مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

سلام برادران......من رو کیس خودم سی پی یو اینتل کور 1.80 گیگا هرتزی دارم و رو یه کیس دیگه اینتل کور 2.66 هس. میتونم جای این دوتارو عوض کنم؟؟؟؟ یعنی رو کیس خودم 2.66 باشد............لطفا بگید دوستان سریع

سلام برادران......من رو کیس خودم سی پی یو اینتل کور 1.80 گیگا هرتزی دارم و رو یه کیس دیگه اینتل کور 2.66 هس. میتونم جای این دوتارو عوض کنم؟؟؟؟ یعنی رو کیس خودم 2.66 باشد............لطفا بگید دوستان سریع

لطفا مدل مادربردها رو بگید سریع!

:blink:نمیدونم...........از کجا باید فهمید که مدل مادربرد چیه........بگید فوق سریع:biggrin1:

سخت نیست، یا مدل رو از روی مادربردا پیدا کن، یا برنامه ی CPU-Z رو دانلود و اجرا کن، مدل مادربرد رو هم می نویسه.

آخرین ویرایش:
البته فکر کنم برای سری بولدوزر که خودم هم یکیش دارم مدل 8150 درجا احتیاج به کولیینگ تاور داشته باشی چون به محض ورود به بازی حتی اگه توربو هم نزنه بعد از 5 دقیقه فنش چنان صدایی میده که زمین زمان به لرزه در میاد منم همون روز اول که دیدم اینطوریه رفتم یه بوفالو خریدم گذاشتم روش تا حداقل صدا نده .
اورکلاک که دیگه بماند .

سلام میشه لطفا یه کولر پردازنده برای i5 2500K بهم معرفی کنید بودجم هم 150 هستش

برای نصب توی کیس X9 میخوام
من یه فن 17 تومنی انداختم روش دماش با برنامه intel burn in که تست میکنم از 60 بالاتر نمیره شما میخوای 200 تومن بدی فن براش؟؟حالت خوبه؟

من یه فن 17 تومنی انداختم روش دماش با برنامه intel burn in که تست میکنم از 60 بالاتر نمیره شما میخوای 200 تومن بدی فن براش؟؟حالت خوبه؟

فن 17 تومنی بدرد جنسای تقلبی و بی کیفیت چینی می خوره، ما اینجا دارید از قطعات اصلی صحبت می کنیم و کارشناسی هم بحث می کنیم، وگرنه میشه فن صنعتی دوربالا با ورودی برق شهری روی کیس بست که مثل موتورخونه ی آپارتمانای قدیمی صدا بده و دما رو هم پایین بیاره! برای کیس حرفه ای بی صدا بودن و تهویه و فضایی که اشغال می کنه در کنار هم معنی داره. فقط هم فن نیست، اصل داستان جنس سینک خنک کننده ، کارآمدی و عمر مفید اون هم هست.

آخرین ویرایش:
کیس X9 که الان فکر میکنم حدود 500 تومن باشه خودش سیستم خنک کننده خوبی داره، بازم لازمه Thermalright MACHO ؟
کیس در بهترین حالت تنها کاری که میکنه ایجاد یه شبکه یا سیستم گردش هوای مناسب هستش به تنهایی تاثیری تو کاهش دمای قطعات نداره بهتر بگم مکمل خنک کننده ی اختصاصی قطعات مثل VGA , CPU و POWER هستش !
حالا این دوستمون نمیدونم به چه دلیل میخواد خنک کننده رو تعویض کنه (شاید هم نیازی نداشته باشه) ولی خوب با توجه به سوالش ما هم پیشنهاد دادیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or