مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم.
لطفاً در مورد خرید این 6 قطعه راهنماییم کنید ؛
1- CPU
2- M.B
3- RAM
4- VGA
5- Monitor
6- SSD 60GB
هدف : اجرای بازی های روز با بهترین کیفیت (High or Ultra Options) ، اجرای روان نرم افزار های سه بعدی سازی مکانیکی ( مثل Autodesk Inventor Professional 2013 یا SolidWorks 2013 )
بودجه : ماکزیموم 3 میلیون تومن

پیشنهاد شما چیه ؟ با چه قیمتی ؟

من پس از تحقیقات اجمالی ، این موارد رو فعلاً مد نظر قرار دادم ؛

CPU : Intel Core i5 3570K
M.B : MSI Z77A-G43
RAM : Corsair 2*4 1600
VGA : Radeon HD 7870
LED : ASUS LED VS239H - IPS
SSD : ADATA 60GB SATA3

انتخابات مناسبه، مشکلی نمی بینم،
فقط مدل اون SSD مهم هست که حتما از نسل آخر با کنترلر 2281 باشه، مدل قدیمی تر باشه به درد نمی خوره. در مورد مانیتور هم با اینکه کیفیت بالایی داره اما زمان پاسخگویی پنلش هم بالا هست.

Xeon E5-4650
GeForce 9800 GX2 SSC Edition
Ram 6
میخواستم قیمتش رو بدونم! :d

آقا 9800 رو از سمساری پیدا کردی؟! می دونی چقدر قدیمیه؟ GX2 هم که باشه فقط مصرف برقش بالاست ، راندمانش بدرد بازیهای امروز نمی خوره.
پردازنده ی Xeon و رم 6 گیگی مخصوص سرور که احتمالا Buffered ECC هست هم باید روی مادربرد سروری با مشخصات خاص نصب بشه، منم قیمت ندارم.

سلام اقا فرشید این سی پی یوi5-3470 خیلی داغ میکنه دماش رو60درجه هستش.فن باکسش الان روشه فکر نکنم بدرد کارمن بخوره میترسم این دما کار دستم بده البته میدونم دما از یه حدی که بیشتر میشه سیستم خودش خاموش میشه .دمای بالا باعث شده تو بازیا تیک بزنه میشه یه فن خوب زیر100تومن معرفی کنید مدل دقیق با قیمت حالا یه10 20تومن بالا پایین مهم نیست فقط صدا نداشته باشه
mb:asusp8z77vگفتم شاید مدل مین مهم باشه نوشتم

60 درجه اگه هنگام اجرا و بار سنگین باشه کاملا طبیعی و مناسب هست، کار دستت نمیده! ، تا 85 درجه هم بشه مشکلی نیست و تا 105 درجه هم TJ MAX پردازنده هست که خود به خود خاموش میشه
مشکل بازیهای شما هم قطعا از پردازنده نیست!

برای فن می تونی مدل Thermalright True Sprit رو با قیمت 100 تومن انتخاب کنی.

سلام اقا فرشید این سی پی یوi5-3470 خیلی داغ میکنه دماش رو60درجه هستش.فن باکسش الان روشه فکر نکنم بدرد کارمن بخوره میترسم این دما کار دستم بده البته میدونم دما از یه حدی که بیشتر میشه سیستم خودش خاموش میشه .دمای بالا باعث شده تو بازیا تیک بزنه میشه یه فن خوب زیر100تومن معرفی کنید مدل دقیق با قیمت حالا یه10 20تومن بالا پایین مهم نیست فقط صدا نداشته باشه
mb:asusp8z77vگفتم شاید مدل مین مهم باشه نوشتم
بهترین گزینه تو این رنج قیمت برند دیپ کول هست

سلام

میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم.
لطفاً در مورد خرید این 6 قطعه راهنماییم کنید ؛
1- CPU
2- M.B
3- RAM
4- VGA
5- Monitor
6- SSD 60GB
هدف : اجرای بازی های روز با بهترین کیفیت (High or Ultra Options) ، اجرای روان نرم افزار های سه بعدی سازی مکانیکی ( مثل Autodesk Inventor Professional 2013 یا SolidWorks 2013 )
بودجه : ماکزیموم 3 میلیون تومن

پیشنهاد شما چیه ؟ با چه قیمتی ؟

من پس از تحقیقات اجمالی ، این موارد رو فعلاً مد نظر قرار دادم ؛

CPU : Intel Core i5 3570K
M.B : MSI Z77A-G43
RAM : Corsair 2*4 1600
VGA : Radeon HD 7870
LED : ASUS LED VS239H - IPS
SSD : ADATA 60GB SATA3
این قطعاتی که لیست کردی با قیمتای 5شنبه بالای 3.400 در میاد !
در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3570
RAM : patriot viper 3 rv 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : club3d hd7870 jc
SSD : corsair force 3 60gb
MONITOR : samsung s23a360h

حدودا 3.100 در میاد !

آخرین ویرایش:
بهترین گزینه تو این رنج قیمت برند دیپ کول هست

بله، زیر 100 تومن هم مدلای خیلی خوبی داره، معمولا توصیه شده

نه بابا خواستم بدم بره! l-)
یک سیستم خوب برای بازی از 1 تا 1600 میتونی معرفی کنی؟
دیگه شرمنده MAX بودجه:">:|

خب می گفتی دیگه!

Xeon E5-4650 حدود 4 تومن بود قبلا، الان نمی دونم اگه باشه چنده، چون 4P و فوق العاده قوی هست.
GeForce 9800 GX2 SSC Edition رو اگه 200 قیمت بزاری خیلی خوبه
Ram 6 هم بسته به مدلش داره دیگه.

در مورد سیستم هم اونی که از خودش طرح میده که قیمتا پی بندش دوبله سوبله میشه باید شرمنده باشه ، نه شما!

فقط بگم برای بازی زیاد نیست:

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LX
VGA:AMD 7770 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485w
CASE:GREEN PARS

این قطعاتی که لیست کردی با قیمتای 5شنبه بالای 3.400 در میاد !
در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3570
RAM : patriot viper 3 rv 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : club3d hd7870 jc
SSD : corsair force 3 60gb
MONITOR : samsung s23a360h

حدودا 3.100 در میاد !

دستتون درد نکنه که سیستم پیشنهاد دادید.
1- این رمی که شما پیشنهاد دادید ، از رمی که من نوشتم ، بهتره ؟ اگه آره ، از چه نظر بهتره ؟
2- این مادربوردی که شما پیشنهاد دادید ، از مادربوردی که من نوشتم ، بهتره ؟ اگه آره ، از چه نظر بهتره ؟
3- من کجای تهران میتونم club3d hd7870 jc رو با قیمت کف ، بخرم ؟
4- من مانیتوری میخواستم که از فناوری IPS پشتیبانی کنه . ضمناً این مانیتوری که شما پیشنهاد کردین ، خیلی پایین تر از ASUS LED VS239H - IPS هستشااا !!!

دستتون درد نکنه که سیستم پیشنهاد دادید.
1- این رمی که شما پیشنهاد دادید ، از رمی که من نوشتم ، بهتره ؟ اگه آره ، از چه نظر بهتره ؟
2- این مادربوردی که شما پیشنهاد دادید ، از مادربوردی که من نوشتم ، بهتره ؟ اگه آره ، از چه نظر بهتره ؟
3- من کجای تهران میتونم club3d hd7870 jc رو با قیمت کف ، بخرم ؟
4- من مانیتوری میخواستم که از فناوری IPS پشتیبانی کنه . ضمناً این مانیتوری که شما پیشنهاد کردین ، خیلی پایین تر از ASUS LED VS239H - IPS هستشااا !!!
خواهش
1-بحث بهتر یا بدتر بودن نیست تا زمانی که شما نخوای وارد مبحث OC بشی فرق خاصی با هم ندارن !
2-فرقشون تو امکانات هستش (مدل msi چیپ Z77 و امکانات بیشتری هم در اختیار میذاره) من اون مدل msi رو تو بازار ندیدم وگرنه انتخاب اول همون مدل هستش !
3-شما باید بری مجتمع کامپیوتر ایران یا بازار رضا هر دو هم تو خ ولیعصر هستن (حد فاصل سه راه طالقانی تا چهار راه ولیعصر) !
4-خوب چون بودجه ی شما محدوده و اون مدل ASUS هم از گرونترین مدلای موجود هستش بهتره که رو قطعات دیگه هزینه بشه هر چند قبلا هم گفتم اون سیستمی که شما در نظر گرفتی بالای 3.400 در میاد (نزدیک به 950 تومن فقط هزینه ی مانیتور میشه) پس اصلا به بودجه ت نمیخوره و در آخر زمان پاسخگویی VS239H هم به شدت بالاس و چون سیستم رو برای بازی در نظر گرفتی این میتونه مشکل برات ایجاد کنه !

امروز زنگ زدم به نمایندگی Asus ... طرف بهم گفت دیگه VS239H نداریم و به دلیل تحریم دیگه نمیاریم....
مانیتوری رو میتونید بهم معرفی کنید که برابر با VS239H باشه ؟

سلام!
دوستان میخواستم ببینم حداقل ادم باید بودجش چقدر باشه تا بتونه یک کامپیوتر مناسب گیم ببنده؟(با مانیتور و اینا)فقط نمیخوام رو ulta ulta اجرا کنه اما حداقل تا مدیوم بره:d
ممنون میشم راهنمایی کنید

شرمنده دیگه فردا میگیرم راحت میشید:d
پاور 600 براش کافیه؟

چرا دونه دونه می پرسی؟؟
برای خود قطعات کافی هست، اما اگر بخوای اینا رو کنار هم بزاری و بعدا پردازنده یا گرافیک رو هم اورکلاک کنی نه، کافی نیست، یه 685 وات توصیه میشه در اینصورتو

سلام!
دوستان میخواستم ببینم حداقل ادم باید بودجش چقدر باشه تا بتونه یک کامپیوتر مناسب گیم ببنده؟(با مانیتور و اینا)فقط نمیخوام رو ulta ulta اجرا کنه اما حداقل تا مدیوم بره:d
ممنون میشم راهنمایی کنید

برای مدیون باید دست کم 1700 تا 2 تومن هزینه کنی، برای High هم باید 500 تومن بیشتر هزینه کنی تا بتونی یه پردازنده ی 4 هسته ای و یه گرافیک حداقل 800 تومنی روی سیستم ببندی که از پس تنظیمات بالا در بیشتر عناوین روز بربیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or