مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من میخوام مودم وایرلس بگیرم.
بین این دو تا گزینه نمیدونم کدوم را انتخاب کنم.
d-link 2600U
d-link 2730U
قیمتشون 20 تومن فرقشه.
میخوام بدونم تفاوتشون فقط در تعداد کابل های شبکه هستش که یکیش 1 داره اون یکی 4 تا یا فرق دیگه هم دارند؟

تفاوتشون نه فقط در تک پورت 2600 با 4 پورت 2730 هست، بلکه در وایرلس هم مدل 2600 استاندارد قدیمی 54 مگابیتی رو داره، در صورتی که 2730 استاندارد سری N با ظرفیت 150 مگابیت رو داره.
در کل هر دوتا رده پایین بازار هستن، مدلهای مناسب دستگاه خانگی، همون 2730 انتخاب بهتری هست.

sسلام دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم حدودا قیمت 1200- 1300 تومن چی پیشنهاد میدید در ضمن ارتقاع هم تا 2 سال اصلا نمیتونم بدم بعد لطفا برا بعضی قطعات "یا " هم بذارید چون اون قطعه رو پیدا نکردم ممنون میشم من تا شب میخوام ضبح میرم بگیرم
باتشکر

CPU:INTEL Core I5 2120
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75-LE
VGA:GEFORCE GTX 450 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

این حدود 1370 تومن میشه و همین قطعات بدون مشابه توصیه میشه.

سلام فرشید جان خسته نباشید بنده میخواستم عید یه سیستم جمع کنم اما متاسفانه به دلیل بی ثبات بودن بیش حد بازار تصمیم گرفتم فعلا CPU رو به صورت جدا خریداری کنم تا بیش از این قیمتهش بالاتر نرفته لطفا یه CPU در حد بودجه 650 تومان پیشنهاد بدید از بین Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K , Intel Core i7 - 3.5GHz - 3770 کدوم رو پیشنهاد میدید و چقدر تفاوت دارن با هم از لحاظ کارایی و البته در بازیها و بعضی نرم افزارها مثل اتوکد و.............. در یکی از پستهای بالاتر یه مانیتور به یکی از دوستان پیشنهاد دادید ولی من هر چی اون اسم رو تو گوگل سرچ میکنم نتیجه ایی براش نمیاد من دنبال یه مانیتور هستم سایزس 23 باشه سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه و full HD هم باشه قیمتش در حد همین 400 تا 450 باشه برای گیم دیدن فیلمو و وبگردی هم مناسب باشه با تشکر

دوست گرامی، اخه عید به الان 6 ماه فاصله داره، خربد پردازنده بتنهایی چه دردی رو دوا می کنه؟؟

اگر برای بازی می خوای که یه 3570K هم کاملا کفایت می کنه،3770 کارایی بیشتری در نرم افزارهای خاص داره فقط

برای مانیتور هم مدل مخصوص سام سرویس 23A560H PLUS و مدل جهانیش 23B550 هست.

سلام دوستان نظرون راجع به این دو سیستم چیه با بودجه ی 700 تومن برای یک کیس با همه ی وسایلش هارد - پاور - کیس ( یکی AMD و دیگری Intel هستش ) قیمتارو از سایت لیون و رایان می ذارم البته اینا یکم گرون می زنن :
AMD:
تومانCPU :A4 3400 LIaona socket FM1 _129000
تومان Main:ECS A75F-A FM1 _ 143000
تومان Ram : GeIL Value Plus4GB DDR3 1333 _ 53500
تومانO.DD:Pioneer 24x _ 46500
تومان H.D.D :
WD Caviar Green 1 TB SATA3 _ 195000
تومان Case: Magnum 2 _ 96000
تومان Power : Green GP-380A -SP _ 87500
و اما Intel که بقیه همونه فقط مین و پردازنده رو می نویسم :
تومانmain: X77H2-A3 _ 182000
تومان CPU : Intel Pentium G630 _128500
این پردازشگر اینتل رم رو تا باس 1066 ساپورت می کنه ولی رم من 1333 هستش عوض کنم بهتره یا نکنم ؟
من خودم مقایسه می کنم این اینتل و AMD رو : 1-از مقایسه سایت ها معلومه که G630 بالاتر از 3400 هستش . 2- مین هایی که از پردازشگر AMD استفاده می کنند ساپورت رم بالاتری نسبت چه از نظر حجم و چه از نظر باس . 3-من از تکنولوژش Dual Graphics که AMD داره خوشم میاد البته این تکنولوژی رو اینتل هم داره که قیمت مین هاش بالاتره .4-اینتل PCI Exp 3.0 داره 5-AMD دارای eSata هستش .6-GPU Clock Speed پردازشگر اینتل بالاتر از AMD هستش .600<850

آخرین ویرایش:
سلام دوستان نظرون راجع به این دو سیستم چیه با بودجه ی 700 تومن برای یک کیس با همه ی وسایلش هارد - پاور - کیس ( یکی AMD و دیگری Intel هستش ) قیمتارو از سایت لیون و رایان می ذارم البته اینا یکم گرون می زنن :
AMD:
تومانCPU :A4 3400 LIaona socket FM1 _129000
تومان Main:ECS A75F-A FM1 _ 143000
تومان Ram : GeIL Value Plus4GB DDR3 1333 _ 53500
تومانO.DD:Pioneer 24x _ 46500
تومان H.D.D :
WD Caviar Green 1 TB SATA3 _ 195000
تومان Case: Magnum 2 _ 96000
تومان Power : Green GP-380A -SP _ 87500
و اما Intel که بقیه همونه فقط مین و پردازنده رو می نویسم :
تومانmain: X77H2-A3 _ 182000
تومان CPU : Intel Pentium G630 _128500
این پردازشگر اینتل رم رو تا باس 1066 ساپورت می کنه ولی رم من 1333 هستش عوض کنم بهتره یا نکنم ؟
من خودم مقایسه می کنم این اینتل و AMD رو : 1-از مقایسه سایت ها معلومه که G630 بالاتر از 3400 هستش . 2- مین هایی که از پردازشگر AMD استفاده می کنند ساپورت رم بالاتری نسبت چه از نظر حجم و چه از نظر باس . 3-من از تکنولوژش Dual Graphics که AMD داره خوشم میاد البته این تکنولوژی رو اینتل هم داره که قیمت مین هاش بالاتره .4-اینتل PCI Exp 3.0 داره 5-AMD دارای eSata هستش .6-GPU Clock Speed پردازشگر اینتل بالاتر از AMD هستش .600<850

دیگه با این بودجه انتخاب دیگه ای نیست که بخوایم روی اون نظر بدیم، همه چی در پایینترین قیمت و سرعت ممکن در بازار

ساپورت رم مهم نیست، همون 1333 هم کار می کنه
پردازنده ی اینتل سریعتره، اما گرافیکش بطور محسوس از سوکت FM1 ضعیفتره بطور نسبی، چون هر دو ضعیفن و بدرد بازی نمی خورن.
Dual VGA روی اینن مادربردای ارزون کاربردی نداره، کاراییش هم پایینه
eSATA کاربرد زیادی نداره، همینطور فعلا PCI-e 3.
فرکانس کاری پردازنده یا گرافیک به تنهایی هیچ معنی و مفهومی از سرعت بیشتر نداره. مشخصات زیادی ملاک تعیین کارایی هستن.

بچه ها یه سیستم کامل تا 2500 میخوام جمع کنم،برای پردازش صدا و برنامه های سنگین آهنگ سازی،vga هم نمیخوام

این قطعات رو انتخاب کردم:
i7-3770 Ivy Bridge
P8Z77-V LK
Patriot Gamer II 16GB 4x4GB DDR3 1866
LG 226V IPS Monitor
GREEN - x3
GREEN GP530A
Seagate-SATA3-1 TeraByte
ASUS - 24X - SATA
keyboard&mouse

نظرتون چیه؟!
فقط اینو بگم که رم نباید کم بشه

سلام
اول از همه از دوستاني كه مشاوره مي دن، تشكر مي كنم و بهشون خسته نباشيد مي گم.
يه درخواستي داشتم، شايد كمي اين تاپيك را بهبود ببخشه و اون هم اينه :
اگه امكان داره وقتي قطعات را معرفي مي كنيد، قيمت تك تك اونها را هم ( اگه امكانش هست ) كنارش بنويسيد، شايد يك نفر احتياج به يك قطعه داشته باشه و با ديدن قيمت كمي انتخاب ها براش راحت تر بشه و باقي مسايل.
با تشكر

بچه ها یه سیستم کامل تا 2500 میخوام جمع کنم،برای پردازش صدا و برنامه های سنگین آهنگ سازی،vga هم نمیخوام

i7-3770 Ivy Bridge
P8Z77-V LK
LG 226V IPS Monitor
GREEN - x3
GREEN GP530A
Seagate-SATA3-1 TeraByte
ASUS - 24X - SATA
keyboard&mouse

نظرتون چیه؟!

cpu core i7 3770 k 850T
main
MSI Z68A-G45 G3 240 t
rame
G.SKILL RipjawsX Kit 8GB 1866 CL9 X2 350TT
SSD
OCZ Agility 3 60GB SATA III 180T
HDD
Western Digital Caviar Green 1Tb 190T
POWER
Green GP600A-EU 110 T
CASE
Green X3 Gaming 120T
ODD
Asus DRW-22B2S 45T
MONITOR
Samsung LED 20" - S20A310H 250T

سلام
میخواستم بپرسم که این سی پی یو با این مین سازگاری داره ؟ منظورم اینه که این مین مناسب هست واسه این پردازنده؟
بیزحمت قیمت هر کدومشو بگین.....ممنون

CPU : Intel 3770K
main : GigaByte GA-Z77-D3H

i7-3770 Ivy Bridge
P8Z77-V LK
LG 226V IPS Monitor
GREEN - x3
GREEN GP530A
Seagate-SATA3-1 TeraByte
ASUS - 24X - SATA
keyboard&mouse

نظرتون چیه؟!

سیستم خوبیه، قطعات هم برای شما بهترین گزینه ها هستن.

سلام
اول از همه از دوستاني كه مشاوره مي دن، تشكر مي كنم و بهشون خسته نباشيد مي گم.
يه درخواستي داشتم، شايد كمي اين تاپيك را بهبود ببخشه و اون هم اينه :
اگه امكان داره وقتي قطعات را معرفي مي كنيد، قيمت تك تك اونها را هم ( اگه امكانش هست ) كنارش بنويسيد، شايد يك نفر احتياج به يك قطعه داشته باشه و با ديدن قيمت كمي انتخاب ها براش راحت تر بشه و باقي مسايل.
با تشكر

ما تا همین 6 ماه پیش این کار رو انجام می دادیم و قیمت قطعات رو هم با درخواست دوستان اعلام می کردیم، متاسفانه الان بخاطر نوسان شدید قیمتها تم تونیم قیمت دقیق اعلام کنیم، فایده ای که نداره هیچ، باعث اختلاف هم میشه.

سلام
میخواستم بپرسم که این سی پی یو با این مین سازگاری داره ؟ منظورم اینه که این مین مناسب هست واسه این پردازنده؟
بیزحمت قیمت هر کدومشو بگین.....ممنون

CPU : Intel 3770K
main : GigaByte GA-Z77-D3H

سازگاری که دارن، مشخصه، اما اگر منظورتون اینه که بهترین انتخاب هست دیگه بستگی به توقع شما از امکانات مادربرد داره.

درود
روز همگی بخیر :rose:

در حقیقت هدفم از عضویت توی این انجمن گرفتن راهنمایی از دوستانه :rolleyes:
تصمیم دارم برای برادرم یه pc بگیرم .
مورد استفاده ای که از سیستم داره در کل فقط وفقط بازیه :huh:
در مورد قیمت کل هم ، در یه سطح متوسط می خوام هزینه کنم
در یه جمله می شه گفت : اطلاعاتی در مورد یه سیستم خوب و مقرون به صرفه که تنها مورد استفاده اش بازیه ، می خوام !
ممنون می شم در این مورد راهنماییم کنین :)

پ.ن : امیدوارم سریع جواب بگیرم ، چون تا 5شنبه که تولدشه زمان زیادی باقی نمونده !

در ضمن پیشاپیش تشکر :rose:

درود

در یه جمله می شه گفت : اطلاعاتی در مورد یه سیستم خوب و مقرون به صرفه که تنها مورد استفاده اش بازیه ، می خوام !

پ.ن : امیدوارم سریع جواب بگیرم ، چون تا 5شنبه که تولدشه زمان زیادی باقی نمونده !

دوست عزیز بودجه رو هم لطف کنید کم ترین چیز برای گیم 1.5 هست

درود

سیستم ارزون و قوی برای بازی
cpu : g620 120t
main : ASRock H61M-S 90 t
rame : 4g ddr3 50 t
power :380 a green 55t
hdd : Western Digital Caviar Green 1Tb 190t
vga : Sapphire HD 6570 2GB DDR3 150t
case : wee green 40 t
monitor : Samsung LED 20" - S20A310H 220t
mose kay : 25t

Last edited by a moderator:

این سیستم اصلا برا گیم مناسب نیست این سایت هم قیمت هاش بروز نیست

Last edited by a moderator:
دیگه با این بودجه انتخاب دیگه ای نیست که بخوایم روی اون نظر بدیم، همه چی در پایینترین قیمت و سرعت ممکن در بازار

ساپورت رم مهم نیست، همون 1333 هم کار می کنه
پردازنده ی اینتل سریعتره، اما گرافیکش بطور محسوس از سوکت FM1 ضعیفتره بطور نسبی، چون هر دو ضعیفن و بدرد بازی نمی خورن.
Dual VGA روی اینن مادربردای ارزون کاربردی نداره، کاراییش هم پایینه
eSATA کاربرد زیادی نداره، همینطور فعلا PCI-e 3.
فرکانس کاری پردازنده یا گرافیک به تنهایی هیچ معنی و مفهومی از سرعت بیشتر نداره. مشخصات زیادی ملاک تعیین کارایی هستن.
ممنون بایت راهنمایی تون خب نظر شما روی کدوم 2تا سیستم هستش کاربرد هم دیدن فیلم و اینترنت و برنامه های سبک هستش . من بیشتر نظرم رو AMD هستش و در ضمن توی بنچمارک های هارد تامز Seagate Barracuda 7200.1که ساتا 3 هستش و رده ی اول رو داره در حالی که
Western Digital Caviar Green
​ با اختلاف زیادی پایین بود.نظر شما روی کدومه؟

آخرین ویرایش:

دوست گرامی، این سیستم چیه به کاربر معرفی کردید؟! ، این بدرد بازی می خوره؟؟ خرید سیستم امر خطیری هست، بی دلیل باعث گمراهی کاربران نشید
لینک دادن از سایتهای فروش هم خلاف قوانین سایت هست، رعایت کنید.

همونطور که گفتن سیستم مناسب برای بازی بین 1200 تا 1500 حداقل بودجه ی مناسب هست.

ممنون بایت راهنمایی تون خب نظر شما روی کدوم 2تا سیستم هستش کاربرد هم دیدن فیلم و اینترنت و برنامه های سبک هستش . من بیشتر نظرم رو AMD هستش و در ضمن توی بنچمارک های هارد تامز Seagate Barracuda 7200.1که ساتا 3 هستش و رده ی اول رو داره در حالی که
Western Digital Caviar Green
​ با اختلاف زیادی پایین بود.نظر شما روی کدومه؟

پست قبلی گفتم، هر دو ضعیف هستن، برای کاری که شما در نظر دارید تفاوت زیادی نمی کنن، اما چون راندمان آنبرد مدل AMD بهتر هست همین توصیه میشه، فیلم و HD رو براحتی جوابگو هست
هارد رو هم خودم همیشه همین مدل Seagate Barracuda 7200 رو معرفی می کنم، همین قیمت هست و سرعتش از مدلهای دور پایین WD Green/Blue بالاتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or