مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یه پردازنده(CPU) از برند AMD میخوام...چهار هسته و با قیمت مناسب! برای یه سیستم DDR3 میخوام...

PHENOM II X4 955 رنج قیمتیش هم حدود 209 هزار تومن به بالا هست.

اگر مادربردت سوکت AM3+ هم ساپورت میکنه مدل FX4100 هم هست 280 هزار تومن به بالا .

سلام حالا که بحث داغ کولر هستش من یه مدل رو قیمتش رو بپرسم بالاخره برم دنبال خریدش

antec kuhler h2o 920

متاسفانه دیگه موجود نیست، زمانی که بود 140 تومن قیمت داشت، الان اگه بیاد بازار ایران زیر 350 تومن نیست
می تونی یکی از H60 تا H100 رو بسته به بودجت انتخاب کنی.

Last edited by a moderator:
PHENOM II X4 955 رنج قیمتیش هم حدود 209 هزار تومن به بالا هست.

اگر مادربردت سوکت AM3+ هم ساپورت میکنه مدل FX4100 هم هست 280 هزار تومن به بالا .
به نظرم با توجه به اینکه خیلی بین 4100 و 4300 فرق هست و تفاوت قیمتشون خیلی کمه (در خارج) 4300 رو پیشنهاد میکنم...15 تا 20 % راندمان بهتری داره روی همون سوکتم با آپدیت بایوس جواب میده

در برخی موارد نمیشه، چون اطلاعات اشتباه رو - هر چند سهوی باشه- اگر راهنمایی نادرست هم باشه باید تصحیح کرد، برداشت افراد عادی از ابراز نظر شما اینه که خنک کننده های حرفه ای پردازنده به هیچ دردی نمی خورن و یه فن 200 تومنی با یه فن 17 تومنی هیچ تفاوتی نداره، که کاملا اشتباه هست و دلایلش رو هم ذکر کردم، حالا شما اسمش رو دری وری بزار، من اسمش رو کنایه و تمثیل و توضیح فنی میزارم!

متاسفانه دیگه موجود نیست، زمانی که بود 140 تومن قیمت داشت، الان اگه بیاد بازار ایران زیر 350 تومن نیست
می تونی یکی از H60 تا H100 رو بسته به بودجت انتخاب کنی.

فک کنم h60مورد خوبی باشه نسبت به سایزش قیمتش چقدره حدودا؟

سلام حالا که بحث سر کولر زیاد شده فرق بین یه کولرحدود60تومن با یه کولر حدود100تومن درچیه.البته از نظر جنس نمیگم چون مشخصه.از نظر پایین اوردن دمای سی پی یو وکم صدا بودن وغیره.میشه دو نمونه با همین قیمتا یه مقایسه انجام بدید.

کسی قیمت دقیق این پردازنده داره؟

در مورد رمDDR3 هم یه راهنمایی بکنید که از چه برندی بخرم و تا چند گیگ کافی برای بازیهای روز هست؟ (قیمت رم چنده!؟)

در مورد رمDDR3 هم یه راهنمایی بکنید که از چه برندی بخرم و تا چند گیگ کافی برای بازیهای روز هست؟ (قیمت رم چنده!؟)

این چند روز مقداری قیمت ها بالاتر رفته قیمت این پردازنده هم حدود 250 تا 300 هست. الان قیمت دقیقی وجود نداره و هر جا یه قیمت هست! رم 4 گیگ 1333 به طور متوسط همه برند ها 75 - 80 تومن و 2 گیگ 1333 48 تومن - 4 گیگ باس 1600 از برند کرسیر که تا پارسال رم معمولی نداشت، هم 100 تومن.

فک کنم h60مورد خوبی باشه نسبت به سایزش قیمتش چقدره حدودا؟

کمیاب شده و منم قیمت دقیقی ندارم.

سلام حالا که بحث سر کولر زیاد شده فرق بین یه کولرحدود60تومن با یه کولر حدود100تومن درچیه.البته از نظر جنس نمیگم چون مشخصه.از نظر پایین اوردن دمای سی پی یو وکم صدا بودن وغیره.میشه دو نمونه با همین قیمتا یه مقایسه انجام بدید.

ببینید هر خنک کننده ای توان حرارتی مشخصی داره، مثلا 100، 130 یا 160 وات رو بعنوان توان خنک کننده اعلام می کنن، به این معنی که مدلی که 160 وات توان داره می تونه حرارت ایجاد شده از یه پردازنده ی قوی تا حداکثر 160 وات رو دفع کنه، حالا خود پردازنده ها هم TDP یا توان مصرفی و حرارتی مشخصی دارن، شما باید کولینگی رو برای پردازندتون انتخاب کنید که از TDP پردازندتون بالاتر باشه تا در 100 میزان فشار بتونه دمای اون رو در سطح اطمینان حفظ کنه

طبیعی هست که کولر ارزونتر توان حرارتی پایینتر داره و برای پردازنده های ضعیفتر مناسب هست، اما کولر گرونتر بسته به مدل می تونه از پس پردازنده های قدرتمند و با حرارت بالا هم بربیاد، نکته ی مهم اینه که اورکلاک کردن و افزایش فرکانس یا ولتاژ پردازنده می تونه این عدد TDP رو به سرعت بالا ببره و در نتیجه خنک کننده هم باید توان تحمل و دفع حرارت اون پردازنده رو داشته باشه.

یک مثال ساده رو در نظر بگیرید، یه خنک کننده ی ارزون یا حتی فن استوک 3770K در فرکانس 4.4 گیگاهرتز کنترل حرارت پردازنده رو از دست میده و ممکنه به 85 و 90 درجه برسه، در حالی که یه کولینگ حرفه ای Thermalright Macho روی همین پردازنده و فرکانس 4.4 بخوبی دما رو در سطح 70 تا 75 درجه نگه می داره و بعلاوه، می تونه تا فرکانس بالاتر 4.6 یا 4.8 گیگاهرتز هم دما رو در سطح قابل قبول حفظ کنه، ولی با فن استوک و این فرکانس دما اونقدر بالا میره که سیستم ناپایدار میشه و ممکنه اتوماتیک خاموش بشه!

حدود 410 تومن هست
برند معتبر مثل KINGESTON,ADATA یا CORSAIR و GSKILL و فرکانس 1600 یا 1866
فعلا تا 4 گیگ کافی هست اما با توجه به قیمت مناسب به ازای گیگابایت ، خرید 8 گیگ( 2تا ماجول 4 گیگی) توصیه میشه.

الان 4 گیگی های DDR3 بسته به برند و فرکانس از 70 تومن به بالا قیمت دارن.

درسته، برای برخی از قطعات مثل رم گفتم چون فن نداره ماله من. cpu هم فن مناسبی نداره! اما گرافیک خودش 2 تا فن داره.

پردازندت رو تا وقتی اور نکردی مشکل حرارتی نداره، چون خنک کار می کنه، رم هم که به فن احتیاج نداره، حتی توی فرکانسای بالاتر.

تعداد فن ها مهم نیست، کارایی کل سیستم خنک کننده شمال فن و سینک زیرش مهم هست، ممکنه یه خنک کننده 3 تا فن داشته باشه که نویزی باشن و راندمانشون به اندازه ی یه خنک کننده دیگه با یه فن بزرگتر و کم صداتر نباشه، چون طراحی بخش فلزی سینک و تعداد پایپ های مسی و نحوه ی قرار گیری اونا و آلیاژش توی دفع حرارت خیلی تاثیرگذار هست. فن های ارزون قیمت معمولا پایپ ندارن و بهره وریشون پایینه، فن های گرونتر تعداد پایپ های زیاد و توزیع شده در سطح خنک کننده رو دارند.

سلام
دوستان عزیز لطف کنید یک مادربرد Sandy که سری Ivy هم ساپورت کنه و فقط برای استفاده روزمره باشه و حتی المکان قیمتش پایین باشه معرفی کنید
قیمتش هم ذکر بفرمایید
ممنونم

سلامی 2باره!
خواستم بدونم چگونه CPU رو با نیتروژن مایه خنک میکنن؟؟ (فقط برای اطلاعات بیشتر!:d)
آخه من شنیدم وقتی یک Overclock سنگین انجام میشه دیگه کار به کولرنمیرسه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or