مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام!
دوستان میخواستم ببینم حداقل ادم باید بودجش چقدر باشه تا بتونه یک کامپیوتر مناسب گیم ببنده؟(با مانیتور و اینا)فقط نمیخوام رو ulta ulta اجرا کنه اما حداقل تا مدیوم بره:d
ممنون میشم راهنمایی کنید

شرمنده دیگه فردا میگیرم راحت میشید:d
پاور 600 براش کافیه؟

چرا دونه دونه می پرسی؟؟
برای خود قطعات کافی هست، اما اگر بخوای اینا رو کنار هم بزاری و بعدا پردازنده یا گرافیک رو هم اورکلاک کنی نه، کافی نیست، یه 685 وات توصیه میشه در اینصورتو

سلام!
دوستان میخواستم ببینم حداقل ادم باید بودجش چقدر باشه تا بتونه یک کامپیوتر مناسب گیم ببنده؟(با مانیتور و اینا)فقط نمیخوام رو ulta ulta اجرا کنه اما حداقل تا مدیوم بره:d
ممنون میشم راهنمایی کنید

برای مدیون باید دست کم 1700 تا 2 تومن هزینه کنی، برای High هم باید 500 تومن بیشتر هزینه کنی تا بتونی یه پردازنده ی 4 هسته ای و یه گرافیک حداقل 800 تومنی روی سیستم ببندی که از پس تنظیمات بالا در بیشتر عناوین روز بربیاد.

سلام

سلام برادران......من رو کیس خودم سی پی یو اینتل کور 1.80 گیگا هرتزی دارم و رو یه کیس دیگه اینتل کور 2.66 هس. میتونم جای این دوتارو عوض کنم؟؟؟؟ یعنی رو کیس خودم 2.66 باشد............لطفا بگید دوستان سریع

سلام برادران......من رو کیس خودم سی پی یو اینتل کور 1.80 گیگا هرتزی دارم و رو یه کیس دیگه اینتل کور 2.66 هس. میتونم جای این دوتارو عوض کنم؟؟؟؟ یعنی رو کیس خودم 2.66 باشد............لطفا بگید دوستان سریع

لطفا مدل مادربردها رو بگید سریع!

:blink:نمیدونم...........از کجا باید فهمید که مدل مادربرد چیه........بگید فوق سریع:biggrin1:

سخت نیست، یا مدل رو از روی مادربردا پیدا کن، یا برنامه ی CPU-Z رو دانلود و اجرا کن، مدل مادربرد رو هم می نویسه.

آخرین ویرایش:
البته فکر کنم برای سری بولدوزر که خودم هم یکیش دارم مدل 8150 درجا احتیاج به کولیینگ تاور داشته باشی چون به محض ورود به بازی حتی اگه توربو هم نزنه بعد از 5 دقیقه فنش چنان صدایی میده که زمین زمان به لرزه در میاد منم همون روز اول که دیدم اینطوریه رفتم یه بوفالو خریدم گذاشتم روش تا حداقل صدا نده .
اورکلاک که دیگه بماند .

سلام میشه لطفا یه کولر پردازنده برای i5 2500K بهم معرفی کنید بودجم هم 150 هستش

برای نصب توی کیس X9 میخوام
من یه فن 17 تومنی انداختم روش دماش با برنامه intel burn in که تست میکنم از 60 بالاتر نمیره شما میخوای 200 تومن بدی فن براش؟؟حالت خوبه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or