سلام برادران......من رو کیس خودم سی پی یو اینتل کور 1.80 گیگا هرتزی دارم و رو یه کیس دیگه اینتل کور 2.66 هس. میتونم جای این دوتارو عوض کنم؟؟؟؟ یعنی رو کیس خودم 2.66 باشد............لطفا بگید دوستان سریع
نمیدونم...........از کجا باید فهمید که مدل مادربرد چیه........بگید فوق سریع:biggrin1:
نه ، تا زمانکیه وارد مبحث شیرین OC نشی نیازی به کولر جداگانه نداری !دوستان خرید کولر پردازنده خیلی مهمه؟ من اورکلاک نمیکنم! فقط بتل بازی میکنم همین! لازمه یا نه؟
نه ، تا زمانکیه وارد مبحث شیرین OC نشی نیازی به کولر جداگانه نداری !

تا این رنج Thermalright MACHO پیشنهاد میشه !سلام میشه لطفا یه کولر پردازنده برای i5 2500K بهم معرفی کنید بودجم هم 150 هستش
برای نصب توی کیس X9 میخوام
تا این رنج Thermalright MACHO پیشنهاد میشه !
من یه فن 17 تومنی انداختم روش دماش با برنامه intel burn in که تست میکنم از 60 بالاتر نمیره شما میخوای 200 تومن بدی فن براش؟؟حالت خوبه؟سلام میشه لطفا یه کولر پردازنده برای i5 2500K بهم معرفی کنید بودجم هم 150 هستش
برای نصب توی کیس X9 میخوام
من یه فن 17 تومنی انداختم روش دماش با برنامه intel burn in که تست میکنم از 60 بالاتر نمیره شما میخوای 200 تومن بدی فن براش؟؟حالت خوبه؟
تا این رنج Thermalright MACHO پیشنهاد میشه !
کیس در بهترین حالت تنها کاری که میکنه ایجاد یه شبکه یا سیستم گردش هوای مناسب هستش به تنهایی تاثیری تو کاهش دمای قطعات نداره بهتر بگم مکمل خنک کننده ی اختصاصی قطعات مثل VGA , CPU و POWER هستش !کیس X9 که الان فکر میکنم حدود 500 تومن باشه خودش سیستم خنک کننده خوبی داره، بازم لازمه Thermalright MACHO ؟