مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز، من قبلا به شما سیستم پیشنهاد دادم، چرا دوباره تکراری مطرح می کنی؟!
الان این لیستی که خودتون درست کردید یه ترکیب ناهنجار هست! اصلا اون مدل مادربرد رو نداریم(احتمالا گیگا هست) و اون گرافیک هم برای این سیستم و مناسب بازی High End نیست!
متاسفانه بر مبنای صحبت دیگران انتخابهای اشتباهی رو مدنظر گرفتید، این لیست من:

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V-LE
VGA:GEFORCE GTX 660TI DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:CORSAIR FORCE GT 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

مانیتور هم قطعا باید یه مدل FULL HD با رزولوشن 1920 و سایز 22 اینچ به بالا انتخاب کنید، آخه انتخاب یه مدل 20 اینچ برای سیمیلاتور منطقیه؟!
امیدوارم دیگه مشکل شما رفع شده باشه و سوالی نمونده باشه.

ای بابا خوب به هر کی می گم یه چیزی میگه ...
الان اینی که شما گفتید چند در میاد؟
1.یکی گفت پاوره Green خوب بود الان نیست
2.مانیتور الان تو مشهد بیشتر از 20 اینچ خیلی کمه ...
3.من بر حسب موجودی اینو نوشتم ... حالا اینی که گفتید چند در میاد؟

آخرین ویرایش:

هرچی فرشید و رامین و سعید گفتن بگو چشم! :دی پسر خوبی باش! :دی
مونیتور رو هم مجبور نیستی از مغازه بگیری! اصلا هیچکدوم از قطعات رو مجبور نیستی! خرید اینترنتی رو برای چی گذاشتن پس؟ :)

بهت پ.خ دادم بخون. :)

مشکل اینه که به حرف " هر کی" گوش کردی همین شده، اینجا اگه کارشناس نظر داد پذیرفتنش خالی از ریسک هست و قابل اتکا، اگه بقیه ابراز نظری کردن فقط باید خوند و نکته ها یا تجربه ها رو لحاظ کرد.

1-الانم هست!
2- از تهران بگیر!
3- حدود 3900 در میاد

بجای اینهمه سردرگمی و پست های ادامه دار از اول بودجت رو می گفتی، لیست پیشنهادی رو حاضر و آماده بهت تحویل میدادیم. دغدغه ی انتخاب و ورود به جزییات رو هم نداشتی.

اگر کاربرد بازی مدنظر شما هست که هیچ کدوم بدرد بازی نمی خورن و ضعیفن، اگر کاربری اداری یا اینترنت می خوای که هر 3 مناسبن و مشکلی نیست
پردازندهی 3850 هم از نظر راندمان گرافیکی ممکنه بعضی عناوین بهتر عمل کنه( که می کنه) ولی باز هم برای رزولوشن متوسط و تنظیمات متوسط در نظر گرفته میشه.

شما کاربر جدید نیستی که یادآوری قوانین سایت براتون الزامی باشه، پس چرا به سایتهای فروش تجاری لینک مستقیم دادی؟! هنوز قوانین رو به خاطر نسپردی یا آگاهانه به قوانین بی اعتنایی می کنی؟؟

در مورد مطلب هم چرا بدون اشراف کامل به موضوع کاربر رو در مورد پیشنهادی که قبل از این بهش شده گیج و مردد می کنی کاربر گرامی؟! اگر پلاتفرم 2011 عرض باند حافظه ی خیلی بیشتری نسبت به 1155 داره کجای این معنی میده که راندمان گرافیک یا رم بالاتر روی اون پلاتفرم و توی بازیها بیشتر میشه؟!! چرا قدرت SLI و CF بیشتری داره؟ ( بخاطر Lane های بیشتر و حالت 16*16 در تئوری بالاتره ولی در عمل افزایش راندمانی نداره هنوز، مگر در حالت 3 کارتی یا بالاتر)) ، در مورد بازیهای آینده نمیشه پیش داوری کرد و تا Ivy Bridge-E نیاد خرید سوکت 2011 با 2 سال عمر برای بازی درست نیست.

شما که می گی "قورت میده" می دونستی که سوکت 2011 بطور کامل با استاندارد PCI Express 3.0 برای ساپورت گرافیکهای جدید سازگار نیست و NVIDIA کارتهای سری 600 رو با همون استاندارد قدیمی PCI-E 2.0 روی سوکت 2011 فعال می کنه؟! این یعنی نصف سرعت استاندارد PCI-E 3.0 ، حتی در حالت تک کارت هم در تئوری ضعیفتر میشه اگر با سری 600 یا 7000 و بالاتر مچ بشه.

در آخر پردازنده ی 3820 از نظر راندمان بازیها همرده ی 3770K هست و خرید پردازنده ی خیلی گرونتر بهمراه یه مادربرد خیلی گرونتر سوکت 2011 اگر برای هدف گیمینگ باشه اصلا توصیه نمیشه، اون پلاتفرم فقط برای کاربرد استودیو، گرافیک و رندرینگ سه بعدی و تازه با پردازنده های 6 هسته ای 3930 یا بالاتر ارزش خرید داره.

در اینجا می تونید راندمان این دوتا رو در کاربردهای متفاوتی مقایسه کنید، بازیها که مدنظر ما هست آخر چارت هستند. پیشنهاداتتون رو با مطالعه کارشناسی تر کنید نه هیجانی تر.

عزیز نمیخواد اینا رو به من بگی من خودم کامل در جریان هستم.
اولا سوکت 2011 کاملا با استاندارد pci express3 سازگار هست مشکل cpu هست که یکی مثل 3820 از این استاندارد پشتیبانی نمیکنه مثل 2500 و 2600 مال سوکت 1155.

در مورد قیمت اون مادربرد مفته با اون قیمت و امکاناتی که داره الان یه مادربرد 1155 با چیپست z77 مثلا برند asus یا msi ببین چند قیمت داره.

قیمت cpu و مادر برد 1155 رو جمع بزن با قیمت اون دو تا یه مقایسه کن حالا چون مثلا pci3 ساپورت نمیکنه اون cpu این دلیل میشه که بگیم این پلتفرم بدرد بازی نمیخوره.

نقش پهنای باند بین رم و cpu غیر قابل انکاره و روز به روز هم داره بیشتر میشه شما الان رو نگاه نکن پس فردا بازیهای نسل بعد بیاد یا یه بازی مثل کرایسیز3 رو ultra حساب کار دستت میاد.
خود اینتل خیلی بهتر از من و شما میفهمه برای چی این کار رو کرده .{افزایش کانالهای بین رم و cpu}

مشکل اینه که به حرف " هر کی" گوش کردی همین شده، اینجا اگه کارشناس نظر داد پذیرفتنش خالی از ریسک هست و قابل اتکا، اگه بقیه ابراز نظری کردن فقط باید خوند و نکته ها یا تجربه ها رو لحاظ کرد.

1-الانم هست!
2- از تهران بگیر!
3- حدود 3900 در میاد

بجای اینهمه سردرگمی و پست های ادامه دار از اول بودجت رو می گفتی، لیست پیشنهادی رو حاضر و آماده بهت تحویل میدادیم. دغدغه ی انتخاب و ورود به جزییات رو هم نداشتی.

اقا من رفتم کل GTX 560 با GTX660 رو که گفتید برسی کردم دیدم اختلاف قیمت هنگفتی داره بین Asus GTX 660Ti Dcu II و Asus GTX 560 Ti Top و تنها فرق این ها فرکانس هسته هست که اون هم فقط 80تاست و باز این 560 , 256 بیت هست ولی 660 , 192 بیت هست . اختلاف قیمت 510 هزار تومن است . در نتیجه به نظر من 560 بهتر است.
برای پاور هم یه کسی مارک Zalman رو بهم پیشنهاد داد.
موجودی من هم بین 4 تا 4/5 هست ...

اقا من رفتم کل GTX 560 با GTX660 رو که گفتید برسی کردم دیدم اختلاف قیمت هنگفتی داره بین Asus GTX 660Ti Dcu II و Asus GTX 560 Ti Top و تنها فرق این ها فرکانس هسته هست که اون هم فقط 80تاست و باز این 560 , 256 بیت هست ولی 660 , 192 بیت هست . اختلاف قیمت 510 هزار تومن است . در نتیجه به نظر من 560 بهتر است.
برای پاور هم یه کسی مارک Zalman رو بهم پیشنهاد داد.
موجودی من هم بین 4 تا 4/5 هست ...

دوست عزیز، شما هر کاری صلاح می دونی بکن، اینجوری خیلی بهتره، فقط وقت ما داره گرفته میشه! همین حرف " تنها فرق این ها فرکانس هسته هست که اون هم فقط 80تاست و باز این 560 , 256 بیت هست ولی 660 , 192 بیت هست . اختلاف قیمت 510 هزار تومن است . در نتیجه به نظر من 560 بهتر است" کافیه که دیگه دلیلی نباشه اصلا کمکت کنیم، شما برو همون 560 رو بگیر، همش 80 تا اختلاف دارن!!!! آخه کی گفته معیار مقایسه ی نسلهای گرافیکی فقط همین هاست؟! کارت 660Ti بین 50 تا 70 درصد قویتره، اینقدر ساده نگیرید مسائل فنی رو!!

اون 3900 فقط برای کیس بود و پردازنده ی 3570K که دفه اول گفتم و بنظر من کافیه، با 3770K حدود 500 تومن بالاتر میره، مانیتور 23 اینچ رو هم که حدود 600 باشه حساب کنی دقیقا در چارچوب بودجه هست،

دوست عزیز، شما هر کاری صلاح می دونی بکن، اینجوری خیلی بهتره، فقط وقت ما داره گرفته میشه! همین حرف " تنها فرق این ها فرکانس هسته هست که اون هم فقط 80تاست و باز این 560 , 256 بیت هست ولی 660 , 192 بیت هست . اختلاف قیمت 510 هزار تومن است . در نتیجه به نظر من 560 بهتر است" کافیه که دیگه دلیلی نباشه اصلا کمکت کنیم، شما برو همون 560 رو بگیر، همش 80 تا اختلاف دارن!!!! آخه کی گفته معیار مقایسه ی نسلهای گرافیکی فقط همین هاست؟! کارت 660Ti بین 50 تا 70 درصد قویتره، اینقدر ساده نگیرید مسائل فنی رو!!

اون 3900 فقط برای کیس بود و پردازنده ی 3570K که دفه اول گفتم و بنظر من کافیه، با 3770K حدود 500 تومن بالاتر میره، مانیتور 23 اینچ رو هم که حدود 600 باشه حساب کنی دقیقا در چارچوب بودجه هست،

فرشید جان من خوب از کجا بدونم؟؟؟؟؟من که وارد نیستم...
من الکی اومدم قیمت دراوردم با مشخصات شما این شد جمع:
1070000 cpu
920000 vga
600000 m/b
275000 case
370000 hard
425000 ssd
200000 ram
200000 mouse va key board
400000 manitor
500000 power
=
4960000
بازم می گم اگه میشه ریز قیمت رو بهم بدین ... شاید اصلا از شما خریدم .. شما ریز قیمت رو بگو

1070000 cpu
920000 vga
600000 m/b
275000 case
370000 hard
425000 ssd
200000 ram
400000 manitor
500000 power
=
4960000
بازم می گم اگه میشه ریز قیمت رو بهم بدین ... شاید اصلا از شما خریدم .. شما ریز قیمت رو بگو

دوست عزیز یه راهنمایی بسیار ساده برای اینکه بفهمید قدرت 660ti و 560ti چه فرقی با هم میکنه کافیه داخل سر چر گوگل بزنید:

660ti vs 560ti

بعدش چند تا سایت میاد که رو بازیهای مختلف این دو تا رو از نظر فریم دهی با تنظیمات گرافیکی مشابه بررسی کردن ببین فرق فریم دهی چطوره اونوقت تصمیم خودتون رو بگیرید.

دوست عزیز یه راهنمایی بسیار ساده برای اینکه بفهمید قدرت 660ti و 560ti چه فرقی با هم میکنه کافیه داخل سر چر گوگل بزنید:

660ti vs 560ti

بعدش چند تا سایت میاد که رو بازیهای مختلف این دو تا رو از نظر فریم دهی با تنظیمات گرافیکی مشابه بررسی کردن ببین فرق فریم دهی چطوره اونوقت تصمیم خودتون رو بگیرید.

دوست عزیز در تمام چیز ها 660 بهتر است ولی Pixel Rate 560 بهتر است و 660 حدود 8 فریم بیشتر میده

دوست عزیز در تمام چیز ها 660 بهتر است ولی Pixel Rate 560 بهتر است و 660 حدود 8 فریم بیشتر میده

دوست گرامی درسته پیکسل فیل ریتش بالاتره چون 560 اینترفیسش 256 بیتی هست ولی 660ti اینترفیس 192 بیتی داره ولی بهره کاری اخر مهمه .

شما مقایسه رو که ببینی از نظر فریم دهی 660ti خوب خیلی بهتر عمل میکنه حتی رو رزلوشنهای بالا.
درسته این اعداد و ارقام مهم هستن ولی تمام ماجرا به پیکسل فیلریت ختم نمیشه.

شما تعداد sp ها رو در نظر بگیر بعلاوه تکسچر فیلریت بعلاوه مسائل دیگه شما راحت میتونی بری اینجا مشخصات کامل 560 و 660 کامل نوشته شده برای همه کارتهای انویدیا دقیقا میفهمی چرا قدرت 660 بیشتر هست و قیمت بالاتری داره:
GeForce 600 Series - Wikipedia, the free encyclopedia

GeForce 500 Series - Wikipedia, the free encyclopedia

Comparison of Nvidia graphics processing units - Wikipedia, the free encyclopedia

دوست گرامی درسته پیکسل فیل ریتش بالاتره چون 560 اینترفیسش 256 بیتی هست ولی 660ti اینترفیس 192 بیتی داره ولی بهره کاری اخر مهمه .

شما مقایسه رو که ببینی از نظر فریم دهی 660ti خوب خیلی بهتر عمل میکنه حتی رو رزلوشنهای بالا.
درسته این اعداد و ارقام مهم هستن ولی تمام ماجرا به پیکسل فیلریت ختم نمیشه.

شما تعداد sp ها رو در نظر بگیر بعلاوه تکسچر فیلریت بعلاوه مسائل دیگه شما راحت میتونی بری اینجا مشخصات کامل 560 و 660 کامل نوشته شده برای همه کارتهای انویدیا دقیقا میفهمی چرا قدرت 660 بیشتر هست و قیمت بالاتری داره:
GeForce 600 Series - Wikipedia, the free encyclopedia

GeForce 500 Series - Wikipedia, the free encyclopedia

Comparison of Nvidia graphics processing units - Wikipedia, the free encyclopedia

660 ok هستش ولی pixel rate یه معیار اصلیه تو شبیه ساز باید زیاد باشه

1070000 cpu
920000 vga
600000 m/b
275000 case
370000 hard
425000 ssd
200000 ram
400000 manitor
500000 power
=
4960000

660 ok هستش ولی pixel rate یه معیار اصلیه تو شبیه ساز باید زیاد باشه

دو حالت داره، یا خودت باید به جزییات فنی و اصول کار پردازشگرهای GPU وارد باشی یا باید به نظر کارشناسا اطمینان کنی
مورد اول که متاسفانه صدق نمی کنه، دفه پیش برداشتت غلط بود، هنوز هم داری نتیجه گیری غلط بر اساس پیش فرض غلط می کنی!

در مورد قیمت هم من ماوس و کیبورد رو هیچ وقت شامل قطعات اصلی نمی کنم که شما بسته به انتخابت 200 تومن برای اون کنار گذاشتی،
در مورد هارد اشتباه کردی، مدل 1 ترابایتی قیمت پایه ی 250 تومن داره
در مورد پاور هم من 600 وات گرین نوشتم که زیر 250 تومن هست، نه 500 تومن شما!

بازار هم اونقدر نوسان داره که نشه قیمت دقیق داد، تا وقتی هم که شما توجیه نشدی برای انتخاب، خرید کردن برای شما و فروشنده دارای عوارض جانبی خواهد بود!

در مورد Pixel Fill Rate که گفتی هم معیاری هست که دیگه مثل چند سال قبل مهم نیست و عناوین جدید زیاد بهش وابسته نیستن، حتی دیگه توی معماری هم نه از NVIDIA و نه AMD برای افزایش خیلی زیاد ظرفیت در این زمینه تاکید نمیشه.

کمک برای خرید شش قطعه با هدف بازی

سلام

میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم.
لطفاً در مورد خرید این 6 قطعه راهنماییم کنید ؛
1- CPU
2- M.B
3- RAM
4- VGA
5- Monitor
6- SSD 60GB
هدف : اجرای بازی های روز با بهترین کیفیت (High or Ultra Options) ، اجرای روان نرم افزار های سه بعدی سازی مکانیکی ( مثل Autodesk Inventor Professional 2013 یا SolidWorks 2013 )
بودجه : ماکزیموم 3 میلیون تومن

پیشنهاد شما چیه ؟ با چه قیمتی ؟

من پس از تحقیقات اجمالی ، این موارد رو فعلاً مد نظر قرار دادم ؛

CPU : Intel Core i5 3570K
M.B : MSI Z77A-G43
RAM : Corsair 2*4 1600
VGA : Radeon HD 7870
LED : ASUS LED VS239H - IPS
SSD : ADATA 60GB SATA3

سلام اقا فرشید این سی پی یوi5-3470 خیلی داغ میکنه دماش رو60درجه هستش.فن باکسش الان روشه فکر نکنم بدرد کارمن بخوره میترسم این دما کار دستم بده البته میدونم دما از یه حدی که بیشتر میشه سیستم خودش خاموش میشه .دمای بالا باعث شده تو بازیا تیک بزنه میشه یه فن خوب زیر100تومن معرفی کنید مدل دقیق با قیمت حالا یه10 20تومن بالا پایین مهم نیست فقط صدا نداشته باشه
mb:asusp8z77vگفتم شاید مدل مین مهم باشه نوشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or