.Evanescence.
کاربر سایت
ببخشید نیمدونستم این سوال رو کجا بپرسم. کیبوردهای Build-in برای لپ تاپ گیر میاد به صورت جدا؟ جایی هست که بشه خرید؟
سلام دوستان
من ی خنک کننده cpu مدل NH-U12P برند NOCTUA به قیمت 155000 تومن خریدم
اول میخاستم V8 کولرمستر بخرم ولی گفتن بهترین خنک کننده این برند که من گرفتم
میخاستم ببینم چه سوکتهایی پشتیبانی میکنه؟
سوکت 1156 که روش زده به 1155 هم میخوره؟ یکیند؟LGA 2011 هم میخوره؟
نظرتون چیه در کل؟
ممنون
سلام آقافرشید و آقا رامین، من یه کارت گرافیک خوب در حد 200 تومان میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید، و اینکه بعدش بگید این پاور Green330A جواب گرافیک رو میده یا نه چون واسم سخته باز یه پولم واسه پاور بدم. سی پی یو سیستم من Cori3 2120 هست و رم 4 گیگ. باتشکر
ببخشید نیمدونستم این سوال رو کجا بپرسم. کیبوردهای Build-in برای لپ تاپ گیر میاد به صورت جدا؟ جایی هست که بشه خرید؟
دوست عزیز، با 400 تومن واسه این دوتا قطعه نه میشه چیزی گرفت که بشه باهاش بازی کرد و نه طراحی! 400 تومن الان فقط 1 دونه پردازنده ی مناسب رو هم نمی دن بهت، چه برسه به جفتش!
AMD هم که صحبتش رو نکنیم، مدل مناسبی نداره.
CPU:INTEL Core I5 2400
M/B:ASUS P8B75V
حدود 650 تا 700 تومن اینا میشن، چیزی که مناسبه برای شما.
1970 قیمت امروزN56 اسوس قیمتش چنده ؟ با این کانفبنگ:
650M 2G
Core i7
8G Ram
750G HDD
من نمی فهمم این مملکت چه مشکلی دارن.اخه 6100 ای ام دی core i5 رو قورت می ده.دیگه از 3.6gHz و 12mb Cash بیشتر می خوای.قیمت هم نصف i5.حدود 280-290 میشه.مین هم m5 usb3 بگیر.میشه حدود 560 میشه
xfx بگیر.بغیه گرون تر هستن.سلام آقا فرشید و آقا رامین، من 200 دارم واسه گرافیک ولی شما بهم پیشنهاد دادین یه گرافیک در حد 250 تومان بخرم ومدل 6770 رو پیشنهاد دادین ممنون، ولی میشه دقیق بگید بردش چی باشه یعنی XFX یا SAphire یا Asus و ... و اینکه EAH6770 هم همون 6770 هست یا نه؟ اگه ممکنه جوابمو سریع بدین که میخوام امروز برم بخرم ممنون.
من باش کار کردم.خیلی بهتر اینتل برای کارای گرافیکی و گیم جواب می ده.بابا 6 هسته است.اینتل بی خود گرونه.همه چیز که به Spec نیست باید چنتا benchmark ببینی ازش تا ببینی چه جوری عمل میکنه .
من نمی فهمم این مملکت چه مشکلی دارن.اخه 6100 ای ام دی core i5 رو قورت می ده.دیگه از 3.6gHz و 12mb Cash بیشتر می خوای.قیمت هم نصف i5.حدود 280-290 میشه.مین هم m5 usb3 بگیر.میشه حدود 560 میشه
1970 قیمت امروز
سلام آقا فرشید و آقا رامین، من 200 دارم واسه گرافیک ولی شما بهم پیشنهاد دادین یه گرافیک در حد 250 تومان بخرم ومدل 6770 رو پیشنهاد دادین ممنون، ولی میشه دقیق بگید بردش چی باشه یعنی XFX یا SAphire یا Asus و ... و اینکه EAH6770 هم همون 6770 هست یا نه؟ اگه ممکنه جوابمو سریع بدین که میخوام امروز برم بخرم ممنون.
شما که نوع و برندش رو مشخص کردی مدل رو هم انتخاب کن ، دیگه چه نیازی به مشاوره هست !با سلام خدمت دوستان
اگر منو در خرید این سه قطعه یاری کنید ممنون میشم
Mainboard : برند Asus
CPU : ترجیحا Intel
VGA : بین Ati radeon و Gforce فرقی نمیکنه
مبلغ هم 1 میلیون تومن هست
برای کسی میخوام بخرم و ایشون 3D max کار میکنن . همچنین دو مانیتوره کار میکنن.
پیشاپیش ممنون
سلام آقا فرشید sapphire 6770 چطوره ؟ آخه asus خیلی گرونتره و اینکه به هر کی میگم میگه xfx نگیر، حالا شما نظرتون واسم مهمه، اگه ممکنه بگین sapphire بگیرم یا نه؟ قیمتش 247 تومان. اگه ممکنه بگین گارانتیش چه شرکتی هست ممنون.
سلام
بی زحمت قیمت این دو VGA رو بهم بدید:
1. ZOTAC GTS 450 1GB
2. ASUS GT 520
و همچنین کارایی این کارت GT 520 در چه حدوداییه؟ منظورم واسه گیمه.
من میخاستم بگیرم تازه یک ملیونی و 500 تومنیشم داشتم میگرفتم ولی یارو گفت خریدنش اشتباهه محزه
گفت با این گرونیه دلار هیچی نمی ارزه
گفت core i7 که 400 بود 700 توم نشده
منم فعلا پولمو نگه داشتم تا دلار بیاد پایین
شما هم نکنین بهتره