock شده هستن.
حرفی که دوستانتون زدن متاسفانه یکی از بی پایه ترین استدلالهایی هست که میشه انجام داد، من جای شما بودم اون دوستان رو توبیخ می کردم که بی دلیل کارشناسی نکنن!!
پردازنده ی 3770 با فاصله خیلی قویتر هست و سایت یورو گیمر هم یه سایت تخصصی سخت افزار نیست، و البته پیشنهاد 8350 هم غلط نیست، فقط بهترین انتخاب نیست.

در مورد نسل بعدی کنسولها هم اگر بهینه سازی بازیها بواسطه ی سخت افزار درونی AMD رو در نظر بگیرید این هیچ ربطی به CPU نداره و فقط میشه به مشابهت معماری GPU های اونا با کارتهای گرافیکی PC نظر داشت، یعنی اگر کارت گرافیکی AMD داشته باشی و بازی کنسولی نسل بعدی برای PC پورت بشه ممکنه، فقط ممکنه که نسبت به کارت GEFORCE کیفیت و راندمان بهتری بده، در مورد 7990 هم انتخابش با شماست، می تونی در مقابل GTX 690 اون رو برگزینی.

سلام...یه کولر واسه Vga معرفی میکنید....واسه GTX 670 Refrence
میخوام الصلا صدا نداشته باشه...بودجه هم 100 تومان این طرفا...مرسی

متاسفانه توی بازار داخلی برای کارت گرافیک خنک کننده خیلی نایاب هست و اگرم پیدا بشه فقط از برند DEEPCOOL یا ZALMAN هست که برای مدلهای قدیمیتر هست و نمیشه استفاده کرد
اگرم پیدا میشد باید روی 200 تومن حساب می کردید ، نه 100 تومن.

من یه کیس قدیمی delux دارم(رنگ نقره ای) که مادربوردای atx روش نصب میشه
این سیستم رو هم خریدم
آیا میشه کیس نخرم و روی همون کیس قبلیم قطعاتمو ببندم؟
مشکل خنک کندگی وجود نداره؟
cpu: i3
vga:ati7770 1g
m.b:asus p8h77 v le
h d d:wd 1T
power: 600w green
خواهشا زود مشاوره بدید خیلی فوریه

می تونی توش نصب کنی اما هشدار می دم که قطعاتت در معرض گرمای زیاد قرار می گیرن، چون اون کیسها تهویه مناسب ندارن، حتی اگر فن اضافی هم روش نصب کنی بازم نمیشه روش حساب کرد.

یکی از دوستام میخواد رم سیستم رو بالا ببره یه 2GB اضافه کنه
با برنامه CPU-Z مشخصات سسیتمش رو گرفتم ایناست
CPU : i3 2100
main : ASUS P8H61
ram : Kingston 99P5471-002.A01LF 2GB
رم رو یه سرچ زدم فکر کنم این مدل باشه :
2GB Module - DDR3 1333MHz
Part Number: KVR1333D3S8N9/2G

میدونم بهتره که رم کانالا یکی باشه که راندمان بهتری بده ولی خوب از انجایی که رم کینگستون هست می خواستم بپرسم یه رم crorsair اضافه کنه کنار این بهتر نیست ؟

ممکنه از برند مختلف هم کنار هم کار کنن اما نمیشه روی راندمانش حساب کرد،
در ضمن اگر ماجول جدیدتر سریعتر هم باشه باز هم مجبوره با سرعت ماجول قدیمیتر کار کنه و در کل راندمانشون بهینه نیست. همون کینگستون هم مدل یا هم سرعتش بگیره بهتره.

با سلام خدمت اساتید محترم.
یه CPU و MB تا سقف 700-800 معرفی کنید. هدف اصلی هم بازی هست. اگه با 100 تومن بیشتر، تفاوت محسوسی ایجاد می‌شه، به 900 هم برسه مشکلی نیست.
ممنون.

CPU:INTEL Core i3 3210
M/B:ASUS P8B75V

با 100 تومن بیشتر نمیشه کار خاصی کرد، تفاوت یه Core i5 چهار هسته ای با این پردازنده نزدیک 2 برابر هست.

دوستان من بعد از مدت ها دوباره می خوام سیستم جمع کنم

سوالی داشتم اونم اینه که الان برای خرید سیستم با سوکت LGA2011 زمان خوبیه؟ منظورم اینه که سوکت جدیدی برای جایگزینی اون نمی خواد بیاد؟ چون تا جایی که اطلاع دارم 1150 برای جایگزینی 1155 میاد
مادربورد مد نظرم Asus Rampage IV Extreme هست، مدل خوبیه؟
بعد برای گرافیک حدود 1 تومن می خوام خرج کنم چی بزارم از همه بهتره؟
یک کیس خوب هم اگه می شه معرفی کنید با قیمتش، خودم برای کیس حدود 300 تومن مد نظر دارم اما اگه کمی بالاتر هم شد مشکلی نداره
برای پاور هم 550 کولر مستر پاسخگو هست؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

بستگی داره برای چه هدفی بخوای سیستم جمع کنی، اگر برای بازی بخوای که سوکت 2011 توصیه نمیشه و همون 1155 بهترین گزینه هست، اگر برای کار استودیو بخوای که بحثش جداست.
سوکت 2011 هم فعلا با چیزی جایگزین نمیشه و پردازنده های جدید Ivy Bridge-E هنوز روی همین سوکت قراره عرضه بشن.
کیس هم می تونی GREEN X7 رو انتخاب کنی
پاور هم بستگی به قطعات داره، ترجیحا از GREEN توصیه میشه.

ممنون فرشید جان. با 1.200 هم نمی‌شه چیز بهتری خرید؟

چرا

اینیکی خیلی بهتره و مناسب بازی هست:

CPU:INTEL Core i5 3570
M/B:ASUS P8B75V

دوستان ، ببخشید اگر دارم دیر پاسخ می دم، متاسفانه فعلا مجبورم از سرویس پرسرعت نسل چهارم LTE شرکت همراه اول استفاده می کنم!
همونطور که می دونید اینترنت پرسرعت در عصر فناوری حق مسلم ماست و ما با وجود فشار غربیها هم از حقوق اینترنتی خودمون سر سوزنی عقب نشینی نمی کنیم!!
اونقدر با این سرعت دارم لذت می برم که دیگه فکر بازی آنلاین رو هم از سرم بیرون کردم :)

ممکنه از برند مختلف هم کنار هم کار کنن اما نمیشه روی راندمانش حساب کرد،
در ضمن اگر ماجول جدیدتر سریعتر هم باشه باز هم مجبوره با سرعت ماجول قدیمیتر کار کنه و در کل راندمانشون بهینه نیست. همون کینگستون هم مدل یا هم سرعتش بگیره بهتره.
الان رم خودش چند هست تو بازار ؟

جدی ؟ به خاطر تحریم نمیاد هارد 320 یا کلا منقرض شد ؟
نظرتون راجب این چیه ؟ ارزش داره ؟
مورد استفاده من هم احتمالا پی اس تری و فیلم باشه :دی
H.D.D EXT W.D Passport USB3/500GB

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون آقا فرشید دلم رو قرص کردی که همین اینتل رو نگه دارم...واقعا دستت درد نکنه که اینطور با حوصله جواب میدی :-*
فقط پس اینم بپرسم که خب اگه من این 3770 رو نگه دارم با گرافیک های ای ام دی مثل 7990 سازگار هست ؟؟ و مشکلی با هم ندارن؟؟
و اینکه 7990 چند سانته؟؟

الان رم خودش چند هست تو بازار ؟
الان Kingstone 2GB 1333 حدودا 46 47 تومن معامله میشه !
جدی ؟ به خاطر تحریم نمیاد هارد 320 یا کلا منقرض شد ؟
نظرتون راجب این چیه ؟ ارزش داره ؟
مورد استفاده من هم احتمالا پی اس تری و فیلم باشه :biggrin1:
H.D.D EXT W.D Passport USB3/500GB
نه بحث تحریم نیست یجورایی منسوخ شده !
در کل میتونی WD My Passport Essential , Seagate Goflex یا Seagate Expansion رو در نظر بگیری هر کدوم که گیر اومد !

خیلی ممنون آقا فرشید دلم رو قرص کردی که همین اینتل رو نگه دارم...واقعا دستت درد نکنه که اینطور با حوصله جواب میدی :-*
فقط پس اینم بپرسم که خب اگه من این 3770 رو نگه دارم با گرافیک های ای ام دی مثل 7990 سازگار هست ؟؟ و مشکلی با هم ندارن؟؟
و اینکه 7990 چند سانته؟؟

خیر، با هیچ گرافیکی مشکل نداره

ابعاد کارت 7990 هم 31 در 12 سانت هست:
index.php

index.php

سلام.
شرمنده اگه سوال تكراريه.
ميشه از تلويزيون هاي LED كه Full HD هم هستن بعنوان مانيتور استفاده كرد؟ مثلا خروجي HDMI گرافيكُ وصل كني به TV و كيفيت خوبي بگيري؟ تو سايز 32 اينچ البته منظورمه.
آخه معمولا اندازه پيكسل ها تو مانيتور ها خيلي كوچيكتره و فاصله بينشون هم كمتر در نتيجه تو فاصله استاندارد حدود 50 تا 70 سانت كه آدم با مانيتور داره كيفيت تصوير خوبه و پيكسل ها به چشم نميان! اما تو TV هاي 32 اينچ خوب نديدم اين قضيه رو چطوريه.
ممنون.

سلام.
شرمنده اگه سوال تكراريه.
ميشه از تلويزيون هاي LED كه Full HD هم هستن بعنوان مانيتور استفاده كرد؟ مثلا خروجي HDMI گرافيكُ وصل كني به TV و كيفيت خوبي بگيري؟ تو سايز 32 اينچ البته منظورمه.
آخه معمولا اندازه پيكسل ها تو مانيتور ها خيلي كوچيكتره و فاصله بينشون هم كمتر در نتيجه تو فاصله استاندارد حدود 50 تا 70 سانت كه آدم با مانيتور داره كيفيت تصوير خوبه و پيكسل ها به چشم نميان! اما تو TV هاي 32 اينچ خوب نديدم اين قضيه رو چطوريه.
ممنون.
نه مشکل خاصی که نیست فقط تو بحث خوندن متن یا تایپ متن به مشکل میخوری که چازه ش نزدیک شدن به TV ، کمتر کردن Res یا راه بهتر استفاده از ابزار Magnifier تو محیط ویندوز هستش !

سلام اساتید.

دوستان با در نظر گرفتن حداقل بودجه یک سیستم مناسب(بدون مانیتور) خانگی معرفی کنید.
اوج فشار هم اگه بخواد بیاد: فتوشاپ،فیلم،آفیس و وبگردی هست. به هیچ وجه برای گیم نیست.

سلام اساتید.

دوستان با در نظر گرفتن حداقل بودجه یک سیستم مناسب(بدون مانیتور) خانگی معرفی کنید.
اوج فشار هم اگه بخواد بیاد: فتوشاپ،فیلم،آفیس و وبگردی هست. به هیچ وجه برای گیم نیست.
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel pentium g2020
RAM : corsair xms3 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m le
VGA : n/a
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp430a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 1.020 در میاد !

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم این هارد های اکسترنال seagate دو مدل وایرلس و اسلیم(slim) ایران اومده اگه اومده قیمت چنده و اگه آدرس سایت یا مغازه ای دارید برام بی زحمت بفرستید.

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم میخواستم ببینم این هارد های اکسترنال seagate دو مدل وایرلس و اسلیم(slim) ایران اومده اگه اومده قیمت چنده و اگه آدرس سایت یا مغازه ای دارید برام بی زحمت بفرستید.

مدل وایرلسش تو بازار داخل هم موجوده، اما مدل Slim رو هنوز ندیدم، اگرم بوده الان موجود نیست
قیمت مدل وایرلس 500 گیگابایتی حدود 570 تومن هست. می تونید از بورس کامیپوتر تهران تهیه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or